Роман Кулик
16 mins ·
Чуваки, просто зупиніться, зараз ротом Скоропадського руйнуєте завойовану раніше повагу:
"Правий сектор" готовий спрямувати усі свої запасні батальйони у будь-яку точку країни, у тому числі під будівлі Адміністрації президента і МВС у Києві, у разі потреби. Про це 12 липня на брифінгу заявив речник "Правого сектора" Артем Скоропадський.
Ага, це той мегавоїн Скоропадський, якого завжди бачу в "Купідоні". Коли б я не зайшов у цей паб побачитись з друзями - чувак сидить за столиком, складає плани передислокації батальйонів ПС і пише постанову про денонсацію Мінських угод.
"У зоні бойових дій у нас перебувають два батальйони, а по всій Україні у нас 18 чи 19 запасних батальйонів.." - фраза сама по собі лютий компромат і фейспалм. Та я не задам риторичного питання, яке всім спало на думку.
"Але якщо треба буде, запасні батальйони ми можемо відправити куди завгодно".
- така риторика прямих погроз, яку ПС практикує систематично і в будь-яких ситуаціях, може похоронити залишки авторитету руху серед українців. Хіба це не ясно Скоропадському? чи він перебуває в штучному інформаційному полі, комфортному, як і Купідон в центрі Києва? Причому він несе цей брєд коли вже є притомна заява Яроша:
https://www.facebook.com/dyastrub?fref=ts.
А потім активісти ПС плюються, що їх недолюблюють у ЄС. А це логічно, оскільки організація раз на квартал виставляє ультиматум, погрожує висувати бійців на Київ, показуючи європейцям, як легко дестабілізувати ситуацію у воєнній Україні.
Нижче писав про своє бачення вчорашніх подій в Макачево. Я давній хейтер МВС Авакова. Але зібравши під АП кількасот хлопців, ПС нічого не доб'ється, лише нівелює ціну власних політичних заяв (як це вже раніше траплялось із погрозами Яроша в бік МВС) і дасть росіянам можливість порадіти хаосу у хохлов. Не конструктивно як для України, так і для ПС як організації.