Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
Re: Украинская политика
« Reply #9150 : Червень 24, 2015, 13:17:02 »
Я хочу грустить.

в порядке офф-топа
Перво-наперво — узбагойся

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
« Reply #9151 : Червень 24, 2015, 13:17:09 »
Значит если принимать этот закон - надо принять пакетом и непопулярные меры гарантирующие компенсацию потерь.
Кто бы еще знал, какие это именно меры, которые компенсируют возможные потери от снижения ЕСВ.
Я тоже, кстати, двумя руками за снижение. Но как...

Offline kvk

« Reply #9152 : Червень 24, 2015, 13:22:42 »
Блин, как всегда все мутно со спецслужбами, походу это для них нормальное состояние - ониж блять тайные ну или секретные.
На 5-ом канале, порошенковском, дал интервью Андрей Таранов, кажется это тот кто ездил от АП В США по доказательствам росийской агрессии.  тут
Некоторые цитаты:
Цитувати (виділене)
Зрозуміло. Чи є тоді сенс далі вести переговори в Мінському форматі, якщо жоден з пунктів Мінських домовленостей не працює? І якщо "так", то в чому полягає цей сенс?

- Шанси збереження життя людей, як я казав трошки раніше. І по-друге, краще місяць переговорів, ніж один день війни із загиблими. Тому Мінських домовленостей повинні дотримуватися, особливо з іншого боку.
Цитувати (виділене)
Про переговори. Минулого тижня голова адміністрації російського президента Сергій Іванов заявив про те, що Америка і Росія нарешті домовилися домовлятися в двосторонньому форматі, на рівні Карасін-Нуланд. Чи не означає це, що протягом певного часу ситуація зайде до такої стадії, що доля України буде вирішуватися великими державами, без участі України?

- Я не думаю, що таке можливо, тому що саме Україна підтвердила свою спроможність по-перше – протистояти ворогу, і по-друге – домовлятися у випадку необхідності.
Цитувати (виділене)
І про контррозвідку, СБУ, цю царину, яка також перебуває у Вашій компетенції. Нещодавня відставка голови СБУ Наливайченка. Вона мала надзвичайно сильний резонанс всередині країни. Політичний резонанс. Що далі буде в СБУ? Сьогодні Президент призначив двох заступників. Коли буде призначений голова СБУ? Ви вже спростували інформацію про те, що Ви маєте очолити спецслужбу. Можливо, щось помінялося?

Два заступники голови СБУ, які сьогодні були призначені, генерал Маліков та генерал Фролов, це люди, які мають, по-перше, великий досвід здійснення заходів контррозвідувальних, антитерористичних в зоні АТО. Генерал Маліков особисто провів в зоні АТО, починаючи з квітня минулого року, практично беззмінно, і має великий авторитет, великий досвід керування спецслужбою, саме у зоні АТО. І, хочу сказати, таке призначення підкреслює те, що казав Президент України Петро Порошенко, що на будь-які посади генеральські призначатися будуть люди виключно ті, які мають досвід проведення антитерористичної операції. Тобто це стосується і призначення генерала Фролова, і призначення генерала Малікова. Тобто ці люди, які мають дійсно досвід боротьби за незалежність України.

- Хто буде керувати АТО?

- Відповідно до рішення, відповідно до сьогоднішнього указу Президента України, керувати Антитерористичним центром в зоні АТО буде один із заступників голови Служби безпеки. Антитерористичною операцією, хочу підкреслити, керує начальник Генерального штабу.

- Вам не здається дивною ситуація, коли ще не призначено голову СБУ, а вже формується штат його заступників? Чи не логічніше було би навпаки - назначити голову, який сформував би штат?

- Війна не може чекати моменту, коли буде призначений голова СБУ. Російські терористичні угруповання продовжують діяльність навіть зараз. І тому чекати моменту, коли буде призначений голова СБУ, або зупиняти процес керування антитерористичними, розвідувальними заходами в зоні АТО та по всій країні - країна не може чекати.

- Гаразд. Коли буде назначений голова СБУ, і хто це буде? Вам пропозиція ще не надходила?

- Мені пропозиція не надходила. Я хочу підкреслити, що я солдат, і буду виконувати ті рішення Президента, які він буде вважати доцільними.

- А коли буде назначений?

- Ми очікуємо, що найближчим часом. Відповідно до законів України, голова СБУ призначається за поданням Президента та рішенням парламенту. Я дуже сподіваюся, що парламент прийме позитивне рішення щодо призначення голови СБУ.

- Тобто кандидатура визначена?

- Я думаю кандидатура визначена і вона буде в змозі забезпечити контроль та діяльність СБУ.

- Яка була претензія до професійної роботи Наливайченка? Сьогодні поновилися на посадах звільнені ним керівники СБУ. Що це означає? У Вас були претензії до його кадрової політики? Чи це були проблеми на фронті?

- Я хочу сказати, що прийшов час оновлення СБУ. Як я казав, рішеннями Президента на пости призначаються люди, які довели свою спроможність в зоні АТО. Тобто сьогоднішній приклад показує, що призначаються люди, які мають досвід здійснення АТО.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #9153 : Червень 24, 2015, 13:30:32 »
Кто бы еще знал, какие это именно меры, которые компенсируют возможные потери от снижения ЕСВ.
Частично уже провели - депутату протупили   :yes: и забыли перепринять закон о спецпенсиях. Но для снижения ЕСВ на 50% надо по факту уравнивать все пенсии на уровень минималки в 1000-1300. И тут взвоют все.

Offline chucha

« Reply #9154 : Червень 24, 2015, 13:32:11 »
Значит если принимать этот закон - надо принять пакетом и непопулярные меры гарантирующие компенсацию потерь.

Учитывая серьезные объемы это налога,  либо увеличение ставок по другим налогам, либо расширение базы. И то и то нереально в нынешних условиях. А из тени, только лишь ввиду снижения ставок, никто не выйдет. Зачем платить меньше, если можно вообще не платить?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #9155 : Червень 24, 2015, 13:32:16 »
Этот эколог (я правильно помню?) что-то ничего раньше не говорил по поводу добычи янтаря. Был не в курсе? Или экология там только вчера испортилась? Или я зря на него носорогом наехала?
Википедия пишет: журналист, комсомолец (по-молодости), политик, нардеп.

Парламентська діяльність
Cпойлер
Народний депутат України 5-го скликання з 25 травня 2006 до 14 червня 2007 від «Блоку Юлії Тимошенко», № 87 в списку. На час виборів: прес-секретар ВО «Батьківщина», безпартійний. Член фракції «Блок Юлії Тимошенко» (з травня 2006). Член Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму (з липня 2006). 14 червня 2007 достроково припинив свої повноваження під час масового складення мандатів депутатами-опозиціонерами з метою проведення позачергових виборів до Верховної ради.

Народний депутат України 6-го скликання з 23 листопада 2007 до 12 грудня 2012 від «Блоку Юлії Тимошенко», № 87 в списку. На час виборів: тимчасово не працює, член ВО «Батьківщина». Член фракції «Блок Юлії Тимошенко» (з листопада 2007). Член Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму (з грудня 2007), голова підкомітету з питань курортів та рекреаційної діяльності (з січня 2008).

Народний депутат України 8-го скликання з 19 листопада 2014 від «Блоку Петра Порошенка», № 56 в списку. На час виборів: тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 56.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%B0_%D0%92%D1%96%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B9_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Еще в том же посте, где про посещение Рады, писал, что очень его волнует состояние одной реки (название я не запомнил :f1:).

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #9156 : Червень 24, 2015, 13:35:38 »
Еще в том же посте, где про посещение Рады, писал, что очень его волнует состояние одной реки
Сула
Один из больших притоков Днепра.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #9157 : Червень 24, 2015, 13:36:37 »
Частично уже провели - депутату протупили   :yes: и забыли перепринять закон о спецпенсиях. Но для снижения ЕСВ на 50% надо по факту уравнивать все пенсии на уровень минималки в 1000-1300. И тут взвоют все.
И что, спецпенсии уже тю-тю? Аж не верится.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #9158 : Червень 24, 2015, 13:37:31 »
А из тени, только лишь ввиду снижения ставок, никто не выйдет.
Это точно. Поэтому все прожекты типа "снизим налог — и его станут платить все" тут потерпят крах с вероятностью 99%.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #9159 : Червень 24, 2015, 13:38:05 »
А из тени, только лишь ввиду снижения ставок, никто не выйдет. Зачем платить меньше, если можно вообще не платить?
В тени тоже свои "налоги" платятся и не малые. Плюс риски штрафов. Поэтому при снижении налога народ таки начинает просчитывать .

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #9160 : Червень 24, 2015, 13:40:22 »
И что, спецпенсии уже тю-тю? Аж не верится.
Новые - пока они не очнулись - да. Старые - я так и не понял это надо юристов пытать.

Offline dimoto

« Reply #9161 : Червень 24, 2015, 14:05:31 »
ОппоБлок родил ультиматум
УКРАИНА ДОЛЖНА ВЫПОЛНИТЬ МИНСКИЕ СОГЛАШЕНИЯ ДАЖЕ В ОДНОСТОРОННЕМ ПОРЯДКЕ
http://opposition.org.ua/news/ukrana-povinna-vikonati-minski-ugodi-navit-v-odnostoronnomu-poryadku.html

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #9162 : Червень 24, 2015, 14:08:16 »
Блин, как всегда все мутно со спецслужбами, походу это для них нормальное состояние - ониж блять тайные ну или секретные.
На 5-ом канале, порошенковском, дал интервью Андрей Таранов, кажется это тот кто ездил от АП В США по доказательствам росийской агрессии.  тут
Некоторые цитаты:
Цитувати (виділене)
Зрозуміло. Чи є тоді сенс далі вести переговори в Мінському форматі, якщо жоден з пунктів Мінських домовленостей не працює? І якщо "так", то в чому полягає цей сенс?

- Шанси збереження життя людей, як я казав трошки раніше. І по-друге, краще місяць переговорів, ніж один день війни із загиблими. Тому Мінських домовленостей повинні дотримуватися, особливо з іншого боку.
А в это время Скорые несутся и несутся в Мечку. Уже третья пролетела... :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline chucha

« Reply #9163 : Червень 24, 2015, 14:14:46 »
В тени тоже свои "налоги" платятся и не малые. Плюс риски штрафов.

Я немножко представляю себе какие расходы там. По сравнению с ними, что 37, что 19 выглядят примерно одинаково. А штрафы прекрасно минимизируются  существенно более низкими взятками. Но поскольку конверты крышуются самой налоговой, то и рисков никаких серьезных нет.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #9164 : Червень 24, 2015, 14:17:54 »
А в это время Скорые несутся и несутся в Мечку. Уже третья пролетела...
БК оркам подвезли. :smilie2:

Offline kvk

« Reply #9165 : Червень 24, 2015, 14:25:05 »
[
Cпойлер
quote author=kvk link=topic=8.msg46491#msg46491 date=1435141362]
Некоторые цитаты:
Цитувати (виділене)
[/quote]

[/quote]
Там это следующий вопрос:
Цитувати (виділене)
Гаразд, це шанс на збереження життів, як Ви кажете. Але ж щодня ці життя ми втрачаємо. І, зокрема, з огляду на те, що та сторона заводить бронетехніку, артилерію, зокрема, до лінії зіткнення і обстрілює наші позиції. Наша техніка, артилерія – відведена, про це принаймні ми офіційно заявляємо. І, зважаючи на це, ми щодня втрачаємо людей.

- Наша техніка відведена. Українська сторона дотримується Мінських домовленостей. Але я хочу підкреслити, що якщо взяти статистику загиблих, то з початку Мінських домовленостей кількість загиблих набагато менша. Тому краще домовлятися, ніж воювати. Але у випадку, якщо буде повна агресія з російсько-терористичного боку, то, я думаю, що Україна в змозі буде надати відповідь.
« Останнє редагування: Червень 24, 2015, 15:27:07 від kvk »

Offline kvk

« Reply #9166 : Червень 24, 2015, 14:28:47 »
На вопрос, что такое "повна агресія" , ответил мутно.

Offline Taranis

« Reply #9167 : Червень 24, 2015, 15:04:01 »
Но вообще после вчерашних назначений я в печали, на этом фоне все меркнет.

Прям какая то неизлечимая патология у народа делать выводы не по итогам работы а по факту назначения...
Назначают завтра пшонку генпрокурором, а AlexUA говорит о странной патологии у народа, неизлечимой.
Выводы Ж по итогам работы надо делать.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #9168 : Червень 24, 2015, 15:05:29 »
Там это следующий вопрос:
Цитувати (виділене)
Гаразд, це шанс на збереження життів, як Ви кажете. Але ж щодня ці життя ми втрачаємо. І, зокрема, з огляду на те, що та сторона заводить бронетехніку, артилерію, зокрема, до лінії зіткнення і обстрілює наші позиції. Наша техніка, артилерія – відведена, про це принаймні ми офіційно заявляємо. І, зважаючи на це, ми щодня втрачаємо людей.

- Наша техніка відведена. Українська сторона дотримується Мінських домовленостей. Але я хочу підкреслити, що якщо взяти статистику загиблих, то з початку Мінських домовленостей кількість загиблих набагато менша. Тому краще домовлятися, ніж воювати. Але у випадку, якщо буде повна агресія з російсько-терористичного боку, то, я думаю, що Україна в змозі буде надати відповідь.
Понимаешь, в теории это все прекрасно. Но когда смотришь на эти Скорые каждый день и представляешь себе, что там в данный момент творится... Я все понимаю, умом согласна, но на каждую машину смотрю как на первую.
Вот после прошлого поста еще одна пролетела. :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline mxm

• Одесса
« Reply #9169 : Червень 24, 2015, 15:31:38 »
Посол Евросоюза посетил село в Одесской области, где жила его бабушка
Цитувати (виділене)
Посол Евросоюза в Украине Ян Томбинский посетил село Мариново Березовского района, сообщает информагентство «Трасса Е-95».
Мне интересно, как ему дорога. И это при том, что от Одессы до Березовки хоть и плохо, но терпимо. Дальше — хуже.

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #9170 : Червень 24, 2015, 15:37:26 »
Интересная статья
Славянск, год без «ДНР»: «кухонный» сепаратизм, помощь Львова и страх перед боевиками 
http://dumskaya.net/news/god-bez-dnr-strah-vozvrascheniya-boevikov-semeno-047803/
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline Taranis

« Reply #9171 : Червень 24, 2015, 15:38:43 »
Посол Евросоюза посетил село в Одесской области, где жила его бабушка
Цитувати (виділене)
Посол Евросоюза в Украине Ян Томбинский посетил село Мариново Березовского района, сообщает информагентство «Трасса Е-95».
Мне интересно, как ему дорога. И это при том, что от Одессы до Березовки хоть и плохо, но терпимо. Дальше — хуже.
А мне стало интересно что за говядина такая в dumskaya: "коровай".

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #9172 : Червень 24, 2015, 15:39:31 »
 :up:
Одесской области оставят половину поступлений от таможни: деньги пойдут на строительство дороги Одесса-Рени
http://dumskaya.net/news/odesskoj-oblasti-ostavyat-polovinu-postuplenij-o-047823/
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline PamTam

« Reply #9173 : Червень 24, 2015, 15:57:44 »
Партия "Укроп" и автор логотипа Ермоленко урегулировали вопрос авторских прав на символ партии

Политическая партия "Украинское объединение патриотов – "Укроп" и украинский художник Андрей Ермоленко урегулировали вопрос авторских прав на символику партии.

"В день регистрации партии был заключен лицензионный договор. Сегодня был подписан акт приема-передачи. Андрей любезно согласился передать этот символ за символическую сумму в 1 грн. И мы договорились с ним о долгосрочном сотрудничестве", - сказал на пресс-конференции в среду в Киеве один из лидеров партии, экс-заместитель главы Днепропетровской ОГА Геннадий Корбан.

Он также отметил, что "УКРОП" не собирается ограничивать использование этого символа среди волонтеров, участников АТО и всех патриотов, которые любят Украину.

В свою очередь А.Ермоленко отметил, что в свое время произошло небольшое недоразумение в связи с данной символикой, но оно было очень быстро решено.

Он отметил, что средства, полученные в рамках долгосрочного сотрудничества с партией "УКРОП", будут направляться им на поддержку двух детских домов.

http://interfax.com.ua/news/general/274023.html

сначала, он говорит, что договор на 1 грн, а потом, что средства будет направлять в 2 детдома?  :consul:

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #9174 : Червень 24, 2015, 16:03:33 »
Партия "Укроп" и автор логотипа Ермоленко урегулировали вопрос авторских прав на символ партии

Политическая партия "Украинское объединение патриотов – "Укроп" и украинский художник Андрей Ермоленко урегулировали вопрос авторских прав на символику партии.

"В день регистрации партии был заключен лицензионный договор. Сегодня был подписан акт приема-передачи. Андрей любезно согласился передать этот символ за символическую сумму в 1 грн. И мы договорились с ним о долгосрочном сотрудничестве", - сказал на пресс-конференции в среду в Киеве один из лидеров партии, экс-заместитель главы Днепропетровской ОГА Геннадий Корбан.

Он также отметил, что "УКРОП" не собирается ограничивать использование этого символа среди волонтеров, участников АТО и всех патриотов, которые любят Украину.

В свою очередь А.Ермоленко отметил, что в свое время произошло небольшое недоразумение в связи с данной символикой, но оно было очень быстро решено.

Он отметил, что средства, полученные в рамках долгосрочного сотрудничества с партией "УКРОП", будут направляться им на поддержку двух детских домов.

http://interfax.com.ua/news/general/274023.html

сначала, он говорит, что договор на 1 грн, а потом, что средства будет направлять в 2 детдома?  :consul:
За вычетом налогов по 35 коп.  :unknown:
мудаки  :mad:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #9175 : Червень 24, 2015, 16:08:20 »
А мне стало интересно что за говядина такая в dumskaya: "коровай".
Украинизм. Случается даже с одесскими СМИ.

Offline Razminka

• Киев
« Reply #9176 : Червень 24, 2015, 16:08:30 »
Ну, Ермоленко можно понять, если ему предложили крупные "отступные".
Но ужасно все-таки жалко.
Хуева мода, показывающая, что никакой символизм и общественный вес нихера не значат, если есть деньги.
И среди лично меня эта ситуация является жирной точкой на надеждах, что послемайданное общество будет меняться. Не будет.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #9177 : Червень 24, 2015, 16:10:18 »
Тоже сразу подумал, он всю одну гривну отдаст сразу или что-то для других детдомов оставит.

Конечно, не знаю, как его там убеждали, но ИМХО не стоило ему так делать.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #9178 : Червень 24, 2015, 16:11:20 »
Ну, Ермоленко можно понять, если ему предложили крупные "отступные".
Мы знаем только про одну гривну.
Правда, есть намек, что там она не одна, раз что-то еще будет передаваться в детдома.
Корбан в своем стиле.

Online Mathilda

• Nederland
« Reply #9179 : Червень 24, 2015, 16:12:46 »

Ну как бы дело не только в авторских правах Ермоленко :(

0 Користувачів і 40 Гостей дивляться цю тему.