Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
Re: Українська політика
« Reply #81600 : Грудень 05, 2016, 20:39:28 »
Процитировали Турчинова, мол, мы пенсии платим, а вы за воду нет. Вот и вопрос - а как?
Думаю, Турчинов не к жителям обращался.

Offline Mrs_Who

• Стать: Жіноча
  • Don't panic!
« Reply #81601 : Грудень 05, 2016, 20:41:10 »
05.12.16 16:54 4 грузовика выбросили львовский мусор в поле на Сумщине. ФОТОрепортаж+ВИДЕО
Блядь, а они все ближе!
:scare3:
Not all those who wander are lost

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81602 : Грудень 05, 2016, 20:42:00 »
решительные реформы не замедляют своего шествия по стране!

Yulia Marushevska

Наказ про моє звільнення. Йому передувало 5 доган (які прем'єр Гройсман безуспішно доручав скасувати), оголошення неповної службової відповідності і моя заява про звільнення, коли стало остаточно зрозуміло, що в Києві ніхто не збирається реформувати митницю. Вітаю Романа Насірова.

Звичайно, чоловіча і чиновницька "гідність" поціновувача лондонських квартир не дозволила йому змиритися з моєю заявою "за власним бажанням". Напевно "службова невідповідність" від пана Насірова є найкращою оцінкою моєї роботи на цій посаді, бо ні на секунду не могла б уявити свою відповідність їхнім корупційним стандартам. Що ж це заслужена оцінка від тих людей, які на своїх посадах мали би бути взірцем чесності та підвищувати довіру громадян і бізнесу до державних інституцій, а натомість використовують їх для власного збагачення, скуповують нерухомість за кордоном, використовують офшори для своїх оборудок, тримають у готівці чарівним чином набуті мільйони доларів та євро.

Попри звільнення, продовжу докладати зусиль для втілення реальних змін у державній системі та викриватиму і надалі спроби високопосадовців імітувати реформи, якими вони відволікають нас від збереження чинних схем розкрадання і руйнування країни.

Ще раз хочу подякувати усім, хто мені допомагав. Сподіваюсь, ми ще попрацюємо разом, а спільно здобуті уроки ще стануть у нагоді. Бо цей досвід не лише наочно показав, що за бажання можна проводити швидкі зміни, але й переконливо довів необхідність докорінної комплексної перебудови цього державного покруча.

I always tell the truth. Even when I lie.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #81603 : Грудень 05, 2016, 20:43:08 »
Так. І це гарна новина для таких, як ти.
Мне кажется, ты понятия не имеешь о чем говоришь, но сказать ведь, что-то туманное надо, да? Такое, многозначительное, но абсолютно пустое и глупое.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #81604 : Грудень 05, 2016, 20:44:32 »
Даже в дорогих автомобилях бывает слабая проводка.  :unknown:

Цитувати (виділене)
...
Сам Гиганов связывает поджог "только со своей активной позицией и политическими взглядами"....
Лично я не знаю, кто это (новость видел, посмотрел, что он учредитель одной из строительных фирм).
Поэтому сложно сказать, насколько данный поджог действительно связан с политическими взглядами.
Скорее предположу, что идет борьба за власть и неудобным (я уже как-то описывал ситуацию в Одессе, по бывшим регионалам) указывают на их место доступными способами.
Несмотря на то, что сейчас у нас почти везде бывшие регионалы, и мэр бывший регионал, не у дел как раз оказался Оппоблок. Который из-за этого активно критикует Труханова и его людей.
Не знаю, с чем связан поджог, может с этим, а может просто разборки. Увы, у нас это в определенном смысле вернулось.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #81605 : Грудень 05, 2016, 20:49:40 »

Цитувати (виділене)
...
Сам Гиганов связывает поджог "только со своей активной позицией и политическими взглядами"....
Лично я не знаю, кто это (новость видел, посмотрел, что он учредитель одной из строительных фирм).
Поэтому сложно сказать, насколько данный поджог действительно связан с политическими взглядами.
Скорее предположу, что идет борьба за власть и неудобным (я уже как-то описывал ситуацию в Одессе, по бывшим регионалам) указывают на их место доступными способами.
Несмотря на то, что сейчас у нас почти везде бывшие регионалы, и мэр бывший регионал, не у дел как раз оказался Оппоблок. Который из-за этого активно критикует Труханова и его людей.
Не знаю, с чем связан поджог, может с этим, а может просто разборки. Увы, у нас это в определенном смысле вернулось.
Шота я не врубаюсь в вашу политическую жизнь. Оппоблок - это ведь и есть бывшие регионалы, так? Но Труханов тоже бывший регионал. Это выходит, что бывшие регионалы бодаются с бывшими регионалами? Хотя, у нас даже президент - бывший регионал :smilie5:

Offline Eney

« Reply #81606 : Грудень 05, 2016, 20:53:09 »
Так. І це гарна новина для таких, як ти.
Мне кажется, ты понятия не имеешь о чем говоришь, но сказать ведь, что-то туманное надо, да? Такое, многозначительное, но абсолютно пустое и глупое.
А мені здається, що  говірку про гівно, яке не варто торкатися, писали з тебе.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #81607 : Грудень 05, 2016, 21:09:13 »
А мне кажется, что такой тупой еблан как ты и не мог ничего умнее написать. Думается, нас ждет еще больше такого тупого флуда от тебя и дальше. Такой себе новостной бот желтушных заголовков.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #81608 : Грудень 05, 2016, 21:12:02 »
Как и проконтролировать не могу, куда эти деньги потом идут.
Ну это то вполне понятно. Не понятно, что ты хотела сказать. Украине не платят, Украина не будет бесплатно поставлять ресурсы, что тут нелогичного ?

Offline Eney

« Reply #81609 : Грудень 05, 2016, 21:12:50 »
А мне кажется, что такой тупой еблан как ты и не мог ничего умнее написать. Думается, нас ждет еще больше такого тупого флуда от тебя и дальше. Такой себе новостной бот желтушных заголовков.
О! Бач яке амбре. :sarcastic:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81610 : Грудень 05, 2016, 21:15:26 »
«Ворог хоче нав’язати думку про те, що наша Верховна Рада України корумпована, звинуватити Президента України, дестабілізувати ситуацію в країні та добитися позачергових виборів, як одних, так і інших», – зазначила заступник Голови фракції.

Вона відзначила, що публікація про «корупційний» скандал  вийшла в газеті «Індепендент», яка належить російському олігарху Лєбєдєву.

http://solydarnist.org/?p=91871

а я тоже считаю, что Рада коррумпирована, я рука Кремля?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #81611 : Грудень 05, 2016, 21:16:10 »
Вспоминаем, за что отсидел генпрокурор.
Значит знает, за что сажать  8)
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81612 : Грудень 05, 2016, 21:23:34 »
Валерий Тудвасев В одном погибшем насчитали 38 пуль
Подобається · Відповісти · 1 · 2 год
Сергей Ковалевский это тупо расстрел

Ivan Muzhniuk Какая, хрен, разница: в бронике - без броника. 38 пуль! С учетом попаданий.... Вы представляете эту "стену огня"? Да, практически, расстрел.

Offline Охтирка

« Reply #81613 : Грудень 05, 2016, 21:26:04 »
Цитувати (виділене)
А что я могу сделать, чтобы платить за воду в Украину?
Я тоже без сарказма. А зачем тебе это? Твои деньги не помогут в разрешении этой проблемы. Если не нравится платить оккупантам, можешь попробовать это не делать. С тебя, как с вынужденной остаться на оккупированной территории, Украина ничего не требует. Она пытается разобраться с теми, кто там захватил власть.
Процитировали Турчинова, мол, мы пенсии платим, а вы за воду нет. Вот и вопрос - а как?
Ты троллишь?
Это было обращение к вашим т.н. властям и раше, а не к гражданам Украины, вынужденным остаться на оккупированной территории.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #81614 : Грудень 05, 2016, 21:27:38 »
а я тоже считаю, что Рада коррумпирована, я рука Кремля?
Да.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #81615 : Грудень 05, 2016, 21:30:01 »
Cпойлер
А мне кажется, что такой тупой еблан как ты и не мог ничего умнее написать.
Модераториал.
Оскорбление участника. Сутки каждому.
Старайтесь впредь игнорировать друг друга.
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81616 : Грудень 05, 2016, 21:52:50 »
большое интервью по ссылке

"Коли розмовляю з дітьми, які втратили батька, надіваю окуляри. Не хочу, щоб вони бачили, як я плачу". Чому хорватський екс-футболіст "Арсенала" Івіца Піріч допомагає Україні

Максимально відверте інтерв'ю "Футбол 24" із екс-хавбеком київського "Арсенала", який організовує дітям, що постраждали від війни на Донбасі, а також пораненим українським воїнам реабілітацію у Хорватії.

"Солдати приїжджають покалічені, порізані…"

– Івіца, ви вже не перший рік допомагаєте пораненим українським солдатам, а також дітям, постраждалим від війни. Звідки такий благородний порив?

– Я відданий Україні вже 13 років – з 2003-го, коли прийшов грати у футбол. Потім став футбольним агентом. У мене тут дуже багато друзів. Зараз я по півроку живу в Україні.

Коли мені було 13 років, у Хорватії почалася війна. Я пережив увесь цей жах. Коли летіли гранати, коли обстрілювали Спліт із моря, коли були повітряні атаки. Ми жили у підвалах. Тож коли таке почалося в Україні, я вирішив допомогти. Адже Україна допомогла мені і моїй сім’ї. Я тут грав і заробляв гроші. Зараз потрібно віддячити.

Я організував гуманітарну акцію. Не думав, що вона сягне таких широких масштабів. Приємно було чути від українських політиків, що я вивіз закордон на реабілітацію більше дітей та солдатів, ніж всі країни світу разом взяті. Станом на сьогодні вже близько 1000 українців побувало у мене в Хорватії. Ставлю перед собою ціль на найближчі роки – допомогти п’ятьом тисячам поранених вояків і дітей.

https://football24.ua/koli_rozmovlyayu_z_ditmi_yaki_vtratili_batka_nadivayu_okulyari_ne_hochu_shhob_voni_bachili_yak_ya_plachu_chomu_horvatskiy_eksfutbolist_arsenala_ivitsa_pirich_dopomagaye_ukrayini_n353003/

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81617 : Грудень 05, 2016, 21:57:50 »
Сережа подвел Алену под цугундер. кстати, а давно СБУ такими вопросами занимается?

СБУ намагається вручити повістку на допит керівнику "Української правди" Олені Притулі у справі про квартиру нардепа Сергія Лещенка.

Так, у понеділок до редакції УП прийшов представник СБУ, який намагався передати виклик на допит.

Керівника "Української правди" викликають на допит в якості свідка.

Ії не було на робочому місці, тому вручити повістку йому не вдалося.

Водночас Притула попросила передати співробітникам СБУ, що готова прийти на допит лише після того, як СБУ проведе розслідування щодо бізнес-партнера та сірого кардинала БПП Ігоря Кононенка, а також надасть результати розслідування щодо прослуховування журналістів УП.

Як відомо, розслідування щодо кватири Лещенка за заявою депутата від НФ Павла Пинзеника веде Головне слідче управління ГПУ. Про те, що СБУ бере участь у розслідуванні, до цього моменту не повідомлялося.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/12/5/7128947/

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81618 : Грудень 05, 2016, 22:00:19 »
че происходит то? кто в курсе?

Президент Петро Порошенко їде на засідання фракції БПП.
Про це Українській правді повідомили джерела в АП.
Приїзд глави держави очікують ближче до 20.00.
Наразі будівля Ради перебуває під підвищеною охороною. Територію обшукали собаки.
"У президента немає якоїсь конкретної повістки дня. На фракції все стане зрозуміло, про що він хоче сказати", - зазначив співрозмовник.
Роман Кравець, УП

https://www.pravda.com.ua/news/2016/12/5/7128951/

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #81619 : Грудень 05, 2016, 22:01:19 »
СБУ намагається вручити повістку на допит керівнику "Української правди" Олені Притулі у справі про квартиру нардепа Сергія Лещенка.
Ага, наконец то реформы начались. Ну теперь эти грантоеды поймут почем фунт лиха.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #81620 : Грудень 05, 2016, 22:02:18 »
. Ну теперь эти грантоеды поймут почем фунт лиха.
Ты так говоришь, как будто это что-то плохое.
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81621 : Грудень 05, 2016, 22:03:39 »

ну в самом деле, не квартиру же охранника президента проверять :grin:

Offline Старина Z

« Reply #81622 : Грудень 05, 2016, 22:03:56 »

Цитувати (виділене)
...
Шота я не врубаюсь в вашу политическую жизнь. Оппоблок - это ведь и есть бывшие регионалы, так? Но Труханов тоже бывший регионал. Это выходит, что бывшие регионалы бодаются с бывшими регионалами? Хотя, у нас даже президент - бывший регионал :smilie5:
Да там на 90% или бизнес-разборки, или личная неприязнь (любовные треугольники и т.д.).

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #81623 : Грудень 05, 2016, 22:05:10 »
ну в самом деле, не квартиру же охранника президента проверять
На самом деле проверять надо всех.
А Лещенко пусть не пиздит и не прикрывается женщинами.
Тю, ля, а шо?

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #81624 : Грудень 05, 2016, 22:05:20 »
Тебе кажется. Это очень позитивный факт. Наконец то. Столько мы именно этого ждали.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81625 : Грудень 05, 2016, 22:06:14 »

это само собой. просто какого этим СБУ занимается??? с моей точки зрения это неприкрытое давление оказывается. при всей моей "симпатии" к Притуле.

Offline Старина Z

« Reply #81626 : Грудень 05, 2016, 22:07:41 »
че происходит то? кто в курсе?

Президент Петро Порошенко їде на засідання фракції БПП.
Про це Українській правді повідомили джерела в АП.
Приїзд глави держави очікують ближче до 20.00.
Наразі будівля Ради перебуває під підвищеною охороною. Територію обшукали собаки.
"У президента немає якоїсь конкретної повістки дня. На фракції все стане зрозуміло, про що він хоче сказати", - зазначив співрозмовник.
Роман Кравець, УП

https://www.pravda.com.ua/news/2016/12/5/7128951/

Почему-то мне кажется, что по поводу Онищенко.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #81627 : Грудень 05, 2016, 22:08:49 »

это само собой. просто какого этим СБУ занимается??? с моей точки зрения это неприкрытое давление оказывается. при всей моей "симпатии" к Притуле.
Там типа российский след финансирования этой Притулы. Сбербанк, опять же.  :unknown:

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #81628 : Грудень 05, 2016, 22:09:12 »
А не Новинского?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #81629 : Грудень 05, 2016, 22:09:35 »

абсолютно с тобой согласен. запахло жареным.

На засіданні фракції БПП президент Петро Порошенко відреагував на звинувачення нардепа Олександра Онищенка.
Про це розповіли деякі члени фракції БПП.
"Президент сказав, що ніяких плівок немає і бути не може апріорі. Це така лінія захисту ", - заявив Ігор Гринів.
"Він відповів: Є плівки - давай плівки. Є прізвища - називай. Нічого немає, тому це пусті балачки", - зазначив Олексій Гончаренко.
"Президент сказав те, що вже офіційно говорилося, тобто що це брехня", - зазначив інший депутат, який попросив не згадувати його імені.
Окрім Порошенка, на фракції були також присутні прем'єр-міністр Володимир Гройсман та міністр фінансів Олександр Данилюк.
Основна тема засідання була присвячена законопроектам щодо прийняття державного бюджету.
Роман Кравець, УП

http://www.pravda.com.ua/news/2016/12/5/7128957/

0 Користувачів і 41 Гостей дивляться цю тему.