Так отож.
Нагадаю, що минулого разу в Баку також була прийнята декларація, що засуджує Росію. РосЗМІ назвали її антиросійською. І це при тому, що там, наскільки я пам'ятаю, не було Ар'єва, а представниця від України комуняка Оксана Калетник не тільки проголосувала проти тієї декларації, а ще й закликала інших не приймати її.
Я не знаю, чи правду написав Кухар щодо спасителя нашого Ар'єва, але це в його стилі "новость дня, которую не поймут и не оценят". Він же інтелектуальна еліта, а інші його "нє паймут".
Саме так він раніше любив розповідати про іншого "спасителя" України, Фірташа. При цьому розповідав цікаву байку, яку колись йому десь в Європі розповіли. Що колись одним містом проходив Наполеон і висунув вимоги щодо сплати певної суми грошей. У міста такої суми не було, але виручив один заможний громадянин. Потому шановні громадяни зібрались і вирішили віддячити багатію — виділити йому у власність громадських виноградників, приблизно на ту ж суму, що він віддав за місто.
За думкою Кухара, коли Тимошенко показала Фірташу дулю замість газу, то Фірташ пізніше став спасителем України, тому що міг би з легкістю засудити Україну в міжнародних судах і залишити перед зимою без палива. Тобто, він добрий, а міг би і "ножичком по глазам".
Не хочу казати щось погане про Ар'єва безпідставно, але коли його хвалить Кухар, мені завжди згадується ота його байка про багатія-спасителя. І асамблея ОБСЄ в Баку, де була прийнята потрібна нам резолюція навіть за обставин, що наша ж представниця агітувала проти.
Не такі вони вже й сліпі, як іноді здається.
Сподіваюсь, моя думка не виглядає як применшення нашої перемоги або заслуг Ар'єва.