Шершень Шершень
7 hrs ·
-Альо, чюєш, Вовчік, то Юра...Ти там ближче до валантьорів, чюєш, там мій корєш, такий нармальний пацик, там він, вопшім, стоїть карочє, нах, ваащщє на передку, да, і такий, ваащщє, голий нах і босий, сука. Ваащє нах, ніхто,бля, не помагає, да. Тіки, карочє всі.... Багато ваащщє.... І, всьо,нах. Може ти би там чьо-та таке, вопшєм, ну, там, форму, бєрци, очочки, перчаточки, наколєннічки... Да!...Сігарєт, би! А то, ваащщє, сука,звєрі не видают,бля, прикинь?!
- Де саме?
- Да, в Пєсках був, а зара не знаю... На, вот тут у мене тіліфончік є, ти до нього подзвони узнай, шо да как, бо то його мамка казала... То ж мій друг, йопта! З дєццтва, нах... Там мамка, карочє, плакала, ну, нада помогти, пацик ваащщє нармальний, да, Корєш...
-Альо-на, Юра!... Чюєш, корєш, а ти не хочєш, пацику нармальному катюху гриваками кинути, чіста, па-пріколу сігарєт купити?! Нє? Послати, чіста, по-адресу "Новою поштою", два блока сігарєт, релігія тобі не позволяє?!
-Да я шо, бля, валантьор, шо-лі?! Йому сігарєти посилати?!
-Так і я не волонтьор!
-Да шо ти разказуєш! Ти, ваащє, там крутишся, вот, бля, і поможи, а нє - ну то панятно всьо з вами - тіки разказуєте дахєра, а ніхєра не памагаєте...
-Так ти поможи - це ж твій ДРУГ!
-Да я шо, бля, нанявся чи шо? Шо, я знаю, шо єму там нада? Я ваащщє не в тємі... Карочє, не хочеш памагти - не нада... я так і знав, шо ви там всі підараси... Мені казали, шо ви тіки разказуєте, а ніхєра не робите...І бабло крадете, шо вам люди на армію збирають...
...Щоб стати волонтером не треба здавати екзамени, проходити медкомісію і писати заяву на чиєсь ім'я. Для цього достатньо купити нармальному пацику, другу з дєцтва, блок сигарет, пару пачок мівіни, каву, чай і пачку вологих серветок та відправити "Новою поштою". На моїй пам'яті ніхто з тих, хто дзвонив про допомогу для знайомого солдата не дав для його потреб ані гривні ані речей чи продуктів. Не дав нічого. Зате багато радили про те, що і як краще відправити ТУДИ. І пильнували чи,бува не забули, послати передачу.
Це все, мабуть, тому, що у нас дуже хороші люди і дуже погана влада. А в Порошенка - фабрика в Липецьку!