Ну, ну еще чуть ...
Цитата: kvk від Червень 10, 2016, 12:06:08Ну, ну еще чуть ...Попробуй с девушками.
Все моё окружение - живет в Украине, не смазывает лыж, воюет, есть раненые, есть погибшие, болеем за Украину для своих детей, вкладываемся в это во всех смыслах. И я тебе не брат, нууу очень интересно.....
Цитата: Shannou від Червень 10, 2016, 12:10:22Все моё окружение - живет в Украине, не смазывает лыж, воюет, есть раненые, есть погибшие, болеем за Украину для своих детей, вкладываемся в это во всех смыслах. И я тебе не брат, нууу очень интересно.....С другой стороны зашёл? Молодец. А теперь скажи почему у рыгов всегда самый отмобилизованный электорат? Потому что Петр просрал два года и за два этих года практически всё. И получает закономерный результат. Потому что опирается на братанов и корешей.
Цитата: kvk від Червень 10, 2016, 12:15:16Все моё окружение - живет в Украине, не смазывает лыж, воюет, есть раненые, есть погибшие, болеем за Украину для своих детей, вкладываемся в это во всех смыслах. И я тебе не брат, нууу очень интересно.....Вот потому и не "брат".
CпойлерА ты просто нахуй иди подпездыш.
Цитата: В.И.Лемминг від Червень 10, 2016, 10:41:31Чем больше Савченко говорит, тем больше она теряет свой политический потенциал.Это только ее вина. Но -или стокгольмский синдром, или отрабатывает условия освобождения.
Чем больше Савченко говорит, тем больше она теряет свой политический потенциал.
По словам Хегер, "это объясняет роль, которую Парубий сыграл в страшной трагедии 2 мая 2014 года в Одессе
Еще одна тупая фрау из бундестага. . Каким боком Парубий к событиям в 2014 в Одессе ?Цитувати (виділене)По словам Хегер, "это объясняет роль, которую Парубий сыграл в страшной трагедии 2 мая 2014 года в Одессе https://www.rbc.ua/rus/news/bundestage-raskritikovali-zayavleniya-parubiya-1465549430.html
Может все проще. Работает депутатом. Вышла на работу. - Какие у меня обязанности? - Проведи пресс-конференцию, озвучь позицию партии... вот листик. Можешь еще раздать пару интервью, но без фанатизма, сможешь? - Да... - Ок, иди работай.Ну может еще предварительно беседу провели с соответствующим уклоном.
Она пока делает именно то, что от нее ожидали запоребриковые "аналитики".
От Нади ожидали совершенно другого.
Сегодня КСУ на обращение ВСУ вернул всем судьям дополнительные пожизненно ежемесячные выплаты", - заявил журналистам после обнародования решения КСУ народный депутат Леонид Емец, отметив при этом, что суд также отменил ограничения сумм соответствующих доплат, поэтому они могут составлять более 10 тысяч гривен
Я одного не могу понять: почему???
Отже, настав час офіційно підтвердити те, що "Європейська правда" повідомляла протягом останнього місяця "за даними джерел".10 червня на плановому засіданні в Люксембурзі Рада Євросоюзу на рівні глав МВС обговорить український безвізовий режим, але... не ухвалить жодного рішення. Питання просто не буде виноситися на голосування.Як підсумок, влітку 2016 року Євросоюз не запровадить безвізовий режим для громадян України. Найоптимістичнішим варіантом відтепер є осінь.І, попри заяви європейських посадовців, це – не "технічна затримка", а політична.Та варто наголосити: наразі ЄС не сказав нам "ні". Політичне рішення про безвізовий для України ніхто не ставить під сумнів. Цей варіант нині навіть не обговорюється.Але це не означає, що ми можемо бути спокійні.Три місяці тому мало хто уявляв нинішні проблеми – здавалося, ми на фінішній прямій і в серпні зможемо забути про візи. Але "з’явилися нові обставини"...Так само і зараз, на жаль, є сценарії, за яких наші перспективи можуть стати ще гіршими. І чи не найбільша небезпека в цих сценаріях виходить від... самої України.Отже, детально про нинішні "розклади", про причини та ключові загрози – в статті "Європейської правди".
І зараз українські проєвропейські сили – від уряду до громадянського суспільства – намагаються донести до європейських столиць, що зайве затягування тут лише на шкоду.Так, в усіх цих юридичних дискусія йдеться лише про те, як надовго відкладається наш безвізовий. Можливість того, що ЄС взагалі відмовиться скасовувати візи, наразі не обговорюється. Та Україна здатна сама внести це питання до порядку денного ЄС. І така можливість не є аж надто неймовірною.Не треба бути провидцем, щоби передбачити: затримка безвізового призведе до щирого обурення в парламенті.Популізм у Раді сильний як ніколи, і заклики "помститися Європі", скасувавши пару найбільш болючих реформ, цілком можуть знайти підтримку.CпойлерТим більше, що в парламенті вже зараз готують для цього ґрунт. Перш за все – в питанні антикорупції.На кону – статки впливових політиків, а для декого – навіть кримінальна відповідальність, адже довести законне походження коштів багато хто буде не в змозі. Тому відтермінування безвізового може стати приводом (не причиною, а саме приводом!) для того, щоби Рада переглянула найбільш "чутливі" нормі законів про спецконфіскацію або про повернення незаконно виведених активів. А втрата довіри депутатів до Євросоюзу додасть голосів за рішення про перегляд реформ.Ще одна загроза – у сфері захисту меншин. Як відомо, одним із "безвізових законів" стали зміни до трудового кодексу про заборону трудової дискримінації, в тому числі за ознакою статевої орієнтації.Нині на розгляді Ради – новий трудовий кодекс. Хтось вірить, що в ньому буде продубльована ця норма, якщо частина депутатів втратить віру у швидке скасування віз? Питання риторичне.А тепер уявіть, якою буде реакція Брюсселя в разі, якщо Верховна рада скасує якусь із ключових "безвізових норм" іще до того, як ЄС ухвалить остаточне рішення по "безвізу"? Передбачити це нескладно. Україну звинуватять у порушенні домовленостей, схвалення безвізового зупиниться, а це дасть скептикам підстави знову піти на загострення конфлікту...Увійти у спіраль конфлікту у відносинах з ЄС – нескладно. Вийти з неї – вкрай важко.Це не повний перелік негативних сценарії, які можуть вдарити по відносинах Україна-ЄС та по безвізовому режиму.Багато чого залежить від результатів британського референдуму (якщо Велика Британія вирішить виходити з ЄС, Європі ближчим часом буде відверто не до України). "Осіннє загострення" кризи у Верховній раді, яке є цілком реальним, не сприятиме нам в Брюсселі.Зрештою, не варто забувати про російський фактор – хай він тут і не основний, але Кремль точно не сидить склавши руки в очікуванні українського безвізового.Тому кожен місяць затягування безвізового для України є шляхом до прірви. І ми дуже сподіваємося, що в Берліні, Парижі та Римі це нарешті зрозуміють.
Цитата: Homiak від Червень 10, 2016, 12:30:53Может все проще. Работает депутатом. Вышла на работу. - Какие у меня обязанности? - Проведи пресс-конференцию, озвучь позицию партии... вот листик. Можешь еще раздать пару интервью, но без фанатизма, сможешь? - Да... - Ок, иди работай.Ну может еще предварительно беседу провели с соответствующим уклоном.Ей не 20 лет, что бы так бездумно выполнять поручения. Да и в плену она была не последние 10 лет, а два года, что бы не знать, кто такая Тимошенко и что представляет ее партия. От Нади ожидали совершенно другого. А пока все ватные прогнозы по ее поводу сбываются. Она пока делает именно то, что от нее ожидали запоребриковые "аналитики".
Все же пока не делает, а только говорит.
Цитата: В.И.Лемминг від Червень 10, 2016, 12:50:43Все же пока не делает, а только говорит.Ну она депутат и ее работа, в том числе и говорить.
Дійсно. Чим вона гірша за Ляшка?! Та нічим.
Окружать себя политтехнологами и медийщиками важно для Порошенко. Еще не будучи президентом, он умел выстраивать отношения с журналистами, генерировать новости и создавать картинки для медиа. – Он понимает, что восприятие в СМИ — это укрепление влияния или уменьшение шанса на успех, — говорит собеседник в окружении Порошенко.– Порошенко тратит на свой PR очень много времени. Мне кажется, 15% своего рабочего графика. Но почему-то в его команде до сих пор не хотят понять, что за счет технологий хорошие рейтинги не делаются. Нужны реальные изменения. Но когда ими заниматься, если куча времени уходит на неэффективный PR, а это всего-то косметические меры. — рассуждает собеседник, хорошо знакомый с президентом.Помимо Грынива в "ситуативку" входят министр информационной политики и кум Порошенко Юрий Стець и его многолетний пресс-секретарь, нардеп от БПП Ирина Фриз. Их также можно отнести к крылу "голубей". – Грынив, Стець, Фриз для Порошенко такие глыбы, которые с ним с давних времен, — рассказывает собеседник в АП. – Если выражаешь критику Петру один на один — он слышит. Но если на людях — сердится. Он больно воспринимает критику в Facebook, тоже самое с критикой в СМИ. Сразу ищет подвох, кто это заказал. Они почти не верят, что может быть личная человеческая позиция, — признается человек, который ранее работал в команде Порошенко.Но бывают ситуации, когда Порошенко прислушивается к более радикальной группе своих ближайших соратников.
Taranis -- дебил.
kvk, видимо, решил все мои вчерашние посты повторить)
Цитата: Oak від Червень 10, 2016, 11:48:45Taranis -- дебил.Xaxaxa.
0 Користувачів і 52 Гостей дивляться цю тему.