Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Nortaga

Re: Українська політика
« Reply #64260 : Червень 07, 2016, 12:53:52 »
Вважаю Донбас можна вернути 2-ма шляхами: прямою війною або корупцією. Корупція - це купити з потрохами всю верхівку ДНР/ЛНР, хай валять собі в Панаму (чи ще кудись). Чим слабша Росія (і її вплив), тим більше спокуси буде у вождів ДНР/ЛНР домовитися з Україною.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #64261 : Червень 07, 2016, 12:55:59 »
Корупція - це купити з потрохами всю верхівку ДНР/ЛНР, хай валять собі в Панаму (чи ще кудись)
Щаз. Нам предлагают вариант а-ля Кадыров.
Тю, ля, а шо?

Offline Milena

« Reply #64262 : Червень 07, 2016, 12:57:01 »
И переговоры вести с этими "депутатами" она намерена именно про освбождение наших пленных, вроде так...

Offline Nortaga

« Reply #64263 : Червень 07, 2016, 12:57:20 »
Она сказала, что Захарченко и Плотницкий, как народные депутаты ДНР и ЛНР, могут ей позвонить, и она с ними будет разговаривать как депутат.
Тут передерг только с Верховной Радой. Депутатами она их все-таки назвала.
ні, вона сказала "по повноваженням вони можуть позиціонуватися на рівні депутатів". А не "вони народні депутати ДНР/ЛНР". На аудіо, що виклав mxm, це сказано явно.

В дипломатичних перемовинах, це як не по рангу президенту розмовляти з рядовим міністром.

Offline Varjatka

• Минск
« Reply #64264 : Червень 07, 2016, 12:59:45 »
Она сказала, что Захарченко и Плотницкий, как народные депутаты ДНР и ЛНР, могут ей позвонить, и она с ними будет разговаривать как депутат.
Тут передерг только с Верховной Радой. Депутатами она их все-таки назвала.
ні, вона сказала "по повноваженням вони можуть позіціонуватися на рівні депутатів". А не "вони народні депутати ДНР/ЛНР". На аудіо, що виклав mxm, це сказано явно.
Ну а дальше она говорит, что с нее корона не упадет, и если они ей позвонят как депутаты ЛНР и ДНР, она будет с ними говорить как с депутатами.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64265 : Червень 07, 2016, 12:59:53 »
:facepalm:
блін, добрий ранок. Геращенко (котра тепер віце-спікер) - депутат Ради, і входила (не знаю чи тепер входить, як стала віце-спікером) в групу "Мінських домовленостей", і розмовляла з Захарченко/Плотницьким.
Нагадую, Мінські велись як консультації, ніяких держ. службовців з нашої сторони там нема й не було, консультації велись з самого початку з Росією, на чому ми завжди наполягали, а не з ОРДИЛО (на чому завжди наполягає Росія).
Так, всіляких пушиліних Росія завжди намагається пхати куди тільки можна і підписувати всі документи, наче це взагалі має хоч якесь значення.
Ми їх там терпимо (і Геращенко з ними розмовляє) з однієї причини: без них Росія не хоче з нами говорити категорично. Все, інших причин, жодної — немає.
Так що аргумент, що Геращенко з якимось там уродами вимушена розмовляти, — не аргумент взагалі. Тим більше в контексті заклику вести переговори без посередників, тобто де факто визнати, що ці упирі мають якусь самостійність і якусь владу.

Offline Nortaga

« Reply #64266 : Червень 07, 2016, 13:00:54 »
У Кадирова був/є клан, тому там прокотив варіант. Якщо Донбас повернеться, то Ахметов зачистить Захарченка на "раз-два", так як клан у нього, а не в Захарченка. І думаю Захарченко це теж розуміє.

Ми їх там терпимо (і Геращенко з ними розмовляє) з однієї причини: без них Росія не хоче з нами говорити категорично. Все, інших причин, жодної — немає.
так яка різниця, якщо замість Геращенко, наприклад, буде розмовляти Савченко? Та ніякої (хоча я проти Савченко, так як дипломат з неї ніякий - що думає, те і говорить).

Offline Eney

« Reply #64267 : Червень 07, 2016, 13:01:31 »
Недарма кажуть, що Порошенко до її визволення взагалі немає ніякого відношення. Таксист по замволенню.

Offline Eney

« Reply #64268 : Червень 07, 2016, 13:03:20 »
У Кадирова був/є клан, тому там прокотив варіант. Якщо Донбас повернеться, то Ахметов зачистить Захарченка на "раз-два", так як клан у нього, а не в Захарченка. І думаю Захарченко це теж розуміє.
Без дозволу Москви Ахметов і не пукне. Чи ти думаеш, що це Захарченко дозволив йому доправляти фури з гумдопомогою до Донецька?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64269 : Червень 07, 2016, 13:06:33 »
Вважаю Донбас можна вернути 2-ма шляхами: прямою війною або корупцією. Корупція - це купити з потрохами всю верхівку ДНР/ЛНР, хай валять собі в Панаму (чи ще кудись). Чим слабша Росія (і її вплив), тим більше спокуси буде у вождів ДНР/ЛНР домовитися з Україною.
Ніякої корупції, це якраз плани Суркова.
Кого ти хочеш там підкупити? Того, хто нічого не вирішує? Ти думаєш, що Захарченко з Плотніцьким хоч щось коштують без російської підтримки? Вони нічого не коштують, взагалі. Нема кого купувати. Не треба ілюзій, що там хтось щось вирішує. Заважати можуть, вирішувати — ні.

Прямі військові дії можливі тільки за умови, що Росія забереться звідти і не буде втручатись.
Не знаю, як воно буде, але мені більш вірогідним є варіант, що Росія рано чи пізно буде вимушена піти з окупованої зони і тоді доля всіх "депутатів ЛДНР" буде вирішена дуже скоро, можливо, і без військових дій, тому що без постачання боєприпасів їх результат передбачуваний.

Такщо перемовини можна за певних умов вести тільки з Росією, але саме за певних умов і зараз — в обмеженому обсязі.
А з мавпами з ОРДИЛО взагалі нема про що говорити, за виключенням питань оперативного обміну полоненими, але то не державний рівень.

Offline Nortaga

« Reply #64270 : Червень 07, 2016, 13:10:09 »
Без дозволу Москви Ахметов і не пукне. Чи ти думаеш, що це Захарченко дозволив йому доправляти фури з гумдопомогою до Донецьку?
Я взагалі думаю, що половина верхівки ДНР - це команда Ахметова (й купа матеріалів було). Якщо Росія ослабне (а санкції давлять), і вона вийде з Донбасу по будь-якій причині, то Захарченко втече в той же день (якщо не раніше). А Ахметов відразу владу в руки візьме на Донбасі. Буде повтор 90х - частину нарваних постріляють, частина втече. Ніякої "народної міліції" чи "ополчения" не буде.

Ну а поки російські війська на місцях, то все це лише в теорії.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64271 : Червень 07, 2016, 13:10:45 »
так яка різниця, якщо замість Геращенко, наприклад, буде розмовляти Савченко? Та ніякої (хоча я проти Савченко, так як дипломат з неї ніякий - що думає, те і говорить).
Дуже проста різниця: Геращенко розмовляє з росіянами. Вони наполягають, щоб були присутні їх маріонетки. Тому ти, наприклад, можеш сказати, що Геращенко розмовляє в тому числі і з маріонетками, але це буде напівправда: вона розмовляє з росіянами, а вже вони тикають їй своїх ляльок. Вони їй на чорта не впали, але вимушена терпіти їх присутність.
Савченко хоче розмовляти з ляльками без росіян — невже різницю не видно?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #64272 : Червень 07, 2016, 13:10:57 »
А это точно Савченко, а не "пранкер Вован"?
Тю, ля, а шо?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64273 : Червень 07, 2016, 13:13:58 »
А это точно Савченко, а не "пранкер Вован"?
Судя по тому, что запись удалили, эту версию мы еще, возможно, услышим.
Но лично я не думаю.

Offline Varjatka

• Минск
« Reply #64274 : Червень 07, 2016, 13:19:24 »
Если все послушать, особого ужаса нет. Она же не предлагает отказаться от борьбы и сразу же начать переговоры ЛДНР.
Цитувати (виділене)
Ганапольский: "Військовий шлях для вас неприйнятний, правильно, неприйнятний?"
Савченко: "Чому не прийнятний?"
Ганапольский: "А як?"
Савченко: "Для початку, політичне і військове нікуди не дівається. Нам потрібно закрити кордон..."
...
"Я не хочу зачищати, як це робить Росія в Чечні та Дагестані. Не хочу зачищати Донбас такими методами. Нам доведеться вчитися прощати. Але я знаю, що можна прощати, а що не можна. Просто є ведення війни людськими методами, а є не людяними. Не все пробачається. Але все має контролюватися законами, судами. Але я просто не хочу робити кроваву бойню"

Offline Nortaga

« Reply #64275 : Червень 07, 2016, 13:26:42 »
Савченко хоче розмовляти з ляльками без росіян — невже різницю не видно?
деколи потрібно розмовляти з ляльками і без росіян, тобто проводити і свої гібридні дії. Навіть якщо ляльки будуть все розказувати, появиться підозра у росіян, що ляльки щось приховують. Так що, такого формату не допустять самі росіяни, будуть туди пхати Гризлова чи ще когось. Поки з Захарченком не говорить Порошенко - все це не має значення. Для росіян - Савченко і Геращенко теж ляльки (і логіка в цьому є).

Ніякої корупції, це якраз плани Суркова.
Кого ти хочеш там підкупити? Того, хто нічого не вирішує? Ти думаєш, що Захарченко з Плотніцьким хоч щось коштують без російської підтримки? Вони нічого не коштують, взагалі. Нема кого купувати. Не треба ілюзій, що там хтось щось вирішує. Заважати можуть, вирішувати — ні.
в тому то й справа. Масштаб росіян в стратегії, а тактика лежить вже на Плотницькому. Невелика сума за саботаж в тактичному плані, може сильно змінити стратегічну картину. Це як про розвилку біля Авдіївки.

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
« Reply #64276 : Червень 07, 2016, 13:33:11 »

вот, для последних новостей нашла :))

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64277 : Червень 07, 2016, 13:33:38 »
Не совсем точная запись с голоса, но старался не упустить сколь-нибудь существенные детали.
Цитувати (виділене)
Савченко: Перше, продовжити санкції проти Росії, тому що вона ще не зрозуміла, що їй потрібно піти.
Друге, вийти на прямий зв'язок, без Мінських домовленостей (!), із ЛНР/ДНР, як вони себе позіціонують, вийти на прямий внутрішній зв'язок, без третьої і четвертої сторони.
Ганапольський: Хвилиночку, це досить сенсаційно. Ви вважаєте, що можуть бути прямі переговори між, наприклад, між Президентом Порошенко і паном Захарченко.
С: Ні, пан Захарченко не президент, Президент України у нас тільки один, тому пан Захарченко, як ви його назвали, і пан Плотніцький можуть позиціонуватися, ну якщо так виглядати по повноваженню, з мене корона не впаде, якщо вони позіціонуються народними депутатами від ЛНР/ДНР. Я, як депутат, готова з ними говорити.
Г: Тобто ви, як депутат ВР, готові говорити з депутатами ДНР/ЛНР.  Так, вірно?
С: Так.
Г: Добре, це другий крок. І третій крок?
С: Третій крок? А давайте, напевно, посміхнемося одне одному і все вийде. Оце вам третій крок.
Во-первых, что значит — "по повноваженню"? Захарасов никто не выбирал.
Во-вторых, при чем тут корона на ее голове? Не ей решать, как к ним будет относиться государство, и к их "повноваженням" в том числе.
Ну и переговоры "без третьей и четвертой стороны", полагаю, без комментариев.
Привет, Медведчук, теперь у тебя есть кое-кто сильно мощнее Рубана.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64278 : Червень 07, 2016, 13:37:05 »
деколи потрібно розмовляти з ляльками і без росіян, тобто проводити і свої гібридні дії.
Не бачу сенсу, поясни, коли це "деколи" зненацька на нас впало.
Масштаб росіян в стратегії, а тактика лежить вже на Плотницькому. Невелика сума за саботаж в тактичному плані, може сильно змінити стратегічну картину. Це як про розвилку біля Авдіївки.
Ніяка тактика на ньому не лежить. Він виконує роль зарази, яку намагаються максимально ефективно розповсюдити на всю Україну. Поки лікування неможливе — тільки карантин.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64279 : Червень 07, 2016, 13:39:42 »
Для росіян - Савченко і Геращенко теж ляльки (і логіка в цьому є).
Немає в цьому логіки, тому що Пушилін, Захарченко, Плотніцький і т.і. — займають вигадані позиції в вигаданих структурах. І Росія дуже хоче, щоб ми ці вигадані структури якось легітимізували.
Ні про Савченко, ні про Геращенко такого сказати не вийде.

Offline Nortaga

« Reply #64280 : Червень 07, 2016, 13:45:12 »
Ніяка тактика на ньому не лежить. Він виконує роль зарази, яку намагаються максимально ефективно розповсюдити на всю Україну. Поки лікування неможливе — тільки карантин.
ой не скажи. Наприклад, вугілля з Донбасу возять, Плотницький теж домовився на локальному рівні, наприклад, про Луганську ТЕЦ в Щасті. Нема білого-чорного, "сірі" відносини працюють. Тука про це постійно говорить (хоча чорнобілі зрадофіли його вже записали в зрадники).

Offline Йоссариан

« Reply #64281 : Червень 07, 2016, 13:53:14 »
https://www.facebook.com/ivan.oberemko/posts/1052302651522989

Cпойлер
Ладно, смотрю вас тут говном кормят, что Савченко признала ДНР и против Минских соглашений, потому просто почитайте дословно, что она сказала:
"Мінські угоди зупинили шквал війни. Не війну. Але шквал війни зупинили"
"Росія спочатку нагадить, а потім зачищає"
"Я не хочу йти шляхом Росії по знищенню і геноциду населення, але я дуже хочу, щоб Росія забралася, бо геноцид - це те, що вона зараз робить на Донбасі"
"Мінські домовленності - це політичне, для початку. Обов'язково має бути політична складова вирішення ситуації на Донбасі"
"Потрібно переконати сусіда, що він вчинив не добре, не по-братські, як вони люблять говорити, і що йому треба піти"
"Я не хочу зачищати, як це робить Росія в Чечні та Дагестані. Не хочу зачищати Донбас такими методами. Нам доведеться вчитися прощати. Але я знаю, що можна прощати, а що не можна. Просто є ведення війни людськими методами, а є не людяними. Не все пробачається. Але все має контролюватися законами, судами. Але я просто не хочу робити кроваву бойню"
Ганапольский: "Тобто, військовий шлях для вас неприйнятний, правильно, неприйнятний?"
Савченко: "Чому не прийнятний?"
Ганапольский: "А як?"
Савченко: "Для початку, політичне і військове нікуди не дівається. Нам потрібно закрити кордон..."
Ганапольський: "А ВОНИ НЕ ХОЧУТЬ ЗАКРИВАТИ КОРДОН! ВОНИ ЙОГО НЕ ЗАКРИЮТЬ, НАДІЯ! ВОНИ ХОЧУТЬ ВИБОРИ, А ВИБОРИ ЦЕ ЗМІНИ В КОНСТИТУЦІЮ!"
Савченко: "Читайте Конституцію. Вона захищає сама себе. Під час війни змінювати Конституцію заборонено, змінювати Конституцію до того як ми повернемо кордон - неможливо"
Ганапольский: "Три перші кроки, які треба зробити, щоб Донбас повернувся"
Савченко: "Продовжити санкції проти Росії, бо вона ще не зрозуміла, що їй потрібно піти. Друге, вийти на прямий зв'язок з ДНР/ЛНР, як вони самі себе позиціонують, без мінських домовленостей, без третьої та четвертої сторони, я готова з ними говорити"
Ганапольский: "Ви вважаєте, що можуть бути прямі переговори між Президентом Порошенко і паном Захарченком?"
Савченко: "Ні, пан Захарченко - не президент. Президент України у нас тільки один, тому пан Захарченко і пан Плотницький можуть позиціонуватися... ну, в мене корона не впаде, якщо вони будуть позиціонуватися народними депутатами ДНР/ЛНР - я як депутат готова з ними говорити"
Ганапольский: "Ви як депутат готові говорити з депутатами так званих ДНР/ЛНР?"
Савченко: "Так"
+++
Вот запись: Я транскрибировал практически все кроме эээ бэээ мээ.
+++
4 минуты Савченко говорит, что Россия должна съебаться, что Минск нужен, что Конституцию мы менять не будем, что выборов на оккупированных территориях не будет, что нужно и военное, и политическое решение, но так же нужно оставаться людьми, зачисткой дело не решить, говорить все равно придется.
Вы можете видеть все, что угодно. Я вижу политика, который готов сам говорить с ДНР, чтобы убедить их прокинуть Рашу, которая должна уйти. Ни о каком признании речи здесь не идет. "ДНР та ЛНР, як вони самі себе називають", "хай себе позиціонують" - это не признание, это стандартная залупа на воротник пополченцам.
Ну и еще раз особый привет всем, кто кормит говном, и всем, кто говном кормится, у вас сегодня потрясающее утро.

Offline Lyal_ka

• Стать: Жіноча
  • alalla
« Reply #64282 : Червень 07, 2016, 13:56:49 »
Как-то быстро в этот раз все в другую сторону побежали

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64283 : Червень 07, 2016, 14:00:39 »
ой не скажи. Наприклад, вугілля з Донбасу возять, Плотницький теж домовився на локальному рівні, наприклад, про Луганську ТЕЦ в Щасті. Нема білого-чорного, "сірі" відносини працюють. Тука про це постійно говорить (хоча чорнобілі зрадофіли його вже записали в зрадники).
А ще йому дозволяють розподіл картоплі забезпечувати, я бачив відео.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #64284 : Червень 07, 2016, 14:08:43 »
Так що, такого формату не допустять самі росіяни, будуть туди пхати Гризлова чи ще когось
Отож. Неизвестно, что петрушки без куратора сделают.
Тю, ля, а шо?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #64285 : Червень 07, 2016, 14:11:49 »
Как-то быстро в этот раз все в другую сторону побежали
Савченко по-прежнему герой Украины, просто это не значит, что все сразу должны с ней согласиться. Особенно, по таким чувствительным моментам.

Offline Eney

« Reply #64286 : Червень 07, 2016, 14:18:44 »
Цитувати (виділене)
Sergey Fursa
1 ч · Киев ·
Если бы у вас заболел ребенок и надо было бы делать операцию - вы бы обратились за советом к Надежде Савченко?
Если бы вы собирались организовать бизнес и вам нужна бы была консультация, вы бы спросили, что думает Надежда Савченко?
Так зачем спрашивать у нее про внешнюю политику и про управление государством?
У кухарки не спрашивают, как управлять государством, а узнают рецепт супа. Если Надежда Савченко откроет курсы управления вертолетами, то тогда и стоит ей звонить.
Їй би кудись за кордон... Чи то в ПАСЕ, чи ще куди. На півроку.
Або рік. 

Offline Eney

« Reply #64287 : Червень 07, 2016, 14:20:53 »
Цитувати (виділене)
Антон Комаров
1 ч ·
#REPOST вот вам видео, чтобы не обсуждать интервью #Савченко в эфире радио ЭРА, по типу "мне Мойша по телефону напел"
вся мякотка начинается с 4:09
"выйти на переговоры с ДНР и ЛНР без минских соглашений без третьей и четвертой стороны"
ну это собственно то, чего хочет Москва
линки для шаринга
собственно сам кусочек где про переговоры с Захарченко и Плотницким https://www.youtube.com/watch?v=POTwHt35Eys&feature=youtu.be
а вот все интервью целиком (ну вдруг вы решите, что я вырвал что-то из контекста) https://www.youtube.com/watch?v=vz9GB0GXolY&feature=youtu.be

Offline Eney

« Reply #64288 : Червень 07, 2016, 14:24:07 »
Оце лікарня, так лікарня.
Цитувати (виділене)
Губернатор Закарпатской области Геннадий Москаль обнародовал информацию о взносах олигархов в проект "Больница будущего" времен президентства Виктора Ющенко, которые, по его словам, были разворованы.

Согласно информации Москаля, обнародованной на его персональном сайте, в годы президентства Виктора Ющенко (2005-2010) олигархи и оппозиционеры перечисляли на создание Всеукраинского центра здравоохранения матери и ребенка ("Больница будущего" – Ред.) десятки миллионов долларов, однако они были разворованы.

Губернатор также опубликовал таблицу с обобщенной информацией о финансировании "Больницы будущего" крупным бизнесом, тогдашними оппозиционными политиками и разными фондами. По его словам, она предназначена для НАБУ и "для ознакомления общественности".

"Оглашаю первый документ относительно политической коррупции президента Виктора Ющенко", - написал он.

Как пишет Интерфакс-Украина, согласно предоставленной информации, по состоянию на 1 сентября 2011 года от бизнесмена Александра Ярославского на финансирование проекта поступил 1,01 млн грн, от Бориса Колесникова – 7,86 млн грн, от Джеймса Темертея – $1 млн, от банка "Финансы и кредит" – 2,75 млн грн, от ХК "АвтоКрАЗ" – 2,53 млн грн, от ОАО "Запорожсталь" – 3 млн грн.

Крупнейшими донорами, согласно обнародованной информации, были ОАО "Смарт-Холдинг" (20,02 млн грн) и фонд Рината Ахметова "Развитие Украины" (43,47 млн грн).

http://nv.ua/ukraine/politics/moskal-obnarodoval-dokument-otnositelno-politicheskoj-korruptsii-jushchenko-142213.html

Offline Eney

« Reply #64289 : Червень 07, 2016, 14:28:54 »
Нехай злочинна влада рятує.
Цитувати (виділене)
Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента України Петра Порошенка та Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням про оголошення міста Львова та сіл Малехова і Грибович зоною надзвичайної екологічної ситуації.
http://city-adm.lviv.ua/news/society/emergency/232643-mer-lvova-zvernuvsia-do-prezydenta-oholosyty-lviv-malekhiv-ta-hrybovychi-zonoiu-nadzvychainoi-ekolohichnoi-sytuatsii

0 Користувачів і 66 Гостей дивляться цю тему.