О пожаре:
Svitlana Pulya
не дивуюсь. просто висновки:
я живу у Василькові в 3 км від пожежі.
жодної інформації-зверення від влади щодо небезпечності, щодо евакуації, та взагалі жодного звернення.
пишуть, влада організувала евакуацію - три рази хаха. люди, у найближчому радіусі до пожежі вчора повиходили на вулиці з речами, але ніде нікого і нічого. у кого була якась можливість самостійно виїхати-виїхали. інші повернулись у будинки.
жодного, жодного, жоднісінького розуміння-чи можна лишатись на ніч, чи категорично не можна.
а ще всі брешуть (вибачте, але так і є) щодо локалізації вогню. ну, правду не скоро дізнаємось.
страшно і незрозуміло. і ніхто не готовий лишати своє житло. і я розумію людей, яким так тяжко було виїздити зі своїх домівок в АТО. легко говорити, коли це тебе не стосується.
все чорне жахіття понесло по діагоналі Василькова на Калинівку, Фастів, Білу Церкву. це протилежний напрямок від Києва. ПРОТИЛЕЖНИЙ! жоднісіньких дій на вулицях цих міст, ніхто нічого не поливає. ніхто нічого в принципі не робить.
зате у всіх новинах волають про небезпечне повітря у Києві. зате у Києві поливають вулиці. молодці!
гарний політичний хід. але, нагадую-вітер все несе у ПРОТИЛЕЖНИЙ ВІД КИЄВА напрямок.
добре, влада в своєму абсурді, але ж медіа- чому ви мовчите про реальність. це не питання- це просто так, statement. але ж матеріал може бути цікавим!!! #тсн , ваші колеги це все бачать, але ж ви повідомляєте "в Києві вночі полили вулиці", а ваша колега на місці події дихає цим всим навіть без маски. ну, таке...
Я дуже люблю Україну, але не владу України, а саме людей України, тому що знову все волонтери.
Тому що друзі, знайомі і незнайомі пропонують своє житло, діляться порадами - що робити, тому що ми, Українці, разом все зможемо, все подолаємо, і дай Боже нам терпіння, витримки і сили, щоб побудувати дійсно нову країну.
такі події, як і очікування страшного діагнозу одразу змушують переоцінити пріоритети і цінності в житті, тому що кожний день може бути останнім.