Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline dimoto

Re: Українська політика
« Reply #54420 : Березень 26, 2016, 20:52:15 »
Цитувати (виділене)
Serg Marco
54 хв · Mariupol Harbor, Ukraine ·
Авдеевка.
Бои в авдеевской промзоне привлекли немало внимания в последнее время. Были там со Станислав Мельничук, общались с бойцами, Стас снимал репортаж для Еспрессо.ТВ.
Промзона находится очень близко к позициям сепаратистов, сама застройка позволяет скрытно подходить и обстреливать позиции украинских бойцов из стрелкового и вогами. Потому стрелкотня там частенько, и довольно плотно. Иногда прилетают 82 мм мины, реже-120 мм. Но как говорят бойцы, по десятибальной системе напряжение на 5-6. Терпимо. Но бой есть бой, в бою есть и трехсотые, и...иногда и двухсотые... Никто не расслабляется, бойцы работают. Дух на высоте, парни работают. На самих позициях парни готовы навалять сепарам.
На сепароновости о "американско-польских натовских наемниках" реагируют соответсвующе)))

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #54421 : Березень 26, 2016, 21:02:07 »
Цитувати (виділене)
Semen Kabakaev
3 хв. ·
Слухи распространяемые СМИ о том, что позиции в Авдеевке а конкретнее в промзоне, были частично сданы и заняты кадровыми военными РФ-это ложь. На данном этапе, продолжается бои на Авдеевском направлении, боевики обстреливают позиции ВСУ из 120мм и 82мм минометов. Но сдавать позиции намерений у наших бойцов нет.

Offline Eney

« Reply #54422 : Березень 26, 2016, 21:03:30 »
Цитувати (виділене)
Василь Чубірко
21 год ·
Там, на колективному зверненні обласних прокурорів до генпрокурора Шокіна щодо порушення закону заступником Сакварелідзе не вистачає одного підпису Поклонської.
Влучно.

Offline Eney

« Reply #54423 : Березень 26, 2016, 21:16:25 »
Цитувати (виділене)
Мирослав Гай
Компромат на Президента

У меня возникло страшное подозрение.

Почему не выходят реформы в Прокуратуре и Судах?

У них компромат на Президента!

Не может быть, что бы Петр Алексевич не накосячил и построил такой бизнес. Если да, то все сходиться. Они ему, мягко сказать, угрожают. У силовиков или тех семей которые их контролируют, компромат на Президента. Иначе, мне не возможно объяснить поступки Верховного.

И тогда я понимаю его страхи. Если там серьезные вещи, то под угрозой репутация перед США и Европой и конец карьере.

Петр Алексеевич, если Вы начнете реформы, и посадите и уволите их всех, то мы Вам простим даже распятых младенцев. Не бойтесь. Мы все скажем, что они все врут.

Offline Milena

« Reply #54424 : Березень 26, 2016, 21:37:27 »
Мирослав Гай

Детский лепет на лужайке  :facepalm:

Offline Eney

« Reply #54425 : Березень 26, 2016, 22:29:23 »
Цитувати (виділене)
PENSIYA ‏@WIN_WF  24 мин.24 минуты назад
Настоящий Президент должен посадить Корбана, построить фабрику, вырастить Гройсмана.
І головне, нічого не переплутати.

Offline Eney

« Reply #54426 : Березень 26, 2016, 22:30:10 »
Мирослав Гай

Взагалі-то, це був сарказм. :pardon:

Offline dimoto

« Reply #54427 : Березень 26, 2016, 22:32:15 »
Если вас держат в заложниках наденьте кепку на ближайшем телеинтервью...
 :sarcastic:

Offline Milena

« Reply #54428 : Березень 26, 2016, 22:36:08 »
Мирослав Гай
Взагалі-то, це був сарказм. :pardon:

Тоді звиняйте, зараз стільки дурні говорять і пишуть, що я не второпала. :rev:

Offline Milena

« Reply #54429 : Березень 26, 2016, 22:42:11 »
Цитувати (виділене)
PENSIYA ‏@WIN_WF  24 мин.24 минуты назад Настоящий Президент должен посадить Корбана, построить фабрику, вырастить Гройсмана.

І знову сарказм?  :smilie2:
Але ж першою була фабрика, потім Гройсман, і Корбан ще не остаточно.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #54430 : Березень 26, 2016, 22:44:22 »
пардон, я уже полчаса лажу не могу найти
Дякую, не переймайся... То таке... :rev:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #54431 : Березень 26, 2016, 22:44:45 »
Цитувати (виділене)
PENSIYA ‏@WIN_WF  24 мин.24 минуты назад Настоящий Президент должен посадить Корбана, построить фабрику, вырастить Гройсмана.

І знову сарказм?  :smilie2:
Але ж першою була фабрика, потім Гройсман, і Корбан ще не остаточно.
Ні, просто гумор.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #54432 : Березень 26, 2016, 23:10:12 »

Borys Filatov
4 ч ·
Цитувати (виділене)
Юрий Скребец контужен под Авдеевкой.
Не волнуйтесь. Говорил только что с Юрой. Ему не занимать силы духа и оптимизма.
Говорит, что соотношение потерь "один к десяти".
Наши косят свиней пачками.
...
Так победим.
Not all those who wander are lost

Offline dimoto

« Reply #54433 : Березень 26, 2016, 23:28:57 »
Власть сильна как никогда  :scare3:
Цитувати (виділене)
Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко заявив, що після розгляду Верховною Радою питання про відставку генерального прокурора Віктор Шокін залишиться на своїй посаді. Про це він сказав в інтерв’ю «Українським новинам» у суботу.

«Маю великі сумніви, що після 29 березня ми будемо згадувати про якісь кандидатури на посаду генпрокурора, бо генпрокурор залишиться на посаді», – сказав Куценко.
radiosvoboda

Offline Eney

« Reply #54434 : Березень 26, 2016, 23:30:59 »
Можуть в Раді завалити голосування по шокіну.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #54435 : Березень 26, 2016, 23:41:45 »
Цитувати (виділене)
Настоящий Президент должен посадить Корбана, построить фабрику, вырастить Гройсмана.
Що найменше Корбана ніхто не посадив.
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #54436 : Березень 26, 2016, 23:44:03 »
Цитувати (виділене)
Що найменше Корбана ніхто не посадив.
Так видніше?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #54437 : Березень 26, 2016, 23:46:15 »
Тю, ля, а шо?

Offline Lightning

« Reply #54438 : Березень 26, 2016, 23:46:26 »
Що найменше Корбана ніхто не посадив
Да и Липецкая фабрика никогда не работала и ее строительство остановилось с началом войны.
Причем ни один гондон, про нее вопящий, не удосужился проверить. И ни одной конфеты, на ней выпущеной никто не видел. Но это ж мелочи.

Offline Eney

« Reply #54439 : Березень 26, 2016, 23:50:31 »

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #54440 : Березень 26, 2016, 23:59:42 »
Да и Липецкая фабрика никогда не работала и ее строительство остановилось с началом войны.
И 5-й канал продавать никто не обещал.
Вот же сволочи всякие норовят Петю оболгать.

Offline dimoto

« Reply #54441 : Березень 27, 2016, 00:08:05 »

Offline dimoto

« Reply #54442 : Березень 27, 2016, 01:30:58 »
Цитувати (виділене)
Підозрюваного у видачі зброї зі складів МВС "тітушкам" Романа Заворотного випустили з-під варти.
Про це повідомляє Громадське.
Він вийшов з СІЗО рівно опівночі. Під виходом на нього чекала машина з рідними, поруч також стояли адвокати.
Від будь-яких коментарів вони відмовились.
Три місяці тому ГПУ передала обвинувальний акт щодо цієї справи до Святошинського суду.
Як повідомлялося, Апеляційний суд Києва затягував справу і майже три місяці визначав її підсудність.
26 березня був єдиний день, коли суддя Святошинського суду В.Жмуть могла розглянути цю справу і продовжити утримання під вартою Заворотного.
Але суддя Жмуть відмовилася розглядати цю справу в суботу. Хоча сам факт того, що до закінчення строку тримання під вартою лишився один день мав би бути прямою підставою для швидкого призначення судового засідання та забезпечення явки усіх учасників процесу.
Нагадаємо, за даними Генпрокуратури, "тітушкам" видали 408 автоматів  та близько 90 тис. набоїв до них для використання проти Євромайдану.
pravda

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #54443 : Березень 27, 2016, 01:51:18 »
WTF?
Цитувати (виділене)
Я за Кремль, а до Києва їду просто заробляти - Кушанашвілі

Цитувати (виділене)
Новим ведучим ранкового ефіру "Радіо Вести" стане російський журналіст Отар Кушанашвілі. Глава холдингу "Вести Україна" Ольга Семченко вже підтвердила призначення нового ведучого, повідомляє "Детектор медіа".

Cпойлер
"Ми довго шукали, кого поставити в ефір. І врешті-решт прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і вибрали ведучим Отара Кушанашвілі", - прокоментувала вона. Сам Кушанашвілі розповів про свою нову роботу. "Передайте привіт Ганапольському і Познеру: в Україну приїхав справжній професіонал", - заявив шоумен.
Крім того, в інтерв'ю пропагандистського каналу LifeNews Кушанашвілі зізнався, що їде до Києва просто заради заробляння грошей. "Якщо я не можу знайти застосування собі тут, то я поїду працювати туди. Я зібрав дітей і сказав - мені нічого не залишається. Я зроблю все, щоб не лаяти свою країну, але гроші буду заробляти там", - розповів він.

Журналіст додав, що в конфлікті між Росією та Україною він все ж виступає за Кремль. При цьому Арсенія Яценюка він назвав майже "психом". "Мені здається, що лише один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, каже про те, що рівень психопатії є дуже високим. По очах його видно, що він несповна розуму. І, незважаючи на те, що він є одним з керівників держави, можна сказати, що з київської стороною щось не так. Звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", - запевнив Кушанашвілі.
http://znaj.ua/news/regions/41045/-a-za-kreml-a-do-kiyeva-yidu-prosto-zaroblyati-kushanashvili.html

Offline dimoto

« Reply #54444 : Березень 27, 2016, 01:57:13 »
WTF?
Цитувати (виділене)
Я за Кремль, а до Києва їду просто заробляти - Кушанашвілі

Цитувати (виділене)
Новим ведучим ранкового ефіру "Радіо Вести" стане російський журналіст Отар Кушанашвілі. Глава холдингу "Вести Україна" Ольга Семченко вже підтвердила призначення нового ведучого, повідомляє "Детектор медіа".

Cпойлер
"Ми довго шукали, кого поставити в ефір. І врешті-решт прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і вибрали ведучим Отара Кушанашвілі", - прокоментувала вона. Сам Кушанашвілі розповів про свою нову роботу. "Передайте привіт Ганапольському і Познеру: в Україну приїхав справжній професіонал", - заявив шоумен.
Крім того, в інтерв'ю пропагандистського каналу LifeNews Кушанашвілі зізнався, що їде до Києва просто заради заробляння грошей. "Якщо я не можу знайти застосування собі тут, то я поїду працювати туди. Я зібрав дітей і сказав - мені нічого не залишається. Я зроблю все, щоб не лаяти свою країну, але гроші буду заробляти там", - розповів він.

Журналіст додав, що в конфлікті між Росією та Україною він все ж виступає за Кремль. При цьому Арсенія Яценюка він назвав майже "психом". "Мені здається, що лише один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, каже про те, що рівень психопатії є дуже високим. По очах його видно, що він несповна розуму. І, незважаючи на те, що він є одним з керівників держави, можна сказати, що з київської стороною щось не так. Звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", - запевнив Кушанашвілі.
http://znaj.ua/news/regions/41045/-a-za-kreml-a-do-kiyeva-yidu-prosto-zaroblyati-kushanashvili.html
бляди, просто бляди

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #54445 : Березень 27, 2016, 02:34:00 »
Вечернее, философичное (с).  :sneaky:

Borys Filatov
25 марта в 18:17 ·
Цитувати (виділене)
Философичное.
...Когда у тебя все что-то просят или все круглосуточно друг на друга жалуются, знай, что ты работаешь мэром миллионного города...

Offline Lightning

« Reply #54446 : Березень 27, 2016, 09:04:33 »
И 5-й канал продавать никто не обещал.
Вот же сволочи всякие норовят Петю оболгать.
Какое отношение 5 канал имеет к разгоняемому с начала войны бреду про Липецкую фабрику?

Offline Eney

« Reply #54447 : Березень 27, 2016, 09:09:39 »

Borys Filatov
Цитувати (виділене)
Философичное.
...Когда у тебя все что-то просят или все круглосуточно друг на друга жалуются, знай, что ты работаешь мэром миллионного города...
А  коли  мер скиглить, то це Філатов...

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #54448 : Березень 27, 2016, 09:59:10 »

Borys Filatov
Цитувати (виділене)
Философичное.
Реалистичное:
А когда ты на прямой вопрос:"Все меры при открытии этого предприятия делали это для "галочки", только чтобы получить откаты, вы тоже будете?" перед толпой народа бияешь себя в грудь и кричишь:"Да никогда, я же патриот, за открытость и гласность!", а потом, как все другие меры, делаешь то же самое и на прямые вопросы тупо отмораживаешься, знай - ты ничем не отличаешься от аналогичных скотиняк периода Овоща.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #54449 : Березень 27, 2016, 10:01:41 »
Цитувати (виділене)
Александр Онищенко
18 хв. ·
Підозрюваний у видачі зброї "тітушкам" Роман Заворотний вийшов з-під варти.
Три місяці тому ГПУ передала обвинувальний акт щодо цієї справи до Святошинського суду.
Апеляційний суд Києва затягував справу і майже три місяці визначав її підсудність.
26 березня був єдиний день, коли суддя Святошинського суду В.Жмуть могла розглянути цю справу і продовжити утримання під вартою Заворотного.
Але суддя Жмуть відмовилася розглядати цю справу в суботу. Хоча сам факт того, що до закінчення строку тримання під вартою лишився один день мав би бути прямою підставою для швидкого призначення судового засідання та забезпечення явки усіх учасників процесу.
Нагадаємо, за даними Генпрокуратури, "тітушкам" видали 408 автоматів та близько 90 тис. набоїв до них для використання проти Євромайдану.
А коли треба, то й ночами бдять на посту.

0 Користувачів і 58 Гостей дивляться цю тему.