Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #48000 : Лютий 12, 2016, 11:16:19 »

Цитувати (виділене)
Вместо парламентаризма мы видим диктат олигархических групп и партийных вождей над коалицией в Раде. В конечном итоге Рада не особо прислушивается в обществу - к различным группам населения, у каждой из которых свои интересы, требования и ожидания. И речь не идет об украиноязычных и русскоязычных, я имею ввиду, например, крестьян, жителей городов, молодежь и исчезающий в Украине средний класс, как отдельные группы.

Как следствие, нынешняя Рада и особенно коалиция, используя вполне европейскую риторику, позволяет себе не обращать внимание на углубление социального кризиса и не успевает на него реагировать.
Почему в Украине смотрящий влиятельнее министра.Президент Фонда качественной политики Михаил Минаков - о правительственном кризисе, шансах сохранить Раду и политической сущности президента Порошенко

http://news.liga.net/interview/politics/8955721-pochemu_v_ukraine_smotryashchiy_vliyatelnee_ministra_.htm

Порошенко - "смотрящий" за Верховною Радою.

Offline Mike123

« Reply #48001 : Лютий 12, 2016, 11:16:35 »
могут ведь начать разгонять те, кого не позвали  :grin:
Так размер волны совсем другой :).

Offline Eney

« Reply #48002 : Лютий 12, 2016, 11:17:48 »
"майор Мєльніченко" є у любому середовищі. Справа в ціні.

Offline kvk

« Reply #48003 : Лютий 12, 2016, 11:37:56 »

Offline kvk

« Reply #48004 : Лютий 12, 2016, 12:02:14 »
Это он конечно о Сирии, но прислушаться стоит ;)
http://www.rbc.ru/politics/12/02/2016/56bd33ac9a79473a5ce9e655?from=main
Цитувати (виділене)
«Если освобождение города, который заняли незаконные вооруженные формирования, это агрессия, ну наверное... Наступать на тех, кто завоевал твою землю, необходимо», — подчеркнул Лавров.

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
« Reply #48005 : Лютий 12, 2016, 12:21:05 »
Злобная заинька

Offline Destrie

• Одесса
« Reply #48006 : Лютий 12, 2016, 12:46:27 »
Так а какая  зрада нам курс подбила ?  :sarcastic:
А то я шото не поняла откуда такой прыжок .
Будет новый завет, что война - это мир
Будет новый декрет, что незнание - сила

То, что Оруэлл видел во сне
Я вижу сейчас наяву (с) Louna

Offline kvk

« Reply #48007 : Лютий 12, 2016, 12:56:57 »
Так а какая  зрада нам курс подбила ?  :sarcastic:
А то я шото не поняла откуда такой прыжок .
Дык, скорей всего, мы Лагард и "денюх не дадут" отрабатываем.
И вообще:
В Україні немає жодної людини, яка б несла відповідальність за курс національної валюти.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #48008 : Лютий 12, 2016, 13:10:45 »
Ну справедливости ради - в сложно устроенном механизме экономики принципиально не может быть одного виноватого. Хоть в Украине, хоть в США.
Отвечать за курс нацвалюты теоретически мог бы какой-нибудь тиран, но только кто ж ему предъяву то бросит ? ))

Offline Eney

« Reply #48009 : Лютий 12, 2016, 13:48:31 »
Слияние двух, бля, лун. Шоу-варьете "Антикоррупционное корыто"

Цитувати (виділене)
Taras Berezovets
22 хв · Kyiv ·
Я долго подбирал слова, чтобы дать оценку союзу Юлии Тимошенко и Валентина Наливайченко. Поэтому если коротко, это роковая ошибка, которая может обойтись Юлии Владимировне крайне дорого и стоить дальнейшей политической карьеры. Грустно наблюдать, когда политик такого уровня как Тимошенко, не хочет замечать очевидных всем вещей. При этом даже факт политического родства Валентина Наливайченко с Дмитрием Фирташем не является решающим. Общество больше не будет давать политикам шанса на подмену понятия "обновление". Бесконечное тасование старой колоды только ускорит приход нового поколения, где всем тем, кто этого не понял, уже никогда не будет места.
  :sarcastic:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов

Offline Eney

« Reply #48011 : Лютий 12, 2016, 13:51:48 »
Цитувати (виділене)
Волынские активисты вслед за закарпатскими начали акцию по блокированию въезда в Украину  грузовиков с коммерческим грузом из России.

Об этом на своей странице в соцсети Facebook сообщил активист Дмитрий Василенко.
http://politolog.net/ukrnews-php/na-volyni-aktivisty-prisoedinilis-k-blokirovke-rossijskix-fur/
А що там наші властьнімущіє? Мовчать?

Offline Eney

« Reply #48012 : Лютий 12, 2016, 13:52:46 »
Цитувати (виділене)
Roman Sinicyn
2 год ·
Гайдук Сергій Анатолійович. "Гном".
Незмінний командувач ВМС України. З березня 2014 року.
Питань до нього настільки багато, що ми будемо дозувати. Основне питання: відсутність реформ у ВМС за майже два роки і фактичний розвал флоту.

Поряд з десятками бойових офіцерів-патріотів, в ВМС служать відверті зрадники і саботажники. Не тільки Гайдук. Гайдук - вершина айсбергу. Фактажу у нас більш ніж достатньо.

Я чесно не розумію, як ВМС України може командувати людина, донька якої (Рудь Юлія) проживає в окупованому Росією Криму і її чоловік є діючим офіцером ФСБ РФ (ще й зрадником, бо був офіцером СБУ).

Дружина "Гнома" - сестра дружини Якименка. Того, котрий був Головою СБУ. Того, котрий: "Підозрюваний у державній зраді і злочинах проти людства під час подій Євромайдану. Переховується в Росії."

Це лише 1\20 питань до "Гнома".
Ми будемо задавати ці питання публічно.
Ось Петиція. Там набагато більше. І по Гайдуку, і по п'яному дебошу з стрільбою в Одесі, і по кадровим призначенням в бойові підрозділи ВМС.
https://petition.president.gov.ua/petition/20913
Підпишіть будь-ласка. І репост.

P.S. Сьогодні в 14:30 представники ряду великих волонтерських організацій віднесуть лист-звернення з цього приводу в Адміністрацію Президента.

Цитувати (виділене)
Alex Noinets поширив світлині від Roman Sinicyn.
1 год ·
Главная претензия к нему у меня не в том, что он предатель, а в том, что долбоеб. Прочее к этом - просто отягчающие обстоятельства.

Offline Mike123

« Reply #48013 : Лютий 12, 2016, 13:53:53 »
Слияние двух, бля, лун.
Солмир разъяснял вот только что. Не лун, а черных дыр.

Offline Eney

« Reply #48014 : Лютий 12, 2016, 13:56:47 »
Слияние двух, бля, лун.
Солмир разъяснял вот только что. Не лун, а черных дыр.
Це він з точки зору вчених мужей, а я так, чисто аматорськи.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #48015 : Лютий 12, 2016, 13:57:20 »
@Mike123 , я там тебе говорил, что ты гопник. Я хочу извиниться.
Извини.

Offline Eney

« Reply #48016 : Лютий 12, 2016, 13:58:54 »
Мабуть, було весело.
Цитувати (виділене)
В Закарпатській області декілька російських фур спробували прорвати блокаду активістів.

Про це з посиланням на одного з організаторів акції Тараса Деяка повідомляє Укрінформ.

"Вночі кілька фур намагалися прорватися на високій швидкості через блокпост, фури ледь не збили активістів, але їх все ж таки наздогнали і зупинили. З водіями провели просвітницьку роботу, потім їх машини розвернули і не дали провезти товар на Європу", - розповів він.

Незважаючи на це, організатори заявили, що не збираються здавати позиції і будуть блокувати трасу Київ-Чоп і надалі.

"Будемо стояти, поки влада не заборонить пересування російських вантажівок через територію України", - попередили вони.

Offline Mike123

« Reply #48017 : Лютий 12, 2016, 13:59:33 »
Извини.
Эээ... Ну и ты тогда меня извини, что я тебя доставал. Я не гопник, я доставучий :blush:.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #48018 : Лютий 12, 2016, 14:03:00 »
Ну и ты тогда меня извини, что я тебя доставал
Да нет. Ты не доставал.
Я потом подумал, что то, что мне режет глаз, для других может быть не таким режущим. Отсюда и разница в реакции на одни и те же слова.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #48019 : Лютий 12, 2016, 14:03:28 »
Извини.
Эээ... Ну и ты тогда меня извини, что я тебя доставал. Я не гопник, я доставучий :blush:.

Бля, жизнь проходит стороной...  :wacko3:

Offline Eney

« Reply #48020 : Лютий 12, 2016, 14:05:35 »
Цитувати (виділене)
ВИМАГАЄМО ЗМІН!
Відкрита заява.

ВИМАГАЄМО ЗМІН!
Відкрита заява

Кожен з нас здійснив низку успішних реформ, в інтересах українців.

Ми – професіонали, що прийшли із різних сфер, часто відмовившись від високих зарплат і спілкування з родиною. Ми прийшли, бо розуміли: якщо не ми, то хто? І якщо не зараз, то коли?

Останнім часом багато з нас подали у відставку, тому що не бачили можливості продовжувати робити реформи.
Але навіть ті, хто поки залишається «лупати сю скалу», солідарні з ними у необхідності публічно заявити про системну кризу та критично важливі кроки для її подолання.

Всіх вже ДІСТАЛО що:
•   Через відсутність чіткого мандату від політичних сил багато реформ, для здійснення яких потрібно 3-6 місяців, і на які чекають люди, не дають завершити і протягом року, а іноді навіть і розпочати.
•   Корупція толерується на всіх рівнях, безкарність і лицемірство все ще є нормальним явищем
•   Немає технократичного уряду, за духом і принципами, неможливо залучати достатню кількість некорумпованих професіоналів до роботи на державній службі

Якщо ми не протиставимо себе старій системі, ми відчуватимемо себе ширмою для корупції.

В нас немає наміру займатись політикою, ми хочемо і надалі працювати у своїх сферах.

І ми можемо побудувати Нову Україну, якщо НАС підтримати у здійсненні реформ.

Зміни повинні розпочатися саме з Президента, як голови держави, та Прем’єр-Міністра, як голови уряду, які одночасно є лідерами найбільших парламентських фракцій.

Принцип «друзям-все, ворогам – закон» – має залишитись в минулому!

Тоді справжній технократичний уряд зможе змінити життя українців на краще!

Слава Україні!

Cпойлер
Юрій Вітренко, директор з розвитку бізнесу НАК «Нафтогаз України».
Диверсифікація імпорту газу - ліквідація залежності від РФ; перехід на ринкові ціни на газ та прямі субсидії; імплементація європейського енергетичного законодавства; приведення корпоративного управління у    відповідність до рекомендацій ОЕСР; економічна складова позовів проти Газпрому до Стокгольмського арбітражу

Андрій Герус, екс-член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

Олексій Гончарук, Радник Міністра екології та природних ресурсів, Голова Better Regulation Delivery Office
реформа надрокористування (відкритість інформації про надра), реформа системи державного регулювання бізнесу.

Юрій Гусєв, екс-заступник Міністра оборони.
Впровадження електронних держзакупівель в Міноборони, перехід на стандарти НАТО в речовому забезпеченні, запуск електронної системи військової медицини.

Юлія Клименко, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі – керівник апарату. Дерегуляція; розвиток малого і середнього бізнесу; адміністративні послуги; реформа Мінекономрозвитку.

Світлана Коломієць, заступник Міністра екології та природних ресурсів - керівник апарату.
Відкриті і прозорі конкурси на посади директорів установ природно-заповідного фонду, спрощення процедур екологічного контролю в портах - ліквідація корупційніх схем, реформа надрокористування
Наталія Микольська, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі – Торговий представник.
Угоди про зони вільної торгівлі, протидія РФ у торговельній сфері, усунення бар’єрів на зовнішніх ринках

Максим Нефьодов, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі.
Реформа публічних закупівель, електронна система ProZorro, реформа технічного регулювання

Володимир Омелян, заступник Міністра інфраструктури - керівник апарату.
Підписання Угоди про відкрите небо зі США, електронне врядування, "Прозоре міністерство", включення України до ініціативи Шовковий Шлях

Володимир Шульмейстер, колишній перший заступник Міністра інфраструктури.
Корпоратизація УЗ , реформа Укравтодору, заборона руху вантажівок з масою більше 40 тонн та 24 тонни для місцевих доріг, міжнародної ініціативи CoST із забезпечення прозорості в «Укравтодорі», прозора систему розподілу дозволів, разових та ЄКМТ, цільова програма розвитку аеропортів до 2023 року, розпачато корпоратизацію «Укрпошта», відкриті дані: фінансові плани, річний план закупівель, система електронних торгів ProZorro на держпідприємствах

Ця заява є відкритою. Ви можете приєднатись до неї заповнивши форму
https://docs.google.com/forms/d/1eOGMymaPfDHmeoicXu9A6t34-IOPDqwumQE2xDGv3XI/viewform?c=0&w=1&edit_requested=true

Offline Mike123

« Reply #48021 : Лютий 12, 2016, 14:05:36 »
Бля, жизнь проходит стороной...  :wacko3:
Нинада прогуливать :smile7:.

Offline kvk

« Reply #48022 : Лютий 12, 2016, 14:09:09 »

Cпойлер
Цитувати (виділене)
Taras Berezovets
22 хв · Kyiv ·
Я долго подбирал слова, чтобы дать оценку союзу Юлии Тимошенко и Валентина Наливайченко. Поэтому если коротко, это роковая ошибка, которая может обойтись Юлии Владимировне крайне дорого и стоить дальнейшей политической карьеры. Грустно наблюдать, когда политик такого уровня как Тимошенко, не хочет замечать очевидных всем вещей. При этом даже факт политического родства Валентина Наливайченко с Дмитрием Фирташем не является решающим. Общество больше не будет давать политикам шанса на подмену понятия "обновление". Бесконечное тасование старой колоды только ускорит приход нового поколения, где всем тем, кто этого не понял, уже никогда не будет места.
[/spoiler]
НЕ? :smile7:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #48023 : Лютий 12, 2016, 14:09:10 »
Естественно, но есть нюанс.
Расскажу на примере. Как-то позвали блогеров и "фейсбукеров" на какую-то встречу. А Катя Соколова, которая как раз начала тогда набирать потихоньку популярность, но которую не позвали, сильно и не по делу возмутилась. Уже не помню суть, но что-то такое некрасивое было. Мол, и встреча эта фигня, и вообще позвали-то кого, да и о чем говорить. Собственно, жесткая критика — ее стиль, вот она его и использовала.
Один из объектов критики, принадлежащий к "топ-фейсбукерам" (Трегубов) быстренько разобрался и показал всем уровень критикующей — не выходя за рамки приличия.
Нельзя сказать, что звезда ее закатилась, но слышно ее стало сильно меньше.

Offline Eney

« Reply #48024 : Лютий 12, 2016, 14:14:31 »
Cпойлер

Cпойлер
Цитувати (виділене)
Taras Berezovets
22 хв · Kyiv ·
[/spoiler]
НЕ? :smile7:
Cпойлер
З метою економії.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #48025 : Лютий 12, 2016, 14:15:13 »
А що там наші властьнімущіє? Мовчать?

Цитувати (виділене)
Міністерство інфраструктури не має компетенції реагувати на акції громадських активістів у Закарпатській області та на Волині щодо перекриття доріг із метою блокування в’їзду в Україну вантажних автомобілів із російськими номерами або товарами, зазначає заступник міністра інфраструктури Оксана Рейтер.

«Нині в Україні відбувається багато акцій. Нормальна, мені здається, реакція на вигляд російського прапора. З формальної точки зору перекриття дороги – це правопорушення, але міністерство не компетентне реагувати на них, для цього є інші служби і процедури», – зазначила вона в коментарі журналістам у Києві в п’ятницю.

На її думку, складнощі (через блокаду), що з’явилися у російських перевізників, «змусять їхній уряд думати менше про політичні питання, а більше думати про добробут громадян і проблеми».

«Як правило, рішення РФ передусім політичні. Ми не можемо прийняти рішення щодо блокади транзиту (російських товарів – ІФ), таке рішення може прийняти країна, де органи влади та юристи не знають міжнародного законодавства», – наголосила заступник міністра.

Вона висловила думку, що в нинішній ситуації Україні не обмежать повністю транзит товарів через Росію.

Як повідомлялося, акція з блокування фур російських перевізників стартувала в четвер в с. Нижні Ворота Воловецького району (Закарпатська область). Також закарпатські активісти оголосили про створення блокпостів. Потім до них приєдналися активісти Волинської області.
зик

Offline Eney

« Reply #48026 : Лютий 12, 2016, 14:17:24 »
 :sarcastic: :good:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #48027 : Лютий 12, 2016, 14:18:59 »
Последнее китайское?  :smile7:

То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline mxm

• Одесса
« Reply #48028 : Лютий 12, 2016, 14:22:00 »
Кухта - злопам'ятний. Рік вже точно з Розенко в фейсбуках гризеться (як Розенко назначили, так і відразу). При цьому Розенко: "так-так, все вірно, всі сили прикладу" і т.д.
Фульмахт привів всю дискусію, там навіть цікавіша частина не з участю Кухти, а з участю працівника Мінфіну.

Offline Eney

« Reply #48029 : Лютий 12, 2016, 14:26:27 »
Побалакали. Гришин (Самонемич) VS Куценко (ГПУ).

0 Користувачів і 58 Гостей дивляться цю тему.