Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #47850 : Лютий 10, 2016, 20:32:37 »
Нострадамус.  :pray:

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #47851 : Лютий 10, 2016, 20:42:09 »
Это было краткое изложение идей одного чувака, с которым я общался только что. Коллритный кадр. И я вот решил поделится услышанным)
Правильный чувак. Респект
да, я тоже так подумал, потому и конспект принёс.
Меня сильно впечатлило:  сначала "резать", а потом долго про легалььные методы работы. А ещё про свиней, которые казались людьми.
(Я взял контакт, может ещё пообщаюсь)

Offline Nortaga

« Reply #47852 : Лютий 10, 2016, 20:42:48 »
Цитувати (виділене)
Пивоварський заявив про відкриття проти нього кримінальної справи

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що у Національному антикорупційному бюро йому повідомили, що проти нього відкрито кримінальну справу. Про це Пивоварський сказав в ході засідання комітету Верховної Ради України з питань економічної політики 10 лютого в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Те, що мені відомо від НАБУ... на мене відкрито кримінальну справу", - заявив він.

Міністр уточнив, що кримінальну справу проти нього відкрито за поданням депутата Денисенко".

Однак, як передає агентство, Пивоварський лише на засіданні комітету дізнався, що у Верховній Раді три народних депутата з таким прізвищем: позафракційні Андрій і Анатолій Денисенко та депутат з фракції Блок Петра Порошенка Вадим Денисенко.

http://nv.ua/ukr/ukraine/politics/pivovarskij-zajaviv-pro-vidkrittja-proti-nogo-kriminalnoji-spravi-96643.html

Offline mxm

• Одесса
« Reply #47853 : Лютий 10, 2016, 20:50:10 »
Цитувати (виділене)
Пивоварський заявив про відкриття проти нього кримінальної справи

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що у Національному антикорупційному бюро йому повідомили, що проти нього відкрито кримінальну справу.
:facepalm:
Просто нет слов.

Offline Nortaga

« Reply #47854 : Лютий 10, 2016, 20:59:00 »
:facepalm:
Просто нет слов.
я не дивуюсь: що Абромавічус, що Пивоварський з Нефьодовим говорили, що у них судові процеси нон-стоп. Така от національна забава. Ну не хочуть люди з потоків злазити, вони нічого більше не вміють.

Offline Сайонара

« Reply #47855 : Лютий 10, 2016, 21:09:57 »
я не дивуюсь: що Абромавічус, що Пивоварський з Нефьодовим говорили, що у них судові процеси нон-стоп. Така от національна забава. Ну не хочуть люди з потоків злазити, вони нічого більше не вміють.
При этом против них никаких дел нет - а их-то за что?!
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline Eney

« Reply #47856 : Лютий 10, 2016, 21:22:41 »
Цитувати (виділене)
Vadym Denysenko
23 хв. ·
Прочитав заяву міністра Андрія Пивоварського, що за поданням депутата Денисенка на нього відкрита кримінальна справа в НАБУ. Після цього написав йому смс про те, що його заява, м'яко кажучи, далека від істини і попросив зателефонувати. На жаль, він так і не перетелефонував. Отже, що насправді відбулося і хто відкривав справу.
Кілька місяців тому в пресі з'явився ряд публікацій про зарплату в конвертах, яку роздають в міністерстві інфраструктури. На них можна було б не звертати увагу, але тут у себе на сторінці в Фейсбуку, один із працівників міністерства Максим Бурячок заявив, що йде з міністерства через те, що не може миритися з зарплатами в конвертах (він називав цифру від 2 до 10 тис дол США). Після цього я звернувся до НАБУ розглянути цю заяву цієї конкретної фізичної особи (скріншот додавався).
Це щодо того, як я «відкрив справу проти Пивоварського». Варто зазначити, що з моєї точки зору, такий чесний і просунутий міністр сам мав би ініцібвати цю справу в НАБУ, щоб навіть тінь не могла впасти на його особу.
І останнє, пост на Фейсбуку Бурячок видалив. А я, просив би Пивоварського не піаритися на відкритті справи. Мій телефон він знає. Якщо є якісь питання, я готовий йому відповісти, хоча всі відповіді викладені у вищезазначеному листі. Тому не треба переводити в політичну площину ситуацію, яку сам Пивоварський пробував замовчати ще тоді, коли він не був борцем за справедливість, а був всього лише одним із маловідомих міністрів.

Offline Eney

« Reply #47857 : Лютий 10, 2016, 21:41:42 »
Вісті з Мінску
Цитувати (виділене)
Roman Bezsmertnyi повернувся з Мінська, де протягом двох днів працювала політична підгрупа. " Розмова була настільки емоційно важка, ОБСЄ по будь- якому питанню фіксувала результат, що " сторони знаходяться на протилежній позиції". " Україна не буде і не збирається виконувати заповіти Кремля. Ні про які домовленності, які протирічать законам України не може бути мови. Для того аби обговорювати політичні питання потрібно припинити стріляти. Ніяких виборів поки стріляють! ...Ніякого вирішення блоку економічних питань поки стріляють...Опоненти намагаються мені розповідати, що має ухвалити Верховна Рада 226 або 300 голосами. А в цей час отримую повідомлення про те, що чергова партіі зброї перетнула кордон. Для того аби не постачати зброю на Донбас потрібне рішення всього однієї людини. Однієї людини"- Роман Безсмертний. ( 5 канал, 10 лютого)

Offline Сайонара

« Reply #47858 : Лютий 10, 2016, 21:42:36 »
Кілька місяців тому в пресі з'явився ряд публікацій про зарплату в конвертах, яку роздають в міністерстві інфраструктури. На них можна було б не звертати увагу, але тут у себе на сторінці в Фейсбуку, один із працівників міністерства Максим Бурячок заявив, що йде з міністерства через те, що не може миритися з зарплатами в конвертах (він називав цифру від 2 до 10 тис дол США). Після цього я звернувся до НАБУ розглянути цю заяву цієї конкретної фізичної особи (скріншот додавався).
Насколько я помню, Пивоварский официально, согласовав с правительством, получил в Штатах грант на зарплату своим сотрудникам, где-то как раз в таких размерах. Бюджет он напрягать не хотел, но и хорошие специалисты на 4000 гривен не стали бы работать. Правда, читала где-то, что грант им Яценюк не отдал полностью, использовал на другие какие-то свои цели.
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #47859 : Лютий 10, 2016, 21:50:05 »
Лагард прямым текстом сказала, что перекроют кислород. Ну наши дебилы все равно будут изображать бурную деятельность, думая, что прокатит как и 10 лет назад и что они самые умные. Все больше склоняюсь к распитию чая.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Президент Петро Порошенко вважає необхідністю перезавантаження Кабінету міністрів, але без дострокових парламентських виборів.
Про це він заявив у телефонній розмові з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, цитує його прес-служба.
Глава держави підкреслив, що Україна продовжить реформи, незважаючи на кризу в стосунках між урядом та парламентською коаліцією.
Порошенко наголосив на необхідності перезавантаження Кабінету Міністрів без дострокових парламентських виборів, "які лише поглиблять політичну кризу та погіршать умови для проведення реформ".
Президент зазначив, що "налаштований на рішучі дії для забезпечення політичної і фінансової стабільності в державі".
У той же час Порошенко та Лагард домовилися підготувати дорожню карту пріоритетних реформ, "які нададуть нового імпульсу взаєминам з Міжнародним валютним фондом".
Вони також погодилися щодо необхідності термінового ухвалення українським парламентом усіх реформаторських законів.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/02/10/7098547/
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Mike123

« Reply #47860 : Лютий 10, 2016, 21:55:48 »
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Я говорю Кононенко - иди. А он говорит: Меня Яценюк не отпускает. И фракция не отпускает. И вообще на тебя Петя все болт ложили и никто тебя не слушает :smile7:.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #47861 : Лютий 10, 2016, 22:15:55 »
Я говорю Кононенко - иди.
Чом ти не пішов,
Як скандал прийшов?
Обчєствєность прохала...
Чи ти мало мав,
Чи крайов не знав.
Рада не пускала?
Тю, ля, а шо?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #47862 : Лютий 10, 2016, 22:33:08 »
Чом ти не пішов,
Як скандал прийшов?
Обчєствєность прохала...
Чи ти мало мав,
Чи крайов не знав.
Рада не пускала?
Ой, чий то кінь стоїть,
Зубами клацає?
Сподобалось йому, сподобалось йому
Рішення фракції...

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #47863 : Лютий 10, 2016, 22:43:03 »
все все понимают
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline dimoto

« Reply #47864 : Лютий 10, 2016, 23:26:52 »

Offline dimoto

« Reply #47865 : Лютий 10, 2016, 23:33:50 »
Цитувати (виділене)
Andrii Dligach
3 hrs ·
Почти 3 часа продолжалась встреча с Президентом и его командой представителей инициативы 21 листопада, Нової Країни, 1 грудня, РПР, гражданских активистов, моральных авторитетов. Также на встрече был Л. М. Кравчук.
Договорились об откровенном разговоре без камер.
Выводы из слов Президента такие:
1. Пётр Алексеевич уверен в том, что он и его команда всё делает правильно.
2. Будет хуже.
3. Конституционная Ассамблея, прямая демократия / референдум - Президент категорически против
4. Единства нет. Но нужно делать вид. Ибо риски.
P.S. Моё понимание:
1. Президент действительно много сделал и делает для прекращения кровопролития. Честь и хвала его усилиям по строительству украинской армии.
2. Наша задача (ГО) - взять ответственность на себя.
3. Конституционной Ассамблее быть.
4. Доверие невозможно, если не говорить правду.
Коалиции нет. КабМин провалил реформы. Парламент недееспособен.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #47866 : Лютий 10, 2016, 23:43:10 »
Цитувати (виділене)
3. Конституционная Ассамблея, прямая демократия / референдум - Президент категорически против
И правильно, что против. Какие референдумы в такое время?
Цитувати (виділене)
При всем уважении, некоторые ляпают языком так, что просто фейспалм. И кто возглавит ГО? Новые вожди? А ответственность будут брать как — революционным путем, надо понимать?
Грустно читать такое...

Offline dimoto

« Reply #47867 : Лютий 10, 2016, 23:47:26 »
Цитувати (виділене)
И правильно, что против. Какие референдумы в такое время?
Цитувати (виділене)
При всем уважении, некоторые ляпают языком так, что просто фейспалм. И кто возглавит ГО? Новые вожди? А ответственность будут брать как — революционным путем, надо понимать?
Грустно читать такое...
группа инициативных граждан взяла на себя ответственность  :sarcastic:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #47868 : Лютий 10, 2016, 23:57:26 »
Формально они хотят внеочередных выборов и надеются на них получить безоговорочную победу.
Фактически, если это будет объединение с Саакашвили, то такие шансы есть. По крайней мере, есть шансы войти в правящую коалицию. Опять с тем же БПП, например, а если не с ним, то представляю себе, кого им придется брать в союзники.
И вот, при всем уважении к тому же Длигачу или Пекару: они полагают, что, к примеру, Павло Шеремета хуже них знал, как, теоретически, нужно всё делать? Что ж у него ничего вообще не получилось? Длигач будет результативнее?
Опять же, при всем уважении, у меня большие сомнения на этот счет.

Offline dimoto

« Reply #47869 : Лютий 11, 2016, 00:23:57 »
Будни карателя-бандеровца  8)
А если серьёзно - так и надо действовать.
Цитувати (виділене)
Знайомий попросив виробників Audi українізувати машину. Ті відмовилися. Він продав Audi, а на ті гроші придбав Toyota
5 Коментувати Роздрукувати
СВЯТОСЛАВ ЛІТИНСЬКИЙ НЕ КУПУЄ ТЕХНІКУ БЕЗ УКРАЇНСЬКОГО МАРКУВАННЯ

ЗАДОВГО ДО РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА ВІЙНИ НА ДОНБАСІ НАДАВАВ ПЕРЕВАГУ ТОВАРАМ, ДЕ Є НАПИСИ УКРАЇНСЬКОЮ. Долучився до групи в інтернеті "І так поймуть". Бо бойкот без розголосу нічого не дає.

ПІСЛЯ УХВАЛЕННЯ "МОВНОГО ЗАКОНУ" КІВАЛОВА-­КОЛЕСНІЧЕНКА У ЧЕРВНІ 2012 РОКУ ВІДЧУВ: ТРЕБА ПРОТИДІЯТИ. Бо не буде мови – не буде й країни. Побачив у цьому законі й позитивний момент. Там було вказано: всі інструкції до товарів та їх маркування мають бути українською. Поряд можуть стояти й інші мови. Саме замовив пральну машинку в магазині. Перед відкриттям подумав: я ж не пересвідчився, якою мовою маркування. Відкриваю – російською. Як вона в мене стоятиме? З вантажниками поговорив. Кажуть, не бачили пральок з українською. При них подзвонив на Samsung: "Дайте наклейки або панель замініть". Відмовилися. Звернувся письмово – результат той же. Пральку відвіз у магазин. Там поставилися з розумінням – повернули гроші.

ЗАТЕЛЕФОНУВАВ НА СЛУЖБУ ПІДТРИМКИ КОМПАНІЇ SAMSUNG, ЗАПИТАВ: ДО КОГО ПОЗИВАТИСЯ? Назвали компанію Samsung Electronics Ukraine. Ми з нею рік тягалися. ­Нарешті суд постановив: вона не має відношення до Samsung. З'ясували, що позиватися треба до Samsung Electronics Ukraine Company.

Святослав ЛІТИНСЬКИЙ, 34 роки, викладач, програміст. Народився 7 жовтня 1981 року у Львові. Мати Марта – міжнародний гросмейстер із шахів. Батько Володимир Літинський – кандидат наук, геодезист, викладає в університеті ”Львівська політехніка”. Має старшу на п’ять років сестру Оксану. Навчався у спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови. Закінчив Львівський університет імені Івана Франка, аспірантуру. Працює старшим викладачем кафедри програмування. Паралельно займається ІТ-технологіями. Дружина Ярослава – теж програміст. Виховують 5-річного та 3-річного синів. ”У нас сім’я Слав. Я – Святослав, дружина – Ярослава, старший син – Владислав, молодший – Ростислав”, – каже Літинський. Позаторік у суді вимагав, щоб міграційна служба видала йому внутрішній паспорт українською мовою – без другої сторінки, що перекладена російською. Останні два роки є волонтером. Із друзями зібрав і передав у зону АТО понад 600 тисяч гривень. Грає у волейбол, плаває, займається стрільбою
Святослав ЛІТИНСЬКИЙ, 34 роки, викладач, програміст. Народився 7 жовтня 1981 року у Львові. Мати Марта – міжнародний гросмейстер із шахів. Батько Володимир Літинський – кандидат наук, геодезист, викладає в університеті ”Львівська політехніка”. Має старшу на п’ять років сестру Оксану. Навчався у спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови. Закінчив Львівський університет імені Івана Франка, аспірантуру. Працює старшим викладачем кафедри програмування. Паралельно займається ІТ-технологіями. Дружина Ярослава – теж програміст. Виховують 5-річного та 3-річного синів. ”У нас сім’я Слав. Я – Святослав, дружина – Ярослава, старший син – Владислав, молодший – Ростислав”, – каже Літинський. Позаторік у суді вимагав, щоб міграційна служба видала йому внутрішній паспорт українською мовою – без другої сторінки, що перекладена російською. Останні два роки є волонтером. Із друзями зібрав і передав у зону АТО понад 600 тисяч гривень. Грає у волейбол, плаває, займається стрільбою
У ТРАВНІ 2014 РОКУ СУД ВСТАНОВИВ: РАЗ Я ТУ ПРАЛЬКУ ПОВЕРНУВ І ГРОШІ ОТРИМАВ, ТО МОЇ ПРАВА НЕ ПОРУШЕНІ. Але написав: такі пральні машинки не відповідають законодавству України. У вересні Samsung почав ввозити їх із написами українською. Тепер легко визначити: така пралька – нова. Якщо ж напис іноземною мовою – залежана чи ремонтована. Компанія Samsung у рекламі використовує слоган "Я розмовляю українською". Мені вже п'ятеро знайомих написали: "Святославе, купив пральку. Брав Samsung, бо вона українською. Дякую тобі".

КОМПАНІЯ ZANUSSI МАЄ ЗАВОД В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ. У ЖОВТНІ 2014 РОКУ ОГОЛОСИЛА ПРО ВИПУСК ОДНІЄЇ З МОДЕЛЕЙ – З УКРАЇНСЬКИМИ НАПИСАМИ. Пообіцяли: як тільки запаси закінчаться, нові машини будуть з українськими словами. Собі я купив пральку без них, лише зі значками. Для батьків дружини взяли Candy. Із цією фірмою теж мав тяганину. Суд визнав, що її товар не відповідає вітчизняному законодавству. Candy замінила панель українською мовою.

GORENJE НЕ ДОСЛУХАЄТЬСЯ ДО ПРОХАНЬ. Написав листа у посольство Словенії, бо за товарообмін між державами відповідає посол.

ПРИВАТБАНК ВИДАВАВ КВИТАНЦІЇ ПЛАТІЖНИХ ТЕРМІНАЛІВ ТА ВИПИСКИ ПО КАРТКОВОМУ РАХУНКУ – РОСІЙСЬКОЮ. Підготував скаргу. Відповіли: "Дякуємо за звернення" й відфутболили. Ми виграли першу інстанцію суду. Вони подали апеляцію. Ми виграли. Касацію – теж. Тепер, коли з такою ж проблемою звертаємося до інших банків, показуємо рішення касаційного суду. Вони знають: це – найвища інстанція. Одразу приводять у відповідність свої справи.

ВИЙШОВ НА КЕРІВНИЦТВО ПРИВАТБАНКУ. Запевнили, що не знали про таку проблему, оскільки юристи не доповіли. Після цього сайт Приватбанку став відкриватися українською мовою. Це – добра воля його керівників. Ми створили групу в інтернеті "Українська мова в Приватбанку", де вказуємо на мовні недоліки. Вони виправляють.

ПРОСИВ ЗОБОВ'ЯЗАТИ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН "РОЗЕТКА" ДАВАТИ ІНФОРМАЦІЮ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ. Суд покрутив-повертів – і відмовив. Це було до Революції гідності. Тепер з'явився закон про електронну комерцію. Улітку зробимо ще один захід у суд.

НА ОЧІ ПОТРАПИЛА ПЕРЕДАЧА ЛЬВІВСЬКОЇ ЖУРНАЛІСТКИ, ЯКА ХОТІЛА ОТРИМАТИ ПАСПОРТ ЛИШЕ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ. Їй відмовили. Прочитав законодавство. Там чітко прописано: з 2012 року паспорт має бути лише українською. Внесення даних іншими мовами заборонено. Роздивився свій паспорт – виявився пошкоджений. Це було підставою обміняти його. Написав листи до Міністерства юстиції, МВС, Державної міграційної служби. Всі відповідали однаково: працюємо в цьому напрямку, за рік-два-три буде. Очевидна відписка. Звернувся у Державну міграційну службу за місцем реєстрації. Попросив замінити паспорт на новий, заповнений лише українською чи українською та англійською. Відмовили. У жовтні позаторік подав на них до суду. Уже в листопаді їх зобов'язали видати мені паспорт лише рідною мовою. Правда, він на старому бланку.

ЧИМАЛО КОЛЕГ ПІШЛИ ТИМ ЖЕ ШЛЯХОМ. ПІСЛЯ КІЛЬКОХ СУДОВИХ РІШЕНЬ КАБМІН ПОБАЧИВ: ДАЛІ НІКУДИ ЗВОЛІКАТИ. На початку 2015 року встановив новий зразок паспорта, заповненого українською та англійською. Державна міграційна служба не погодилася з таким рішенням – подала касацію. Але програла.

У СІЧНІ 2015 РОКУ ПРОВІВ МОНІТОРИНГ – ДВА ТИЖНІ ДИВИВСЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ. На каналі "Україна" кількість передач національного виробника була тільки 16 відсотків. Закон вимагає понад 50. Порушення? Порушення. Шкодить державі? Звісно. Менше замовляють продукції національного виробника, люди мають менше роботи. Купують у Росії – гроші туди йдуть. Попросив оштрафувати Нацраду – відмовилися. Звернувся до суду – він теж не побачив порушення наших прав. У листопаді торік подали апеляцію. Засідання ще не було.

МВС ПРИСИЛАЄ МЕНІ ПЕРЕКЛАД ВИСТУПІВ МІНІСТРА АРСЕНА АВАКОВА. Він часто порушує 10-ту статтю Конституції – не говорить державною мовою. Я попросив перекладати мені виступи міністра. Відмовили. Звернувся до суду – виграв. Міністерство подало апеляцію, вона припала на 9 листопада – День української писемності та мови. Це набуло розголосу. У МВС знайшовся хтось розумний – відмовилися від апеляції. Тоді міністр грубо висловився ("Львів'яни також бувають дурні, вибачте. Як і дурні бувають харків'яни. Взагалі бувають люди різні. Але головне – чи я говорю українською мовою, чи російською – що ви мене розумієте", – сказав Арсен Аваков. – Країна). Подумав, що він мав на меті образити когось. Дав запити у МВС. Отримав відповідь: міністр вважає мене людиною мудрою та самодостатньою, у жодному разі не хотів образити, львів'ян – теж. Ці слова можна сприймати як вибачення. Аваков далі виступає іноземною мовою, але тепер щоразу на мої запити надсилають перекладений текст. Це неправильно, однак мої права не порушені.

МАЮ СПРАВУ ПРОТИ АПАРАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ. У СІЧНІ ЦЬОГО РОКУ ТАМ ВІДМОВИЛИ НАДАТИ ПЕРЕКЛАД УКРАЇНСЬКОЮ ВИСТУПУ ОДНОГО З ДЕПУТАТІВ.

У СПРАВІ ПРО МАРКУВАННЯ НОУТБУКІВ ВИГРАВ 2600 ГРИВЕНЬ. Купив його в інтернет-магазині. Розпакував, а клавіатура немаркована українською, немає енергетичного маркування – застереження на блоці живлення. Попросив виправити. Продавець мовчить. Сервісний центр відмовився виправляти. Суд кілька раз викликав відповідача – продавця, він не прийшов. Суд постановив: такі ноутбуки не відповідають законодавству України. Зобов'язав виплатити мені компенсацію. Зараз клопочу, щоб українською переклали написи на ноутбуках Hewlett-Packard. Пишу послу CША.

СПРАВУ ПРОТИ VOLKSWAGEN ПРОГРАВ. ЗНАЙОМИЙ КУПИВ АВТОМОБІЛЬ, А ВІН З НИМ СПІЛКУЄТЬСЯ ІНОЗЕМНОЮ МОВОЮ. Якщо навіть знаєш її, то сприймаєш повільніше. Це – проблема. Але суд її не зрозумів. Проти Seat суджуся зараз. Трохи скоригував позов, попросив експертний висновок. Toyota, Jaguar, Subaru дослухалися до прохання – інформацію надають українською. Маю знайомого, який їздив Audi. Попросив виробників українізувати машину. Ті відмовилися. Він продав Audi, а на ті гроші купив Toyota.

ЗА ДВА РОКИ МАВ ПОНАД 10 СУДІВ. Роблю це від безвиході. Працювало б належним чином управління із прав споживачів, я мав би просто написати заяву. Протягом місяця воно забороняло б імпорт товару, що не відповідає законодавству. Змушений виконувати його роботу.
http://gazeta.ua/articles/people-and-things-journal/_znajomij-poprosiv-virobnikiv-audi-ukrayinizuvati-mashinu-ti-vidmovilisya-vin-prodav-audi-a-na-ti-groshi-pridbav-toyota/677213

Offline dimoto

« Reply #47870 : Лютий 11, 2016, 00:27:09 »
Формально они хотят внеочередных выборов и надеются на них получить безоговорочную победу.
Фактически, если это будет объединение с Саакашвили, то такие шансы есть. По крайней мере, есть шансы войти в правящую коалицию. Опять с тем же БПП, например, а если не с ним, то представляю себе, кого им придется брать в союзники.
И вот, при всем уважении к тому же Длигачу или Пекару: они полагают, что, к примеру, Павло Шеремета хуже них знал, как, теоретически, нужно всё делать? Что ж у него ничего вообще не получилось? Длигач будет результативнее?
Опять же, при всем уважении, у меня большие сомнения на этот счет.
сложно пока судить что они хотят и кто эти "они". но навеяло мне воспоминание как во времена Майдана, сидящие в КМДА Свободовцы расписывали на листочке какие посты они будут занимать а до февраля было ещё два месяца...

Offline Охтирка

« Reply #47871 : Лютий 11, 2016, 00:28:59 »
Цитувати (виділене)

Насколько я помню, Пивоварский официально, согласовав с правительством, получил в Штатах грант на зарплату своим сотрудникам, где-то как раз в таких размерах. Бюджет он напрягать не хотел, но и хорошие специалисты на 4000 гривен не стали бы работать. Правда, читала где-то, что грант им Яценюк не отдал полностью, использовал на другие какие-то свои цели.
Я не верю, что американцы могли выделить грант на зарплату. Они понимают, что зарплата госслужащих -- это статья госбюджета, которая не может быть изменена посреди года, потому что появился американский грант. Даже если это как-то бы и сделали, то с этих денег надо было заплатить налоги и отчисления в ПФ и др. фонды. А если Пивоварский на полном серьезе собирался каким-то образом обкешить этот грант, а потом раздать в конвертах, то это :facepalm: Грантодатели должны были бежать от него подальше, потому что потом на родине не отмылись бы.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Харьков
« Reply #47872 : Лютий 11, 2016, 00:37:42 »
Вся моя жизнь полностью связана со следствием, а следователям взяток не дают", - заверяет Генеральный прокурор.
Обнять и плакать (с) :facepalm:

Offline dimoto

« Reply #47873 : Лютий 11, 2016, 01:12:23 »
вот так  :(
Цитувати (виділене)
Konstantin Lesnik
22 mins ·
У меня бабушка по папе 100% полька . Евдокия Конрадовна Замедянская . Будем прорываться на запад . Что там " с картами поляка "? Кто знает ?

Offline düsha

« Reply #47874 : Лютий 11, 2016, 04:46:37 »
Четыре человека погибли в гражданском микроавтобусе, который подорвался на взрывном устройстве в районе Марьинки

Цитувати (виділене)
Взрыв произошел в 7:56 на неподконтрольной Киеву территории на расстоянии около 600 метров от КПП "Новомихайловка".
"На взрывном устройстве подорвался гражданский автомобиль "Фольксваген Транспортер", - говорится в сообщении пресс-центра АТО.

Цитувати (виділене)
"Установлено, что микроавтобус Volkswagen ехал из Донецка в Марьинку. Во время прохождения пропускного пункта, водитель, пытаясь объехать очередь, съехал с основной дороги на обочину и подорвался на взрывном устройстве", - добавляют в прокуратуре.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #47875 : Лютий 11, 2016, 06:41:09 »
Госдеп пока в печеньках не отказывает
Цитувати (виділене)
Соединенные Штаты поддерживают Украину в преодолении серьезных экономических проблем, впрочем, подчеркивают важность преодоления коррупции в стране.

Так прокомментировал в среду заявление Кристин Лагард относительно обеспокоенности ситуацией в Украине помощник пресс-секретаря Государственного департамента США Марк Тонер.

«Мы поддерживаем усилия Украины относительно урегулирования ею экономического и финансового хаоса, который включает решение вопросов коррупции среди других действительно серьезных экономических проблем», - отметил представитель внешнеполитического ведомства США.

Он подчеркнул, что Соединенные Штаты останутся приверженными поддержке усилий Украины относительно преодоления «очень серьезной экономической ситуации» в стране, признав, что это «критически важная сделка с долговременной стабильностью».

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #47876 : Лютий 11, 2016, 06:54:54 »
Цитувати (виділене)

Я не верю, что американцы могли выделить грант на зарплату. Они понимают, что зарплата госслужащих -- это статья госбюджета, которая не может быть изменена посреди года, потому что появился американский грант. Даже если это как-то бы и сделали, то с этих денег надо было заплатить налоги и отчисления в ПФ и др. фонды. А если Пивоварский на полном серьезе собирался каким-то образом обкешить этот грант, а потом раздать в конвертах, то это :facepalm: Грантодатели должны были бежать от него подальше, потому что потом на родине не отмылись бы.
Совсем не обязательно.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #47877 : Лютий 11, 2016, 06:55:47 »
Цитувати (виділене)
Konstantin Lesnik
22 mins ·
У меня бабушка по папе 100% полька . Евдокия Конрадовна Замедянская . Будем прорываться на запад . Что там " с картами поляка "? Кто знает ?
Костя шутит.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Tom

« Reply #47878 : Лютий 11, 2016, 07:57:43 »
Цитувати (виділене)
Konstantin Lesnik
22 mins ·
Карта поляка - это что-то вроде почетной грамоты, никаких прав ЕМНИП не дает.

Offline Mike123

« Reply #47879 : Лютий 11, 2016, 08:06:02 »
Карта поляка - это что-то вроде почетной грамоты, никаких прав ЕМНИП не дает.
Это не совсем так. Отношение к владельцу карты поляка гораздо более благосклонное. Краевед.

0 Користувачів і 79 Гостей дивляться цю тему.