Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Roman_V_M

• Стать: Чоловіча
  • THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
Re: Українська політика
« Reply #47310 : Лютий 05, 2016, 11:58:30 »
Но вот это (Роман_В_М, извини, я не о тебе сейчас, просто как повод) "и чего вы добились? Стало только хуже" не нравится тоже.

"Чего вы добились?" путь пишут российские ватники, которые дрочат на Хуйла и панически боятся злого либерального котега (если не Путин, то кот), который непременно вернет весь кошмар 1990-х. Майдан был безусловно положительным явлением, поскольку этим сволочам при власти нужно периодически напоминать, что источником власти согласно Конституции является народ. Другое дело, что жизнь не сказка, и в этот раз зло опять победило, но это не значит, что со злом нужно мириться.

Просто нужно понимать, что Порошенко, Яценюк и компания - точно и абсолютно такое же зло для страны, какими были Овощ, Азиров и их компания (которая по большей части, кроме совсем одиозных, осталась на своих местах). И не нужно ждать от них никаких реформ, европейского выбора и прочего, ибо ничего, кроме схем, откатов и воровства их в этой жизни не интересует. Да, какие-то улучшения кое-где есть, но ведь и при Януковиче ведь был не абсолютный Мордор. Вон, я в свое время был приятно удивлен, когда при Арбузове в нашей налоговой вместо постоянных очередей к инспекторам в узких коридорах открыли вполне вменяемый центр приема посетителей. Но разве это как-то оправдывает или обеляет Януковича с Арбузовым? Так и здесь: новая форма или повышение зарплат военным, что само по себе безусловно положительное явление, никак не свидетельствует от том, что Порошенко с Яценюком не конченные продажные мрази, которых нужно воспринимать соответственно.

Offline Roman_V_M

• Roman's Blog
« Reply #47311 : Лютий 05, 2016, 11:59:21 »
А еще со всей этой хуйней с Абромавичусом Пороха не полили говном по поводу той зрады, что он уже готов предоставить ОРДИЛО особый статус до выведения российских войск. Как то все мимо прошло.

С учетом всей этой хуйни, это даже как бы не удивительно. Интересы страны у этого господина на последнем месте, ибо Янукович 1.1 (слегка подрихтованная версия). Теперь ждем новых харьковских соглашений с формальным признанием аннексии Крыма.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #47312 : Лютий 05, 2016, 11:59:44 »
Цитувати (виділене)
Яна Зинкевич вернулась в Днепропетровск

Ровно через два месяца после ужасной аварии и перелома позвоночника волонтер Яна Зинкевич вернулась в Днепропетровск из Израиля, где она проходила лечение.
http://obkom.net.ua/news/2016-02-05/1053.shtml

Offline dimoto

« Reply #47313 : Лютий 05, 2016, 12:07:36 »
У нас есть полярная станция? 

Цитувати (виділене)
Акаде́мик Верна́дский (укр. Акаде́мік Верна́дський) — украинская антарктическая станция, расположенная на острове Галиндез Аргентинского архипелага, вблизи Антарктического полуострова.

У нас есть полярная станция? 

Цитувати (виділене)
Акаде́мик Верна́дский (укр. Акаде́мік Верна́дський) — украинская антарктическая станция, расположенная на острове Галиндез Аргентинского архипелага, вблизи Антарктического полуострова.

Супер, пусть дадут Мише справку.  :sneaky:

У них офис (центр затейников откуда все рулилось) был в Киеве в здании на углу ул. Владимирской и бульвара Шевченко. За справкой недалеко ходить и даже не надо лететь на полярную станцию.

Offline kvk

« Reply #47314 : Лютий 05, 2016, 12:10:04 »
Цитувати (виділене)
Яна Зинкевич вернулась в Днепропетровск

Ровно через два месяца после ужасной аварии и перелома позвоночника волонтер Яна Зинкевич вернулась в Днепропетровск из Израиля, где она проходила лечение.
http://obkom.net.ua/news/2016-02-05/1053.shtml
если сидит сама и двигает всем(не совсем понятно из статьи) то, дай бог, все будет нормально.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #47315 : Лютий 05, 2016, 12:10:56 »
Что там Стець говорил, будет защищать от давления? А Яценюк — что не потерпит и всё такое? Ну-ну.
Ну, строго говоря, в самой по себе лоббистской деятельности криминала нет.

Offline dimoto

« Reply #47316 : Лютий 05, 2016, 12:12:59 »
Все имущество УкрНафты арестовано, Коломойский довыплачивался :)
liga

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #47317 : Лютий 05, 2016, 12:14:18 »
А тепер ще й розкололися на різні Відродження, Наш край і т.д.
Я их все равно называю "рыги". Выродження чи попоблок не важно.
Тю, ля, а шо?

Offline Nortaga

« Reply #47318 : Лютий 05, 2016, 12:18:12 »
Укрправда такий матеріал виклала.
http://www.pravda.com.ua/articles/2016/02/5/7097951/

Цитувати (виділене)
До зустрічі з послами в Кабміні ще не було однозначної відповіді на питання, чи виходять міністри із публічною позицією про відкликання своїх заяв про відставку.

Стеця, Квіташвілі і Павленка довго вмовляти не довелося – вони ще вдень погодилися відкликати заяви. При чому Павленко не погоджував свою позицією з фракцією "Самопоміч", яка раніше ухвалила рішення про його відкликання з Кабміну.

– Ніхто з нами не зв’язувався, ніхто нікому нічого не казав. Все відбулося в прямому ефірі і ніхто ні з ким не говорив! – обурювався в коментарі УП голова фракції Олег Березюк, який раніше заявив, що тепер Павленко не представляє партію "Самопоміч".

Трохи довше вмовляли Андрія Пивоварського, який категорично хотів йти через сімейні обставини і намагається повернутися в бізнес.

– От з ним була справді ґрунтовна розмова, і він теж погодився, – говорить співрозмовник в Кабміні.

– Він погодився за умови створення зарплатного фонду, оскільки однією із причин його заяви про відставку були низькі зарплати у міністерстві. Усі погодилися, але як вирішувати проблему – ніхто не знає, – розповідає співрозмовник в АП.

Але ключовим завданням було вмовити Абромавичуса відкликати заяву.

Cпойлер
Його довго не могли знайти. У четвер 4 лютого він не прийшов на засідання фракції БПП під приводом хвороби. Лише о четвертій годині Абромавичуса вдалося запросити в Кабмін на "душевну розмову".

За словами співрозмовників, які були присутні на зустрічі, Абромавичус виглядав розгубленим і розбалансованим. Говорив дуже невпевнено.

– Ми його запитали: Айварас, ти зробив те, що зробив. Які варіанти ти бачиш далі? Він сказав, що міг би повернутися, якби змінилися кардинальні речі. Приміром щоб звільнили генпрокурора Віктора Шокіна. Ми здивувалися. Де ми, а де Шокін? При чому тут Шокін? Він далі говорить: а чому б прем’єру не подати у відставку? Ми запитали: а хто тоді прем’єр? Він говорить – може Наталія Яресько. Вона в шоці, інші сміються. Далі він пропонував звільнити голову ДФС Романа Насірова. Повний сумбур і потік свідомості, – переказує зміст один із учасників, додаючи, що мова йшла і про те, щоб Ігор Кононенко склав мандат.

– Саме прикре, що ми сиділи у вузькому колі і питали у Айвараса: скажи реальні причини, що тобі заважає, чого ти добиваєшся? Єдине, що ми внятне почули: мені і моїй команді дуже мало платять ну і ще як приклад втручання АП в його роботу, що мовляв Данилюк (з АП - УП) збирає в себе наради по Нафтогазу, а це не його компетенція а Айвараса. Ну дитячий садок, короче, їй богу..., – додає інший міністр, учасник зустрічі.

Розмова тривала три години – з четвертої до сьомої вечора. Врешті-решт міністрам набридло вмовляти Абромавичуса і робити заяву вирішили без нього. Із сьомої до восьмої години вечора в кабінеті Яценюка міністри погоджували алгоритм дій – хто за ким виступає, і на чому робить акценти у заяві.

Все имущество УкрНафты арестовано, Коломойский довыплачивался :)
liga
я би не спішив, це тільки десь третина серіалу Санта Барбари.
« Останнє редагування: Лютий 05, 2016, 12:41:30 від Nortaga »

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #47319 : Лютий 05, 2016, 12:25:31 »
Укрправда такий матеріал виклала..
Ну т. е. Абромавичус  говорил прямым текстом:  "уберите хоть одну одиозную фигуру, которая мешает реформам", а эти отмороженные спрашивали "зачем?". И говорят о потоке сознания.  Бля.  :mad:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #47320 : Лютий 05, 2016, 12:26:21 »
Ну, строго говоря, в самой по себе лоббистской деятельности криминала нет.
Поэтому я и говорил, что по Кононенку должно быть политическое решение. Но они решили обелить его через расследование НАБУ.

Offline Nortaga

« Reply #47321 : Лютий 05, 2016, 12:28:25 »
Я их все равно называю "рыги". Выродження чи попоблок не важно.
Одна справа коли Опоблок набирає 20%, і коли Хомутинник 10% і Опоблок - 10%. Хомутинник за свою пайку буде голосувати як молодий олень, тільки в корито насипайте. А олдскулл Опоблок з Клюєвим, Єфремовим і т.д. то вже інша справа.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #47322 : Лютий 05, 2016, 12:33:34 »
. Хомутинник за свою пайку буде голосувати як молодий олень
Ця потвора буде хотіти все більше і більше. Треба ще враховувати, шо тіпа демократи будут сратися між собою, голосів буде не вистачати, і доведеться просити виродженців, а ті за свої послуги будуть жерти стільки вітамінів.
Тю, ля, а шо?

Offline Nortaga

« Reply #47323 : Лютий 05, 2016, 12:38:52 »
бомбезний таки матеріал у Укрправди (правда не знаю скільки там правди)

Цитувати (виділене)
Крізь двері конференц-залу парламенту було чутно вигуки і сварки фракції БПП.

– Мені здається, що виходом з цієї ситуації повинно бути складання Кононенком мандату, тому що він буде підставляти не тільки фракцію, але і парламент і президента, – наполягав Єгор Фірсов.

– У нас немає позиції фракції. Ми нічого не сказали, ми сховали голову в пісок. І це те, що робили усі пропрезидентські фракції. Той, хто зараз мовчить, виглядає корупціонером! – обурювався Найєм.

Тут не витримав Луценко.

– Якщо ти вважаєш корупціонерами тих, хто не думає як ти, йдіть лісом, до Авакова! – не витримав він.

Найєм продовжив наполягати, що у фракції немає позиції, і що під час засідання "сімки" вже вирішили, що Яценюк лишається прем’єром.

– Ми тут лохі, чи що? Чому це обговорюється десь, а не тут? Чому потім президент і прем’єр просять підтримки парламенту? – не витримував він.

– Я там був, а ти – ні. Ніяких рішень не було, – відрізав Луценко.

На відміну від БПП, в НФ не було засідання фракції, де окремо обговорювали б ці питання.

– Внутрішній конфлікт в БПП нам, звичайно, на користь. Але це дуже ситуативне. В суспільстві немає розділу, що Яценюк поганий, а Порошенко хороший. Суспільство розуміє, що винна влада. Це дуже хибна історія думати, що зараз комусь з партнерів засаджу, в нього будуть проблеми, а я гарний, красивий, чистенький. Це не працює, – каже один із депутатів від НФ.

– Мені здається, що від такого повороту подій Яценюк стратегічно виграв. Після сьогоднішніх заяв малоймовірне тотальне перезавантаження уряду. Думаю знов буде відновлена ідея лише заповнення вакансій, – припускав один із співрозмовників в Кабміні.

Бонусом Лещенко на Громадському. Цікаві речі розповідає, в тому числі, і про дипломатів (напередодні відставки була зустріч в резиденції посла Швеції).

« Останнє редагування: Лютий 05, 2016, 12:53:41 від Nortaga »

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #47324 : Лютий 05, 2016, 13:06:07 »
О Квиташвили
Цитувати (виділене)
Министр здравоохранения Александр Квиташвили, который 4 февраля отозвал свое заявление об отставке, заявляет, что перестал ходить на заседания профильного комитета Рады, поскольку там его игнорировали и смеялись над ним.

Об этом он заявил в ходе заседания Рады, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на телеканал "112 Украина ".

Квиташвили также отметил, что вместо обсуждения законопроектов на комитете обсуждались чемпионаты по футболу между медиками.

"Я не хожу на заседания комитетов не 7 месяцев, я 7 месяцев назад был на всех комитетах, когда я просил слово 30 мин, то мне не давали слова. Когда вы говорили о чемпионате по футболу между медиками, а не обсуждали законы. Вы сейчас выходите из зала и не будете меня слушать опять, как всегда. Я перестал ходить на комитеты в октябре, когда меня игнорировали и надо мной смеялись. Потом вы начали смеяться над моими замами, и вы пока еще не извинились за прошедший комитет. Я вас спрашиваю, как прошел комитет последний? У вас кворума не было. Из 13 членов комитета только 6", - заявил Квиташвили. Источник: http://censor.net.ua/n372787 Источник: http://censor.net.ua/n372787

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #47325 : Лютий 05, 2016, 13:33:34 »
Министр здравоохранения Александр Квиташвили, который 4 февраля отозвал свое заявление об отставке, заявляет, что перестал ходить на заседания профильного комитета Рады, поскольку там его игнорировали и смеялись над ним.
Жалкое зрелище.
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #47326 : Лютий 05, 2016, 13:44:40 »
Жалкое зрелище.

Я бы сказала - страшное. Учитывая, сколько та же Богомолец митинговала и активничала. И они чувствуют себя хозяевами жизни, готовы съесть любого, кто не с ними. Но для Пети такая команда дороже любой другой.

Offline Сайонара

« Reply #47327 : Лютий 05, 2016, 13:46:01 »
Я бы сказала - страшное. Учитывая, сколько та же Богомолец митинговала и активничала.
Богомолец вообще оказалась редкой дурой, или редкой тварью, на выбор.
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline Сайонара

« Reply #47328 : Лютий 05, 2016, 13:48:28 »
Но для Пети такая команда дороже любой другой.
Ну, вообще-то, ее украинцы выбрали, а не Петя. Она же депутат ВР. Что с ней, народной избранницей, можно сделать? Народ ее любит. А онкобольные дети и вич-инфицированные потерпят, ей же надо заработать на поставках за счет бюджета, и любих друзiв подкормить.

Offline Nortaga

« Reply #47329 : Лютий 05, 2016, 13:52:35 »
А при Саакашвілі в Грузії він тягнув лямку і робив роботу, такий собі міністр-технократ. Що ще раз говорить про те, що будь ти 100 разів технократ, якщо тебе шеф не прикриває, то з тебе будуть тільки сміятися.

Яценюку по барабану: Квіташвилі з'їли, Півоварський-Абромавічус просили щоб не лізли в їхні справи (поки не подали заяви на звільнення), Кириленко-Стець взагалі працювали? Міністра екології звільнили. Віце от Ляшка сам втік. Крута команда.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #47330 : Лютий 05, 2016, 13:53:18 »
Первое не исключает второе.

Offline Roman_V_M

• Roman's Blog
« Reply #47331 : Лютий 05, 2016, 13:53:51 »
Ну, вообще-то, ее украинцы выбрали, а не Петя.

Если она в списке шла, то таки Петя.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #47332 : Лютий 05, 2016, 13:55:07 »

Там вообще то блок...

Offline mxm

• Одесса
« Reply #47333 : Лютий 05, 2016, 13:55:42 »
Наверное, лучше бы в юмор, но как-то не сильно смешно.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #47334 : Лютий 05, 2016, 13:57:48 »
В одном флаконе.
Крута команда.
Других как бы и взять неоткуда. НО:почему такая кретинская необучаемость и  дебильная уверенность в собственной неуязвимости?

Offline mxm

• Одесса
« Reply #47335 : Лютий 05, 2016, 13:58:13 »
Що ще раз говорить про те, що будь ти 100 разів технократ, якщо тебе шеф не прикриває, то з тебе будуть тільки сміятися.
Так.
Політики змінюють систему, технократи забезпечують ефективну роботу нової системи. Тому, коли Квіташвілі, Пивоварському, або раніше Шереметі говорять "слабак", — частіше за все це просто відсутність розуміння ситуації.

Offline Сайонара

« Reply #47336 : Лютий 05, 2016, 13:58:56 »
Посмотрела - да, в списке... Третьим номером.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #47337 : Лютий 05, 2016, 14:07:12 »
Посмотрела - да, в списке... Третьим номером.
Так отож. Вряд ли не знал и не ожидал.

Offline Roman_V_M

• Roman's Blog
« Reply #47338 : Лютий 05, 2016, 14:09:26 »

Других как бы и взять неоткуда. НО:почему такая кретинская необучаемость и  дебильная уверенность в собственной неуязвимости?

Наверное потому, что их схемы работают и они действительно неуязвимы. Зачем что-то менять?

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #47339 : Лютий 05, 2016, 14:36:45 »
Говорят, что (с) условием возвращения Айвараса была Яресько в премьерах.
палимо танки з ночі до ранку

0 Користувачів і 67 Гостей дивляться цю тему.