Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Ellianna

• Стать: Жіноча
  • Люблю читать чужие мысли
Re: Українська політика
« Reply #46740 : Лютий 03, 2016, 10:24:47 »
ЗРАДА, ЗРАДА, ЗРАДА

Sergey Fursa
14 mins · Kyiv ·

UKRAINIAN ECONOMY MINISTER SAYS HE RESIGNS
поздравляем с официальным окончанием реформ в Украине.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Oak

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #46741 : Лютий 03, 2016, 10:26:35 »
Охуеть

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #46742 : Лютий 03, 2016, 10:28:47 »
Да уже есть в новостях  :mad:
Цитувати (виділене)
Министр экономического развития и торговли Украины Айварас Абромавичус принял решение подать в отставку и призвал парламент проголосовать по этому вопросу уже завтра.Министр подчеркнул, что ключевой причиной его ухода с поста министра стал конфликт с заместителем главы фракции Блока Петра Порошенко Игорем Кононенко
http://economics.unian.net/finance/1253770-ministr-abromavichus-reshil-podat-v-otstavku.html

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #46743 : Лютий 03, 2016, 10:30:29 »
Щас ПП побежит с ведрами пожар заливать...  :sarcastic:

Offline franco

• бендеровец
« Reply #46744 : Лютий 03, 2016, 10:31:43 »
Зашквар пошел по ФБ. Интересно, СБУ как-то таки отреагирует или возьмет пример с Пескова и скажет, что ФБ мы с утра не читали?

Я это еще вчера утром видел.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #46745 : Лютий 03, 2016, 10:36:07 »
Ну что, Петя превращается в Овоща, только со знанием английского. Устал я от него, если честно.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline düsha

« Reply #46746 : Лютий 03, 2016, 10:36:13 »
а Порошенко тоже дал интервью Бильду

Говорит, что путин гонит ещё оружия в Украину, готовится к войне.
Не верьте, говорит, этому пидорасу насчёт Сирии, всё плохое в мире связано с рашистской агрессией, он хочет разделить ЕС. Не надо убирать санкции. Какой такой рынок с Россией, там у них от рынка-то ничего не осталось, ну их.
Цитувати (виділене)
BILD: In an interview with BILD, Putin has said that borders are not important for him. What does that mean for Ukraine?

Poroshenko: „First of all, congratulations to the journalists he said that to! So far, Putin has always acted according to this attitude, but never publicly admitted to it. We in Ukraine know that he does not accept our borders. His statement is therefore rather directed at everyone in Europe, meaning that it can happen to anyone. Putin does not accept any red lines and can annex other countries under the pretense of the alleged discrimination of Russian minorities. You in Germany also have Russian minorities…“
Путин говорил Бильду, что ему границы похрен - наконец-то он и в этом признался, мы в Украине это давно почувствовали на своей шкуре. Он лезет в другие страны под предлогом защиты русского меньшинства. Кстати, у вас в Германии они тож есть.

И про "Лизу" - вы только сейчас увидели рашистскую пропаганду, а мы её уже который год на себе испытываем.

Offline Eney

« Reply #46747 : Лютий 03, 2016, 10:36:15 »
Абромавічус на пресконференції: Влада хоче вернутися до старого засібу управління.     
Блядь, задовбав вже цей ПП зі своїми посіпаками.

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #46748 : Лютий 03, 2016, 10:37:11 »
А какая была надежда в позапрошлом году на приход варягов. Что-то совсем печально.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline düsha

« Reply #46749 : Лютий 03, 2016, 10:39:06 »
Что-то они быстро сдаются, один Саакашвили борется.

Offline Eney

« Reply #46750 : Лютий 03, 2016, 10:39:31 »
Цитувати (виділене)
Він пояснив, що не погоджується зі спробою нових призначень, зокрема нового заступника міністра економічного розвитку, "якого просували через Кононенка".
Цитувати (виділене)
Ці окремі люди мають імена. І одне ім'я я все-таки хочу назвати. Це Ігор Кононенко. Як представник політичної сили, яка висунула мене на пост міністра, останнім часом він зробив дуже багато для того, щоб заблокувати мою роботу і роботу моєї команди. Спочатку підконтрольні Кононенкові депутати від БПП розробили постанову про мою відставку і подали її через фракцію «Відродження» до Верховної Ради. За кілька місяців вона зібрала аж 18 голосів.
Протягом року Ігор Кононенко активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора Укртрансаміаку. Кононенко був безпосередньо зацікавлений в Укртрансаміаку, де, замість того, щоб скинути з посади регіонала Бондика, завів своїх людей, які спільно з ним керували компанією. Депутат від БПП, безпосередньо підконтрольний Кононенкові, тиснув на призначення в Держзовнішінформі, підприємствах порошкової металургії, Національного агентства з акредитації України.
Кульмінацією цього кадрового свавілля і прагнення повністю підпорядкувати собі потоки стало бажання мати «власного» замміністра в Мінекономіки, який відповідав би за Нафтогаз та інші державні підприємства. Кандидат просто приніс повний пакет документів для призначення і заявив: «Я хочу стати вашим замом. Я в команді Кононенка, і мою кандидатуру вже погоджено нагорі». Після цього мені надійшов дзвінок з АПУ з наполегливою рекомендацією взяти цю людину, а також іще одну – на посаду заступника з оборони. На що я відповів: «Я частиною цього дерибану не буду», - і попросив, щоб мене звільнили з посади. Врешті-решт, Кононенко заявив, що бажає заслухати мій звіт на фракції та розглянути питання про мою відставку. Я вирішив, що полегшу завдання Кононенкові та його команді, і подаю заяву про відставку.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #46751 : Лютий 03, 2016, 10:41:16 »
Не пора ли чай пить? Погода чудо как хороша сегодня в Киеве.

Offline Mike123

« Reply #46752 : Лютий 03, 2016, 10:41:20 »
Він пояснив, що не погоджується зі спробою нових призначень, зокрема нового заступника міністра економічного розвитку, "якого просували через Кононенка".
Вообще, конечно, пропихивать замов министра через голову министра это таки знатный зашквар.

Offline Eney

« Reply #46753 : Лютий 03, 2016, 10:42:25 »
Він наступний.

Offline Eney

« Reply #46754 : Лютий 03, 2016, 10:43:12 »
Вообще, конечно, пропихивать замов министра через голову министра это таки знатный зашквар.
У Квіташвілі така ж сама хуйня. Саша Павленко. І там все вмерло.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #46755 : Лютий 03, 2016, 10:50:05 »
Саакашвили позже пришел.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Eney

« Reply #46756 : Лютий 03, 2016, 10:51:54 »
Повна заява.
Цитувати (виділене)
Volodymyr Omelyan
4 хв. ·
Коли в 2010-13 рр. Януковича запитували про Єнакієвського, Ахметова, Арбузова, Курченка, синів - він мовчав і заперечував всі звинувачення.
Ющенко - мовчав про любих друзів.
Кучма - про Медведчука, Пінчука, Кравченко та ін.
Вже не пам'ятаю, про кого мовчав Кравчук...
Може - досить?!!
Цитувати (виділене)
Заява Міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса
03.02.2016 | 10:10 | Прес-служба Мінекономрозвитку
Сьогодні я прийняв рішення подати у відставку з посади Міністра економічного розвитку і торгівлі України.
І ось чому. Причина – різка активізація блокування будь-яких системних та важливих реформ.
Це вже не просто відсутність підтримки чи політичної волі. Це активні дії, спрямовані на те, щоб паралізувати нашу реформаторську роботу: від несподіваного зняття охорони міністра та його сім'ї – до нав'язування, під усе більшим тиском, сумнівних осіб у мою команду і на ключові посади на держпідприємствах.
Я можу розглядати такі дії тільки як наполегливу спробу встановити контроль за грошовими потоками – за держпідприємствами, особливо НАК «Нафтогаз» та оборонною промисловістю. І я відмовляюся працювати в такій системі. Ні я, ні моя команда не готові слугувати прикриттям для поновлення старих і створення нових схем в інтересах окремих політичних та бізнес-гравців.
14 місяців тому я з багатьма однодумцями прийшли в Уряд, щоб разом, однією командою, робити реформи. Цього від нас чекав народ України, український бізнес, громадянське суспільство та міжнародна спільнота. Я високо ціную ту довіру, яку український народ виявив мене у той час, коли було потрібно змінювати систему, позбуватися корупції, робити системні реформи – і все це на тлі дуже складної економічної ситуації.
Коли я приймав рішення прийти в Уряд, керівництво країни запевнило мене в тому, що створюється технократичний уряд, що міністри зможуть формувати свою команду самостійно і будуть отримувати абсолютну політичну підтримку реформ.
У результаті, до Мінекономіки прийшли працювати люди західного зразка – молоді, з закордонною освітою, прогресивним мисленням, із принципами та цінностями, із щирим бажанням змінювати країну. Ми прийшли займатися дерегуляцією, реформою держпідприємств, реформою держзакупівель. Ми прийшли створювати умови для економічного зростання, для розвитку українського бізнесу та залучення іноземних інвесторів.
З нашою командою Мінекономіки, з допомогою наших однодумців в уряді, в Парламенті, в бізнесі, у міжнародній спільноті, ми зробили багато. Ми виконали головне завдання – добилися макроекономічної стабілізації та створили можливість для економічного зростання. Є системна реформа держзакупівель, яка на пілотному етапі зекономила 500 мільйонів гривень, а з цього року може економити 50 мільярдів щорічно. Реформа держпідприємств, де ми перекриваємо кисень злодюгам усіх розмірів за рахунок підвищення прозорості, стандартів управління та професійного менеджменту, і котра вже принесла свої плоди – збитки держпідприємств знизились на 100 мільярдів гривень, порівняно з 2014 роком. У процесі – дерегуляція. Ми зняли понад 100 регуляторних бар'єрів для бізнесу, створили експертний ресурс BRDO. Зекономили 2,4 мільярда гривень шляхом скасування олігархічного дисконту 15% при продажі нафти. І багато іншого, про що ми вже говорили.
І чим радикальніші кроки ми робили, чим глибшими були наші реформи, чим більшим був наш прогрес, тим більше на нас тиснули у відповідь.
Ми навчилися давати собі раду з опором старої системи, але виявилося, що дехто із нових «доброзичливців» гірший за старих.
У мене та моєї команди немає бажання бути ширмою для відвертої корупції чи підконтрольними маріонетками для тих, хто хоче у стилі старої влади встановити контроль за державними грішми. Я не хочу їздити в Давос, зустрічатися з іноземними інвесторами і партнерами та розповідати їм про наші успіхи, у той час як за моєю спиною вирішуються якісь питання в інтересах окремих людей.
Ці окремі люди мають імена. І одне ім'я я все-таки хочу назвати. Це Ігор Кононенко. Як представник політичної сили, яка висунула мене на пост міністра, останнім часом він зробив дуже багато для того, щоб заблокувати мою роботу і роботу моєї команди. Спочатку підконтрольні Кононенкові депутати від БПП розробили постанову про мою відставку і подали її через фракцію «Відродження» до Верховної Ради. За кілька місяців вона зібрала аж 18 голосів.
Протягом року Ігор Кононенко активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора Укртрансаміаку. Кононенко був безпосередньо зацікавлений в Укртрансаміаку, де, замість того, щоб скинути з посади регіонала Бондика, завів своїх людей, які спільно з ним керували компанією. Депутат від БПП, безпосередньо підконтрольний Кононенкові, тиснув на призначення в Держзовнішінформі, підприємствах порошкової металургії, Національного агентства з акредитації України.
Кульмінацією цього кадрового свавілля і прагнення повністю підпорядкувати собі потоки стало бажання мати «власного» замміністра в Мінекономіки, який відповідав би за Нафтогаз та інші державні підприємства. Кандидат просто приніс повний пакет документів для призначення і заявив: «Я хочу стати вашим замом. Я в команді Кононенка, і мою кандидатуру вже погоджено нагорі». Після цього мені надійшов дзвінок з АПУ з наполегливою рекомендацією взяти цю людину, а також іще одну – на посаду заступника з оборони. На що я відповів: «Я частиною цього дерибану не буду», - і попросив, щоб мене звільнили з посади. Врешті-решт, Кононенко заявив, що бажає заслухати мій звіт на фракції та розглянути питання про мою відставку. Я вирішив, що полегшу завдання Кононенкові та його команді, і подаю заяву про відставку.
Ми з командою готові піти якомога швидше, і в жодному разі не хотіли б затягувати цей процес на тижні чи місяці. Я прошу Верховну Раду проголосувати за мою відставку вже завтра.
Я щиро вдячний своїй команді Мінекономіки, усім партнерам, міжнародним організаціям, бізнес-спільноті та однодумцям в Уряді та Верховній Раді за все те, що ми зробили разом. Я був би радий продовжити роботу над реформами в економіці в одній команді з цими людьми. Але за цих обставин, буде чесніше відійти вбік і зайнятися тим, де дійсно можна приносити результат.
Я – патріот України. Тут живу я, моя родина. Ми встигли зробити багато, але точку неповернення ще не пройшли. Сили зла хочуть відмотати все назад. Позбудьмося «смотрящих», які доять українську економіку. Таких людей не повинно бути в українській політиці та в державному управлінні.
Міністр економічного розвитку та торгівлі України
Айварас Абромавичус

Offline Eney

« Reply #46757 : Лютий 03, 2016, 10:53:24 »
Цитувати (виділене)
Yuriy Vitrenko
3 хв. ·
Очень жаль, что Айварас подал в отставку.
Умный, опытный и порядочный. Не микроменеджер. Создал отличную команду.
Когда Нафтогаз передали под Минэкономики, мы увидели министра, которого действительно интересовала стратегия Нафтогаза, развитие рынка газ и тп.
Который действительно хотел, чтобы в Нефтегазе был создан независимый совет директоров, который бы изолировал его от политического влияния.
При этом он и его команда были требовательными руководителями. Они требовали конкретные цифры и отчеты, вникали в суть, обращали внимание на юридические нюансы и тд.
Но в общении с ними вообще не было даже намёка на желание использовать свою должность в личных целях.
Жаль, что в отставку подаёт Министр, который действительно хотел и работал над тем, чтобы мы, все украинцы, жили как в Европе.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #46758 : Лютий 03, 2016, 10:55:53 »
Потому что из них он в совковых гос.структурах дольше всех жил, опыт и закалку имеет.
Но вообще гады все! Ладно вы свинячите в собственных компаниях, это ваше дело, но так позориться на весь мир!!!! И ладно самим, так всю ж страну за собой тянут...  :facepalm:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #46759 : Лютий 03, 2016, 10:58:33 »
Ви цього тіпчіка спробуйти викивіряти.   :mocking:
Цитувати (виділене)
Илья Кива
10 год. ·
Я готов к травле которая на меня сейчас начинается, я знал куда шёл и понимал с кем и с чем мне прийдется столкнуться. Во мне нет страха, который мог меня подтолкнуть на ошибки. Чем сильней и сложней враг, тем больше злости и мотивации его уничтожить. Я клянусь сделать максимум, что смогу и даже больше, чтоб наша земля стала чище, а люди почувствовали себя на ней защищённей!

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #46760 : Лютий 03, 2016, 11:01:18 »
Мы ведь еще на Майдане говорили, что первый през и Рада - ненадолго, что их скоро надо будет менять. Таки да - только как это сделать в нынешней ситуации?  :smilie2:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Nortaga

« Reply #46761 : Лютий 03, 2016, 11:03:10 »
Абромавічус на пресконференції: Влада хоче вернутися до старого засібу управління.     
Блядь, задовбав вже цей ПП зі своїми посіпаками.
лол, а ще вчора читав у Нефьодова (зам Абрамавічуса) таке

Цитувати (виділене)
Хтось почав ранок понеділка так: "Сотрудничество с нынешней государственной властью, работа в ней, больше не может быть работой на страну. Теперь это не участие, а соучастие. В лучшем случае - самообман." Сергей Иванов-Малявин

Моя ж відповідь виглядає так: "Якщо у вас щось не працює, ви просто поганий менеджер – замміністра економіки України".

Для того щоб було зрозуміло. Пост Малявіна

Цитувати (виділене)
Я перепечатываю свою сегодняшнюю микродискуссию с замминистром экономики Максом Нефедовым.

Потому что она фиксирует принципиальное для меня изменение статуса нынешнего правительства и отношения к нему. Оговорюсь, что считаю команду Нефедова ложкой мёда в бочке дёгтя правительства Яценюка и менее всего хотел бы развала именно этой команды.

Почему я считаю, что сотрудничество с нынешней властью не может быть больше работой на страну? Тут важно слово "больше". Т.е. не вообще, а - отныне, с этого времени. Прежде - было возможно. Сейчас - нет. Потому что государственная власть нарушила Конституцию. Совершила преступление. Я так считаю.

Потому что администрация нарушила законы Украины при принятии бюджета 2016, обеспечивая разворовывание этого бюджета в масштабах, сопоставимых с размахом изгнанной шайки Януковича.

Вы, вероятно, успокаиваете себя тем, что делаете полезную для страны работу. И эта работа, действительно, полезна, продуктивна - таких людей во власти немного.

Но я смотрю на это с другого ракурса. Ваша относительная эффективность прикрывает, оправдывает существование воровского, ленивого, уже преступного режима. Остановившего развитие страны в самый важный момент её истории. Препятствующего любым - и вашим - усилиям модернизировать страну.

Это власть должна быть заменена. Путём отставки правительства и демократических выборов. Нам нужны не эффективные помощники, замминистры и т.п. Нужны люди, принимающие решения. Нам нужны эффективные министры, эффективный премьер-министр - одним из которых можете впоследствие стать и вы. А пока вы эффективная шестерёнка в остановившихся механических часах. И эти часы не подлежат ремонту. Подлежат замене.

Эффективные министры были во многих плохих правительствах. Заострю. Альфред Шпеер был чрезвычайно хорошим, эффективным министром и менеджером. И вполне мог бы меня затегать. Но, полагаю, что он хорошо работал в крайне неправильном, преступном правительственном коллективе. А, значит, - есть такая неформальная функция у любого участника правительственной команды - разделял её ценности. В его случае - национал-социалистические.

Главная задача эффективных менеджеров сейчас - сменить нынешнюю команду неэффективных менеджеров. Как можно быстрее. Не взирая на отдельные прогрессивные личности вроде вас, извините. Прекратить продолжающееся ограбление страны, обеспечить сменяемость обанкротившейся власти и есть главная задача людей, любящих нашу страну. Значит, надеюсь, и ваша.

https://site.ua/sergey.ivanov-malyavin/2534-otkrytyy-otvet-zamestitelyu-ministra-ekonomiki/

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #46762 : Лютий 03, 2016, 11:03:33 »
Мы ведь еще на Майдане говорили, что первый през и Рада - ненадолго, что их скоро надо будет менять. Таки да - только как это сделать в нынешней ситуации?  :smilie2:
Да, не хотелось верить. Дурак Петя, как я посмотрю.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #46763 : Лютий 03, 2016, 11:07:20 »
Ну я давненько здесь писал, что Петя строит свою семью, хочет контролировать все, до чего может дотянуться. Он так и не смог стать Президентом, а остался всего лишь менеджером. Теперь главное, чтобы табуретка не сильно к жопе приросла.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #46764 : Лютий 03, 2016, 11:07:41 »
Да, не хотелось верить. Дурак Петя, как я посмотрю.

Ну не дурак так точно (раз на самый верх выбрался)  :sarcastic:

Просто мы и они живем в разных проекциях... И пока что все идет к тому что придется таки в 3-й раз начинать сближение проекций... Хотя время обойтись без кровопускания еще есть...

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #46765 : Лютий 03, 2016, 11:08:12 »
Таки да - только как это сделать в нынешней ситуации?

Сейчас еще Яресько в отставку подаст и по хорошему правительство надо распускать. А так как хрен "коалиция" договорится о чем-то, то здравствуй перевыборы.

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #46766 : Лютий 03, 2016, 11:10:32 »
А так как хрен "коалиция" договорится о чем-то, то здравствуй перевыборы.

И тут уже возможны варианты...

Ну например Пастор-Абромавичус-Яресько...  ::)

Offline Eney

« Reply #46767 : Лютий 03, 2016, 11:10:53 »

Цитувати (виділене)
Пилип Духлій
10 хв. ·
http://m.liga.net/biz/all/268460-abromavichus_ukraina_v_dvuh_shagah_ili_ot_proryva_ili_ot_provala.htm
Гарне інтерв'ю. Якщо видавлять або не втримають Айвараса - стану зрадофілом.

Offline Eney

« Reply #46768 : Лютий 03, 2016, 11:14:07 »
Звичайно, випадково.
Цитувати (виділене)
Taras Berezovets
2 хв. · Kyiv ·
Вчера я встретил Айвараса Абромавичуса, мирно обедавшего в одном известном киевском ресторане с Михеилом Саакашвили. Теперь понятен предмет встречи. Любопытно другое, что министр проводит консультации накануне своей отставки с губернатором, занятым созданием новой политической силы в предверии досрочных выборов Рады в сентябре. Доброе утро.

Offline Nortaga

« Reply #46769 : Лютий 03, 2016, 11:14:38 »
До речі, Укртрансаміак це стара тема Абрамавічуса (як раз уже рік бодається там). Це держпідприємство не таке розпіарене як Нафтогаз чи Укрнафта/Укртранснафта, але якщо відчепити "паразитів" зі схем, це було би підприємство якщо не в топ 5, то в топ 10 точно по прибутковості (а це гроші в бюджет). Унікальна інфраструктура, і по суті монополіст на своєму ринку.

0 Користувачів і 59 Гостей дивляться цю тему.