Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Украинская политика
« Reply #3720 : Червень 05, 2015, 16:39:58 »
У меня дудка лежит сине-белая, когда-то на Крещатике купил. Я ультрас?
Ты кузьмич. Ультрас дудки презирают.

З.Ы. я тоже кузьмич. Хотя и дудки у меня нет.
Я недокузьмич, поскольку не то, что ее ни разу не брал на футбол, а вообще даже не знаю нафига я ее купил. Да и на футболы я не хожу...

Offline Eney

« Reply #3721 : Червень 05, 2015, 16:40:36 »
Примерно, с 4.05 мин. Ультрасы или не ультрасы?
Четко видно человека с нацистской футболкой. Бежит отдельно от всех по свободному правому флангу, размахивая файером (создает картинку?) Далее видно, как к нему резко подбегают два фана, и он делает жест от них рукой, как-бы отталкивая одного из них. Хотя, возможно, я домысливаю.
Один фан и один футболист. И фан отталкивает этого хуя от футболиста.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3722 : Червень 05, 2015, 16:42:11 »
я тоже кузьмич. Хотя и дудки у меня нет.

Семечки на трибуне лузгаешь?

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #3723 : Червень 05, 2015, 16:43:04 »
А вратаря уже пнули из команды? Или объяснение, что он не знал, что фоткается с сепарами - это объяснение? Нет, как по мне.
У нас президент Курченок. Что теперь предать из-за этого клуб?
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #3724 : Червень 05, 2015, 16:43:06 »
я тоже кузьмич. Хотя и дудки у меня нет.

Откуда у меня дома трибуна. Я на диване.
Вспомнил, был я с ней на футболе. Первая лига играла. Но людей было так мало, что мне как-то неудобно было доставать ее из сумки.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #3725 : Червень 05, 2015, 16:44:24 »
Не и даже пиво на самом матче не пью.
Но на фан-сектор не хожу, смотрю матч, заряжаю очень временами.
Тю, ля, а шо?

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3726 : Червень 05, 2015, 16:45:30 »
Да сам такой, чо уж

Offline Omela

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Харьков
« Reply #3727 : Червень 05, 2015, 16:47:26 »
Я уже пенсионер, но при таких вводных поддерживаю ультрасов Динамо в неприятии ультрасов кротов.
:grin: И без этих вводных было ооочень сильное неприятие.

Ладно, я к другим темам перейду. :)

Кличко хочет остаться мэром. :) Интересно, будет ли работать нормально этот онлайн-портал.
Цитувати (виділене)
Киев стал первым городом в Украине, где была запущена пилотная версия онлайн-портала "Открытый бюджет", который содержит детальный и всесторонний анализ доходов и расходов муниципального бюджета. Об этом мэр Киева Виталий Кличко заявил во время представления электронного бюджета столицы, сообщает пресс-служба КГГА.
Мэр отметил, что проект "открытого бюджета" - первый этап реализации в столице системы Smart City. "Многие из вас не догадываются, какие коренные изменения теперь произойдут и в Киеве, и в нашем государстве. Мы представляем систему, которая дает возможность открытого доступа к информации всем жителям города, дает возможность контролировать все процессы, контролировать власть и повышать уровень сервиса и комфорта киевлян. И я убежден, что эту систему нужно будет реализовывать во всех институтах власти, чтобы сделать ее прозрачной, открытой, публичной и подотчетной гражданам", - отметил Кличко.
Мэр отметил, что внедрение технологии Smart City дает возможность использовать цифровые коммуникационные технологии для повышения качества городских услуг, снизить расходы и потребление ресурсов, активно участвовать гражданам в жизни города. "Я изучал, как работает система Smart City в Лондоне, Берлине, Тель-Авиве. С сегодняшнего дня и Киев присоединился к списку инновационных городов мира. Это первый "умный" город в Украине", - подчеркнул он.
По словам Кличко, на реализацию проекта не израсходовано ни копейки из местного бюджета.

Offline Eney

« Reply #3728 : Червень 05, 2015, 16:47:29 »
Вспомнил, был я еще раз на стадионе. В 2001 году. Наши тогда Днепру прогирали. Дождь был - ужас.
Дудки тогда еще не было, я ее в конце нулевых купил.

Offline Eney

« Reply #3729 : Червень 05, 2015, 16:49:18 »
Закрутился маховик репрессий
Цитувати (виділене)
Президент Украины Петр Порошенко уволил пять глав районов Одесской области.
Соответственные распоряжения опубликованы на сайте Администрации президента.

Уволены: глава Фрунзенской райгосадминистрации Игорь Стебловский, и.о. главы Тарутинского района Анатолий Серек-Басан и и.о. главы Саратского района Анатолий Узунов.

Также с должности сняты глава Савранской райгосадминистрации Сергей Дужий и и. о. главы Беляевской райгосадминистрации Игорь Войцеховский.

Offline Кру_Элл

• Миколаїв - місто корабелобандерівців.
« Reply #3730 : Червень 05, 2015, 16:58:39 »
Фрунзенской
А эти на переименование не попадают? Согласно картинке выше по треду.
Планы на вечер: мотать новостную ленту с недовольным лицом.

Offline Eney

« Reply #3731 : Червень 05, 2015, 16:59:43 »
Фрунзенской
А эти на переименование не попадают? Согласно картинке выше по треду.
Думаю, обязательно.

Offline Кру_Элл

« Reply #3732 : Червень 05, 2015, 16:59:44 »
Бгг. Шота пошло не так.

Offline Eney

« Reply #3733 : Червень 05, 2015, 17:01:12 »
Жги, Одесса!
Цитувати (виділене)
Служба безпеки України
8 хв ·
‪#‎СБУ‬ припинила діяльність організованої злочинної групи правоохоронців в Одеській області
Спецпідрозділом по боротьбі з корупцією УСБУ в Одеській області припинено діяльність організованої злочинної групи митників та прикордонників.
Група систематично вимагала та незаконно одержувала гроші за безперешкодний митний контроль та пропуск через державний кордон громадян Молдови.
Співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали «на гарячому» старшого державного інспектора митного поста «Білгород-Дністровський» та двох прапорщиків Білгород-Дністровського прикордонного загону.
Також СБ України задокументовані факти одержання хабарів іншими працівниками ДПСУ та ДФСУ в Одеській області.
СБУ встановила, що на пунктах пропуску через україно-молдовський кордон здирництво, вимагання та корупційні дії відбувалися на постійній основі. Інспектор передавав хабар старшому зміни, старший зміни заносив частину начальнику відділу митного оформлення, який в свою чергу ділився з начальником митного посту «Білгород-Дністровський» Одеської митниці.
Наразі в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України тривають оперативні заходи.

Offline OlegKrm

• Краматорський бЕндерiвець
« Reply #3734 : Червень 05, 2015, 17:02:09 »
Бгг. Шота пошло не так.
Классическое "А нас-то за что?"
       Ой у лузі червона калина

Offline Eney

« Reply #3735 : Червень 05, 2015, 17:03:09 »
Пока мы тут ляляля, Совбез-то уже полчаса как заседает. http://tsn.ua/politika/zasidannya-radbezu-oon-schodo-donbasu-onlayn-translyaciya-433629.html

Offline Lily_was_here

• uk_ua
« Reply #3736 : Червень 05, 2015, 17:04:47 »
У середу в Москві Ігор Стрєлков-Гіркін та інші учасники конференції "Уроки Новоросії для майбутнього Росії" говорили про те, як нерішучість російського керівництва губить ідею "Новоросії". Деякі заодно ховали і Росію.
Переважна більшість учасників конференції, об'єднаних нелюбов'ю до української держави і російського керівництва, говорили про те, що небажання Кремля прямо і відкрито вступити в конфлікт завело Росію стратегічно у вельми невигідну ситуацію.
Вони вважають, що Росії слід було б відразу захопити всі вісім областей, які російські любителі геополітики відносять до "Новоросії", та ще й Київ на додачу. Проте кажуть, що це не пізно зробити й зараз.

Cпойлер
"Фактично в кризу державності України залучена Росія як країна, що приєднала Крим. Допомога, яка надається новій державності ДНР і ЛНР, - приховувана, але очевидна - робить Росію учасницею українських подій. І жодні пропагандистські формули про те, що Росія не є стороною конфлікту, не працюють", - написав у прес-релізі конференції її організатор, політолог Степан Сулакшин.

"Росія повністю втратила ініціативу на українському напрямку, слухняно йде в кільватері прийнятих в США схем розвитку ситуації, що зрештою неминуче призведе до поразки, якщо ця парадигма не буде змінена", - бідкався за круглим столом Ігор Гіркін-Стрєлков, нині лідер руху "Новоросія".

Змінити парадигму, на думку пана Гіркіна, слід шляхом "повного військового розгрому хунти і звільнення України, тобто пробиття до Придністров'я того чи іншого коридору".

Модна тривога за ПМР
Один з ініціаторів війни на Донбасі взагалі говорив не так про цей регіон і "Новоросію", як про долю Придністров'я.

Йому здається, що Україна, Молдова і Румунія готуються знищити ніким не визнану Придністровську молдавську республіку (ПМР), для початку ввівши жорстку економічну блокаду.

Блокада, на думку пана Стрєлкова, полягатиме й в боротьбі з контрабандою.

"Саакашвілі в цьому випадку - виконавець цієї блокади, для цього його туди і призначили. Вся територія Придністров'я блокується з боку Одеської області України. І Саакашвілі, слід віддати йому належне, людина досить енергійна, талановита і доволі тиранічного складу, щоб практично реалізувати цю блокаду і закрити в тому числі контрабанду", - сказав пан Гіркін.

Кілька днів тому екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі призначили керівником Одеської області.

Про небезпеку, яка нібито загрожує проросійській ПМР, у середу говорив не тільки Гіркін: про те саме в інших місцях заявили віце-спікер Держдуми Сергій Железняк і філософ-радикал Олександр Дугін.

Академік Роберт Нігматуллін вважає, що українці кинулися до Європи від "мерзоти" російської і власного життя
Розбіжностей у тому, що Україну необхідно знищити або хоча б розчленувати, у присутніх майже не було.

"Росія повинна була твердо сказати: якщо не припините, до Дніпра ми вас звільнимо!" - заявив Василь Гнезділов, генерал-лейтенант у відставці, колишній начальник Талліннського училища політруків для радянського "стройбату".

Нездійснений "золотий дощ"
Російська Федерація - вже труп. Не знаю, як у вас тут в Москві, а у нас в Сибіру смердить просто відчайдушноОлексій Кунгуров, російський журналіст
"Треба було відразу ж організувати золотий дощ на цей Крим, і тоді український обиватель двома руками кидав би квіти на російські танки, які цілком могли б дійти до Дніпра як мінімум. І до румунського кордону, - вторував Олексій Кунгуров, тюменський мислитель з нетрадиційними поглядами на історію і сучасність. - Зараз ця можливість, на жаль, втрачена, тому що, сказавши "А", Кремль не сказав більше нічого".

"Російська Федерація - вже труп. Не знаю, як у вас тут в Москві, а у нас в Сибіру смердить просто відчайдушно. Труп треба закопувати!" - дещо несподівано розширив тему пан Кунгуров.

Виступ академіка Роберта Нігматулліна дещо дисонував з іншими. Він говорив насамперед про "мерзоти російського життя" - і відразою до них почасти пояснив вибір Майдану.

"В Україні ще гірше, я розумію. Але Україна, переважна частина населення, не хоче жити так, як ми, ненавидить таке життя - тому вони кинулися: ми краще з Європою", - сказав академік Нігматуллін.

Далі академік коротко розповів, як у Криму за нової влади відразу ж спробували відібрати майно у двох близьких йому інститутів - морської геофізики і морської геології.

"Добре, що там вони все-таки звикли до демократії, порівняно з нами. У них законодавчі збори і так далі запобігли цій історії", - повідомив учений.

"Брехня не перестає бути брехнею"
Епіграфом - або девізом - конференції Степан Сулакшин вибрав фразу Льва Толстого: "Брехня не перестає бути брехнею від того, що нею керуються мільйони людей".

Вважають, що Толстой сказав її у відповідь на рішення Синоду відлучити його від церкви.

Представників РПЦ, багато з яких теж підтримують "Новоросію", на конференції не було, так що цей епіграф нікого не бентежив.

Навіть тих, хто розмірковував, наприклад, про необхідність боротися за уми шляхом "деокупації російських ЗМІ", які нібито працюють на США і світове закулісся.

Одягнені в камуфляжі "ополченці Новоросії", які охороняли конференцію, коротали час на першому поверсі Центрального будинку журналістів у бесідах з однодумцями-москвичами.

- Ну а чого там все так, в Луганську-то?

- "Ігри престолів" бачив? Ну ось. Багато інтриг, багато інтересів. Багато об'єктів, з яких годуються. Навіть коли якийсь підрозділ включають в армію, вивіску, прапор змінять - воно все одно залишається тримати ті самі об'єкти, все одно годується з них.

- А ось козаки - вони добре воюють?

- Різні вони, козаки. Дрьомовські - просто відмінно. А ось у Донецьку козаки ставлять між будинків і ... [стріляють]. А туди "отвєтка" прилітає. А вони вже втекли. Пустують, як школярі, типу.

bbc
Морок минет и многие прозреют. (sic!)

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #3737 : Червень 05, 2015, 17:06:08 »
Пока мы тут ляляля, Совбез-то уже полчаса как заседает. http://tsn.ua/politika/zasidannya-radbezu-oon-schodo-donbasu-onlayn-translyaciya-433629.html
А как мы следили онлайн за первыми и двадцать первыми заседаниями. Какие Дюша романы по этому поводу писала. Ностальгия (почти).
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Mike123

« Reply #3738 : Червень 05, 2015, 17:07:08 »
Пока мы тут ляляля, Совбез-то уже полчаса как заседает.
Если Чурку пока не отпиздили, то мы абсолютно ничего не пропустили. Дипкосёрны дцатая серия уже не так захватывающи как в первой серии.

Offline Eney

« Reply #3739 : Червень 05, 2015, 17:08:17 »
Пока мы тут ляляля, Совбез-то уже полчаса как заседает.
Если Чурку пока не отпиздили, то мы абсолютно ничего не пропустили. Дипкосёрны дцатая серия уже не так захватывающи как в первой серии.
Чрка начал пиздеть. Я выключил, не могу слушать это одоброло.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #3740 : Червень 05, 2015, 17:08:29 »
Соглашение 21 февраля было не выполнено. :grin: :weep:
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Кру_Элл

« Reply #3741 : Червень 05, 2015, 17:08:53 »
Не могу не напомнить присутствующим о соглашениях 21 февраля.

:sneaky: :sneaky: :sneaky:

Я не смотрю, в Тви читаю. Сил моих нет такое смотреть. Тьху!

Offline Eney

« Reply #3742 : Червень 05, 2015, 17:09:25 »
Жаль, что нет плюющегося смайлика.

Offline Nerag

« Reply #3743 : Червень 05, 2015, 17:09:29 »
А как мы следили онлайн за первыми и двадцать первыми заседаниями. Какие Дюша романы по этому поводу писала. Ностальгия (почти).

А это как с выступлениями овоща. Сначала - "блин, что он скажет?!!!! Да как он смеет!... Ах, какая он свовочь!!!"
Потом "Что, овощ еще не сдох? Странно... ну и хрен с ним, давайте дальше Зраду обсуждать!11" :)

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #3744 : Червень 05, 2015, 17:09:38 »
Соглашение 21 февраля было не выполнено.
Да ладно?!    :crazy: :rofl:

Offline OlegKrm

• Краматорський бЕндерiвець
« Reply #3745 : Червень 05, 2015, 17:10:00 »
Соглашение 21 февраля было не выполнено

Ой у лузі червона калина

Offline Кру_Элл

« Reply #3746 : Червень 05, 2015, 17:10:36 »
А про запрет русского языка сказал?  :crazy:
Цитувати (виділене)
Киев на протяжении всего этого времени отказывается вести диалог с Донбассом — Чуркін

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #3747 : Червень 05, 2015, 17:11:48 »
Соглашение 21 февраля было не выполнено.
Да ладно?!    :crazy: :rofl:
Зуб даю!
Вот же блядь!
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Mike123

« Reply #3748 : Червень 05, 2015, 17:12:45 »
Не могу не напомнить присутствующим о соглашениях 21 февраля.
Жаль что мы так и не заслушали начальника 21 февраля (С).

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #3749 : Червень 05, 2015, 17:13:18 »
Мы нарушили почти все пункты Минского соглашения. Не хотим кормить Донбасс, кольцо экономической блокады сжимается все сильнее, люди выживают только благодаря помощи России.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

0 Користувачів і 72 Гостей дивляться цю тему.