Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Garfield

• Стать: Чоловіча
  • Nederland
Re: Украинская политика
« Reply #39480 : Листопад 25, 2015, 22:33:37 »
С паспортом дээнэра кто-то куда-то пускает??? 
А как же: ЛНР. Пустили бы и в Абхазию, но, вот ведь незадача, границы общей нет.
Homo homini felis est.

Offline Ксанка

• Стать: Жіноча
  • Одесса
« Reply #39481 : Листопад 25, 2015, 22:51:55 »
В Одессе четверо полицейских уволены за сепаратистские высказывания в соцсетях
http://dumskaya.net/news/v-odesse-uvoleny-chetvero-policejskih-052893/
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline dimoto

« Reply #39482 : Листопад 25, 2015, 22:57:17 »
похоже открытие нового фронта борьбы
Цитувати (виділене)
Марк Гордиенко
3 hrs ·
Приднестровские номера и паспорта , это то же самое , что ДНР и ЛНР ...
На хрен ...
Патриоты готовятся заблокировать , наглухо , про рашистких негодяев ...
Мы вам предупредили ...

Offline Taranis

« Reply #39483 : Листопад 25, 2015, 23:37:24 »
Цитувати (виділене)
Порошенко запропонував позбавити Раду можливості висловлювати недовіру генпрокурору
Про це йдеться у проекті змін до Конституції, який президент вніс до парламенту.

Президент України Петро Порошенко в переданому до Верховної Ради проекті змін до Конституції пропонує виключити можливість парламенту висловлювати недовіру Генеральному прокуророві.

Статтю 85 Конституції пропонується змінити, позбавивши Верховну Раду можливості висловлювати недовіру генпрокурору. Таким чином, пропонується встановити процедуру призначення і звільнення генпрокурора президентом за згодою Верховної Ради.

"Термін повноважень генерального прокурора становить 6 років. Одна і та ж особа не може обіймати посаду генпрокурора два терміни поспіль", - йдеться у проекті закону.

Крім того, в цьому документі пропонується позбавити прокуратуру функцій загального нагляду. Президент пропонує виключити в чинній Конституції розділ 7 "прокуратура", а функції органів прокуратури викласти в ст.131-1, в якій визначити, що прокуратура здійснює функції публічного обвинувачення в суді, організацію та процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, представництво інтересів держави в суді у виняткових випадках.

Текст документа оприлюднено на сайті Верховної Ради.

Offline Eney

« Reply #39484 : Листопад 25, 2015, 23:38:48 »
Пишуть, що Кабмін призначив поліцейським зовсім не ті зарплати, що обіцялось. М‘яко кажучі, наїбали, як хотіли.

Offline dimoto

« Reply #39485 : Листопад 25, 2015, 23:40:16 »
Пишуть, що Кабмін призначив поліцейським зовсім не ті зарплати, що обіцялось. М‘яко кажучі, наїбали, як хотіли.
да с утра бродит новость что оклады региональным полициям какието мизерные. Начальник отделения в районе 100долларов

Offline dimoto

« Reply #39486 : Листопад 25, 2015, 23:41:37 »
возбудили уголовное дело в отношении китайской компании осмелившейся тянуть кабели в Крым через Керченский пролив. Грозит тюрьма, арест судна.
http://news.liga.net/news/politics/7404275-kitaytsam_grozit_tyurma_v_ukraine_za_narushenie_krymskikh_sanktsiy.htm

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #39487 : Листопад 25, 2015, 23:45:05 »
да с утра бродит новость что оклады региональным полициям какието мизерные. Начальник отделения в районе 100долларов
Ну при том, что там ан масс остались старые мусора алгоритм их дальнейших действий понятен.
Тю, ля, а шо?

Offline Eney

« Reply #39488 : Листопад 25, 2015, 23:48:38 »
А якщо ще й перестнуть пальне давати на службові автівки, то навіть не хочеться і думати на цю тему.

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #39489 : Листопад 25, 2015, 23:56:23 »
Ну при том, что там ан масс остались старые мусора алгоритм их дальнейших действий понятен.
Это не совсем так.

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #39490 : Листопад 25, 2015, 23:57:28 »
Моя кузина из Херсона решила податься в полицию. Её мама, моя тётка. в шоке :)
Пока кузина проходит обучение :)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #39491 : Листопад 26, 2015, 00:13:16 »
https://www.facebook.com/dligach/posts/1037728349591520
Андрей Длигач добавил 5 новых фото.
8 ч · отредактировано ·
Друзья, кто поддерживает и кто пока еще не поддерживает модернизацию налоговой системы.
Волонтеры нашей группы подготовили инфографику по законопроекту 3357.
У Украины есть шанс перейти от нищеты к развитию. Неужели мы и его провалим?
Сейчас есть уникальные условия для старта. В следующем году будет гораздо сложнее стартовать.
Злобная заинька

Offline Кру_Элл

• Миколаїв - місто корабелобандерівців.
« Reply #39492 : Листопад 26, 2015, 00:39:14 »
Цитувати (виділене)
Валерій Чалий
59 мин. ·
Важлива новина!
Президент США Барак Обама підписав схвалений Конгресом Бюджет США на 2016 р. на потреби національної оборони.

Обсяг військової допомоги Україні - 300 млн. дол. США упродовж 2016 фінансового року. При цьому 50 млн. дол. США із зазначеної загальної суми може бути використано для надання нашій державі оборонних озброєнь.
Планы на вечер: мотать новостную ленту с недовольным лицом.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #39493 : Листопад 26, 2015, 01:52:48 »
В Одессе четверо полицейских уволены за сепаратистские высказывания в соцсетях
http://dumskaya.net/news/v-odesse-uvoleny-chetvero-policejskih-052893/

Надо было еще дописать в приказах на увольнение "а также, за тупость". Ничем, кроме абсолютной тупости, не могу объяснить их действия.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline düsha

« Reply #39494 : Листопад 26, 2015, 02:20:16 »
ОБСЕ про 24-е
Опять много стреляют. Это только одно место:
Цитувати (виділене)
For instance, in government-controlled Novhorodske (35km north of Donetsk), the SMM recorded 134 explosions (approximately 60 per cent incoming and 40 per cent outgoing), most of which it assessed as 120mm mortar fire – weapons that are restricted in this proximity of the contact line.
В Novhorodske (под контролем правительства) 134 взрыва (60% входящих, 40% исходящих), и большинство из 120мм оружия - которое должно быть уже давно отведено от контактной линии.

Цитувати (виділене)
The SMM followed up on the  explosions damaging power supply pylons and subsequently disrupting the power supply across the administrative boundary line (ABL) between Kherson and Crimea (see SMM Daily Report 21 November). The SMM visited Valok resort (205km south-east of Kherson) on the Arabat Spit, where border guards present told the SMM that the security situation had generally been calm with no provocations or visible increase in military personnel or equipment on the other side of the ABL. In Chonhar (161km south-east of Kherson), the SMM observed that the damaged pylons were in the same condition as the previous day. One of the activists who were guarding the pylons preventing their repair, a Crimean Tatar man, said no one had visited the site over the past 24 hours. Kherson regional police told the SMM that police had conducted a raid on the blockade in Chaplynka (70km south-east of Kherson) on 21 November; one of the interlocutors denied media reports that a police officer had been stabbed, adding that he himself had been involved in that incident and had received a light injury by a sharp object.
ОБСЕшники посетили базу отдыха Валок на Арабатской стрелке, где, видимо, украинские пограничники обитают, - они сказали, что обстановка спокойная, провокаций нет, не видно, чтобы у этих там увеличилось кол-во солдат или военного оборудования.
В Чонгаре повреждённые опоры оставались повреждёнными. Один из активистов, охраняющих их, сказал, что уже 24 часа никто не приезжал.
Херсонская милиция рассказала, что милиция устроила рейд на блокирующих в Чаплинке 21-го ноября. Один из них опровергал сообщения СМИ, что одного милиционера ударили ножом, он, мол, сам там участвовал и всего лишь получил какие-то царапины острым предметом.

Offline düsha

« Reply #39495 : Листопад 26, 2015, 03:31:04 »
Яресько представила пакет законопроектов, чтобы реструктуризовать долги некоторых валютных ипотетчиков
Цитувати (виділене)
В частности, правительство предлагает реструктуризировать кредиты, общая сумма задолженности по которым не превышала 2,5 млн гривен по состоянию на 1 января 2015 года, а также:
- перевести остаток кредита в гривневый эквивалент по курсу НБУ на день проведения реструктуризации
- зафиксировать на три года процентную ставку на том уровне, при котором был взят кредит
- списать 25% долга заемщикам, которые брали кредиты на покупку единственного жилья, а также на покупку земли для строительства такого жилья
- списать 50% долга заемщикам, которые брали кредиты на покупку социального жилья (квартиры площадью до 60 кв. м и дома площадью до 120 кв. м)
- списать 70% долга инвалидам, участникам АТО, многодетным семьям.

Offline IMXO

« Reply #39496 : Листопад 26, 2015, 07:19:05 »
Яресько представила пакет законопроектов, чтобы реструктуризовать долги некоторых валютных ипотетчиков
Цитувати (виділене)
В частности, правительство предлагает реструктуризировать кредиты, общая сумма задолженности по которым не превышала 2,5 млн гривен по состоянию на 1 января 2015 года, а также:
- перевести остаток кредита в гривневый эквивалент по курсу НБУ на день проведения реструктуризации
- зафиксировать на три года процентную ставку на том уровне, при котором был взят кредит
- списать 25% долга заемщикам, которые брали кредиты на покупку единственного жилья, а также на покупку земли для строительства такого жилья
- списать 50% долга заемщикам, которые брали кредиты на покупку социального жилья (квартиры площадью до 60 кв. м и дома площадью до 120 кв. м)
Т.е. доллар по 5-8 не будет? Зрада!

Предложения, считаю, здравые.

Offline Спудей

« Reply #39497 : Листопад 26, 2015, 08:01:49 »
Цитувати (виділене)
Розумно.  Але самі активні валютомайданівці будуть проти- в них і кредит зачасто перевищує 2,5 млн, і житло не одне...

Offline mxm

• Одесса
« Reply #39498 : Листопад 26, 2015, 08:22:36 »
Але самі активні валютомайданівці будуть проти- в них і кредит зачасто перевищує 2,5 млн, і житло не одне...
Завжди хтось проти. Також вважаю, що пропозиції розумні і вигідні для позичальників.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #39499 : Листопад 26, 2015, 08:32:58 »
Цитувати (виділене)
Порошенко запропонував позбавити Раду можливості висловлювати недовіру генпрокурору
Про це йдеться у проекті змін до Конституції, який президент вніс до парламенту.

Президент України Петро Порошенко в переданому до Верховної Ради проекті змін до Конституції пропонує виключити можливість парламенту висловлювати недовіру Генеральному прокуророві.

Статтю 85 Конституції пропонується змінити, позбавивши Верховну Раду можливості висловлювати недовіру генпрокурору. Таким чином, пропонується встановити процедуру призначення і звільнення генпрокурора президентом за згодою Верховної Ради.

"Термін повноважень генерального прокурора становить 6 років. Одна і та ж особа не може обіймати посаду генпрокурора два терміни поспіль", - йдеться у проекті закону.
У него помутнение рассудка? Временное или уже постоянное?  :consul:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #39500 : Листопад 26, 2015, 08:38:16 »
Цитувати (виділене)

У него помутнение рассудка? Временное или уже постоянное?  :consul:
Завжди є хтось, кому це сподобається...

Offline Eney

« Reply #39501 : Листопад 26, 2015, 09:26:59 »
Цитувати (виділене)
Владислав Яценко благодарен с Ириной Яценко в Факультет Журналістики ЛНУ.
12 ч · Львов · ·
Маю гарні новини Смайлик «smile»
Нещодавно мій нудний та сонний вечір перервав один дзвінок. То була тітонька з нашого деканату. Перше, про що я почав думати - це те, що я щось десь натворив, або із оцінками якась лажа. Але ні, все виявилося набагато краще та приємніше. Та тітонька сказала фразу, після якої у мене ледь серце не стало: "Вітаю, Владиславе, вас переведено на бюджет!".
Вся справа в тому, що наша сім'я має право на певні пільги, так як наш батько військовослужбовець на східному фронті. Я приніс довідку про те, що наш батько АТО-шник ще на початку року, але навіть не сподівався, що пільги нас чекатимуть так скоро.
Я одразу ж зателефонував мамі, бабусі, батьку. Розповів приємну новину. А вони навіть не повірили. Таке враження, наче я вдруге поступив.
Мене здивував цей спосіб уникнення набридливої, затяжної, макулатурної бюрократії. Просто для нашого факультету додали одне бюджетне місце для мене. Тепер нам мають повернути гроші за навчання та заплатити стипендію.
Мушу подякувати усім, хто до цього причетний. Serhiy Kvit дякую особисто від нашого батька.
Я щасливий) Справедливість є.

Offline Старина Z

« Reply #39502 : Листопад 26, 2015, 09:35:45 »

Очень плохо, если действительно так. Полная дискредитация идеи.

Offline Eney

« Reply #39503 : Листопад 26, 2015, 09:49:58 »

Очень плохо, если действительно так. Полная дискредитация идеи.
Цитувати (виділене)
Katya Gorchinskaya
23 ч · ·
из всех новостей текущей недели есть одна, которая меня просто взбесила. довела ну просто до белого каления.

ньюзмейкером в ней был Кабмин, и вот что он сделал:

должностной оклад рядового сотрудника в регионах составит от 476 до 669 грн, начальника управления — от 1498 до 1980 грн, а руководитель полицейского департамента области будет получать всего 2194 грн.

вот такие зарплаты Кабмин утвердил полицейским вместо обещанных 8000 грн патрульным.

друзья-министры, вы в своем уме? вы хотите собственными руками задушить единственную живорожденную реформу, которая еще и и на ноги встать не успела?

это что вообще такое? жадность, тупость или недальновидность?

я знаю, что мне в комментах напишут о добавках, доплатах и прочих там бонусах, которыми зарплата будет регулироваться.

но черт побери, мы можем для начала ввести простую и понятную, прозрачную и достаточную шкалу оплаты для полицейских как часть, собственно, реформы МВД? чтобы человек, который решил стать полицейским, четко понимал, по каким правилам он живет и на что может рассчитывать.

чтобы понимал, что он предоставляет обществу услугу в обмен на достойную жизнь, которая обеспечена нормальной зарплатой.

почему Кабмину не понятно такое уравнение? я в шоке, дорогие Геннадій Зубко, Oleksiy Pavlenko, Arsen Avakov, Юрій Стець Aivaras Abromavičius, Ігор Жданов, Serhiy Kvit, Павло Розенко, Natalie Jaresko, Павло Петренко

UPD: по итогам комментариев прошу вместо слова "зарплата" читать слово "оклад".

Offline Eney

« Reply #39504 : Листопад 26, 2015, 09:58:13 »
Цікаво про громовідівіди
Цитувати (виділене)
Sergey Fursa
41 мин · Киев · ·
Порошенко учится. И учится на ошибках, в том числе своих. Когда-то, когда деревья были большими, а президентом сидел еще не презираемый Ющенко, все зло исходило от секретаря РНБО Порошенко. Пока Ющенко на людях собирал мед, копался в трипольской культуре или ездил по заграницам, злобный Порошенко сконцентрировал на себе весь негатив корупционера. А Ющенко стоял в стороне и был как-бы не при делах. И спустя какое-то время Порошенко был отправлен в отставку с рекордным уровнем ненависти, выраженном в антирейтинге.

Ненависть прошла, антирейтинг сменился победой в первом туре, но Порошенко не забыл. И завел себе такой же громоотвод. Даже несколько громоотводов. И теперь все зло в парламенте, таможне и на гос предприятиях исходит от мистера Кононенко. Про которого совсем недавно знали только постоянные клиенты Пятого Элемента. А все политические достижения Кононенко состояли в том, что он был депутатом Киевсовета от Блока Черновецкого. Очень повезло человеку служить в армии вместе с Порошенко. Вытянул счастливый лотерейный билет. И теперь уже иначе как Серым Кардиналом его не величают. За полгода он уже успел и виртуально вице-премьером побывать, и Байдена в нокаут одним словом отправит.

Кононенко даже сам поверил. Стал застегивать верхнюю пуговицу на рубашке, пошел в СМИ. Но остается все тем же громоотводом. Да, самым верным и близким к президенту. И его так просто не сбросят в качестве баласта, как когда-то Гелетея. И даже не пожертвуют ради пары миллиардов американских долларов как Шокиным, еще одним громотводом, со статусом по меньше. Но чем больше будет головокружения от успехов, чем более влиятельным будут называть Серого Кардинала, тем быстрее это случится. Потому что Порошенко учится на ошибках. И очень хочет на второй срок.

Offline kvk

« Reply #39505 : Листопад 26, 2015, 10:30:19 »
Цитувати (виділене)
Креативна Сотня ‏@kreatyvna100  20 ч.20 часов назад
Сегодня вроде как началась реструктуризация валютной ипотеки. И че так тихо? Где радостные крики? Где зрада?

Offline kvk

« Reply #39506 : Листопад 26, 2015, 10:32:06 »

:lol: :lol:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #39507 : Листопад 26, 2015, 10:40:50 »
Цікаво про громовідівіди
Sergey Fursa
... И его так просто не сбросят в качестве баласта, как когда-то Гелетея.

Для меня до сих пор была загадка, почему все дерьмо за Иловайск сбросилось на министра обороны Гелетея, если министр военными операциями не командует, как я понимаю. Удачный громоотвод?  :sarcastic:

Offline Eney

« Reply #39508 : Листопад 26, 2015, 11:05:09 »
Цитувати (виділене)
Viktor Halasiuk
З приводу податкової реформи провели ввечері нараду з Головою ВР Volodymyr Groysman, Прем’єром Арсеній Яценюк, Міністром фінансів Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko, Головою податкового Комітету Ніна Южаніна та керівниками фракцій.

Відверто кажучи, картина сумна. З боку уряду матеріалів та розрахунків немає як і сильних аргументів, зато є зверхність, чергові “мантри” про співпрацю з МВФ, а також підкреслене небажання проводити фахову дискусію. Дежавю. Щось схоже вже було рік тому і в цьому ж кабінеті.

Як заступник Лідера Радикальної партії та голова Комітет Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва я наголосив на стратегічних помилках уряду та нашому баченні виправлення ситуації:

1) Схоже і Прем’єр і Міністр фінансів щиро вважають своїм головним “стейкхолдером” чи “замовником” не українських підприємців, виробників та платників податків, а все таки Міжнародний Валютний Фонд. Виявляється вони вже узгодили з МВФ урядову податкову модель до деталей, а в парламент її навіть не принесли! Це більше ніж неповага. Тож я нагадав урядовцям, що їх головний “клієнт” все ж не закордонні кредитори, а українські підприємці та громадяни. Невже це не зрозуміло?!? Я вже не кажу, що голосувати за податкові закони буде саме парламент, представники народу України, які 115 підписами зареєстрували законопроект #3357, який так дратує урядовців.

2) Схожи урядовці вважають МВФ “константою”, а українських громадян та підприємців “змінною”. Але у справжнього українського уряду все має бути з точністю до навпаки. Зобов’язання перед МВФ кажете? А зобов’язань перед українцями у Вас немає?!? МВФ наш вимушений попутник. Метою податкової реформи має бути не поглиблення співпраці з МВФ та іншими кредиторами, а легальне припинення співпраці з ними через набуття фінансової самостійності та економічне зростання. Прем’єр зі мною категорично не згоден. Мабуть йому подобається роками тримати Україну на “фінансовій голці”. Моє питання “покажіть мені країни які стали успішними через співпрацю з МВФ, а не через власну економічну політику та власних платників податків” зависло в повітрі.

3) Міністр фінансів і Прем’єр в питаннях податкової реформи користуються хибною логікою. Мовляв, якщо знижуємо податки - маємо неодмінно “обрізати” і державні видатки. Але це, м’яко кажучи, надто спрощена схема. Адже коли більше половини економіки знаходиться “в тіні”, однією з головних цілей податкової реформи має бути саме детінізація. Корупція при адмініструванні податків, контрабанда на митниці – якщо не збираємось ламати ці “теми”, то годі й розпочинати податкову реформу.

Я вже не кажу про економічне зростання, яке має стати ціллю та результатом зниження податків. Адже якщо очікувати його на рівні 2-3% на рік при поточній низькій базі – це вирок для країни і тим більше для влади. Треба проектувати ріст на рівні 8-10-12% на рік і радикальна податкова лібералізація – реальний інструмент його формування.

Рецепти “фінансового форсажу” інших країн добре відомі. Серед них збільшення “фінансової глибини“ економіки, в тому числі, через податкові стимули і здешевлення кредитування, державні видатки розвитку і розвиток фінансової інфраструктури, збільшення інвестиційної складової економіки та стимулювання споживчого попиту. Але нашим “дерегуляторам” та “приватизаторам” ці економічні закони мабуть не писані.

Закликав уряд спуститись на землю та почати нормальний фаховий діалог з парламентом, так як будь-який найманий менеджмент має спілкуватись з наглядовою радою делегованою акціонерами. Чи я забагато вимагаю?

Offline Eney

« Reply #39509 : Листопад 26, 2015, 11:15:53 »
Сьогодні в Полтаві новий мер, по сумісництву - купка лайна, приймав присягу.
Цитувати (виділене)
При оголошенні Олександра Мамая в якості обраного мера Полтави з усієї ради оплесками привітала лише одна людина. Представники партії «Солідарність» розсміялися. Коли Олександр Мамай почав складати присягу, відомий полтавський активіст Василій Ковальчук закричав: «Не бреши!».
Чую, буде йому весело...  :mocking:

0 Користувачів і 43 Гостей дивляться цю тему.