Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline dimoto

Re: Украинская политика
« Reply #37380 : Листопад 09, 2015, 13:41:51 »
"Роздрібні ціни у фірмових кіосках складають: батон звичайний 0,5 кг - 4,15 гривні

Батоны по 4 гривны? Я такой цены уже несколько лет как не помню. Сейчас в магазинах по 7 с копейками, если мне память не изменяет. Или это какой-то облегченный вариант?
это цены в фирменных киосках Киевхлеба на какие-то бюджетные модификации батона (или точнее издевательства над мукой).  И таких киосков по Киеву аж две штуки  :sarcastic:

Offline IMXO

• Стать: Чоловіча
« Reply #37381 : Листопад 09, 2015, 13:45:05 »
"Роздрібні ціни у фірмових кіосках складають: батон звичайний 0,5 кг - 4,15 гривні

Батоны по 4 гривны? Я такой цены уже несколько лет как не помню. Сейчас в магазинах по 7 с копейками, если мне память не изменяет. Или это какой-то облегченный вариант?
это цены в фирменных киосках Киевхлеба на какие-то бюджетные модификации батона (или точнее издевательства над мукой).  И таких киосков по Киеву аж две штуки  :sarcastic:
Один рядом с моим домом.

Offline kvk

« Reply #37382 : Листопад 09, 2015, 13:46:00 »

:pardon:
Увага! Перелік кіосків в м. Києві, де можна придбати хліб за фіксованими цінами.

Cпойлер
        ПАТ "Київхліб" інформує щодо встановлення мережі кісків, в яких можна придбати хліб за соціальними цінами - згідно умов  Інвестдоговору, укладеного  з Київською міською державною адміністрацією.

Р    Роздрібні ціни у фірмових кіосках складають:

-                     - Батон звичайний 0,5 кг - 4,15 грн.

- Хліб подовий "Пшеничний" 0,65 кг - 4,05 грн.

- Український хліб новий подовий 0, 95 кг - 5,25 грн.

Крім цього, в кіосках можна придбати іншу хлібобулочну продукцію, молочні продукти, кондитерські вироби тощо.

Режим роботи кіоска з 8:00 до 20:00 без перерви та вихідних, завезення хлібобулочної продукції  три рази на день (8:00, 13:00, 16:00).
Адреси працюючих кіосків:

ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОН

просп. Академіка Глушкова, 31

вул. Васильківська, 34

вул. В.Касіяна, 4

вул. Д.Луценка, 1

вул. Лятошинського, 24

просп. Науки, 4

просп. Науки, 23

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОН

вул. А.Ахматової, 9/18

вул. Архітектора Вербицького, 15

вул. Бориспільська, 34

вул. Зарічна, 44

вул. Російська, 47

вул. Княжий Затон, 16

вул. Леніна, 25 (Бортничі)

просп. М. Бажана, 36

вул. Ревуцького, 15

вул. Ревуцького, 36/2

вул. Л.Руденко, 15/14

вул. Срібнокільська, 3-д

вул. Срібнокільська, 20

вул. Тростянецька, 47

вул. Урлівська, 11

Харківське шосе, 144-а

вул. Ревуцького, 25

Харківське шосе, 174

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОН

вул. Академіка Курчатова, 3

вул. О.Бальзака, 84

вул. Братиславська, 14-б

вул. Будищанська, 7

вул. Градинська, 6

вул. Т.Драйзера, 8

вул. М.Закревського, 61/2

вул. М.Лаврухіна, 4

просп. Лісовий, 9

просп. Лісовий, 29

просп. В.Маяковського, 15

просп. В.Маяковcького, 26

просп. В.Маяковського, 53

просп. В.Маяковського, 85

просп. В.Маяковського, 91-в

вул. Радунська, 46

вул. Шолом-Алейхема, 6

ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОН

вул. Алма-Атинська, 43/57

вул. П.Вершигори, 1

просп. Ю.Гагаріна, 10

просп. Генерала Ватутіна, 10

вул. М.Кибальчича, 9

вул. Космічна, 5

вул. Курнатовського, 15

вул. Луначарського, 1/2

вул. Миропільська, 1

бульв. Перова, 3

вул. Празька, 33

вул. Райдужна, 4

вул. С.Стальського, 22

просп. П.Тичини, 26

ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОН

вул. Автозаводська, 19

вул. Бережанська, 22

вул. Вишгородська, 28

вул. Вишгородська, 44

вул. З.Гайдай, 2/4

вул. Героїв Дніпра, 29/35

вул. Героїв Сталінграду, 13

просп. Героїв Сталінграду, 53

вул. Маршала Малиновського, 3

вул. Маршала Малиновського, 34

вул. Маршала Тимошенка, 3

вул. Маршала Тимошенка, 21к2

просп. Мінський, 6

просп. Оболонський, 28

просп. Оболонский, 52

вул. Прирічна, 17-ж

ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОН

вул. Московська, 2

вул. Щорса, 21

вул. В. Васильківська, 145/1

ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОН

вул. Білицька, 72Г

просп. Г.Гонгадзе, 20

вул. Кирилівська (Фрунзе), 125

вул. Маршала Гречка, 6

вул. Маршала Гречка, 20

вул. Петропавлівська, 6

просп. В.Порика, 3

просп. В.Порика, 13

просп. Правди, 66

просп. Правди, 94

просп. Свободи, 3

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОН

вул. Академіка Булаховського, 5-д

вул. Академіка Корольова, 8

просп. Академіка Корольова, 18

вул. Академіка Сєркова, 7-г

вул. Академіка Туполєва, 15

вул. Булгакова, 11

вул. Григоровича-Барського, 3

вул. Депутатська, 25

вул. Жмеринська, 30/8

вул. Зодчих, 16

вул. Картвелішвілі, 7

вул. Я.Коласа, 25

бульв. Кольцова, 24

вул. Командарма Уборевича, 23

просп. Л.Курбаса, 6-г

просп. Перемоги, 85/1

просп. Перемоги, 98

вул. Підлісна, 1

бульв. Р.Роллана, 3

вул. Святошинська, 6

вул. Семашка, 8

вул. Симиренка, 17

вул. Чорнобильська, 3

СОЛОМ’ЯНСЬКИЙ РАЙОН

вул. Авіаконструктора Антонова, 8

вул. Борщагівська, 46/2

вул. Борщагівська, 117

вул. М.Василенка, 19

просп. Відрадний, 36

вул. Героїв Севастополя, 23

вул. Героїв Севастополя, 42

вул. Курська, 9

бульв. І.Лепсе 54/26

бульв. І.Лепсе, 83

вул. В.Липківського, 15

вул. М.Мишина, 4

просп. Повітрофлотський, 40

просп. Повітрофлотський, 17

бульв. Чоколовський, 12

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОН

вул. В.Блюхера, 10

вул. Дорогожицька, 17

вул. Татарська, 38

вул. Т.Шамрила, 10

Offline dimoto

« Reply #37383 : Листопад 09, 2015, 13:48:27 »
о, супер, без батонов не останемся,  все лучше чем я думал  :)

Offline mxm

• Одесса
« Reply #37384 : Листопад 09, 2015, 13:55:08 »
Ждем завтра очередной "театр" от Смопомощи/Ляшко/Батькивщины ? 8)
Завтра же заседает какой-то комитет в ЕС, который должен решить судьбу безвизового режима для Украины.
ИМХО это даже не в последний вагон прыгнуть, это бежать за уже ушедшим поездом и попеременно кричать проводнику, что все нормально, билет есть, а окружающим — что он все равно в вагон пускать не собирался...  :facepalm:

Offline Сайонара

« Reply #37385 : Листопад 09, 2015, 13:56:00 »
Увага! Перелік кіосків в м. Києві, де можна придбати хліб за фіксованими цінами.
А что за адреса такие? Я там свой дом нашла в списке, но я точно не в киоске живу.
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline dimoto

« Reply #37386 : Листопад 09, 2015, 13:58:10 »
А что за адреса такие? Я там свой дом нашла в списке, но я точно не в киоске живу.
гдето около дома должен быть киоск хлебобулочный.

Offline Старина Z

« Reply #37387 : Листопад 09, 2015, 14:01:08 »

Спасибо за консультацию. Дай Бог, чтобы не пришлось эти киоски искать.  :)

Offline kvk

« Reply #37388 : Листопад 09, 2015, 14:01:08 »
http://kyivhlib.com.ua/ukr/news/news/?news_id=196&news_next=1

Offline mxm

• Одесса
« Reply #37389 : Листопад 09, 2015, 14:07:55 »
Народ запустил флешмоб под кодовым названием "возмущение"...  :)
Я так и не понял, это бойцы в АТО или где, и вообще, бойцы или нет, но прикольно.  :)
facebook.com/marta.tumanova.9/videos/1005424932841255/[/facebook]]Видео на ФБ
Там в комментах бойцы на реабилитации уже приняли эстафету...  :)
facebook.com/pushadopomoga/videos/408137922716273/[/facebook]]Вот  :)

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #37390 : Листопад 09, 2015, 14:16:29 »
Какая лобовуха, если там отбойники?
Первая мысль.

Offline kvk

« Reply #37391 : Листопад 09, 2015, 14:22:57 »
Цитувати (виділене)
Инал Ардзинба — 25-летний помощник одного из вдохновителей и, судя по слухам, до недавнего времени куратора проектов «Новороссия», ДНР и ЛНР, советника Путина Владислава Суркова — подозревается в совершении преступлений против нацбезопасности Украины.

Об этом сообщил прокурор Одесской области Давид Сакварелидзе.

«Прокуратурой заочно сообщено о подозрении гражданину РФ Иналу Ардзинбе в совершении тяжкого преступления, а именно в приготовлении к изменению госграницы Украины, нарушению порядка, установленного Конституцией Украины (ч. 2 ст. 14, ч. 2 ст. 110 УК Украины)», — отметил он.

По сообщению прокуратуры, этот юный ум Кремля в период с января по апрель 2015 года на территории РФ занимался вербовкой единомышленников и создавал предпосылки для незаконного провозглашения суверенного государственного образования «Бессарабия» на территории Одесской области.

«В состав так называемой "республики" должны были войти территории Арцизского, Белгород-Днестровского, Болградского, Саратского, Тарутинского, Татарбунарского, Ренийского, Килийского, Измаильского районов, что привело бы к незаконному изменению государственных границ Украины», — сообщил Сакварелидзе.

Также помощник Суркова подозревается в участии в «ДНР» и содействии деятельности этой террористической организации. Указывается, что в  конце октября 2015 года Ардзинба объявлен в международный розыск.

Интересны чувства неглупого человека, заработавшего, скорее всего, немало денег и влияния к 25 годам, но не имеющего возможности зайти дальше партийной номенклатуры, Михалкова и курорта в Сочи. Обидно, наверное.
http://petrimazepa.com/news/inal-ardzinba

Offline Чиби

• Стать: Жіноча
  • Disce pati
« Reply #37392 : Листопад 09, 2015, 14:27:54 »
И вообще. Если б он сказал, что ему навстречу вылетел еще один "Кайенн", это было бы еще туда-сюда. :grin: Я, конечно, крайне редко езжу по трассам, но грузовиков, несущихся с такой скоростью, чтобы их аж за отбойник заносило, не видела никогда. Водители грузовиков обычно трюхают себе не спеша.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #37393 : Листопад 09, 2015, 14:33:37 »
Сводная иконографика по итогам выборов, по мерам - итогам первого тура http://www.liga.net/infografica/257196_karta-rezultatov-mestnykh-vyborov-mery-oblsovety-i-gorsovety.htm

Offline Eney

« Reply #37394 : Листопад 09, 2015, 14:36:40 »

Цитувати (виділене)
Андрей Орлов
18 мин. · Москва ·
ПОЭТИЧЕСКОЕ УБЕЖИЩЕ
"Вали в свою Украину!" - вот основная реакция на мои последние стихи и ролики в российском Интернете. Причём, это - самая мягкая формулировка. Там есть всё - от "бездарь и пьяница" до "предатель" и "продажная тварь, забывшая родство". "Хохлуша, бывший российский поэт" - так назвал меня человек, с которым я когда-то вместе выходил на сцену... Отвечу просто: на "хохлушу" - не обижаюсь, на бывшего товарища тоже. Больше того, мне было бы странно услышать от него добрые слова после всего, что он обо мне наговорил и нарифмовал за прошедший год, заняв крымнашную и донбаспобедитскую позицию.
По поводу "вали", "сдохни" - у меня тоже есть простые ответы: не ваше дело, не дождётесь. Я, как и раньше, буду ездить, куда хочу, жить, где хочу (включая Москву), писать, что хочу, и помирать пока не собираюсь (если вы, бывшие дружки, мне не поможете).
Относительно моей декларации "я - украинец", скажу накинувшимся на меня так: в отличие от вас, дураков, считающих это самоназвание гордой и стремящейся к свободе нации синонимам понятиям "фашист", "каратель", "дебильный младший брат" и "враг русскому миру", я вкладываю в слова "Украина" и "украинец" сегодня то, что и большинство граждан мира (посмотрите на результаты голосований в Европе и в ООН) - я вкладываю в них любовь и надежду на будущее. На такое же будущее, какого я желаю и России - будущее без войны, без аннексий и оккупаций, без взломанных границ и сбитых самолётов, без дороги в ад, вымощенной благими намерениями, без лжи, умело прикрытой правильными словами. Сегодня я, записанный 58 лет назад "русским" в свидетельстве о рождении, провёл среди себя личную перепись населения и согласно 26 статье Конституции РФ ("каждый вправе определять и указывать свою национальную принадлежность"), определяю и указываю себя как "украинец". То есть, делаю тот же сознательный выбор, который за последние 2 года сделали мои живущие в Украине друзья - русские, евреи, татары, немцы и многие другие.
Извините, что получается не смешно, длинновато и не в рифму. Стихи тоже будут. На русском, кстати, а не на "российском" языке. И читать я их поеду в Украину, где язык мой сегодня понимают лучше, чем на Родине. Так уж получилось.
Для интересующихся и обрадовавшихся злопыхателей: билеты на поезд я взял в два конца, и сразу после концертов в Киеве (Клуб Atlas, 17 ноября) и в Одессе (Terminal 42, 19 ноября), я буду выступать в Москве, в Сахаровском Центре на благотворительном вечере в поддержку политзаключённых, в том числе - Надежды Савченко, Олега Сенцова, Александра Кольченко и многих других вне зависимости от нации или национальности.
Всех люблю, ваш Орлуша.

Offline Eney

« Reply #37395 : Листопад 09, 2015, 15:08:55 »
А потім вони дивуються, і чого це нас пИздять...
Цитувати (виділене)
Роман Шрайк
6 мин · ·
гордо реет знамя евроинтеграции!
сегодня комитеты рады должны рассмотреть законопроекты, принятие которых необходимо для получения безвизового режима. нужно как минимум прийти и поднять руку. но нет. нет, блядь. хуй вам, а не режим!
кворума нет. этим подонкам лень в раду ходить. даже по такому поводу.
Roman Neyter:
1) "Засідання комітету (з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності) мало початися годину тому. Але щось якось не склалося. Всі займаються хто чим.
...
Кворум відсутній.
Прогульники:
Барвіненко Віталій (Відродження)
Безбах Яків (позафракційний)
Дейдей Євген (Народний фронт)
Котвіцький Ігор (Народний фронт)
Купрій Віталій (позафракційний)
Мацола Роман (Блок Петра Порошенка)
Мисик Володимир (позафракційний)
Мірошниченко Юрій (Опозиційний блок)
Развадовський Віктор (Воля народу)
Шенцев Дмитро (Опозиційний блок)"
2) "Користуючись нагодою зазирнув до комітету з питань запобігання та протидії коррупції. Наразі кворум відсутній. Засідання мало початись 25 хвилин тому."

Offline Eney

« Reply #37396 : Листопад 09, 2015, 15:12:15 »
Разговор Януковича и Коломойского. Во время Майдана :unknown:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #37397 : Листопад 09, 2015, 15:16:19 »
Разговор Януковича и Коломойского. 
И о чем они говорят? На работе не могу послушать.
Тю, ля, а шо?

Offline shtativ

« Reply #37398 : Листопад 09, 2015, 15:29:22 »
Ни о чем, фейк от пранкеров.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Eney

« Reply #37399 : Листопад 09, 2015, 15:33:20 »
Є підстави так вважати? 100%-ві. До речі, 1+1 під час Майдану був дуже блідим каналом. 

Offline Eney

« Reply #37400 : Листопад 09, 2015, 15:48:19 »
Цитувати (виділене)
Украина развела Кремль "как котят"
09.11.2015, 14:31
Минувшие сутки в зоне проведения АТО прошли неспокойно – боевики открывали огонь по всем секторам. В целом по позициям сил АТО было осуществлено 20 обстрелов. Причина активизации боевиков – прямой приказ из Москвы. Если бы Кремль мог себе позволить полностью игнорировать общественное мнение, то на позициях уже были бы "Грады" и артиллерия. Но Запад предупредил очень жестко – Минские соглашения по отводу вооружений должны выполняться хотя бы в общих чертах. Чтобы сделать прогноз на ближайшее будущее необходимо понять причины всплеска активности. Тут все достаточно просто. В Кремле вдруг поняли, что Киев их перехитрил. И пришли в ярость.

На бумаге российский план завершения войны с Украиной выглядел просто, логично и завершался тактической победой. Измотанная войной Украина, находящаяся в тяжелейшем экономическом положении получала в нагрузку Донбасс на российских условиях. Разоренный регион с разрушенной инфраструктурой и мощным антиукраинским лобби, которое должно было быстро войти в парламент, поставив крест на евроинтеграционнных процессах и сотрудничестве с НАТО.

Тотальная амнистия боевиков и их командиров оставляла в Украине фактически оккупационный корпус и попутно, после исчезновения линии разграничения, гарантировала всплеск криминала по всей территории страны. Какая Европа? Какие перспективы? Через два года можно брать половину Украины голыми руками, имея в рукаве парочку козырей. Но гладко все было только на бумаге.

Украинская власть, которой на переговорах активно выкручивали руки не только враги, но и некоторые друзья, была вынуждена согласиться на этот сценарий. Но внесла в него некоторые коррективы. Амнистия? Ну, конечно, мы же обещали. Но не всем, конечно. Кому именно? Давайте без спешки обсудим. Возвращение региона в политическое поле Украины? Да, мы так и говорим. Но сперва надо границу укрепить, вывести всех наемников, обеспечить равенство возможностей, свободу слова. Сперва выборы, а потом граница? Ну, давайте обсудим и это. Без спешки. Никаких наемников РФ на Донбассе нет? Ладно, давайте поговорим и об этом.

Такой формат диалога, навязанный доброжелательной и конструктивной Украиной, поставил Кремль в тупик. На бумаге все выглядело победой. И Киев ни от чего не отказывается. Но в результате затягивания процесса переговорами, ситуация выворачивается совершенно в противоположном направлении. И по факту разрушенный Россией и ее местными сторонниками регион лежит тяжким грузом на российском же бюджете. А любители РФ все больше разочаровываются именно в ней, а не в Украине – потому что Россия помогает плохо и не в том объеме. И политическая жизнь Украины проходит без мощного представительства пророссийских сил. Это – реальность. Хотя на бумаге Кремль видел совсем другой сценарий.

Обострение на Донбассе сегодня неизбежно. Путин понял, что мы его просто кинули. Как сказал бы покойный Чечетов – "развели, как котят". Думаю, после смерти российского президента именно Чечетов с этой фразой будет встречать его у ворот ада, специально выпросив себе один выходной. Других аргументов, кроме обстрелов, у Кремля просто нет. Путин сегодня похож на здорового второгодника, с которым никто не хочет дружить, а его мычание на уроках вызывает насмешки одноклассников, которые моложе на год. Единственный его аргумент – кулаки на перемене. Рано или поздно его либо побьют всем классом, либо с тем же результатом придет чей-то старший брат.

Так или иначе, но Чечетову лучше уже договариваться с чертями об отгуле для организации торжетсвенной встречи.

Кирилл САЗОНОВ

Offline dimoto

« Reply #37401 : Листопад 09, 2015, 15:49:08 »
Был брифинг Демчишина "Прогресс реформ в энергетике"
тут онлайн - http://www.5.ua/polityka/Bryfinh-ministra-enerhetyky-ta-vuhilnoi-promyslovosti-Ukrainy-Nazhyvo-98014.html

Offline Eney

« Reply #37402 : Листопад 09, 2015, 15:50:20 »
Підхуйлик-рішала

Offline Eney

« Reply #37403 : Листопад 09, 2015, 15:53:02 »
Разговор Януковича и Коломойского. 
Нижче наводимо повну розшифровку запису:
Cпойлер
Коломойський: алло

Янукович: я вас вітаю

К.: здрастуйте, зараз секундочку, а то я в ресторані

Я.: я розумію, десь на виїзді, далеко?

К.: збирався вже в понеділок ввечері прилетіти до Києва, як ви там?

Я.: та нічого, у нас тут таке, переживемо, я думаю, нічого. У мене до вас прохання є: я доручив зараз Клюєву, щоб він займався засобами масової інформації

К.: ага

Я.: і практично ми там поклали на нього ці функції, тому, що там по Серьожі пішли інтриги всякі, ну і я думаю, що на даному етапі і для нього краще, і для всіх нас, щоб не було цих, як кажуть, стрілочників, нехай він поки позаймається іншими питаннями

К.: ми зорієнтуємося на нього, всі інші регулювальники закінчені

Я.: загалом, треба, щоб ви дали, кому ви там доручите

К.: а я скажу Ткаченко (Олександр Ткаченко, гендиректор 1+1 медіа — ред.), приїду, з ним там зустрінуся

Я.: поки ви приїдете, у нас же є і недільний випуск новинний, який дуже для нас важливий

К.: я вже сьогодні все скажу

Я.: хтось на нього вийде на зв'язок?

К.: так, так

Я.: у нього телефон такий: 050 *** ** **

К.: я його наберу сьогодні тоді, або завтра вранці

Я.: я цей телефон ваш йому можна дати?

К.: так, а у нього є телефонів моїх два, я з ним розмовляв тиждень тому, він мене набирав

Я.: а коли ви будете на місці, вийдете на зв'язок, треба буде так, як ми домовлялися переговорити

К.: добре, добре, ну я весь час в телевізорі, ще розповім детально - з одними бачився, інших чув. Обміняємося думками, інформацією

Я.: я скажу, це все корисно, тому, що це таке

К.: щеплення

Я.: так, і трохи світло проливає на всякі речі, я думаю, що ми вийдемо з цієї ситуації гідно і сильніше, так що все буде нормально. Ну хорошого вам вечора

К.: спасибі велике вам, на зв'язку тоді, щасливо.

Offline shtativ

« Reply #37404 : Листопад 09, 2015, 15:58:41 »
Є підстави так вважати? 100%-ві.
Тобі треба стовідсотковий доказ того, що це фейк, або привід вважати цей запис таким, що підлягає сумніву?

Offline Milena

« Reply #37405 : Листопад 09, 2015, 16:02:24 »
это цены в фирменных киосках Киевхлеба на какие-то бюджетные модификации батона (или точнее издевательства над мукой).  И таких киосков по Киеву аж две штуки

Аж две штуки рядом с моим домом (ул Г. Днепра и З. Гайдай), так шо не...
Когда прохожу мимо, покупаю эти батоны по 4.15 (чаще половинку), издевательств не замечала. :rev:

Offline Eney

« Reply #37406 : Листопад 09, 2015, 16:06:13 »
Є підстави так вважати? 100%-ві.
Тобі треба стовідсотковий доказ того, що це фейк, або привід вважати цей запис таким, що підлягає сумніву?
Так, бо я не бачу у цьому запису нічого такого, щоб могло якось компрометувати Коломойського. Звичайний олігарх, який пережива за себе та свої статки.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #37407 : Листопад 09, 2015, 16:06:48 »
По поводу радныка-зрадныка и его 100 кг сосисок.
Некоторые комментарии к этому перепосту:
Цитувати (виділене)
Затриманий на блокпосту «Каланчак» громадянин Едуард Федоров не має жодного відношення до Державного управління справами

Як повідомили ЗМІ, на блокпосту «Каланчак», на в’їзді в окупований Крим, затримали Едуарда Федорова, в якого виявили посвідчення радника керівника управління з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Державного управління справами.
У структурі Державного управління справами управління з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією ніколи не існувало, а громадянин Едуард Федоров на громадських засадах чи в штаті Державного управління справами не працював.
Вилучене посвідчення радника керівника управління Державного управління справами є підробленим.

З повагою,
прес-служба Державного управління справами
Про того, кто как бы выдал липовое удостоверение:
Цитувати (виділене)
27 серпня Березенко звільнений з посади керівника ДУС.
http://www.dus.gov.ua/257.1488.0.0.1.0.phtml

Offline shtativ

« Reply #37408 : Листопад 09, 2015, 16:16:09 »
Так, бо я не бачу у цьому запису нічого такого, щоб могло якось компрометувати Коломойського. Звичайний олігарх, який пережива за себе та свої статки.
Справа не в тому, що щось компроментує.
Є дві речі, які мені здаються дуже сумнівними.
Перша - як ті вважаєш, ці люди, що розмовляють. користуються просто мобільними телефонами, або все ж таки захищаються через деякі шифруючі девайси?
І друга - можна я спитаю - що є на обох розмовах з цієї сторінки, де є голос Бєні?

Offline Milena

« Reply #37409 : Листопад 09, 2015, 16:17:38 »

первое сомнение в подлинности - слишком складно говорит Я.

0 Користувачів і 59 Гостей дивляться цю тему.