Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Homiak

• Стать: Чоловіча
  • Украина, Запорожье
Re: Украинская политика
« Reply #25290 : Вересень 02, 2015, 16:16:39 »
Что именно Порошенко должен сделать в деле Гепы, чтобы процесс изменился? Лично назначить судью, который за час рассмотрит дело и посадит Гепу?
А Киреев-то уже свалил. 
Недальновидненько.

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #25291 : Вересень 02, 2015, 16:26:56 »
Забавно.  :)

Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline mxm

• Одесса
« Reply #25292 : Вересень 02, 2015, 16:27:07 »
Все по Израильским рецептам 10 террористов на одного нашего
... на нашего заложника, я бы уточнил.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #25293 : Вересень 02, 2015, 16:39:22 »
Забавно. 

Я проверяла. Дело в том, что Гуглу больше знаком Корбан Даллас из "Пятого элемента" в исполнении Брюса Уиллиса, чем какой-то "гасконец".
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #25294 : Вересень 02, 2015, 16:55:10 »
Коломойский набирает активы перед выборами?
«Політичне ток-шоу «Шустер Live» вийде в ефірі телеканалу «1+1» вже цієї п'ятниці, 4 вересня. «Для нашого проекту це однозначно новий етап, і я радий, що загальнонаціональний канал готовий надати нам свободу редакційної політики. Зі свого боку ми гарантуємо всім політичним силам рівний доступ до відкритої дискусії, без якої неможливий розвиток по-справжньому демократичного і європейського суспільства», – зазначив Савік Шустер.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #25295 : Вересень 02, 2015, 16:56:17 »
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід двом затриманим за підозрою в участі в масових заворушеннях у Верховної Ради 31 серпня.

Як повідомляє LB.ua, Артема Форманюка і Михайла Баліоза заарештували на два місяці.

Offline PamTam

« Reply #25296 : Вересень 02, 2015, 16:56:36 »
«Політичне ток-шоу «Шустер Live» вийде в ефірі телеканалу «1+1» вже цієї п'ятниці, 4 вересня. «Для нашого проекту це однозначно новий етап, і я радий, що загальнонаціональний канал готовий надати нам свободу редакційної політики. Зі свого боку ми гарантуємо всім політичним силам рівний доступ до відкритої дискусії, без якої неможливий розвиток по-справжньому демократичного і європейського суспільства», – зазначив Савік Шустер.
бляяя....  :facepalm:

Offline Сайонара

« Reply #25297 : Вересень 02, 2015, 16:58:53 »
Мне донецкие писали весной 2014 г. то же самое. Укропы все разворовали за 23 года,
Так их же власть была. Родная, донецкая, бандитская. А плохая опять Украина?
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #25298 : Вересень 02, 2015, 17:03:39 »
Родная, донецкая, бандитская. А плохая опять Украина?
Ну как же. Витек старался для своих, а биндеры проникали и все пиздили. В Крыму та же фигня.
Тю, ля, а шо?

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #25299 : Вересень 02, 2015, 17:07:19 »
Я проверяла.
Я тоже. Это с моего компа скриншот.

Дело в том, что Гуглу больше знаком Корбан Даллас из "Пятого элемента" в исполнении Брюса Уиллиса, чем какой-то "гасконец".
И это понятно. Тем более, что я таки видел результат поиска по "корбан, милый". Но это не делает это совпадение менее забавным, pas vrai?

Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #25300 : Вересень 02, 2015, 17:20:48 »
бляяя....  :facepalm:

Та тю. Сначала выпал из списка каналов, которые я мог смотреть, АйСиТиВи, потом ТиВиАй, давно уже выпал 1+1. Теперь вот на очереди Эспрессо, меня там тупой Чичеринда с "его личным майданом" бесит.

А еще мне жутко интересно - те рекламщики, которые делали бигборды с "эрой Думчева" - они прикалывались или и правда не понимают какого эффекта добьются ?

Offline Stavlish

« Reply #25301 : Вересень 02, 2015, 17:29:57 »
А еще мне жутко интересно - те рекламщики, которые делали бигборды с "эрой Думчева" - они прикалывались или и правда не понимают какого эффекта добьются ?
Почти уверен, что разводят лоха клиента и глумятся  :pardon:
Но не исключаю, что у клиента и своей дури много  :crazy:

Offline Stavlish

« Reply #25302 : Вересень 02, 2015, 17:31:29 »

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #25303 : Вересень 02, 2015, 17:47:12 »
Cпойлер

Видно же, что это не литье, а ковка. Она совсем дура?
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Кру_Элл

• Миколаїв - місто корабелобандерівців.
« Reply #25304 : Вересень 02, 2015, 17:47:39 »
«Політичне ток-шоу «Шустер Live» вийде в ефірі телеканалу «1+1» вже цієї п'ятниці, 4 вересня.
Заходят как-то Тимошенко, Парасюк, Ляшко, Тягнибок, Фарион, Мочанов, Арестович и Корбан в студию Шустера...

(с) не мое
Планы на вечер: мотать новостную ленту с недовольным лицом.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #25305 : Вересень 02, 2015, 17:55:40 »
Все по Израильским рецептам 10 террористов на одного нашего
Цитувати (виділене)
Министр юстиции России Александр Коновалов допустил обмен украинки Надежды Савченко на россиян, задержанных в Донбассе.
http://lb.ua/news/2015/09/02/314953_rossiyskiy_minyust_dopustil_obmen.html
Да хоть бы так! Я думаю, мало кто был бы против, чтобы Надю поменяли на сколько угодно террористов.

Offline Ellianna

« Reply #25306 : Вересень 02, 2015, 17:59:31 »
«Політичне ток-шоу «Шустер Live» вийде в ефірі телеканалу «1+1» вже цієї п'ятниці, 4 вересня.
Заходят как-то Тимошенко, Парасюк, Ляшко, Тягнибок, Фарион, Мочанов, Арестович и Корбан в студию Шустера...

(с) не мое

А Филатова где потеряли?
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline mxm

• Одесса
« Reply #25307 : Вересень 02, 2015, 18:10:26 »
А Филатова где потеряли?
Они приходят, а он уже там.

Offline Nortaga

« Reply #25308 : Вересень 02, 2015, 18:28:00 »
Цитувати (виділене)
Max Nefyodov

Отже!
Закарпатська ОДА переводить закупівлі (свої та підпорядкованих органів) у електронний формат! Дякуємо Hennadiy Moskal та Vasyl Turok!

Вітаємо у Система електронних державних закупівель ProZorro нових замовників із краю сонячного бренді, букових лісів та старовинних замків!

9-го вересня у Ужгороді пройде семінар для замовників, який проведе Kristina Goutsalova %-)
Хто останній із ОДА підключиться - тому має бути дуже соромно!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=909351039113006&set=a.254351001279683.60081.100001143550248&type=1

Offline Кру_Элл

• Миколаїв - місто корабелобандерівців.
« Reply #25309 : Вересень 02, 2015, 18:43:24 »
Фантазия на тему "дыныры пабедило".
Цитувати (виділене)
В кабинет входит худой, сутулый человек.

Захарченко: Что там у тебя?

Елдырин: Победа, Александр Владимирович!

Захарченко: Какая в пизду победа? Ты что, уже ёбнул с утра?

Елдырин умываясь слезами умиления: Победа! Укропы говорят, что готовы признать молодые республики.

В кабинете воцаряется ошеломленная тишина. Захарченко закуривает сигарету.

Захарченко: Где говорят? Кто говорит?

Елдырин: Порошенко. В официальном заявлении. Можете на ютубе посмотреть – уже два миллиона просмотров за утро.
сайт.юа
Планы на вечер: мотать новостную ленту с недовольным лицом.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #25310 : Вересень 02, 2015, 18:56:37 »
Цитувати (виділене)
Vitalii Chepynoga
1 мин · Киев ·

Савік крошив корку батона в пруд. Лебідь їв...
- І шо, ти вот так каждый год летишь хрен знает куда в эти самые свои теплые края, а потом возвращаешься обратно? - спитав Савік птіцу...
-Ну да, - відповів лебідь... Порода така... А ти як зіму зімуєш?
-Та й я приблизно так, - зітхнув Савік... Порода така...

Offline Nortaga

« Reply #25311 : Вересень 02, 2015, 19:47:18 »
Цитувати (виділене)
РНБО ухвалила нову воєнну доктрину: Росія – противник

Рада нацбезпеки та оборони схвалила та запропонувала для затвердження президенту проект нової редакції Воєнної доктрини України. Про це повідомила прес-служба РНБО за результатами засідання, яке відбулося у середу.

Документ визначає Російську Федерацію воєнним противником України та бере до уваги високу ймовірність великомасштабного застосування проти України воєнної сили.

Окрім того, воєнна доктрина підтверджує відмову від політики позаблоковості та відновлення стратегічного курсу на євроатлантичну інтеграцію.

Також у документі визначаються ознаки виникнення збройного конфлікту всередині України, у тому числі інспірованого іноземними державами;

Доктрина враховує збільшення ролі інформаційно-психологічних операцій;

наголошує на потребі удосконалення системи мобілізаційної підготовки і мобілізації та суттєвого збільшення професійної складової у Збройних Силах України та в інших військових формуваннях;

формулює заходи з підготовки держави до оборони, необхідні для відновлення державного суверенітету та територіальної цілісності держави, а також завдання розвитку оборонного та безпекового потенціалу України як необхідної умови відсічі збройної агресії тощо.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/09/2/7079923/

Offline Kуcта

• Україна, Київ
« Reply #25312 : Вересень 02, 2015, 19:50:19 »
А Самопомич вся такая растерялась. К умным или к красивым?  :girl_in_dreams:

Цитувати (виділене)
Об'єднання "Самопоміч"
3 ч ·

Друзі, потребуємо поради від вас.

Як, на Вашу думку, повинна діяти "Самопоміч" в теперішній ситуації з коаліцією?

Відповідайте тут - https://apps.facebook.com/my-polls/samopomich

Offline Охтирка

« Reply #25313 : Вересень 02, 2015, 20:06:14 »
Ахренеть.
Цитувати (виділене)
Vlad Sodel
23 хв · Змінено ·

Щойно подзвонив в двері міліціонер в цивільному, представився дільничним, показав посвідчення. Сказав, що приніс повістку про виклик в якості свідка в прокуратуру, про яку я знаю, бо спілкувався зі слідчим, по справі нападу Беркутів на знімальну групу 5 каналу на Майдані 30 листопада 2013 року.

Але не в тому справа. Він тримав у руках чорний тижневик, з наліпкою у вигляді прапору американських сепаратистів-конфедератів(мо хто не в темі, так це прапор новоросії тільки з зірочками в смужках). На питання що це таке, він почав огризатися, мовляв, а що тут такого.

Я сказав, що нічого гарного для прихованого сепаратиста, і що про це повідомлю в СБУ, оскільки не має жодного морального права співробітник МВС України мати в своїх робочих речах такої символіки.

Тільки я це сказав, у нього затряслися руки, він почав нервувати, хвилин 5 відмовлявся мені повідомити свої П.І.Б. незважаючи на те, що відмова представитись, це пряме порушення закону. І він би втік, але йому треба було вручити повістку під мій розпис. Він не міг піти просто так. Тому йому довелось представитись.

Поціновувача сепаратистської символіки звуть Дерій Деніс Валерійович. Працює дільничним в Дарницькому РУ м. Києва. Як вдалося узнати у голови нашого ОСББ, працює вже десь два тижні, на місцевості не орієнтується, проблематику району не знає і не розуміє. Державною мовою не володіє.

Offline Ellianna

« Reply #25314 : Вересень 02, 2015, 20:12:12 »
Liudmila Yamschikova
38 mins · Odessa ·

знач, граната в Кийові.
газ в очі журналісту в Одесі.
стрілянина в Херсоні.
(інші місцевости вже навіть не буду моніторити);
скрізь однією стороною виступають "хлопчики за викликом" з псевдо-патріотичних організацій.
совпадєніє?
Nick Hornby

Offline Eney

« Reply #25315 : Вересень 02, 2015, 20:20:21 »
Цитувати (виділене)
Как бы видео с места теракта я видел много раз, смотрел с разных ракурсов и камер, но замедленно я не смотрел, и вот случайно обратил внимание, на то, что сюжет, разыгранный на площади перед Радой, был отрепетирован и сыгран как по нотам!
http://fakeoff.org/events/gumenyuk-deystvoval-ne-odin

Offline Taranis

« Reply #25316 : Вересень 02, 2015, 20:22:35 »
в Кийові
Это новая мода, напоминающая флаг конфедератов? Или чт чехо/словацкое?

Offline Eney

« Reply #25317 : Вересень 02, 2015, 20:28:15 »
Завтра перед всеми станциями метро Киева.

Offline Eney

« Reply #25318 : Вересень 02, 2015, 20:30:32 »
Если срастется, будет реально круто
Цитувати (виділене)
Константин Ярмоленко
В Украине наступает переломный момент по созданию Электронного Правительства.

Минэкономики в лице министра Айвараса Абромавичуса в течение нескольких недель внесет на рассмотрение Верховной Рады проект закона про админ.услуги.

Задача этого закона в 6 раз сократить количество государственных административных услуг с 3.000 (!!!!) до 562. Большинство из этих 562 услуг потом будут переведены в электронную форму.

Сокращение в 6 раз количества админ.услуг и перевод их в E-Services лишит чиновников как минимум возможности брать взятки а как максимум - рабочего места )))

На мой взгляд это вторая по значимости и масштабности реформа в Украине после реформы новой полиции.

Я очень надеюсь на скоординированную позицию нашей инициативной группы поддержки E-GOV чтобы Система не смогла заблокировать принятие или урезание этого в прямом смысле революционного законопроекта.

Offline Охтирка

« Reply #25319 : Вересень 02, 2015, 20:43:11 »
Цитувати (виділене)
Если срастется, будет реально круто

Где-то была информация, что с 1 октября госорганам будет запрещено требовать от граждан какие-либо справки или выписки. Госорганы должны будут сами брать нужную им информацию из реестров.

0 Користувачів і 76 Гостей дивляться цю тему.