Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Leo_need

• Стать: Чоловіча
  • Україна, м.Київ
Re: Українська політика
« Reply #82050 : Грудень 07, 2016, 15:14:15 »
Эти умельцы шото крупно уронили и тут же решили спихнуть на хакеров.
(шепотом) А надо было спихивать на банду из Княжичей.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Дніпро
« Reply #82051 : Грудень 07, 2016, 15:15:25 »
А что, контролирующие органы не примут во внимание форсмажор и невозможность осуществления проплат вовремя не по вашей вине?
Там 2 операции связанные между собой косвенно. Мы не можем пополнить электронный счет НДС (матьеготак) и потому не регистрируем налоговые. А в какую лету кануло вчерашнее пополнение я даже не знаю. Т.е. с одной стороны, вроде бы мы пополнили и не наша вина, что они не дошли, но с другой стороны, деньги попадают в одну организацию, а регистрацию нн проводит вторая. Хотя, конечно, если пиздец затянется, то может отодвинут срок с момента взлома, т.е. со вчера...
Но на такие чудеса я не рассчитываю.

Если бы было как раньше и пополнение отражалось на лицевых счетах, то я могла бы размахивать платежкой и письмом из банка, что мы чисты как младенцы. А как сейчас выкручиваться, не знаю.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #82052 : Грудень 07, 2016, 15:21:18 »
Какой-то разводняк.
Та сто пудов. Эти умельцы шото крупно уронили и тут же решили спихнуть на хакеров. Это как можно по сети так испортить оборудование, что его по новой закупать нужно?
Одновременно минфин, казначейство и ПФ? И сетевые диски и рабочие компы? Не знаю, не уверен.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #82053 : Грудень 07, 2016, 15:22:58 »
Но на такие чудеса я не рассчитываю.
ну, если у кого то из депутатов фирма попадет на штраф, то могут и оперативно исправить срок по этому форс-мажору.
Вопрос, когда сумеют запустить по новой.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #82054 : Грудень 07, 2016, 15:29:16 »
Одновременно минфин, казначейство и ПФ? И сетевые диски и рабочие компы?
Шенноу, а ты не в курсе - как там у казначейства это было аппаратно организовано ?
Я имею в виду, что я, по наивности, предполагал, что на каждом серваке должен быть дубляж винчестеров, а, помимо этого, должен быть дубляж и самих серваков
Ну то есть, если один выходит из строя, за 10 секунд запускается второй, хранящий ту же самую информацию.

Offline Mike123

« Reply #82055 : Грудень 07, 2016, 15:30:08 »
Одновременно минфин, казначейство и ПФ? И сетевые диски и рабочие компы? Не знаю, не уверен.
Все что можно сделать страшного компу по сети - это затереть его биос. Биос восстанавливается в любой мастерской по ремонту в течение получаса. Можно еще, конечно, снести винду. Может на восстановление операционки срочно понадобилось 80 лимонов? :smile7:

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #82056 : Грудень 07, 2016, 15:31:32 »
Какой-то разводняк.
Та сто пудов. Эти умельцы шото крупно уронили и тут же решили спихнуть на хакеров. Это как можно по сети так испортить оборудование, что его по новой закупать нужно?
Рабочие компы могут работать на терминальном сервере. Если его уронить, то вполне работоспособным АРМ, некуда будет подключаться.

Offline Stavlish

Offline mxm

• Одесса
« Reply #82058 : Грудень 07, 2016, 15:55:07 »
https://twitter.com/Bykvu/status/806458619403366400
Что-то и у нас сбоит, вставлю картинку, а то не понятно, как именно не растерялся:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #82059 : Грудень 07, 2016, 15:56:46 »
У подруги был аналогичный случай.
У облэнерго, что-то не туда село и ей отрезали электрику. Она потратила почти день на выяснение. А, да. И за подключение обратно надо было заплатить.
Вот, кстати, да. И за подключение заплатить, и пропавшие продукты никто оплачивать не собирается, а она к НГ запасы делала. Соседка говорит, там такой ор стоял...  :mad:
У сотрудницы пришли отрезать элекстричество за просроченный платеж. Вняв уговорам и мольбам ее бабушки, решили ничего не трогать, но составили документ, что абонента отключили  :scare3:  С необходимостью оплаты обратного подключения и т.п. Закончилось все хорошо, «подключать» пришла нормальная бригада, которая вникла в ситуацию, но как-то было стрьомно…

Offline Stavlish

« Reply #82060 : Грудень 07, 2016, 16:02:56 »
Что-то и у нас сбоит, вставлю картинку, а то не понятно, как именно не растерялся:
Спасибо. Действительно, картинка пропала.  :scratch_one-s_head:

• Hero Member
« Reply #82061 : Грудень 07, 2016, 16:18:54 »
Что-то и у нас сбоит
Товарищи хакеры, мы не минфин, и не ПФ, не надо нам винты коцать, пожалуйста.
Cпойлер
:grin:

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #82062 : Грудень 07, 2016, 17:06:11 »
А в нас машини з сировиною на митниці стоять, проплата не йде :mad:
liveinly

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #82063 : Грудень 07, 2016, 17:19:27 »
...но тут есть еще вопросы к полиции, которая приехала и уехала...

Начальник отдела коммуникации полиции Киева Оксана Блищик прокомментировала информацию о якобы невыезде полицейских на вызов о плачущих детях, запертых в квартире:

Цитувати (виділене)
Щодо інформації про виїзд поліції на місце трагедії, де жінка на 9 днів залишила напризволяще двох маленьких діток. Провели перевірку:
з 11.11.2016 року до сьогоднішнього дня за адресою будинку було 5 викликів.
У ніч із 5 на 6 грудня - 3: дзвінок жінки про те, що у неї помер син, два повідомлення лікарів про смерть хлопчика і госпіталізацію дівчинки. В інші дні - два повідомлення про крадіжки.
Прошу звернути увагу і не поширювати неперевірену інформацію.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline mxm

• Одесса
« Reply #82064 : Грудень 07, 2016, 17:42:48 »
А что в Европарламенте может выступить кто угодно? Какого хуя там выступает Монтян?
Тарас Чорновіл
Цитувати (виділене)
Непокаране зло починає нагліти, гадити й кусатися. Ця бидлакувата сепарша лиє бруд на якомусь круглому столі в стінах Європарламнту, а звинувачений у державній зраді та врятований від тюрми доблесним українським судом Руслан Коцаба це запускає через проросійський агентурний 17 канал ще й роблячи каркання на якомусь банальному заході друзів путіна "виступом у Європарламенті":
https://www.youtube.com/watch?v=100earUqq_c
А тепер головне. Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти такий. Друзі Коцаби не лише Монтян чи Шарій, але й дві третини ультра-радикальних націоналістів. Саме тих, які зараз палять шини й борються проти української влади.
А з друзями Монтян узагалі весело. Зараз вони трошки притихли, соромляться називати її своєю подружкою. Але до кінця 2013 року не крилися. Це великий перелік людей на чолі з Мустафою Наємом, Сергієм Лещенком... Та що там: беріть увесь список "Єврооптимістів" і "Чесно" на додачу. Добре це пригадую, зокрема, коли на виборах 2012 року вся "прогресивна громадськість" закликала підтримати Монтян у виборчому окрузі, в якому я також балотувався. А як "Чесно" підігрувало їй, як у процесі міняло під неї свої правила, це я відчув на собі, бо на першому етапі фаворитами вважали мене й Кирила Куликова. От по нас і пройшлися тоді всі правдошукачі... Тому, коли нині чую якісь гучні заяви Лещенка чи Заліщук, спливає в уяві образ сепарки Монтян.
Болд мой.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #82065 : Грудень 07, 2016, 18:00:31 »
Портников
Цитувати (виділене)
Президент одного терміну
Cпойлер
Зберегтися і переобратися на другий термін може тільки президент, який відповідає за свої власні повноваження, а не намагається контролювати все навколо
Президент Петро Порошенко сьогодні відзначає половину терміну свого перебування на посаді глави держави. Це дійсно важливий вододіл, який дозволяє нагадати, як Порошенко вибудовував будівлю власної влади.
Коли він був обраний президентом, країна вже кілька місяців жила в режимі парламентсько-президентської республіки. Зрозуміло, передбачалося, що глава держави стане насамперед координатором зовнішньої і внутрішньої політики країни. Пам'ять про консолідацію влади в руках президентської адміністрації і особисто Віктора Януковича була ще занадто свіжою, а дії колишнього президента, який сформував свій перший уряд і змінив Основний закон країни в обхід конституційних і регламентних норм, визнані узурпацією.
Порошенко діяв віртуозно. Він довів, що посилення владних повноважень можна домагатися не за допомогою узурпації, а за допомогою політичних важелів. Він створив власну партію, якій завдяки успіху на парламентських виборах і авторитету самого президента вдалося сформувати найбільшу фракцію в парламенті.
Він зміг, не втручаючись особисто, переформатувати правлячу коаліцію так, що саме за ним виявився контроль над прийняттям принципових урядових рішень.
Він зберіг контроль над Генеральною прокуратурою, не дивлячись на постійну критику його кадрової політики в цьому принципово важливому для реформ відомстві - і при цьому зміг навіть посилити політичну складову в роботі Генеральної прокуратури.
Він зміг домогтися заморожування конфлікту на Донбасі - що, загалом, було одним з основних запитів суспільства в період проведення виборів глави держави. Хіба все це не дозволяє говорити про Петра Порошенка як про успішного політика, якому повинні аплодувати навіть опоненти?
Але кожне з президентських досягнень має в собі чималі ризики на наступний період. Блок Петра Порошенка - не ідеологічна партія і навіть не вождистська партія. Це традиційна для української політики партія попутників.
Про парламентську фракцію БПП я навіть не кажу. Ми не знаємо точно, якими є політичні погляди, наприклад, у Грановського, Кононенка, Лещенка або Найєма. Ми навіть не знаємо, чи є у цих людей і інших депутатів президентської фракції політичні погляди.
Але ми знаємо, що єдине, що всіх їх утримує в одній фракції - це навіть не орієнтація на особистість президента, а просто банальне бажання засідати під куполом Ради. Просто мандат - і все. Що багато хто з цих людей при цьому - справжні вороги.
Переформатування правлячої коаліції призвело до того, що основна відповідальність за те, що відбувається в країні тепер покладена і населенням, і мітинговими політиками особисто на президента Петра Порошенка.
Якщо раніше будь-яке погіршення економічної ситуації було пов'язано з фігурою прем'єра - і вся антикорупційна риторика була спрямована також проти нього, так зараз на місці прізвища Яценюка з'явилося прізвище Порошенко. І це прізвище з критичних заяв так швидко не зникне з однієї простої причини: незадоволених наслідками переформатування коаліції занадто багато і президент просто не володіє ресурсами для того, щоб усіх їх задовольнити.
І з кожним днем ​​кількість незадоволених буде тільки збільшуватися, а критика ставати жорсткішою і переходити в площину відвертого компромату. "Плівки" Олександра Онищенка - це тільки початок.
Контроль над Генеральною прокуратурою - це автоматично відповідальність і за антикорупційної боротьбу, і за переслідування тих, хто створював режим Януковича і прямо або побічно відповідає за трагедію часів Майдану. Але саме політичне забарвлення Генеральної прокуратури не дозволить їй діяти інакше, як вибірково - інакше це зруйнує всю тендітну конструкцію президентського впливу. А діяти вибірково - означає наражатися на критику і в країні, і на Заході.
В результаті президент або "спалить" політичні перспективи Юрія Луценка, або придбає в його особі ще одного відвертого недоброзичливця. Знаючи характер генерального прокурора, припущу, що Луценко віддасть перевагу порятунку, а не горінню - а значить, конфлікт президента з Генеральною прокуратурою - це всього лише питання часу.
Нарешті, заморожування конфлікту на Донбасі обернулося глухим кутом - і для України в тому числі. Ми не можемо ані відмовитися від підписаних в Мінську угод, ані виконувати їх - так, щоб це не призвело до радикалізації внутрішньої ситуації. Таким чином, Україна в питанні про відновлення своєї територіальної цілісності може розраховувати виключно на розвиток ситуації поза Донбасом - в Росії і на Заході. Ми, таким чином, стаємо швидше свідками процесу, ніж його реальними учасниками і стратегії власних дій щодо окупованих територій у нас просто немає.
Я зосередився тільки на найбільш явних факторах ризику для Порошенка - при бажанні можна було написати ще про десяток. При цьому кожен з факторів ризику - це результат президентських перемог і планів. І з цього можна зробити один дуже простий висновок: Петро Порошенко, звичайно ж, відмінний тактик. Але - нікудишній стратег. Втім, це біда практично кожного українського політика.
Виникає питання - а що ж робити, щоб перетворити ризики в нові перемоги? На це питання є тільки одна відповідь, який не сподобається Петру Порошенко і ніколи не буде їм сприйнята.
Якщо президент хоче збереження або посилення повноважень, у нього є для цього всі можливості. Але він так і залишиться президентом одного терміну - чи навіть скороченого терміну. Президентські вибори він не виграє, а з поразкою на виборах завершиться і його політичний вплив.
Як це буває, ми знаємо по долі Віктора Ющенка. Але у Ющенка не було великого бізнесу, а у Порошенка він є. Тому зрозуміла його зацікавленість в політичному самозбереженні.
Але зберегтися і переобратися на другий термін може тільки глава парламентсько-президентської республіки. Тільки президент, який відповідає за свої власні повноваження, а не намагається контролювати все навколо.
Тільки політик, який стає символом змін і національної консолідації. Тільки людина, яка оточена союзниками, а не попутниками. Тільки командний гравець, а не політик, який знається на ситуації краще за своє випадкове оточення.
Не потрібно думати, що Петро Порошенко не знає все це краще за мене. Знає, але не сприймає. І саме тому має всі шанси зберегтися в українській політичній історії як перехідний президент одного терміну.
Тю, ля, а шо?

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #82066 : Грудень 07, 2016, 18:05:50 »
Казначейский сайт подняли!!!
Что со счетами проверить пока не могу

Ну и, гады, хучь бы слово написали о том, что произошло.
Последние новости у них там от 5.12
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #82067 : Грудень 07, 2016, 18:09:34 »
И ни одна падла не отвечает, что будет за вынужденно возникшую задержку с платежами.
Тю, ля, а шо?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #82068 : Грудень 07, 2016, 18:12:18 »
Если тебя заинтересует такая инфа:
http://internetua.com/komu-vigodni-kiberataki-na-saiti-minfina-i-kaznacseistva
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline AlexUA

• Hero Member
« Reply #82069 : Грудень 07, 2016, 18:26:53 »

Я думаю у них там есть работа поважнее чем новости писать...

• Hero Member
« Reply #82070 : Грудень 07, 2016, 18:42:55 »

Я думаю у них там есть работа поважнее чем новости писать...

Прессекретари винты грузят?  :smilie5:

Offline Eney

« Reply #82071 : Грудень 07, 2016, 18:48:26 »
Цитувати (виділене)
Taras Chornovil
54 мин ·
Про те, що так званий корупційний скандал від Онищенка є цілковитим фейком, схоже вже зрозуміли всі думаючі люди. Але оскільки кампанію продовжують далі розкручувати, то наведу лише пару дуже простих аргументів, які підтверджують цілковиту брехню. Оскільки маю трохи малувато часу та не хочу робити надмірно довгих текстів, розділю перелік фейків у псевдо-скандалі Онищенка на кілька дописів. Адже й брехні там багато, точніше - все брехня. Це настільки елементарно й зрозуміло, що навіть дивно, як подібна примітивна провокація могла мати якийсь медіа-успіх.
Один з пунктів звинувачень: Онищенко твердить, що саме він отримував гроші від людей з Адміністрації Президента й передавав їх за призначенням для дискредитації й відставки прем'єра Арсенія Яценюка. З дискредитацією не дуже в'яжеться, бо проти Яценюка виступали тоді всі, хто завгодно, окрім хіба Президента Порошенка. У нього з Яценюком відносини тоді були погані, але примусова відставка уряду несла забагато ризиків. А щодо тих, хто такої відставки хотіли, то виходить, що і Саакашвілі Онищенко підкупив, і більшість опозиціонерів, і майже все населення країни, і мене, й більшість із вас...
Але головна хохма в іншому. Коли все ж дійшло до реальної відставки (це було голосування за проект постанови №4080 16.02.2016), саме ті політичні сили, на які міг мати потенційно вплив Кадиров-Онищенко, розіграли спецоперацію "врятувати рядового Яценюка". Пропоную посилання на підсумки того зірваного волевиявлення:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=6051
Пригадуєте той епохальний скандал? Тоді на попередньому голосуванні (здається про включення в порядок денний) голосів було аж з надлишком. І раптом на фінальному голосуванні різко забракло голосів: оппі-блоппі, "Відродження" та власна фракція Онищенка "Воля народу" повитягали карточки й побігли геть із залу під обурені вигуки прихильників відставки. Сам Онищенко теж поспішив ретируватися, як і 14 з 20-ти його однофракційників.
То в мене питання: може хтось у нас забрехався, а дехто інший захворів на колективну амнезію? Цікавий підкуп виходить! Ще якби була заява, що Онищенко підкуповував депутатів, щоб урятувати Яценюка, то якась логіка б проглядалася, але тоді б не було змоги розкрутити головне завдання ляльководів - пересварити фракції коаліції й спровокувати її розвал, за що зараз і борються всі московські маріонетки. Тому вигадали брехню, яка діаметрально суперечить реальним подіям із недавнього минулого.
Це лише один пункт. Продовження буде...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=352355155129020&id=100010636159003

Offline Eney

« Reply #82073 : Грудень 07, 2016, 18:58:02 »
Господиня будинку у Княжичах
Цитувати (виділене)
"Я відчинила двері до подвір'я ключем (пошкоджень замка не було). У дворі було видно сліди від людських ніг. Двері будинку були зачинені, без пошкоджень. Разом з тим, я побачила, що над вхідними дверима перерізано кабель до лампи зовнішнього освітлення, тобто таким чином хтось вимкнув світло у дворі. Також я виявила, що одне з вікон будинку на першому поверсі (яке знаходилось з правої сторони від вхідних дверей на терасі) відчинене шляхом віджиму, під вікном лежала москітна сітка. Також я виявила, що на зовнішній стіні літньої кухні, яка знаходиться поряд з будинком, відірваний датчик руху , який також підключений до системи сигналізації", - пояснює постраждала. Замок на будинку вона також відчинила власним ключем, він був не пошкоджений. Однак у помешканні були ознаки перебування сторонніх осіб. "Оглянувши будинок, я виявила, що всі шафи та шухляди у кожній кімнаті будинку були відчинені навстіж. Деякі речі валялись на підлозі. Також на підлозі стояли картини зі стін. При цьому вся техніка була на своїх місцях. Тобто стало відомо, що у будинку були злодії, які шукали цінні речі та гроші. Оглянувши ретельно будинок, мною не було виявлено зникнення жодних речей. Цінностей у будинку не було взагалі, а техніка та меблі були на своїх місцях", - повідомила власниця будинку.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/incidents/1666456-tragediya-u-knyajichah-vlasnitsya-sumnozvisnogo-budinku-rozpovila-scho-v-nomu-stalosya.html

Offline Eney

« Reply #82074 : Грудень 07, 2016, 19:00:57 »

:scratch_one-s_head: Може Оніщенка у президенти? Він такий прікольний.

Offline Kimy

• Kiev, UA, EU
« Reply #82075 : Грудень 07, 2016, 19:02:06 »
Підвищення граничної межі безмитного пересилання товарів в міжнародних поштових та експрес-відправленнях зі 150 до 220 євро
Надо подписывать!

https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/820
Зберігай спокій та чисть зброю.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #82076 : Грудень 07, 2016, 19:09:35 »
Вроде подняли систему, должны потихоньку начать толкать платежи.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #82077 : Грудень 07, 2016, 19:10:30 »
И ни одна падла не отвечает, что будет за вынужденно возникшую задержку с платежами.
Не хочу никого расстраивать, но из моего опыта возникновения "форс-мажорных" проблем во взаимототношения с УПФУ по поводу деятельности донецкого филиала в 2014 на словах говорилось, что "все нормально ребята, мы же понимаем причины", а вот после проверки на голубом глазу вкатили штраф по полной (а че такого? нарушали же!)

Пришлось обращаться в Торгово-Промышленную палату за подтверждением форс-мажора и дальше обжаловать штраф.
Чем закончилось не знаю, у меня дело забрали в "центр" как особо важное.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #82078 : Грудень 07, 2016, 19:22:26 »
вот после проверки на голубом глазу вкатили штраф по полной
Я даже не сомневаюсь, что так и будет.
Тю, ля, а шо?

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #82079 : Грудень 07, 2016, 19:24:18 »
на словах говорилось, что "все нормально ребята, мы же понимаем причины"
Да, у налоговой при форс-мажорах та же история, на слово верить нельзя никогда.

0 Користувачів і 54 Гостей дивляться цю тему.