Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Стать: Жіноча
  • Київ, столиця Гобітону
палимо танки з ночі до ранку

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Украинская политика
« Reply #37561 : Листопад 10, 2015, 17:33:53 »
Знов підараси на геях спотикнулися :smilie2:
Список підарасів додається http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4405

Offline Кру_Элл

• Миколаїв - місто корабелобандерівців.
« Reply #37562 : Листопад 10, 2015, 17:41:51 »
Список підарасів додається
Цитувати (виділене)
вот так голосовали фракции "европейской" коалиции:
бпп - 101-104 голоса из 139
нарфронт - 57-58 голосов из 81
самопомощь - 5-8 голосов из 26
батькивщина - 12-13 голосов из 19.
Планы на вечер: мотать новостную ленту с недовольным лицом.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #37563 : Листопад 10, 2015, 17:49:24 »
Знов підараси на геях спотикнулися :smilie2:
Список підарасів додається http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4405
Повбивала б! :smilie9:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #37564 : Листопад 10, 2015, 17:54:03 »
Цитувати (виділене)
Самопомощь удивляет чем дальше, тем больше.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #37565 : Листопад 10, 2015, 17:58:10 »
Цитувати (виділене)
Самопомощь удивляет чем дальше, тем больше.
Вот отдает "традиционными ценностями" уже не в первый раз

Offline Кру_Элл

« Reply #37566 : Листопад 10, 2015, 18:09:53 »
Шуклінов у фб.
Цитувати (виділене)
- парламентские Самопомич и Радикальная партия Ляшко - вы худшее, что есть в этом парламенте. Даже бывшие рыги сегодня голосовали за демократию и свободу, за то, чтобы украинцы получили безвизовый режим. За нормальную европейскую страну. А вы, мрази, нет. Дикари пещерные.
Ну и снова список известных фамилий, которые либо против, либо воздержались, либо отсутствовали:
Каплин, Усов, Чепинога, Богомолец, Дейдей, Донец, Медуниця, Тымчук, Филатов, Билецкий, Ляшко, Балоги, Гопко, Власенко, Игорь Луценко, Денисенко, Парасюк, Сыроид, Войтицкая.

Offline Eney

« Reply #37567 : Листопад 10, 2015, 18:12:08 »
Цитувати (виділене)
Bogdan Logvynenko
24 мин ·
Юрій Шухевич разом з багатьма поважними депутатами старшого віку проголосував проти поправки про рівність у трудовому законодавстві.
Я тільки хочу сказати, що треба з повагою ставитися до старих. З повагою ставитися і не голосувати більше за них. Батько Шухевича навряд чи б вступив в ряди партії відморозка, та і Юрій Романович навряд чи зробив би таку фатальну помилку, якби був трішки молодшим.
Символ польської демократії Лех Валенса три роки тому ляпнув, що геїв, що сформувалися у групу в польському сеймі (що важко уявити в українському парламенті), слід викинути за паркан і тримати в клітці. Син Валенса вибачився за батька, мовляв, старий вже, що поробиш. Ця історія наробила шуму в ЄС, але не в Україні, бо ще було не на часі. Час дорослішати настав, картинка боротьби як ніколи показова: європейська рівність чи російські танки?

Offline Кру_Элл

« Reply #37568 : Листопад 10, 2015, 18:13:45 »
Цитувати (виділене)
європейська рівність чи російські танки?
Цитувати (виділене)
Там говорят, Юрий Луценко абсолютно правильно заметил, что "в Киеве лучше допустить гей-парад, чем русские танки". Плюс, он нехило потроллил депутатов, объяснив болезным такие казалось бы элементарные вещи, как "принятие закона о недопущении трудовой дискриминации ЛГБТ совершенно не обяжет вас вступать в гомосексуальные отношения друг с другом и не легализует однополые браки".

Offline Eney

« Reply #37569 : Листопад 10, 2015, 18:19:33 »
Рента не пропихується. 205 голосів. Перенесено на четвер.

Цитувати (виділене)
Pavlo Nuss
52 мин ·
Юля "дирижирует" в парламента указывая членам своей фракции в части обсуждения вопроса снижения ренты на добычу газа.
Я всегда знал, и писал о том, что ее партия - это персонифицированный, не демократический, авторитарный политический клуб, и именно по этой причине партия перестала быть популярной и пользоваться поддержкой электората.
Оставим это. Возвратимся к дирижеру.
К сожалению, парламент имеет горький опыт "играть под дирижера" Чечетова.
Юлие Владимировне нечего опасаться, судя по всему. Она живет в частном особняке, а не на 17 этаже "новостроя".
Я все.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #37570 : Листопад 10, 2015, 18:23:23 »
Я уже прямо начинаю желать, чтоб они все на самом деле пострадали от того, чего так боятся.

Offline Eney

« Reply #37571 : Листопад 10, 2015, 18:27:11 »
Цитувати (виділене)
Greg Davis с Greg Davis
1 ч ·
Меня очень настораживают мужчины, которые боятся геев. У меня такое ощущение, что они сильно сдерживают себя и если геи получат равные права, то эти боящиеся, бросятся в омут крепкой гейской любви

Цитувати (виділене)
Іван Виговський
4 мин · ·
Я так понимаю, что по итогам сегодняшнего голосования в Раде появилась новая фракция: Самопомощь ради кала.
Помнится накануне выборов в ВР в прошлом году весь ФБ гудел - Филатов, Береза, Парасюк, Семенченко, Ярош!!! Вот придут эти люди - будет порядок и благоденствие для Украины. Друзья, (те, кто голосовал за этих людей и политсилы) самое время переосмыслить критерии своего выбора. Дабы избежать подобных казусов в следующий раз.
А щодо "Курво, працюй" - так вони працюють. Тільки не для України.

Цитувати (виділене)
Pavlo Nuss
29 мин. · ·
Не геи нам закрывают "Окно в Европу", а это вы делаете, латентные, пидорасы.
Поправка в Трудовой кодекс о запрете дискриминации секс-меньшинств и.т.д, провалена.
Партия, которая себя именует как европейская и демократическая, "Самопомощь" дала только 8 голосов "За", тем самым сознательно пошла на манипуляцию сознанием избирателя. Кандидату на пост львовского городского головы стоит напрячься, так как после этого провала, жители Львова переосмыслят свой выбор, и не будут голосовать за человека, партия которого блокирует европерспективы для каждого украинца. Впрочем, нет ничего удивительного, что "Самопомощь" - это подобие либерального коммунизма. Партия управляется в ручном режиме, и является авторитарной, как и "Батькивщина". История с выходом из фракции Анны Гопко и других ее коллег это подтверждает.
Cпойлер
Цитувати (виділене)
Далее по списку "Радикальная партия", которая вообще не принимала участие в голосовании. Фобии их лидера дезориентируют фракцию.
Ляшко лично признавался в гомосексуальных предпочтениях, что фиксируется и подтверждается видео.
"Радикалы" боятся потерять свой основной электорат, сельского избирателя, проголосовав за антидискриминационные поправки. Это понятно. Но все прогрессивное человечество то даст свои оценки таким действиям "СамопРадикалам" с двух фракций.
Тот факт, что за поправки не голосовала часть фракции "Народного фронта" - огорчает. Это персональная ответственность премьера Яценюка перед его европейскими коллегами.
Короче. Зря вы используете популизм, и включаете блокиратор, который из за абсолютно демократической и европейской нормы лишает украинцев их перспектив. Ваш возможный голос за поправку ничего бы не изменил. Люди научились отличать Геев от пидорасов.
Не геи нам закрывают "Окно в Европу", а это вы делаете, латентные, пидорасы.

Цитувати (виділене)
Эдмон Дантес
10 мин. ·
Ирония судьбы
Пидарасы своим отношениям к геям определяют, пустят ли натуралов в Европу.

Offline Taranis

« Reply #37572 : Листопад 10, 2015, 18:29:47 »
Рента не пропихується. 205 голосів. Перенесено на четвер.

Цитувати (виділене)
Pavlo Nuss
52 мин ·
Юля "дирижирует" в парламента указывая членам своей фракции в части обсуждения вопроса снижения ренты на добычу газа.
Да что там указывать, если закон уже принят за основу?
Уже забито снижение ставки ренты для газодобывающих компаний до 29% (как для коммерческих компаний, так и для государственных), кроме предприятий "совместной деятельности с государственными предприятиями", для них будет оставлена 70%-я ставка ренты.

Offline Eney

« Reply #37573 : Листопад 10, 2015, 18:36:21 »
Голосування по ренті: Оппо+Юльки+Самонеміч+Раді кала  :good:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=4416

Offline mxm

• Одесса
« Reply #37574 : Листопад 10, 2015, 18:43:05 »
Что-то странное с Колесниковым хотят сделать ИМХО. Слишком много говорит?
Max Kolezznikov
Цитувати (виділене)
Итак, разобрались.
Запрос по моему возвращению в часть по имеющимся у меня сведениям давал генерал-лейтенат Хомчак. По одному солдату(!). Зам-министра не дал согласие. Но. Каким-то волшебным окружным путём приказ таки возник и прошёл по инстанциям. Несмотря на то, что я откомандирован другой инстанцией. В процессе выяснения подчиненностей оказалось, что процесс выяснения невозможен. Ну никак.
Еду в ППД.

Дальше Песок не пошлют.
Далі буде.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #37575 : Листопад 10, 2015, 18:59:55 »
Харьковчане, простите.  :weep:

-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #37576 : Листопад 10, 2015, 19:02:01 »
 :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Бля, ну почему. Почему обязательно нужно избрать самый опупительный способ облажаться.
палимо танки з ночі до ранку

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #37577 : Листопад 10, 2015, 19:05:56 »
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Бля, ну почему. Почему обязательно нужно избрать самый опупительный способ облажаться.

Чтоб дурость каждого видна была. (с) :(
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Eney

« Reply #37578 : Листопад 10, 2015, 19:08:33 »

Цитувати (виділене)
Sergiy Taran
51 мин ·
Провал антивізової перспективи та “антидискримінаційної поправки” у авторстві “Самопомочі” – це шлях до її електоральної катастрофи. У переважній більшості виборці “Самопомочі” (особливо у центрі та сході країни) – це ліберально налаштовані громадяни, які марять оновленням країни та чекають на зміни. А виявляється сама “Самопоміч” бачить ці зміни у патріархальному, повному комплексів минулому, якого в Європі вже давно позбулися. Тепер виборці “Самопомочі” живучи за візовим кордоном під пахвою “руського міра” будуть знати, що вони там опинилися завдяки власним голосам.
Окрема історія – це сприйняття “Самопомочі” у самій Європі. Для європейців - вони тепер у одному ряді з самими одіозними гомофобними шизіками. До речі, ці шизіки, як правило, ще й затяті друзі Кремля.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #37579 : Листопад 10, 2015, 19:08:42 »
Аваков
Цитувати (виділене)
ПЕРВЫЙ ПРИГОВОР.

Состоялся первый внятный приговор по подкупу избирателей. Очень ясное мошенничество - четкая работа милиции (тогда еще) + сопровождение в суде обвинения + перед неопровержимостью улик и доказательств + скорое судебное решение и = мы имеем очень важный ПРЕЦЕДЕНТ.
Важный, для обеспечения честного выборного права в нашей стране. Важный, как превенция беспределу по скупке голосов. Важный, как пример для всей правоохранительной системы - как правильно пресекать нарушения, сопровождать ВПЛОТЬ ДО ВЫНЕСЕНИЯ ПРИГОВОРА и не допускать брутальных нарушений в избирательном процессе.

Итак - 9 ноября 2015 года Шевченковским районным судом г. Черновцы вынесено решение: трех студентов местного вуза, как исполнителей преступления по подкупу избирателей - приговорить к - ТРЕМ ГОДАМ ЛИШЕНИЯ СВОБОДЫ, с испытательным сроком 1 год. Заказчик преступления скрывается за рубежом и объявлен в розыск. Уверен, будет в рамках Интерпола найден и экстрагирован в Украину для суда.

Вопиющим является сам факт преступления и циничность его организатора. Будучи доцентом одной из кафедр Черновицкого национального университета, и баллотируясь в депутаты горсовета от партии "Родной город" - он втянул в преступную группу своих студентов.. 20 тысяч гривен.. раздача по спискам, рассылка и контроль голосования по месенджеру и фотографирование факта голосования ..

Ерунда? Увы, трое студентов, полностью покаявшиеся в участии в этой грязной схеме теперь имеют в своей юной биографии пятно - приговор со сроком.. Заработали несколько сотен гривен называется..

Вот такая история.. Сопровождаем еще несколько. Спасибо за четкую работу "Опоре", Черновицкому УВД и Прокуратуре.

Не продавайте свой голос! Есть вещи, которыми не торгуют..

Offline Eney

« Reply #37580 : Листопад 10, 2015, 19:13:02 »
29 листопада - вибори у Маріуполі та Червоноармійську

Offline Eney

« Reply #37581 : Листопад 10, 2015, 19:34:39 »
Цитувати (виділене)
Тарас Чорновіл
5 мин. ·
Ну що, шановні пані і панове. Я недаремно потратив півтори години свого часу. мав зустріч зі старим знайомим, який сьогодні працює на неостанніх ролях у тому офісі брюсельської бюрократії, де приймаються визначальні для України рішення. Інформація абсолютно достовірна станом на сьогоднішній день. Хоча там, як і в нас, можливі зміни. Я узгодив, які факти можу оприлюднювати, а які ні. Але ті другі переважно стосуються всієї кухні.
Тож, по пунктах найосновніше та тезисно. Деталі розповсюджувати не можу, та й нема потреби.
1. Всі розповіді, що коли б ми навіть все проголосували в повному обсягу, візова лібералізація нам не світитиме - побрехеньки в стилі опозиційного блоку та Садопомочі. У ЄС погодилися, що візовий діалог іде не за принципом плану дій, а дорожньої карти. Тобто: наші дії (чи бездіяльність) автоматично тягнуть за собою кроки у відповідь з боку ЄС. Єврокомісія їх повністю зобов'язується виконати. Ситуація в Європарламенті, попри всі негативні супутні фактори, для нас позитивна. Там уже пройшли консультації і відомі позиції основних партій. При відповідних наших діях там буде більшість. Деталі далі. Вже опрацьовано синхронізацію позицій з національними парламентами. Там можна добитися результату. Прямої обструкції ніхто не висловив (навіть у південній Європі). Зараз 8 країн категорично сказали, що у випадку неприйняття певних норм, голосувати не будуть точно, інакше голоси дадуть. Інші ставляться доброзичливіше, прямих застережень не робили, але якщо в нас все піде погано, то й там задумаються. Процес не дуже швидкий, але гарантії давали доволі серйозні.
2. Закони, які сьогодні голосували в Раді, у більшості там можуть стерпіти. Сказано, що переговори Порошенка й Могеріні та ще ряд телефонних переговорів ішли зі страшним скрипом. Європейці наполягали на повному виконанні зобов'язань. Але вдалося дотиснути -пішли на поступки. Були застереження щодо остаточної редакції законів про спеціальний арешт активів, щодо підслідності (стосовно СБУ), не маю точної інформації щодо ставлення до закону про нацкомісію щодо управління активами.
3. Закон про спецконфіскацію. Його остаточна редакція не сприймається. Порошенко, схоже, зумів умовити Могеріні, але в Брюселі є сильний спротив. І це може бути проблемою при ратифікаціях. Плануються ще подальші переговори Президента й інших з цього приводу. Якщо
Cпойлер
буде остаточне несприйняття, то йому доведеться повернути закон у Верховну Раду зі своїми зауваженнями й пропозиціями, які відповідатимуть компромісним домовленостям. Позиція Тимошенко, Кожем'якіна та Власенка - абсолютна неправда і спрямована на зрив переговорів.
4. Антидискримінаційна норма у Трудовому Кодексі. Тут повний тупик. У Європі на цьому просто помішані. Є чітка відповідь від Єврокомісії - це формулювання, яке озвучувала Ірина Геращенко, вже є для них крайньою межею компромісу. Раніше вони були зацікавлені в окремому антидискримінаційному законі (це жахливий і абсолютно неприйнятний закон, який я б ніколи навіть у найгірших снах не підтримав). Їм потрібно гасити хвилю з шумовинням, яку регулярно щодо нас там піднімають. Крім того вони в себе страхуютьсчя від так званих "дискримінованих". Дискримінації нема, а прохачі притулку через "утиск прав на працю на гендерній основі" таки вже є! Крім того є вже позиція основних фракцій Європарламенту щодо категоричної відмови від ратифікації, якщо це не буде проголосовано. Згадані 8 країн так само попередили, що за відсутності цих норм не проголосують.
Щодо останнього хочу дещо добавити від себе. Я безумовний ворог будь-яких збоченців - нехай горять у смолі пекельній!Також я доволі консервативний греко-католик і співавтор законопроекту, яким заборонялися гей-паради, будь-яка пропаганда чи агітація гомосексуалізму тощо і від своїх поглядів ніколи не відмовлюся. Але я читаю Конституцію, в якій чітко заборонена будь яка дискримінація трудових прав, я знаю, що в нас такої дискримінації і так нема (дискримінують жінок після 40-50 років або з малими дітьми, іноді політичних опонентів власника чи директора, але не гомосексуалістів). А ще, зневажаючи цю публіку, я переконаний, що якраз у трудовій сфері їх дискримінувати не слід - такого навіть у фашистській Раші нема.
Від нас просять лише зафіксувати цей момент трудової недискримінації і більше абсолютно нічого. Але, якщо цей раунд переговорів ми зірвемо, то на наступному нам поставлять ультиматум про отой дикий антидискримінаційний закон. Тоді все. Бо це вже буде те, чого ніколи робити не можна
І хто не голосує? Зокрема фракція Голубих лЯшок! Згадалося щось про особливості поведінки латентних гомосексуалістів. А ще Садопоміч - колишня проєвропейська, а тепер популістська партія. І останнє: колись, коли йшов мій антигомосексуалістський закон, дуже багато було крику про антиєвропейськість та нетолерантність авторів. Я не можу зараз навести прізвища противників, бо сайт Ради не відкриває те голосування, але пригадую, що тоді дуже толерантними прихильниками пропаганди гомосексуалізму й гей-парадів були деякі сьогоднішні противники нейтральної антидискримінаційної норми. То може вони не проти антидискримінації, а проти візової лібералізації виступають?
Оце все те, що я хотів повідомити про "шапіто" у Раді та ставлення до нього в Європі.
Якщо щось не сподобалося, вибачайте.

Offline Сайонара

« Reply #37582 : Листопад 10, 2015, 19:48:39 »

Цитувати (виділене)
Sergiy Taran
51 мин ·
Провал антивізової перспективи та “антидискримінаційної поправки” у авторстві “Самопомочі” – це шлях до її електоральної катастрофи. У переважній більшості виборці “Самопомочі” (особливо у центрі та сході країни) – це ліберально налаштовані громадяни, які марять оновленням країни та чекають на зміни. А виявляється сама “Самопоміч” бачить ці зміни у патріархальному, повному комплексів минулому, якого в Європі вже давно позбулися. Тепер виборці “Самопомочі” живучи за візовим кордоном під пахвою “руського міра” будуть знати, що вони там опинилися завдяки власним голосам.
Окрема історія – це сприйняття “Самопомочі” у самій Європі. Для європейців - вони тепер у одному ряді з самими одіозними гомофобними шизіками. До речі, ці шизіки, як правило, ще й затяті друзі Кремля.

Да пофиг на это Самопомощи. В Раде они сидят, собой торгуют. На местных выборах во Львове их выбрали еще на 5 лет распоряжаться бюджетом. А через пять лет все избиратели благополучно забудут, что там Самопомощь сорвала. Или их лидер с постной рожей проблеет про церковные ценности и грех однополой любви. Элехторат у него крепко верующий, поддержат.
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline mxm

• Одесса
« Reply #37583 : Листопад 10, 2015, 19:51:53 »
Элехторат у него крепко верующий, поддержат.
У него — может и да, но не у Самопомощи. Ее место запросто сможет занять какая-то новая сила с аналогичными первоначальными заявками — если учтет ошибки Самопомощи. Сама идея пока что востребована.

Offline Eney

« Reply #37584 : Листопад 10, 2015, 19:53:16 »

Цитувати (виділене)
Sergiy Taran
51 мин ·

Да пофиг на это Самопомощи. В Раде они сидят, собой торгуют. На местных выборах во Львове их выбрали еще на 5 лет распоряжаться бюджетом. А через пять лет все избиратели благополучно забудут, что там Самопомощь сорвала. Или их лидер с постной рожей проблеет про церковные ценности и грех однополой любви. Элехторат у него крепко верующий, поддержат.
То ти просто не знаєш, який був відсоток довіри до соціялістів діда Мороза у центральній Україні й зокрема на Полтавщині і як і чого все хутко зникло. Схоже, Самопоміч таки знайшла їхні граблі.

Offline Маричка

• Украина, Днепропетровск
« Reply #37585 : Листопад 10, 2015, 19:56:04 »
У. Они не только спасли Днепр, оказывается  8)

Цитувати (виділене)
Богдан Карпенко
49 mins ·
Корбан: "...Один из них спросил у другого: «Кто это?», - указывая на меня. « Як, ти не знаєш, хто це? Це ж батько усіх добробатів», - ответил второй...."
БАТЬКО ВСІХ ДОБРОБАТІВ
Я так розумію, вечірка з бухлом у Гєни вдома все ще продовжується)))

Offline Кру_Элл

« Reply #37586 : Листопад 10, 2015, 19:59:35 »
БАТЬКО ВСІХ ДОБРОБАТІВ
А Філатов - матінка.  :girl_in_dreams:

Offline Taranis

« Reply #37587 : Листопад 10, 2015, 20:00:01 »
Что касается критики Самопомощи со стороны партнёров по коалиция по 1 голосованию то емнип бпп и нф имели в резерве 60 голосов из 20(?) недостающих, но в своем глазу...

Offline IMXO

« Reply #37588 : Листопад 10, 2015, 20:21:21 »
ТАм Филатов еще отмазывался, почему сегодня на работе не был и не голосовал. Говориь, был в киберополиции, предоставлял доказательства подкупа избирателей. Правда, схема несколько, страннач, кмк. Мол, якобы завели в страну биткоины, конвертировали их в гривну на сумму 4,3 млн. и подкупили 5000 избирателей (в основном через карты Привата). И опубликовал фамилии людей, номера телефонов и прочее. Вопрос: нафига заморачивались с биткоинами? Сумма не заоблачная. Как Филатов получил данные телефонов, номера карт, ФИО, суммы трансакций? И зачем опубликовал?

Offline IMXO

« Reply #37589 : Листопад 10, 2015, 20:25:28 »
У. Они не только спасли Днепр, оказывается  8)

Цитувати (виділене)
Богдан Карпенко
49 mins ·
Корбан: "...Один из них спросил у другого: «Кто это?», - указывая на меня. « Як, ти не знаєш, хто це? Це ж батько усіх добробатів», - ответил второй...."
БАТЬКО ВСІХ ДОБРОБАТІВ
Я так розумію, вечірка з бухлом у Гєни вдома все ще продовжується)))
Гэна уже пишет книгу "100 часов в застенках хунты" и "Откровения политического заключенного". Мол, в застенках одни интеллигентные украиноязычные патриоты, которых власть сажает на конвеере.

0 Користувачів і 58 Гостей дивляться цю тему.