Шоколадные конфеты достать сложно, бананы-апельсины - это вообще где? Мультиков круглосуточно нет. Красивых шмоток нет. Выбор игрушек убогий.
Та все ясно з цією Льопою. Свіженьке м'ясце для ростелешоу (див. Гросу, Лорак, хто там ще)
Пам'ятаю її на нашому "Голос діти", дівчинка цікава, талановита. А з профайлу стало зрозуміло, що дуже амбітна - сказала, що вона дружить із Настею Багінською, яка посіла друге місце в такому ж конкурсі (і виступала за Україну на дитячому Євробаченні), і їй (Єві) також хочеться, щоб її усі знали і брали в неї інтерв'ю...
Ну що ж, пишуть, що вона перемогла
тиць, підкоривши журі у складі Газманова, Лазарева, Баскова, Лещенка, Доліної і Крутого.
І тепер може зняти на півострові кліп на власну пісню...
Учасники отримали привітання від самого Пу
Дівчинці 12 років, тож, думаю, рішення за неї в основному приймають батьки. Може, вирішили перебратися чи до того ж Криму, чи до РФ.
Ну що ж, "у кожного своя доля і свій шлях широкий". Особисто я не розумію навіть тих співвітчизників, які їдуть відпочивати в окупований Крим ("А шотакова, мы всю жизнь туда ездили, политикой не интересуемся").
Щодо ж "любові до СРСР", я думаю, журналісти дещо перебільшують:
Мечтает побывать в Индии и ещё... в СССР: "Мне сложно поверить, что никаких компьютеров, спутникового телевидения, флэшек, приставок, мобильных телефонов и гамбургеров просто не существовало!!!".