Разница с домашними в температурных предпочтениях - это пипец. Просто пипец.Как интересно, вентилятор может дуть на одного, а на другого не дуть, если оба лежат на кровати 1.60, а отнюдь не три метра?
А какая шалость сейчас стоит четыре тысячи?
Загрызание
Пудель?
А вот пудель вряд-ли, скорее залижет.
Не стоит делать поспешных выводов о собаке на основании общей мимимишности .
Пудель это очень умная порода. Не мимими ни разу.
Самая умная порода - это дворняга )
Цитата: Rumor від Липень 13, 2016, 14:42:09Пудель это очень умная порода. Не мимими ни разу.Все залежить від того, хто їх дресирує. Назви тупу породу.
Цитата: Eney від Липень 13, 2016, 14:46:08Цитата: Rumor від Липень 13, 2016, 14:42:09Пудель это очень умная порода. Не мимими ни разу.Все залежить від того, хто їх дресирує. Назви тупу породу.Чау Чау тяжело учится.
Я нерестав жити в одній сем"ї разом з собаками після третього похороненого. Тяжкувато.
Цитата: Eney від Липень 13, 2016, 15:04:35Я нерестав жити в одній сем"ї разом з собаками після третього похороненого. Тяжкувато. Без них пусто в доме. Но да, каждый раз прощаться...(На улице булек не тискаешь?
Цитата: Greta від Липень 13, 2016, 15:12:20Цитата: Eney від Липень 13, 2016, 15:04:35Я нерестав жити в одній сем"ї разом з собаками після третього похороненого. Тяжкувато. Без них пусто в доме. Но да, каждый раз прощаться...(На улице булек не тискаешь? В нас їх якось вивелось. Одні ретрівери. Ми з ними перемигуємось.
Цитата: Eney від Липень 13, 2016, 15:16:56Цитата: Greta від Липень 13, 2016, 15:12:20Цитата: Eney від Липень 13, 2016, 15:04:35Я нерестав жити в одній сем"ї разом з собаками після третього похороненого. Тяжкувато. Без них пусто в доме. Но да, каждый раз прощаться...(На улице булек не тискаешь? В нас їх якось вивелось. Одні ретрівери. Ми з ними перемигуємось.Тут их тоже мало. Все стафыНо как вижу-руки так и тянутся
Завели сусіди джек-расел-терьєрчика. Дозволяють йому усе. Поки малий, то ладно, це ж так весело, коли він бреше на усе, що мимо рухається і гризе, все, попаде під лапу, а підросте, то будуть розказувати про його тупість. Люди.
Цитата: Eney від Липень 13, 2016, 15:27:15Завели сусіди джек-расел-терьєрчика. Дозволяють йому усе. Поки малий, то ладно, це ж так весело, коли він бреше на усе, що мимо рухається і гризе, все, попаде під лапу, а підросте, то будуть розказувати про його тупість. Люди.Они тут практически поголовно жутко невоспитанные. В морду к моей хвостатая так и лезли. Я постоянно боялась, что погреться их
испано-португало-язычной Америки - Латинской.
поплелся домой сушить одежду.
Чау Чау тяжело учится.
0 Користувачів і 21 Гостей дивляться цю тему.