Автор Тема: Катрусин кинозал наносит ответный удар

Offline marplik

• Стать: Жіноча
  • Шалена бджілка
Re: Катрусин кинозал наносит ответный удар
« Reply #4440 : Квітень 26, 2025, 19:56:05 »
После того, как Марвел в Диснее окончательно скурвился, простите, перешёл в категорию "для детей младшего школьного возраста", а Брюс Виллис (грустно) сами знаете что..., в жанре Пыщ-Дыщ-ТыДыщ aka "сказки для взрослых с обязательным спасением человечества в финале" образовались некие пустоты.
G20 (2025) - попытка Amazon Prime втиснуться в эту пустOту фильмой об СуперНоваВумен: Женщина, Афро-американка, СуперУм, СуперЗольдат, СуперЖена, СуперМать - и вишенка на торте - Супер Президент США.  Это раньше охранники и прочие неизвестные солдаты мир спасали, теперь надо выше брать. Хотя охранник там тоже есть, кто смотрел Will Trent - будет рад.
Актёрский состав очень неплохой, хоть и "сериальный" такой: Viola Davis, Anthony Anderson, Marsai Martin, Ramón Rodríguez, Douglas Hodge, Elizabeth Marvel, Sabrina Impacciatore, Clark Gregg, Antony Starr.
Сюжет - well... марвеловский. Очевидные глупости вполне искупаются прикольными драчками, комическими ситуациями, яркими второстепенными персонажами и харизматичным злодеем.
СуперНоваВумен - не слишком меня убедила, впрочем. Надо бы доработать.
В общем, боевичок на тему "Президент США спасает мир от неминуемой катастрофы, надавав по мордам своими длинными ногами злодейским злодеям." А шоб знали.
Отдельно порадовало то, в на встрече G20 расеюшки не было, а вот зато бандиты говорили на русском.
Доведётся ли ещё такие фильмы увидеть? Хто знает...
Смотреть ли? Ну, если совсем делать нечего, и сильно скучаете за марвеловской движухой и happy end.
Но не скажу, что совсем отстой, как говорила героиня в RED-2: Я в своей жизни много лягушек целовала или Бывали и хуже.

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
« Reply #4441 : Квітень 26, 2025, 20:02:53 »
Супер Президент США
Нннууу.... Ээээ... Понимаешь... Американцы своими руками сломали такую легенду. Что теперь американские фильмы о том, как крутые американцы обосрались спасают мир, вряд ли интересны кому либо окромя американцев. Мне так точно с них уже сильно смешно. А совсем не героично. И смотреть их уже не интересно.

Offline marplik

• Шалена бджілка
« Reply #4442 : Квітень 26, 2025, 20:36:37 »
Нннууу.... Ээээ... Понимаешь... Американцы своими руками сломали такую легенду. Что теперь американские фильмы о том, как крутые американцы обосрались спасают мир, вряд ли интересны кому либо окромя американцев. Мне так точно с них уже сильно смешно. А совсем не героично. И смотреть их уже не интересно.
О, поверь мне, я это очень хорошо понимаю. Живу в "беспрестанном изумлении".
Раньше говорила: путин умудрился за такое короткое время полностью разломать страну. А теперь, как в том анекдоте, Трамп такой - а подержи-ка моё пиво.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4443 : Квітень 26, 2025, 22:30:31 »
Что теперь американские фильмы о том, как крутые американцы обосрались спасают мир, вряд ли интересны кому либо окромя американцев.
Я думаю основные доходы с проката все же в США, потому фильмы эти никуда не денутся.
Но да, ощущения уже не те. Это как про того успешного родственника, которым принято было гордится или по крайней мере уважительно кивать в его сторону. И который вдруг покатился, на глазах теряет остатки успешного некогда бизнеса, развелся с женой, водит домой мутных полукриминальных друзей, которых называет "дорогой Володя" и т.д.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4444 : Травень 02, 2025, 10:37:00 »
Усик грає Вовчанчина, на це я піду.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4445 : Травень 06, 2025, 14:26:25 »
А Real Pain якось несподівано сподобався. Несподівано - бо перші 20 хвилин фільма було вже знято і показано 20 000 раз раніше. Решта теж не те щоб вражала оригінальністю, але картина містить декілька епізодів на межі геніальності рівномірно розставлених по всьому кіну. Дуже добре що Айзенберг такі поступився головною роллю Кіріану Калкіну. Так, я вважаю що це головна роль і мені похуй на мудаків з кіноакадемії, та й на самого Айзенберга, якщо чесно.

Offline Teagan

« Reply #4446 : Травень 06, 2025, 14:55:34 »
А Real Pain якось несподівано сподобався
Чудове кіно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4447 : Травень 08, 2025, 19:37:08 »
частина братів Коенів

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4448 : Травень 08, 2025, 20:30:59 »

Кіно по С.Кінгу, книжка свого часу справила на мене велике враження.
Трейлер взяв у Екcлера, на українській поки не знайшов.
« Останнє редагування: Травень 09, 2025, 19:13:24 від Homiak »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4449 : Травень 08, 2025, 22:34:42 »
Режисер Голодних Ігор, стрьомно щось.
Книжка геніальна.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4450 : Травень 09, 2025, 09:28:22 »
Книжка чудова, від екранізації нічого не очікую, не знаю, як це можна екранізувати.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4451 : Травень 09, 2025, 19:13:59 »
Режисер Голодних Ігор, стрьомно щось.
Книжка геніальна.
Головний їх мені щось Трампа нагадує.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4452 : Травень 13, 2025, 09:48:44 »
це невимовно чудово, 10 років очікування

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4453 : Травень 17, 2025, 21:43:17 »
Новий Пункт призначення https://www.imdb.com/title/tt9619824/ - неочікувано класно, динамічно та як на мене на рівні з другою частиною, майже не просідає. Тим, кому подобалися перші дві частини - обов'язково до перегляду.
Остання Місія неможлива https://www.imdb.com/title/tt9603208/ - неможливо нудна, затягнута та з дебільним сюжетом (так, навіть для цієї серії). На останньому супертрюку Круза я відверто вже хотів втекти, бо сил моїх не було всидіти.
« Останнє редагування: Травень 17, 2025, 22:01:56 від Shannou »

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4454 : Травень 19, 2025, 22:43:38 »
Подивився перший сезон Розділення Severance. Досить цікаво, але в останніх серіях таке відчуття, що сюжет придумувався по ходу розповіді. Не знаю, що там буде у другому сезоні. Поки 4/5, щось диких восторгів не викликав, просто міцний середнячок розм'яти мозок.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4455 : Травень 20, 2025, 15:15:52 »
вже з трейлера зрозуміло, що буде гівно, але я все одно піду :grin:

Offline Mike123

« Reply #4456 : Травень 20, 2025, 18:33:17 »
буде гівно
Якщо тірекси бігають та всіх їдять, то це вже не гівно :) Сценарію після першого фільму у франшизу більше не завозили. Але любимо ми її не за це :).

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4457 : Травень 20, 2025, 22:14:05 »
Знайшов спосіб дивитися цикл про Джона Віка і щоб не нудило. Просто під час махачу ставити швидкість х3. :i_am_so_happy:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4458 : Травень 24, 2025, 14:01:48 »
Сходив на Пункт призначення 6, він же Пункт призначення: Родове прокляття Final Destination: Bloodlines.
Дуже непогано, як для ужастика у своїй ніші імені себе.
Трошки правда глупо виглядали висмоктані з пальцю та відверто нереалістичні смерті персонажів.
Дуже сподобався саунтрек - мікс зі старих пісень, майже кожна з яких впліталась в сюжет та була пов'язана з якимось його поворотами.
Кіно 8/10, саунд 10/10.

Offline Mike123

« Reply #4459 : Травень 24, 2025, 17:34:45 »
Трошки правда глупо виглядали висмоктані з пальцю та відверто нереалістичні смерті персонажів.
Еее... А що, хіба є ужастики де це по іншому? :smile4:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4460 : Травень 24, 2025, 20:43:37 »
Еее... А що, хіба є ужастики де це по іншому?
Ну не так типу, як пружина з автомату з їжею вилетіла і через десять метрів пробила череп  :wacko3:
Я звичайно чув про конструктора кулмета КПВТ, який вбився пружиною з власного виробу, але він мабуть якось хоча б упритул до нього був. Ну і з апаратом МРТ (не буду спойлеріти, але улибнуло).
А що там горіло та вибухало на початку кіно - взагалі незрозуміло. Але досить видовищно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4461 : Травень 24, 2025, 20:47:48 »
Еее... А що, хіба є ужастики де це по іншому?
Ну не так типу, як пружина з автомату з їжею вилетіла і через десять метрів пробила череп  :wacko3:
Я звичайно чув про конструктора кулмета КПВТ, який вбився пружиною з власного виробу, але він мабуть якось хоча б упритул до нього був. Ну і з апаратом МРТ (не буду спойлеріти, але улибнуло).
А що там горіло та вибухало на початку кіно - взагалі незрозуміло. Але досить видовищно.

так це ж основна фіча цієї серії - безглузді нереальні смерті від чого завгодно. на МРТ зал ржав, чим далі тим сильніше.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4462 : Травень 24, 2025, 21:12:48 »
Це ж 6 частина. Шоста! Сценаристи вже не знають як кого придумати вбити. Курять і нюхають все що можуть задля натхнення. А вам пружина не така. :mad:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4463 : Травень 31, 2025, 16:56:13 »
Остання Місія неможлива https://www.imdb.com/title/tt9603208/ - неможливо нудна, затягнута та з дебільним сюжетом (так, навіть для цієї серії). На останньому супертрюку Круза я відверто вже хотів втекти, бо сил моїх не було всидіти.
Сходив на цю Місію. В принципі сподобалось.
Том Круз стрибає, бігає, б'є когось, плаває на російську підлодку, борить агресивний ШІ, рятує світ.
До мотивації та сюжети є питання, але в процесі все досить органічно.
Єдине велике питання - гонки на літкаках з Главгадом (чи одиним з Главгадів, якщо за головного злодія вважати ШІ).
Тобто по сюжетці головний герой має віддати головному злодію ісходники ШИ, в який той має вставити спеціальний активатор (попередньо перепрограмований загиблим другом головного героя). Це знищить ШІ. Головний злодій цього не знає і думаю, що активатор передасть ШІ під його контроль.
Але мета і одного і іншого песонажа - вставити активатор в носій, на якому ШІ.
Натомість протягом 15 досить затягнутих хвилин вони бьються одни з ондин на давніх поршньових літаках.
Б'ються щоби що? Що би у випадку успіху шукати інший компонет в уламках літака десь в джунглях? Який може розбитися чи згоріти в катастрофі  :unknown:

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.