Автор Тема: Катрусин кинозал наносит ответный удар

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Катрусин кинозал наносит ответный удар
« Reply #4380 : Лютий 12, 2025, 12:25:40 »

Offline Rumor

« Reply #4381 : Лютий 12, 2025, 19:29:42 »
Смотрели Чужих. Плакал старческими слезами.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4382 : Лютий 12, 2025, 21:11:25 »
і сльози роз'їдали підлогу :smilie5:
це я так на Т2 в кіно сходив, незабутні враження.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline bobr.dobr

« Reply #4383 : Лютий 12, 2025, 21:18:57 »
якось так?

Offline Rumor

« Reply #4384 : Лютий 12, 2025, 21:22:59 »
Хорошо снятое кино по всем параметрам Несмотря на то, что студия Кэмерону выворачивала руки и он на свои деньги снимал часть. Такой экшн больше не делают.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4385 : Лютий 12, 2025, 21:24:25 »
Хорошо снятое кино по всем параметрам Несмотря на то, что студия Кэмерону выворачивала руки и он на свои деньги снимал часть. Такой экшн больше не делают.
якщо ще не бачив, рекомендую на Нетфлікс
https://www.netflix.com/ua/title/80990849
там про зйомки багатьох класичних фільмів тих часів, дуже цікаво, Чужі, звісно, теж є.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Ash

• Стать: Жіноча
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Teagan

« Reply #4389 : Лютий 22, 2025, 21:06:58 »
A Complete Unknown це на сьогодні найкращий байопік який я бачила. І справа не лише в тому що я упереджена бо дуже люблю пісні Боба Ділана, і Шаламе, і Нортона, і Моніка Барбаро в образі Джоан абсолютно афігенна, а тому що кіно зняте з якоюсь неймовірною любовью до музики і людей того часу.
Перша половина присвячена становленню музиканта, знайомство з Баез, виступи в клубі Gaslight, оці всі улюблені кантрі фолк шедеври, під тривожні новини початку 60х, рівень атмосферності просто зашкалює.
Друга половина присвячена власне тому як Bob goes electric, бунтує і среться з усіма взагалі.
З особистих причин перша половина сподобалась більше, але загалом фільм все одно 10 з 10. Не плакала, але місцями забувала дихати.
Час виходу фільму теж особливо знаковий, це як сумний панегірик штатам якими вони були в часи боротьби за цінності.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Teagan

« Reply #4391 : Березень 03, 2025, 11:39:18 »
Яка жопа. А Голлівуд же завжди був опозиційний до влади.

Offline Teagan

« Reply #4392 : Березень 03, 2025, 12:00:03 »
Цитувати (виділене)
Актор Адам Сендлер, відповідаючи на запитання Конана О'Браєна про відсутність костюма, пожартував: «Головне, що я хороша людина».

Після цього він раптово піднявся, підбіг до Тімоті Шаламе, і вони обійнялися, утворивши разом кольори українського прапора: синій та жовтий.

https://t.me/geek_journal_official/44043

Offline Teagan

« Reply #4393 : Березень 03, 2025, 18:10:19 »
Деріл Ханна коли вийшла на сцену Оскара для видання нагороди за найкращий монтаж сказала Slava Ukraine. Зал аплодував. The worlds, the real total badasses... in movies are the editors.
Це явно було не за сценарієм тому що навіть виступ Сендлера і жовто блакитні обіймашки з Шаламе були дуже завуальовані у комічний скетч, комедійне інакомовлення майже як у совку. Пишуть шо Деріл Ханну після цього захейтили у хуїттері за "палітіку на оскарі", але вона бедесс, думаю їй пофіг.
Британський сценарист стрічки Конклав Пітер Строхан висловив нам підтримку прикріпивши до костюма жовто блакитну стрічку.

Загалом по нагородам - Оскари Зої Салдані за Емілію Перес, за найкращу пісню з тої ж Емілії Перес, Кірану Калкіну за Real Pain як на мене заслужені, вони молодці. Бруталіста ще не дивилась але мабуть шо Едріан Броуді знов видав базу, він може.
Найкраща жіноча роль однозначно мала піти Мур, як і Субстанція як круте неординарне кіно мало отримати більше ніж "за грим". Але кіноакадеміки мабуть такі близькі до героя Деніса Куейда, шо нічого крiм гриму не зацінили і тому проігнорили цей фільм і видали Оскара юній старлетці за роль ескортниці тому що вони так бачать.
Тріумф Анори чомусь виправдовують тим що це типу кіно про те як "могутньому росіянину дають відсіч" але ну нє, це позорище. Втім після королеви Навальної в ізгнанії на сцені Оскара минулого року я вже нічому дуже не дивуюсь.

Байопік про Боба Ділана прокатили повністю, може це шось особисте, я прям не знаю. Шо з них взять.
Дюна 2 - найкращий звук і спецефекти. Ок. Thats all.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4395 : Березень 08, 2025, 16:57:37 »
Mickey 17 дуже рекомендую, це класна сатира на Трампа та його холуїв, стилізована під фантастичний сеттинг. Паттінсон чудовий актор, а особливо коли його одразу декілька :plusone: 2.5 години промайнули непомітно.

Offline Лиса_Алиса

« Reply #4396 : Березень 10, 2025, 10:02:15 »
Mickey 17 дуже рекомендую, це класна сатира на Трампа та його холуїв, стилізована під фантастичний сеттинг. Паттінсон чудовий актор, а особливо коли його одразу декілька :plusone: 2.5 години промайнули непомітно.
Підпишусь.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4397 : Березень 12, 2025, 22:48:23 »
Mickey 17 дуже рекомендую, це класна сатира на Трампа та його холуїв, стилізована під фантастичний сеттинг. Паттінсон чудовий актор, а особливо коли його одразу декілька  2.5 години промайнули непомітно.
Так, непоганий фільм, сьогодні також подивився.
Якщо когось зацікавила екранізація - почитайте ще книгу "Міккі 7".
В романі немає цього буффонадного Трампа командуючого з його жінкою і всього, що з ним повязано.
І взагалі екранізація у другій половині вийшла більш ігрова у порівнянні з романом.
Паттінсон красень.

Offline Rumor

« Reply #4398 : Березень 14, 2025, 20:36:24 »
A man called Ove хорошее, человечное шведское кино по книге Бакмана.

Offline Teagan

« Reply #4399 : Березень 16, 2025, 14:54:44 »
Шоб не витрачати час на це гуано, добрі люди подивились, дали переказ і цікавий огляд.

Offline Teagan

« Reply #4400 : Березень 20, 2025, 11:21:03 »
Бідна Галя, нікуди від цих їбанутих не дітися.

Цитувати (виділене)
Церемонія відкриття зірки Гал Гадот на Голлівудській алеї слави була затьмарена протестами.

Пропалестинські демонстранти зібралися біля місця події з плакатами на підтримку Палестини, скандуючи гасла проти Ізраїлю. Водночас присутні були й проізраїльські активісти. Поліція втрутилася після того, як один із пропалестинських протестувальників викрав ізраїльський прапор, але арештів не було. ​

Незважаючи на інциденти, Гадот, відома своєю підтримкою Ізраїлю, висловила вдячність за цю честь: «Я просто дівчина з містечка в Ізраїлі. Ця зірка нагадуватиме мені, що з наполегливою працею, пристрастю та вірою можливе все». ​Ця подія відбулася напередодні виходу фільму «Білосніжка», де Гадот зіграла злу королеву, а її колега Рейчел Зеглер, яка виконує роль Білосніжки, відома своєю підтримкою руху «Вільна Палестина». Це спричинило чутки про напруженість між акторками під час промоції фільму.
https://t.me/geek_journal_official/44240

Offline Otrawa

« Reply #4401 : Березень 25, 2025, 10:39:47 »
Усім привіт від відстаючих слоїв населення.
Подивилася вчора Оппенгеймера.
Сподобалася гра акторів, ну й ще цікаво було подивитися на знайомі обличчя у незвичному гримі.
А так просто не ясно, звідси такий рейтинг (насправді мені ясно): нічого такого цікавого у стрічці немає. Може тількі сама розповідь про те, як і що там організовувалося, як створювався проект Мангеттен. Тобто, якщо це б була документальна, добра зроблена стрічка, то було б навіть краще. Тобто сама тема цікава.
Основний меседж фільма, який так чи інакше муляли усі ці майже три години: то якесь таке достоєвське сумління, твар я смердюча, чи маю право бобму будувати? Це мене дратувало дуже сильно.

По-перше, сама тема вже остогидла, про вченого, який робить свою роботу, яка може бути використанною не на щось добре, і в нього докори сумління. Це складна тема, а тут просто якісь шморги застарілі, нічого нового на цю тему автор не сказав. Вже було все.
По-друге, ось ця сцена, де він з Труменом зустрівся, і той йому дякує: наші хлопці можуть повертатися додому, а Опенгеймер каже: ой, я думаю, в мене кров на руках...Ця сцена така огиднааа! Особиливо зараз це гидко дивитися було, коли українці б'ються кожен день. Ноланівський Опенгеймер не думає, що врятував життя американських солдатів, які мали б загинути від ворога, він думає, що в нього на руках ворожа кров! Це що таке було? Це те, шо закидають зараз українцям усілякі пвседопацифістичні потвори з Заходу: ой, тількі не бийте по Мацкві, там же люди! Щооо?
По-трете, нам показують процесс, розслідування шодо стосунків головного героя із лівимі, і показують шматки з лекцій і бесід, де він каже щось накшталт, що треба, щоб не тількі у Сполучених Штатів була ядерна зброя (це сцена, де він каже, шо то два скорпіони у склянці, і вони один одного не вб'ють, бо це буде також і їхня смерть). Ось для мене це була б справжня ділема і драма, про яку можна було б зробити фільм: пожалкував Опенгеймер, що так думав, зрозумів він, що ядерна зброя у руках срср то жах? Ні, про це нічогісіньки немає у фільмі! Нам показують його протягом усього життя! Тобто він жив ще тоді, коли совєти вторглися у Угорщину! І як воно відчувалося, як його ліві симпатії, що з ними сталося? Але ні, Нолану це не цікаве.

Offline Teagan

« Reply #4402 : Березень 25, 2025, 12:28:05 »
По-друге, ось ця сцена, де він з Труменом зустрівся, і той йому дякує: наші хлопці можуть повертатися додому, а Опенгеймер каже: ой, я думаю, в мене кров на руках...Ця сцена така огиднааа! Особиливо зараз це гидко дивитися було
Ця сцена особливо сильно працює саме зараз. Не знаю якби воно було насправді, але акцент фільму в тому що союзники ВЖЕ перемагали без ядерки. Тобто критичної необхідності доводити роботу до кінця не було, зате Оппенгеймер пожав всі можливі негативні наслідки і він наче як усвідомив це доволі швидко, хоча ми це бачимо 80 років потому:
- цю страшну силу мало того що спиздили росіяни, так ще й 80 років потому шантажують нею весь світ. І українці зараз страждають від цього найбільше
- зараз коли найбільші ядерні арсенали під контролем двох йобнутих дідів питання коли це все полетить вже не риторичне, але мені якшо чесно важливіший перший пункт.

Тому фільм геніальний, і акценти там розставлені неймовірно тонко але влучно. Не кажучи про окремо геніальну гру Мерфі.

сама тема вже остогидла, про вченого, який робить свою роботу, яка може бути використанною не на щось добре
Це не тема остогидла, а людська природа. ВСІ, абсолютно всі позитивні досягнення людство використовує на своє самознищення. Будь яке досягнення якшо й вирішить проблему, то тимчасово, а через певний час породить ще більші. Ілюстрація в прямому ефірі.

Offline Otrawa

« Reply #4403 : Березень 25, 2025, 13:13:29 »
але акцент фільму в тому що союзники ВЖЕ перемагали без ядерки. Тобто критичної необхідності доводити роботу до кінця не було,
Саме так. Ця тема вже давно існує у лівому дискурсі. А чи було воно насправді так?
І тому Нолан робе висновок, що поганий Трумен і ко, а не советські. В ньго це питання навіть не ставиться.

Це не тема остогидла, а людська природа. ВСІ, абсолютно всі позитивні досягнення людство використовує на своє самознищення. Будь яке досягнення якшо й вирішить проблему, то тимчасово, а через певний час породить ще більші.
Ось самe у такому вимірі ця тема остогидла. Тема генія і злодійства, тема творця/вченого, досягнення якого можуть стати інструментом зла, вона не нова. Якщо берешься за цю тему, то скажи щось нове. Нолан нічого нового про це не сказав. Тому для мене фільм у цьому сенсі не цікавий, зовсім. Плюсом йде те, шо дратувало.

Offline Milena

« Reply #4404 : Березень 25, 2025, 13:36:22 »
А так просто не ясно, звідси такий рейтинг (насправді мені ясно): нічого такого цікавого у стрічці немає.
  :yes:

Offline Mike123

« Reply #4405 : Березень 25, 2025, 14:06:16 »
Я взагалі американські фільми зараз дивитися не можу. Від Опенгеймера до КапАмерики. Такі понти та піздьож скрізь :smile4:. А галасу то було...

Offline Teagan

« Reply #4406 : Березень 25, 2025, 14:49:59 »
Від Опенгеймера до КапАмерики.
Дуже дивна комбінація.

Offline Mike123

« Reply #4407 : Березень 25, 2025, 15:13:11 »
Дуже дивна комбінація.
Це не комбінація, це діапазон.

Offline Teagan

« Reply #4408 : Березень 25, 2025, 16:40:31 »
І тому Нолан робе висновок, що поганий Трумен і ко, а не советські. В ньго це питання навіть не ставиться.
В смислі не ставиться. Там мало не половину фільму бігають і переживають як би бомбу не вкрала русня. І таки вкрала, бо то було неминуче.

Offline Teagan

« Reply #4409 : Березень 25, 2025, 16:45:17 »
Якщо берешься за цю тему, то скажи щось нове. Нолан нічого нового про це не сказав.
Це ж автобіографічний фільм, нє? Нолан відштовхувався від того що Оппенгеймер шкодував про своє рішення, а треба було росказувати шо як класно шо зробили ядерку? У 2023му, серйозно?
Ну я розумію коли у 2019му навіть казали шо дивіться як класно і мирно живе людство, а все тому шо класна ядерка так класно стримує, зашибісь. Але зараз, в момент виходу фільму. . Шо серйозно не турбує те шо світ ядеркою шантажують?
Дуже дивні претензії. Я прям збентежена.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.