Автор Тема: Политика в США

Offline AVI

• Стать: Чоловіча
Re: Политика в США
« Reply #19470 : Квітень 25, 2025, 19:04:03 »
Американське суспільство сексистське наскрізь, не оберуть вони жінку в президенти ніколи. Якусь частку голосів набере але це завжди буде вражаюча меншість.
Гілларі?

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #19471 : Квітень 25, 2025, 19:29:34 »
Американське суспільство сексистське наскрізь, не оберуть вони жінку в президенти ніколи. Якусь частку голосів набере але це завжди буде вражаюча меншість.
Гілларі?
Виграла вибори? Це я шось пропустила.
Ну і це при тому що Гіларі була абсолютно ідеальна на фоні Камали і цієї юної комуністки, але все одно ніц.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19472 : Квітень 26, 2025, 11:41:57 »
рівень США при Трампі
https://twitter.com/yarotrof/status/1915755986234515929
I always tell the truth. Even when I lie.

Online Фрейя

• Hero Member
« Reply #19473 : Квітень 26, 2025, 14:18:40 »
Цитувати (виділене)
NYT: Номер Піта Геґсета з чату Signal був у відкритому доступі
🔍 Номер телефону Геґсета можна було знайти в різних месенджерах, зокрема у WhatsApp, Facebook і на сайтах для ставок на спорт. Це був той самий номер, через який міністр оборони оприлюднив у чаті в Signal дані польотів для американських ударів по хуситах у Ємені.
🕵️‍♀️ Невдовзі після того, як у березні секретний чат у Signal став публічним, німецьке видання Der Spiegel знайшло в інтернеті номери телефонів Геґсета та інших високопоставлених чиновників адміністрації Трампа.

Offline Eney

« Reply #19474 : Квітень 27, 2025, 18:09:35 »
Пішли перші рекорди!

Цитувати (виділене)
Темпи падіння рейтингу Трампа за перші 100 днів побили, як порахували американські медіа, 80-річний рекорд.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19475 : Квітень 27, 2025, 19:13:45 »
NATIONAL POLL By CNN/SSRS

President Trump
Approve: 41% (-4)
Disapprove: 59% (+5)

(shift vs March)
——
Trump's net approval on key issues

🟤 Immigration: -9 (was +3 in March)
🟤 The Economy: -22 (was -12)
🟤 Inflation: -29 (was -12)
🟤 Tariffs: -30
——
Fav-unfav
Trump: 40-54 (-14)
Vance: 34-49 (-15)
——
1,688 Adults | April 17-24

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19476 : Квітень 27, 2025, 19:14:12 »
CBS Poll: Do you approve or disapprove of the Trump administration's program to find and deport immigrants who are in the U.S. illegally?

🟢 Approve: 56% (+12)
🔴 Disapprove: 44%

Was net +8 (54-46) on April 8
——
• Ages 18-29: 52-48 (+4)
• Ages 30-44: 52-48 (+4)
• Ages 45-64: 60-40 (+20)
• Ages 65+: 59-41 (+18)
---
• GOP: 90-10 (+80)
• Indie: 54-46 (+8)
• Dem: 22-78 (-56)
---
• White: 62-38 (+24)
• Black: 44-56 (-12)
• Hispanic: 44-56 (-12)
---
• Male: 63-37 (+26)
• Female: 50-50 (=)
---
White no degree: 68-32 (+36)
White 4 year degree: 52-48 (+4)
——
YouGov | n=2,356 A | April 23-25

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19477 : Квітень 27, 2025, 19:14:43 »
NBC News Stay Tuned poll by Survey Monkey

President Trump
🟢 Approve: 45% (-10)
🟤 Disapprove: 55%

Gen Z: 34-66 (-32)
Indies: 32-68 (-36)
——

🟤 Tariffs/Trade: -22
🟤 Inflation/Cost of living -20
🟤 Immigration/Border security: -2
——
19,682 A (inc. 2,230 ages 18-29 | 4/11-20

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19478 : Квітень 27, 2025, 19:15:13 »
WaPo/Ipsos poll: Trump Approval

🟢 Approve: 39% (-6)
🟤 Disapprove: 55% (+2)

(+/- shift vs February)
——

🟤 Immigration: -7
🟤 Managing the fed. gov: -15
🟤 The Economy: -22 (new low)
🟤 Tariffs: -30
——
April 18-22

Offline Eney

« Reply #19479 : Квітень 28, 2025, 12:15:49 »
Сенатор США від Республіканської партії Джон Кеннеді:

«путін порушив всі обіцянки, які давав Трампу. Він хоче зберегти всю територію яку захопив. путін вважає, що Америка на повному ходу мчить у місто дурнів. Він думає, що ми боїмося його. Він обдурював президента Трампа на кожному кроці та виявив неповагу до Трампа. Я не думаю, що стане краще, поки ми не дамо зрозуміти путіну, що ми готові перетворити його та його країну на корм для риб. Я не говорю про ядерну зброю. Я би почав з нафти.»

🫡https://t.me/operativnoZSU/

Online Фрейя

• Hero Member
« Reply #19480 : Квітень 28, 2025, 12:25:10 »
Цитувати (виділене)
Трамп дал первый развёрнутый комментарий после встречи с Зеленским в Риме.

Тут, конечно, перл за перлом.

В этот раз сделаем наоборот: вначале выводы, затем цитаты, чтобы вы прониклись.

Итого:

1. Встреча с Зеленским была хорошая, прекрасная, красивая.
2. Очень разочарован Путиным (повторил х2).
3. Зеленский делает хорошую работу (ещё две недели назад Зеленский делал плохую работу).
4. Зеленский сказал, что ему нужно больше оружия, но он говорит так три года. Посмотрим, что сделает Россия. (Трамп мог этого не упоминать. Это всё же намёк Путину, что вариант поставок оружия на столе).
5. Хотите Крым - идите к Обаме.
6. Я бы не хотел делать что-то против России, но у нас много сильных сторон. Нас уважают, цены на яйца падают.
7. Дедлайн две недели. Или меньше, или больше. (И снова дедлайн).
8. Отношения с Зеленским никогда не были плохими, в Овальном кабинете был маленький диспут.
9. Российские войска не слишком выдающиеся, но их намного больше (впервые дал оценку ВС РФ).
10. Зеленский стал спокойнее, он понимает картину.
11. Посмотрим, что будет (повторил х4).

Полные цитаты:

▪️[Как прошла встреча? Ваш посыл Путину после встречи с Зеленским?] Встреча прошла хорошо. Посмотрим, что произойдёт в следующие несколько дней. Я был очень разочарован, что летали российские ракеты.

▪️Впереди тяжёлая дорога. У нас была хорошая встреча. Это была прекрасная встреча. Это была красивая встреча, скажу я вам! Это самый прекрасный кабинет [Базилика Святого Петра], который я когда-либо видел! Красивая сцена. Он [Зеленский] был очень... знаете, он хочет сделать что-то хорошее для своей страны. Думаю, он делает хорошую работу и тяжело работает.

▪️[Что он сказал вам?] Он сказал, что ему нужно больше оружия. Но он говорит так уже три года. Ему нужно больше оружия, и мы посмотрим, что произойдёт. Я хочу посмотреть, что произойдёт в плане России. Потому что Россия - я был удивлён и разочарован. Очень разочарован, что они бомбили эти места после того, как мы обсудили.

▪️[Будете ли вы говорить с Путиным снова?] Да.

▪️[Зеленский говорил о Крыме?] Да, говорил, очень коротко, но Крым отдал Барак Хуссейн Обама и Байден. 11 или 12 лет назад. Это очень давно. Я не знаю, как вы можете поднимать вопрос Крыма, когда это было так давно. Никто 12 лет не поднимал этот вопрос, и сейчас они его не поднимают. Я сказал им: вам лучше пойти к Обаме. Спросите у него, почему они его отдали. Они отдали его без единого выстрела.

▪️[Зеленский готов отдать Крым?] Я думаю, да. Это война Байдена.

▪️[Что вы хотите, чтобы сделал Путин?] Я хочу, чтобы он прекратил стрелять, сел за стол и заключил сделку. У нас есть контуры сделки, я думаю. Я хочу заключить её и покончить с этим. Просто вернуться к жизни.

▪️[Какие действия вы планируете предпринять против России?] Я много чего могу сделать. Мне бы не хотелось это делать, но у нас есть много сильных сторон. Знаете, мы построили Соединённые Штаты. Я думаю, нас теперь больше уважают как страну чем когда-либо. Больше никаких игр. <...> Цены на продукты падают, цены на яйца падают.

▪️[Вы доверяете Путину?] Я дам вам знать через две недели.

▪️[А можете конкретнее уточнить?] Две недели или меньше. Ну или чуть больше. Но, знаете, они теряют много людей. 3-4 тысячи человек умирает каждую неделю - это очень большие потери.

▪️[Каковы ваши отношения с Зеленским теперь, лучше, чем после Овального кабинета?] Они никогда не были плохими. У нас был маленький диспут, потому что я не согласился кое с чем, что он сказал, и всё это на камеру, но для меня это окей, но у нас был диспут, но я...

▪️Смотрите, он в тяжёлой ситуации, очень тяжёлой ситуации. Он воюет с намного бóльшим войском. Намного бóльшим. И эти [российские] войска не были слишком выдающимися. Всё оказалось намного сложнее, чем они [россияне] думали. Но им [украинцам] помогло то, что мы дали им помощи на $350 млрд (на самом деле около $120 млрд, - прим).

▪️[Видите ли вы другое отношение со стороны Зеленского?] Да, я вижу, что он стал спокойнее. Я думаю, он понимает картину. И я думаю, он хочет заключить сделку. Не знаю, хочет ли он заключить сделку. Но, думаю, хочет.

Offline Teagan

« Reply #19481 : Квітень 28, 2025, 13:27:10 »
 :rofl:
Вибачте, це нервовий сміх. Ну схоже шо сильно гірше не стало і то норм.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #19482 : Квітень 28, 2025, 20:46:49 »
Він лише йобнутий дід. Як його тільки в президенти пустили?
Тю, ля, а шо?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19483 : Квітень 28, 2025, 21:06:35 »
Цитувати (виділене)
Трамп: Я керую країною і світом. Мені дуже весело, враховуючи те, що я роблю.

"Першого разу у мене було дві речі — керувати країною і виживати; у мене були всі ці негідники. А вдруге я керую країною і світом. Мені дуже весело, враховуючи те, що я роблю. Ви знаєте, те, що я роблю, є дуже серйозною справою" — сказав Трамп в інтерв'ю The Atlantic.

Санітари, де ви?
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #19484 : Квітень 29, 2025, 02:58:37 »
Санітари, де ви?
Тут, кстати, Трампелло сказал правду.  :grin:
В свой первый срок он на самом деле боялся и импичмента, и тюрьмы, и, просто огласки некоторых фактов его биографии.
Знала кошка, чье мясо съела...
Еще в первый срок он понял, что и "сдержки и противовесы" и "все равны перед законом" это полный пшик в его стране.
Теперь, он, по сути, диктатор-лайт (пока, лайт ...  :sneaky:)
И весь мир смотрит ему в грязный американский рот место того, чтобы пытаться максимально стать автономыми (в военном, политическом и экономическом смыслах) от США.
Например, у нас в субботу федеральные выборы - одна из партий "Trumpet of Patriots" (Трампет от слова Трамп, поняли, да?  :smilie5:)
Лидер этой партии местный миллиардер полезных ископаемных.
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19485 : Квітень 29, 2025, 09:54:33 »
в Канаді завдяки Трампу консерватори втратили гарантовану перемогу на виборах.

Правляча у Канаді Ліберальна партія на чолі з Марком Карні перемагає на виборах

Марк Карні офіційно обраний прем'єр-міністром Канади:

"Наша стара модель відносин зі Сполученими Штатами — побудована на поступовій інтеграції — завершилась.

Це трагедія, але водночас і нова реальність.

Ми подолали шок від американської зради, але ми ніколи не повинні забувати уроки.

Ми повинні дбати про себе і, перш за все, ми повинні піклуватися одне про одного."

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19486 : Квітень 29, 2025, 10:09:00 »
Цитувати (виділене)
🇺🇸 Радники Трампа виконують його накази тільки з другого разу, бо він «меле дурниці», пише The Atlantic.

Це негласне правило в Адміністрації президента США, зазначають журналісти. Через імпульсивність Трампа варто виконувати тільки те, що він сказав щонайменше двічі.

Як приклад — Трамп казав, що хоче очолити Космічний центр імені Кеннеді, а також позбавити ліцензії програму «60 хвилин» і телеканал CBS News із Paramount. Проте минув час, а жодних практичних дій Адміністрація президента так і не вчинила.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #19487 : Квітень 29, 2025, 15:46:45 »
Восени, коли йшли передвиборні перегони, підписалася на купу усілякого різного (лайна, чесно кажучи :)). Щоб краще уявляти різні точки зору, і аргументи сторін.
Тепер ніяк не вдається позбутися цих підписок. Ну і отримую  цікаві пропозиції
«Even though President Trump is in power, the leftist Deep State’s tentacles still spread throughout all levels of the federal government.
The Daily Signal’s own Tyler O’Neil exposes this leftist cabal in his new book, The Woketopus: The Dark Money Cabal Manipulating the Federal Government.»
Жах :smilie5:
The best is yet to come.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #19488 : Квітень 29, 2025, 17:39:45 »
«Even though President Trump is in power, the leftist Deep State’s tentacles still spread throughout all levels of the federal government.
The Daily Signal’s own Tyler O’Neil exposes this leftist cabal in his new book, The Woketopus: The Dark Money Cabal Manipulating the Federal Government.»

Причем, я уже сейчас могу с уверенностью предсказать, что дальше с этой левацкой камбалой лучше не станет. У нас, вон, правые уже лет 20 у власти, а спрут глубинного государства, если послушать Нетаньяху, по-прежнему телепает своими щупальцами в самых неподобающих местах. Проклятые леваки засели абсолютно во всех ключевых институтах государства, и с завидным постоянством срут в штаны нашему лидеру. Прокуратура - леваки. Внутренняя разведка - коммунисты. Верховный суд - пятая колонна. Журналисты - и так понятно. Гражданское общество - Сорос и мировое еврейство. Нет, стоп... Словом, да, этот спрут всерьез и надолго.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19489 : Квітень 29, 2025, 19:28:33 »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #19490 : Квітень 29, 2025, 20:35:00 »
Республіканська партія остаточно перетворилась на фашистську. Подивимось, чи буде трамп підпалювати конгрес.

Online Фрейя

• Hero Member
« Reply #19491 : Квітень 29, 2025, 22:11:49 »
Цитувати (виділене)
Дональд Трамп вважає, що опитування медіа щодо рейтингів його адміністрації є  «фейком».

«Опитування брехливих ЗМІ, як і самі ці фейкові новини, є фейком! Ми чудово справляємося, краще, ніж будь-коли раніше», — написав президент США.

Президент США не назвав опитування, яке його обурило. Проте нещодавно CNN опублікувала дані, які свідчать про те, що підтримка Трампа наразі є нижчою, ніж у всіх його попередників протягом останніх 70 років.

22% респондентів висловили рішучу підтримку діяльності Трампа на посаді президента, тоді як 45% заявили про протилежне.

Як свідчать результати опитування Reuters / Ipsos, рейтинг схвалення Трампа впав до найнижчого рівня з моменту його повернення до Білого дому.

Близько 42% респондентів опитування схвалили роботу Трампа на посаді президента. Три тижні тому опитування Reuters / Ipsos показало 43%, а відразу після інавгурації Трампа в січні — 47%.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19495 : Квітень 30, 2025, 10:43:10 »
Elon Musk has exited the White House—physically, at least.

President Donald Trump’s “special government employee” is no longer working within the Department of Government Efficiency (DOGE) offices as he prepares his exit from the Trump administration and focuses more on saving his floundering businesses from failure.

“Instead of meeting with him in person, I’m talking to him on the phone, but it’s the same net effect,” White House Chief of Staff Susie Wiles told the New York Post in an interview discussing the Trump administration’s first 100 days.

“He’s not out of it altogether. He’s just not physically present as much as he was,” Wiles said.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19496 : Квітень 30, 2025, 11:38:30 »
Elon Musk has exited the White House—physically, at least.
Перший пішов.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #19497 : Квітень 30, 2025, 11:56:23 »
Цитувати (виділене)
Президент США Дональд Трамп заявив, що розглядає можливість переглянути деякі рішення Департаменту ефективності уряду (DOGE), підконтрольного американському мільярдеру Ілону Маску. Про це Трамп сказав в інтерв’ю ABC News.

При цьому Трамп високо оцінив діяльність департаменту, заявивши, що «DOGE заощадив $150 млрд».

«Були деякі речі, про які я почув, і я їх скасував, як ви знаєте. Є речі, які я зараз розглядаю можливість скасувати. Але загалом ми зекономили сотні мільярдів доларів», – зазначив він.
Пройшла любов, зів"яли помідори...

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #19498 : Квітень 30, 2025, 11:57:36 »
чекаю, коли кодлу шавок дадуть команду Маск гівно та почнуть його топити.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #19499 : Квітень 30, 2025, 12:10:01 »
Цитувати (виділене)
Президент США Дональд Трамп заявив, що розглядає можливість переглянути деякі рішення Департаменту ефективності уряду (DOGE), підконтрольного американському мільярдеру Ілону Маску. Про це Трамп сказав в інтерв’ю ABC News.

При цьому Трамп високо оцінив діяльність департаменту, заявивши, що «DOGE заощадив $150 млрд».

«Були деякі речі, про які я почув, і я їх скасував, як ви знаєте. Є речі, які я зараз розглядаю можливість скасувати. Але загалом ми зекономили сотні мільярдів доларів», – зазначив він.
Пройшла любов, зів"яли помідори...
Цифри він любить зі стелі брати.
Тю, ля, а шо?

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.