Автор Тема: Политика в США

Offline Otrawa

• Стать: Жіноча
Re: Политика в США
« Reply #18840 : Березень 04, 2025, 20:40:01 »
и надеяться, что никто не поставит перед Трампом чемодан с триллионом долларов и не попросит его решить проблему Израиля окончательно.
Уже в этом направлении идет. Если верить Блумберг, то Путин типа будет помощником Трампа в переговорах с Ираном кастательно ядерки.

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #18841 : Березень 04, 2025, 20:47:32 »
Цитувати (виділене)
Останній Капіталіст
23 хв  ·
Трюдо: Сьогодні США, наш найближчий союзник і друг, оголосив торгову війну проти Канади
Канада запровадить 25% мита на американські товари вартістю 155 мільярдів доларів
Починаючи з мит на товари вартістю 30 мільярдів доларів негайно, а мита на решту американських товарів на 125 мільярдів доларів — через 21 день
Дія канадських мит проти американських товарів продовжиться доти, доки США не скасують свої

https://www.facebook.com/watch?v=1677768806432592

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18842 : Березень 04, 2025, 21:17:09 »
шо там у Трюдо по костюму було?

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

·
1h
Please explain to Governor Trudeau, of Canada, that when he puts on a Retaliatory Tariff on the U.S., our Reciprocal Tariff will immediately increase by a like amount!
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18843 : Березень 04, 2025, 21:21:54 »
зараз всі американці дізнаються, як же насправді працюють тарифи

https://twitter.com/atrupar/status/1897000260573995155

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #18844 : Березень 05, 2025, 00:14:46 »
шо там у Трюдо по костюму було?
Тухлі не чищені.

Offline vs

« Reply #18845 : Березень 05, 2025, 00:22:21 »

Offline vs

« Reply #18846 : Березень 05, 2025, 00:37:10 »
Цитувати (виділене)
Paul Potseluev
Ладно, щоб ви не нудьгували, ось вам ще сьогоднішня новина.
У Франції вщент було спалено перший шоурум Tesla, збитків завдано десь на 700 000 євро.

Три невідомих патріоти вночі пролізли до автосалону та випробували іздєлія Ілона Маска на вогнетривкість.

https://www.ladepeche.fr/2025/03/03/info-la-depeche-incendie-criminel-dans-une-concession-tesla-pres-de-toulouse-12-voitures-detruites-au-moins-700-000-euros-de-degats-12546501.php

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18847 : Березень 05, 2025, 07:27:45 »
Цитувати (виділене)
Французький сенатор Клод Малюре: Це трагедія для вільного світу, але це перш за все трагедія для Сполучених Штатів

Вашингтон став двором Нерона. Запальний імператор, покірні придворні та кетаміновий блазень, відповідальний за очищення державної служби.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #18848 : Березень 05, 2025, 07:53:01 »
ось таку трансляцію знайшла

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #18849 : Березень 05, 2025, 08:04:58 »
Так було щось важливе? Чи лише самозакохане величання рудого опудала?
Тю, ля, а шо?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18850 : Березень 05, 2025, 08:18:18 »
Так було щось важливе?
На Марсі поставлять прапор США.

Offline Eney

« Reply #18851 : Березень 05, 2025, 08:21:41 »
Цитувати (виділене)
Ostap Yarysh (кореспондент Голосу Америки)
18 хв  ·
Перша ночі у Вашингтоні, швидкі підсумки звернення Дональда Трампа до Конгресу. Про внутрішні питання - дуже багато, про зовнішню політику - порівняно мало і вкінці. Про Україну Трамп сказав таке:
“Я невтомно працюю, щоб припинити жорстокий конфлікт в Україні. Мільйони українців і росіян були даремно вбиті або поранені в цьому жахливому конфлікті, якому не видно кінця-краю. США направили сотні мільярдів доларів на підтримку оборони України, без жодного убезпечення [грошей]”.
Тут демократи, які більшість виступу на знак протесту сиділи мовчки, почали аплодувати. Один з дуже небагатьох разів за весь вечір. Дональд Трамп відреагував:
“Ви хочете продовження цього ще пʼять років? Ви б сказали так!”
Далі були слова про те, що США надали Україні значно більше за Європу, і що це потрібно зрівняти - після чого Дональд Трамп згадав про Володимира Зеленського і подальші переговори з Україною.
“Раніше сьогодні я отримав важливого листа від президента України Зеленського. У ньому йдеться, що Україна готова якомога швидше сісти за стіл переговорів, щоб наблизити міцний мир. «Ніхто не хоче миру більше, ніж українці», — сказав Зеленський, — «Моя команда і я готові працювати під сильним керівництвом президента Трампа, щоб досягти тривалого миру. Ми дуже цінуємо те, скільки зробила Америка, аби допомогти Україні зберегти суверенітет і незалежність. Щодо угоди про корисні копалини та безпеки, Україна готова підписати її в будь-який зручний для вас час».
Я ціную, що він надіслав мені цього листа. Я отримав його нещодавно. Водночас у нас були серйозні дискусії з Росією, і ми отримали сильні сигнали, що вони готові до миру. Хіба це не було б чудово?
Щодо реакції демократів - то на самому початку вони перебивали виступ Дональда Трампа і намагалися його перекричати, одного конгресмена навіть довелося вивести із зали. Після промови президента демократи мали нагоду виступити в телеефірі зі своєю офіційною відповіддю. Позицію партії представила сенаторка Еліса Слоткін. Про Україну вона сказала таке:
“Президент Трамп любить казати: “мир через силу”. Насправді цей вислів він поцупив у Рональда Рейгана. Але дозвольте сказати вам, що після видовища, яке відбулося в Овальному кабінеті минулого тижня, Рейган, мабуть, перевернувся в могилі. Ми всі хочемо припинення війни в Україні, але Рейган розумів, що справжня сила вимагає від Америки поєднання нашої військової та економічної могутності з моральною ясністю.
І та сцена в Овальному кабінеті була не просто поганим епізодом реаліті-шоу, вона підсумувала весь підхід Трампа до світу. Він вірить у те, що потрібно загравати з такими диктаторами, як Владімір Путін, і бити по зубах наших друзів, як-от канадців. Для нього лідерство Америки – це просто низка угод із купівлі-продажу нерухомості. Як дитина часів холодної війни, я вдячна, що у 80-х роках на посаді був Рейган, а не Трамп. Трамп програв би нам холодну війну”.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18852 : Березень 05, 2025, 08:38:04 »
Перемоги та провали. Як американська допомога рятувала і топила союзників

Цитувати (виділене)
"Важливо було не говорити про мир, а досягти його – і досягти правильного миру. Це ми зробили", - говорив один із президентів США у 1970-х перед виводом американських військ з країни-союзника.

За два роки цей союзник був повністю завойований супротивником, а США йому не допомогли.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #18853 : Березень 05, 2025, 09:01:58 »
Так було щось важливе? Чи лише самозакохане величання рудого опудала?
А це тепер і є важливіше - інакше нічого не пройде в божевільні. Там одного вже з зали видаляли - підозріло нагадує з'їзд КПК.
Homo homini felis est.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #18854 : Березень 05, 2025, 09:18:48 »
Я про Снайдера уже писала тут когда-то. Это был один из самых неприятных сюрпирзов после 7 октября. Но в принципе, я уже никому и ничему не удивлялюсь. Подобные ему люди ловко присобачили деколониальный дискурс к Израилю, пофиг, что сова не лезет на этот глобус, но им плевать, им очень хочется.

Я даже не знаю, что это. Может быть, это его убеждения, а может быть просто страх, нежелание антагонизировать тусовку, в которой он варится и навредить делу, которое он считает важным. Не знаю. На мой взгляд, вред от таких людей огромен, потому что человек, который не в теме относительно Украины, послушав такое интервью может задаться вопросом - так что, про Украину это тоже все вранье? Точно так же, как какой-нибудь обыватель, который послушает сегодня Грету, вполне может прийти к выводу, что изменение климата это такая же херня, как геноцид и апартеид в Палестине.

Уже в этом направлении идет. Если верить Блумберг, то Путин типа будет помощником Трампа в переговорах с Ираном кастательно ядерки.

Переговоры, видимо, о том, сколько боеголовок Хуйло готов передать Ирану.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #18855 : Березень 05, 2025, 09:23:23 »
Неважно, согласны ли вы с причиной их протестов, тотальный запрет на протесты (?) поведет нас по скользкой дорожке,
Ну, он угадал.

Ну так
конечно, они будут использовать "борьбу с антисемитизмом" в своих целях, кто бы сомневался.

Что характерно, однако, их опасения, по крайней мере пока, похоже, остаются неоправданными. Не знаю, может быть просто в мой информационный пузырь не проникают новости о массовых студенческих протестах против воцарения олигархата, разрушения государства, безумных торговых войн, предательства союзников, и прочего. Потому что я о них пока ничего не слышу. Кучу дебилов в арафатках с антиизраильскими лозунгами, не дающих нормальных студентам учиться, я вижу. Других протестов как-то не очень. Даже не знаю, в чем тут дело, какого магического ингредиента не хватает для того, чтобы из искры возгорелось пламя. А ведь тот же Снайдер очень правильно предупреждал - начинайте протестовать как можно раньше, потому что с каждым днем набирающая силу тирания будет делать протест все более и более дорогостоящим для вас.  :unknown:

Offline Rumor

« Reply #18856 : Березень 05, 2025, 09:32:43 »
Я даже не знаю, что это. Может быть, это его убеждения, а может быть просто страх, нежелание антагонизировать тусовку, в которой он варится и навредить делу, которое он считает важным.
После книги Тувия Тененбома я уверен, что это убеждения.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18857 : Березень 05, 2025, 11:27:55 »
хто ще не вирішив, що він буде робити під час Третьої світової, саме час починати думати

https://twitter.com/ChineseEmbinUS/status/1897149198300291120

Offline Smoke

« Reply #18858 : Березень 05, 2025, 11:39:22 »
Что характерно, однако, их опасения, по крайней мере пока, похоже, остаются неоправданными. Не знаю, может быть просто в мой информационный пузырь не проникают новости о массовых студенческих протестах против воцарения олигархата, разрушения государства, безумных торговых войн, предательства союзников, и прочего. Потому что я о них пока ничего не слышу. Кучу дебилов в арафатках с антиизраильскими лозунгами, не дающих нормальных студентам учиться, я вижу. Других протестов как-то не очень. Даже не знаю, в чем тут дело, какого магического ингредиента не хватает для того, чтобы из искры возгорелось пламя. А ведь тот же Снайдер очень правильно предупреждал - начинайте протестовать как можно раньше, потому что с каждым днем набирающая силу тирания будет делать протест все более и более дорогостоящим для вас
Потому, что предпочитают искать ключи под фонарем, а не там где потеряли. Легче выбрать себе противника, который не сопротивляется. Это касается и борьбы против изменения климата и за права женщин и за права человека в целом.
Посмотрев на все это, нету у меня хороших прогнозов, Трамп спалит все это сгнившее болото до основания.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18859 : Березень 05, 2025, 15:35:47 »
Trump just directly threatened tariffs on South Korea and indirectly threatened tariffs against Japan, countries that host thousands of US troops.

That could prove disastrous for politically unstable Seoul and Tokyo—and a gift to Beijing.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18860 : Березень 05, 2025, 15:39:21 »
Почему Токио politically unstable?
Что я пропустила? :blush:
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18861 : Березень 05, 2025, 16:15:06 »
Почему Токио politically unstable?
Что я пропустила? :blush:
https://www.voanews.com/a/after-vote-japan-faces-new-era-of-political-instability/7841519.html
“To deal successfully with Mr. Trump, you need to be strong, you need to be well endowed with your political capital. And that's the thing that the Japanese leader – Ishiba, whoever – cannot show and cannot have.”

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18862 : Березень 05, 2025, 16:17:42 »
Китай буде діяти до мідтермів, вони вже прямо обозначили, що їм срати на Штати і якщо треба, то вони готові воювати. тому операція по Тайваню переноситься на 26 рік в моєму календарику. звісно, єбанутість Трампа може прискорити і цей сценарій.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18863 : Березень 05, 2025, 16:21:05 »
Мабуть скоро весь світ на стрілка скинеться.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18864 : Березень 05, 2025, 16:22:35 »
Мабуть скоро весь світ на стрілка скинеться.
ну цей варіант дозволив би уникнути ВВ3 та взагалі був би набагато дешевший для світу. Кеннеді завалили за набагато менші приколи.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #18865 : Березень 05, 2025, 16:59:41 »
“To deal successfully with Mr. Trump, you need to be strong, you need to be well endowed with your political capital. And that's the thing that the Japanese leader – Ishiba, whoever – cannot show and cannot have.”
А, понятно. Если не диктатор у руля страны, то все эти страны политически не стабильны. Трамп художник, он так видит.
Как же северо-корейскому Пончику повезло.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18866 : Березень 05, 2025, 17:23:48 »
останній бастіон, чекаємо твіти кетамінового дебіла

BREAKING: In a 5-4 vote, the US Supreme Court has just DENIED Trump‘s bid to cancel $2 billion in USAID spending.

Offline vs

« Reply #18867 : Березень 05, 2025, 17:52:12 »
Amy Coney Barrett дуже смілива жінка

(її призначив трамп, вона проголосувала проти і її голос став вирішальним)

Offline vs

« Reply #18868 : Березень 05, 2025, 17:57:02 »
Цитувати (виділене)
make america great depression again

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18869 : Березень 05, 2025, 18:04:33 »
the US Supreme Court has just DENIED Trump‘s bid to cancel $2 billion in USAID spending.
Це виплати іноземним гуманітарним організаціям за вже виконану роботу.

0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.