Цитувати (виділене)Якщо наші пращури цього дня спостерігали за інеєм, то вірили, що 15—16 червня буде дощ.
Якщо наші пращури цього дня спостерігали за інеєм, то вірили, що 15—16 червня буде дощ.
Тумааан!ужос
Ничо так в Киеве метель, откуда не возьмись.
Протягом усього дня у Полтаві утримається хмарна погода. Нічний сильний дощ зі снігом вранці змінився снігом, який повинен припинитися в середині дня.
Тиск атмосферного стовпа до вечора підросте на 5 міліметрів і чи навряд що на це зможе вплинути.
Блядская зима у нас опять решила напомнить о себе. -7 и снег. Хай тобi грець, тварюко...
Цитата: Eney від Січень 26, 2017, 08:51:23Тиск атмосферного стовпа до вечора підросте на 5 міліметрів і чи навряд що на це зможе вплинути. Це, безумовно, впливає на усі вимірювачі тиску. В них щось там починає ворушитися і змінюватися. Дуже тривожне видовисько.
Вот сто пудов. Вроде и не экстремальная. Но где это видано - всю зиму в Одессе мороз? Хочу уже туманы слякоть и грязь .
У нас довольно теплая зима. Правда, прошлая или позапрошлая - ваще была плюсовая температура больше месяца.А сейчас ударил гадский мороз. И местами - каток.
Цитата: Аля від Січень 26, 2017, 13:05:15У нас довольно теплая зима. Правда, прошлая или позапрошлая - ваще была плюсовая температура больше месяца.А сейчас ударил гадский мороз. И местами - каток.Такое чувство, что мы поменялись местами. Ибо зима по-крымски, это колебания температуры от нуля до +10, с редкими осадками, ну и одной-двумя неделями за все три месяца, когда выпадает снег и температура опускается ниже -5.
Якщо зранку ворона розкаркалась, то слід чекати на заметіль.
а у нас жопа и крыши сдувает.
Не каркала, пока я у машины мерзла. Дура она, что ли. -14
Цитата: ~Багира~ від Січень 27, 2017, 13:10:42Не каркала, пока я у машины мерзла. Дура она, что ли. -14У нас нехилая такая стая орала в 7:00. Быть метели.Правда они каждое утро орут, но то таке.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Січень 27, 2017, 16:07:31Цитата: ~Багира~ від Січень 27, 2017, 13:10:42Не каркала, пока я у машины мерзла. Дура она, что ли. -14У нас нехилая такая стая орала в 7:00. Быть метели.Правда они каждое утро орут, но то таке. Написано - "ворона".
Цитата: Eney від Січень 27, 2017, 16:10:53Цитата: Кіндрат Калистратович від Січень 27, 2017, 16:07:31Цитата: ~Багира~ від Січень 27, 2017, 13:10:42Не каркала, пока я у машины мерзла. Дура она, что ли. -14У нас нехилая такая стая орала в 7:00. Быть метели.Правда они каждое утро орут, но то таке. Написано - "ворона". Е... тобто, якщо я, замість звичної зграї побачу однісеньке пташеня, то це буде вона, заметіль?
0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.