Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14130 : Травень 27, 2026, 09:56:38 »
Ніч можна вважати досить спокійною, ттт.Російські війська вночі атакували Україну  усього 163 дронами, подавлено 150.

Чернігів -  близько 15 вибухів, пошкоджено  деревообробне підприємство та критична інфрастуктура, а такж дачні будинки.
Рівненщина - пошкодження цивільного підприємства.
Харківщина - удар по бригаді енергетиків, 2 постраждалих.

Відео - приліт шахеда поруч з працюючим комбайном. На щастя, обійшлося переляком та вирвою https://t.me/operativnoZSU_chat/262962

12:58  - швидкісна ворожа ціль на Дніпро, вибухи.
Серія вибухів у Одесі.

17.30 Херсон- атакаросійських терористів на дитячий майданчик. Постраждала  родина, батько загинув,  мама з 2 доньками госпіталізовані.
« Останнє редагування: Травень 27, 2026, 20:12:40 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14131 : Травень 27, 2026, 10:38:55 »
Сили безпілотних систем заблокували російський логістичний маршрут Р-280 на трасі Маріуполь - Мелітополь - Сімферополь.
Таганрог - вибухи, після чого на території авіаційного ремонтного заводу № 325 спалахнула масштабна пожежа.
Вороніж - вибух та пожежа в районі аеропорту "Балтимор".
Севастополь - комбінована атака. Пошкоджена будівля Центрального банку, штаб ЧФ рф, багатоповерхівка, скління в житлових будинках.
Туапсе - черговий вибух у районі НПЗ.
« Останнє редагування: Травень 27, 2026, 13:45:43 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14132 : Травень 29, 2026, 07:53:37 »
Рашисти добралися йдо Румунії. Під час нічної атаки на Одесу дрон залетів до міста Галац, в  багатоповерхівкці виникла пожежа, 2 постраждалих. Ну й туркам дісталося  - атака на  суховантаж ANT, (прапором Вануату,країна-судновласник Туреччина), пожежа, 2 постраждалих.
Запоріжжя - нічна атака на Олександрівський район, пошкоджено 4 будинки, автівки, школа і дитсадок, 3 поранених.

Ізмаїл - дрон заплутався в електромережі, зникло електропостачання.
« Останнє редагування: Травень 29, 2026, 08:59:45 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14133 : Травень 29, 2026, 07:57:34 »
Після атаки БПЛА  на  Волгоградський НПЗ "Лукойл-Волгограднефтепереработка"- пошкодження та пожежа.
 Ярославль - губернатор повідомляє про перекриття дороги на виїзд з міста в бік столиці, в цьому районі знаходиться промзона, в якій стоїть Ярославський НПЗ.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #14134 : Травень 29, 2026, 16:04:30 »
DeepState: Сили Оборони України звільнили територію поблизу Новоселівки, а також проводять зачистки від ворога поблизу Воронного, Січневого, Піддубного, Товстого, Новохатського та Зеленого Гаю.

❗️Изменение: +46.4 км²
https://t.me/ShrikeNews/30024
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14135 : Травень 30, 2026, 06:50:08 »
У ніч на 30 травня в Армавірі атаковано нафтобазу ТОВ "Південна нафтова компанія".
"Крымский ветер" пише про вибухи у Севастополі та Феодосії. Очевидці повідомляють, що у Феодосії сталося влучання БпЛА по місцевій нафтобазі.
Таганрог -серія вибухів і фіксується займання у районі порту, пожежа на танкері,  палає резервуар з пальним та адмінбудівля. Також знищено оперативно-тактичний ракетний комплекс "Іскандер" на пусковій позиції та 2 літаки Ту-142 на військовому аеродромі.
Траса Ростов-на-Дону — Крим перебуває під вогневим контролем Сил оборони, в Крму лімітована купівля бензину (20 л на людину на добу).
« Останнє редагування: Травень 30, 2026, 10:43:34 від Солоха »

Offline Solmir

• Киев
« Reply #14136 : Травень 30, 2026, 07:39:09 »
Минулої доби ліквідовано 1430 окупантів!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14137 : Травень 30, 2026, 10:42:24 »
Почався ранок, почалися атаки.

Запоріжжя - атака на промпідприємство. Пошкоджені будинки поруч, 1 загиблий, є постраждалі. Повторна атака вдень. Пожежі  в приватному секторі. Пошкоджено залізничну інфраструктуру та електровоз і тепловоз. Загинув машиніст,2 працівників зазнали травм.
Рівненська область - пошкодження приватного підприємства.
Шостка - знищений жд вокзал, пошкоджена залізнична інфраструктура

« Останнє редагування: Травень 30, 2026, 15:17:37 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14138 : Травень 31, 2026, 07:08:55 »
Атаки на ворожі НПЗ тривають.
Горить найбільшеі найстаріше в Поволжжі нафтопереробне підприємство в Саратові, а також нафтобаза в селищі Матвєєв Курган, Ростовська область
В окупованому Вуглегірську горить склад з пальним.
Кіровстка область, Уржумський район, горить ЛДВС  «Лазарєво», що переганяє нафту з Сибіру на НПЗ раші та на експорт в північні порти.

Гори-гори ясно, щоби не погасло.

Білецький повідомляє про повний вогневий контроль ЗСУ всієї території Луганщини.
« Останнє редагування: Травень 31, 2026, 15:36:13 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14139 : Травень 31, 2026, 07:11:12 »
Кілька годинний ніной обстріл Сумщини. В Сумах горить АЗС, у Шостці  пошкоджені житлові та нежитлові будівлі, адміністративні споруди,  транспорт, на кількох локаціях  пожежі. Знеструмлений Конотоп.

Другий день масовані атаки по Рівненщині, вибухи, влучання. Житомирська, Харківська, Запорізька та ін . області - атаки по об'єктах критичної інфраструктури.

Удар по Дніпру, пожежа. Повністю знищене велике відділення "Нової пошти". Оголощена вартість посилок, що були на складі та в автівках поруч, буде компенсована компанією.
Донеччина - зруйновано церкву у с.Рокитне,у Слов'янську згоріла АЗС , зруйновано 5 будинків, постраждала мати з дитиною.
« Останнє редагування: Травень 31, 2026, 15:32:40 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14140 : Червень 01, 2026, 06:32:23 »
Харків - нічна атака.В  Основ’янському районі пошкоджений 5поверховий  будинок і багатоповерхівки неподалік, гаражі, авто. Спалахнула пожежа. 2 постраждалих.
 Суми -"Герань" пошкодила 4 будинки та дитсадок.
Запоріжжя - вибухи. Зруйновано приватний будинок, інші наслідки уточнюються
Білгород-Дністровський -внаслідок актаки постраждали адміністративні споруди, медична установа, значні руйнування, пошкодження інфраструктури.
« Останнє редагування: Червень 01, 2026, 13:51:05 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14141 : Червень 01, 2026, 13:55:14 »
Бердянськ- це Україна, рускім караблям там нема чого робити.

Сьогодні вночі наші БпЛА завдали удару по російському суховантажу, що перебував на розвантаженні в тимчасово окупованому Бердянську з грузом БК для окупаційних війск.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14142 : Червень 02, 2026, 08:23:35 »
Масована нічна атака балістикою і дронами по Дінпропетровській, Сумській, Запорізькій, Київській та Харківській областях України. Відомо про десятки поранених,є загиблі.

Киів - удари по 8 районах, руйнування, пожежі.Подільськийу район- влучання у 9верховий житловий будинок частково обвалилися верхні поверхи. 5 постраждалих, під завалами можуть залишатися люди. Пожежі на територях навчального закладу та комунального підприємства.В Оболонському районі на території будівництва загорілося побутове приміщення. У Шевченківському районі пошкоджень зазнала дев’ятиповерхівка. Частково зруйновані фасад будинку та дах.  Дарниця - пожежа на АЗС. Голосіївський район - пожежа та руйнування будівлі на торгівельному майданчику, пожежі в офісних приміщеннях. Святошинський та Печерський райони - незначні  пошкодження будівель.Без електроенергії лишились 140 тисяч громадян у Святошинському, Оболонському та Шевченківському районах. Відновлювальні роботи проводяться, поранено 2 співробітника ДТЕК. 5 загиблих.

Дніпро - пошкодження підприємства, багатоквартирних будинків, гаражів, пожежної частини, гаражів, автівок.33 людини  пораненно. 1 рятувальник загинув під час повторного прильоту. З-під завалів дістали вже 12 тіл.

Запоріжжя - близько 20 комбіновнаих ударів, пошкодження промислової інфраструктури та 17 житлових будинків. На даху одного з них застяг шахед. Проводяться рятувально-відновлювані роботи. Вечірня атака - пошкоджена будівля райадміністрації

Харків - масована атака по 4х районах міста. Пошкоджені будинки, адміністративні споруди,  об’єкти цивільної  та промислової інфраструктури. Найбільш постраждав Основ'янський -
« Останнє редагування: Червень 02, 2026, 20:05:32 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14143 : Червень 02, 2026, 08:42:28 »
"По-перше, це красиво". Після дронової атаки горить Ільский нафтозавод в Краснодарському краї

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14144 : Червень 03, 2026, 08:29:51 »
Гучне відкриття міжнародного економічного форуму в пітері. Фейерверк на "Петербурському нафтовому терміналі", одному з найбільших на болотах.

Під Тамбовом, у колишньому Козловську, тепер Мічурінську, горить завод "Прогрес", де виробляють датчики та гіромотори для ракет, а також електротехнічну  продукцію і т обладнання для газо- та нафтопроводів.   От займалися б прщеплюванням яблук на березу, і нічого б у них не горіло.

У Саки на аеродром ще раз прилетіло. Так що самий надійний спосіб евакуації з Криму - пішки.
« Останнє редагування: Червень 03, 2026, 11:24:54 від Солоха »

Offline Mike123

« Reply #14145 : Червень 03, 2026, 09:47:07 »
Гучне відкриття міжнародного економічного форуму в пітері. Фейерверк на "Петербурському нафтовому терміналі", одному з найбільших на болотах.
8)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14146 : Червень 03, 2026, 11:20:32 »
А у нас знову гучно, дронова атака на 17 областей.

Запоріжжя - ранкова атака на АЗС, потім ще одна по пожежникам. Денний приліт - зруйнована нежитлова забудова, 1 загиблий. Ще атака пізно ввечері - приліт по багатоверхівці у спальному районі.
Харків - атака на Основ'янський та Холодногірський райони, пожежі, є постраждалі.
Херсон - нічна атака на житловий будинок, загинула жінка.
Дніпро - вибух по складах  АТБ. 5 постраждалих.
Краматорськ - удар по житловому кварталу, є загиблі та поранені.
« Останнє редагування: Червень 03, 2026, 22:23:00 від Солоха »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #14147 : Червень 03, 2026, 12:03:59 »
🔥 У Кронштадті оператори 1 ОЦ СБС уразили корвет «Бойкій» — носій керованої ракетної зброї.

Це серійний корвет ВМФ РФ, який входить до складу Балтійського флоту.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Вночі по Україні летів "Іскандер-М" та 293 БпЛА (264 цілі знешкоджено).

Харків - удар у багатоповерхівку, пожежа.
Херсон - атака на житловий будинок у Корабельному районі, постраждав 12річний хлопчик.
Дніпропетровщина -  у Павлограді ударом пошкоджено багатоквартирний будинок та автомобілі, 2 постраждалих. Прильоти у Кривий Ріг, Нікополь та інші населені пункти регіону.
Обстріл Запорізької ТЕС, єдиного джерела живлення для ЗАЕС. Вечірня атака по Запоріжжю. Знищено найбільший логістичний центр АТБ. Атаковано транспортну зупинку, на щастя, ніхто не постраждав
« Останнє редагування: Вчора в 18:44:34 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Тула- вибух на збройовому заводі, унаслідок чого сталася пожежа і загинули люди.

Крим -біля населеного пункту Юркіне, безпілотники першого окремого центру СБС поцілили в сторожовий корабель "Світляк".  В районі Сак , дрони поцілили-дрони в радіотехнічну систему ближньої навігації РСБН-4Н. Також є ураження в залізничні та енергетичні вузли окупаційних військ

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14150 : Сьогодні в 11:17:25 »
Ворожі ракетно-дронові атаки практично нон-стоп. Агентура теж працює, на жаль.
Київ - вибух при огляді поштової посилки в терміналі на Оболоні.
Запоріжжя - після вчорашнього вечірнього удару по центру (ох і гриміло ж!) та прильоту на Шевчик, де постраждало  4 багатоповерхівки, було вбиио жінку та поранено 4 особи,  вранці був атакований спальний мікрорайон, де пошкодили 1 багатоповерхівку та 11 приватних будинків, заклад освіти , зруйнували магазини, знищили автівки. 16 поранених, в т.ч. дитина. Тільки що знову тривога.
Харків - 2 прильот дронів, пошкоджено приватний будинок.
Київщина - зруйновано завод "Яготинське для дітей", 4 загиблих, 4 поранених.

На Одещині рашисти двома балістичними ракетами з касетною бойовою частиною влучили в об’єкт інфраструктури, який забезпечує критично важливу логістику регіону. Поранення отримали 8 дорожніх працівників, двоє з них у важкому стані.

Росіяни атакують Одещину балістикою та дронами, у цей час стався приліт в румунському порту Констанца . Відео https://t.me/operativnoZSU_chat/263680 ВМС підтвердило, що це український морський безпілотник, який під впливом засобів РЕБ росіян втратив управління. Необхідна інформація ВМС Румунії була надана,  морський бкзпілотник самопідірвався приблизно о 10:30, не спричинивши жертв.

На Херсонщині вороги вдарили БпЛА по АЗС, загинула одна людина, ще 11 постраждали.Загорілися газовий модуль, будівля АЗС та чотири автомобілі.
« Останнє редагування: Сьогодні в 18:53:32 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14151 : Сьогодні в 11:20:09 »
1 окремий центр Сил безпілотних систем взяв під вогневий контроль Донецький аеропорт. Це перша операція такого типу в сучасній історії. Оператори 1 ОЦ СБС уразили пускові установки та розрахунки на злітній смузі та додали, що підрозділ планомірно випалює ворожу інфраструктуру, роблячи функціонування аеродрому неможливим.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.