Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14040 : Квітень 14, 2026, 06:50:09 »
Атаки тривають.
Херсон - безпілотника влучив у легковий автомобіль. Виникла пожежа, внаслідок якої постраждали двоє осіб.
Удари по Харківщині, Сумщині, Запоріжжю.

Просування РФ на  Сумщині.

На території Ізмаїльського порту пошкоджено цивільне судно під прапором Панами, причал, баржу, портове обладнання. Зруйновано будівлю СТО з подальшим загоранням. Знищено 2 пасажирські автобуси, 7 легкових автомобілів,  пошкоджено автомобіль «швидкої допомоги».У  6 приватних будинківх пошкоджено покрівлі.
Кривий Ріг атаковано шахедами.Пошкоджено інфраструктуру, виникла пожежа.

Росіяни вдарили шістьма КАБами по дамбі на Печенізькому водосховищі, критично важливому для водопостачання Харкова та області.

Об 11.30  14 квітня російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. На місці влучання виникла пожежа, 4 загиблих та 25 поранених.

У Черкасах,  внаслідок ворожої атаки БпЛА пошкоджено щонайменше чотири багатоповерхівки. Загинув 8-річний хлопчик,ще 9 людей доправлено до лікарні, серед них – дитина.

Вечірня  атака по Запоріжжю, влучання в обʼєкт промислової інфраструктури, пожежа.

В той же час:
Численні удари по Криму, Краснодарщині,  Мелітополю.
Зачистка нашими військовими Степногірська - ключової точки наступу на Запоріжжя.

« Останнє редагування: Квітень 14, 2026, 21:36:00 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Знову масована атака по всій Україні.
Черкаси - вибухи, 3 поранених.
Дніпро - вибухи у середмісті, пошкоджена 9поверхова новобудовата ще 30 будинків, пожежа в адмінбудівлі.Атака на  навчальні корпуси та гуртожитки Українського державного університету науки і технологій та Політехніки, Поранено 1 жінку.
Суми - подвійна атака по промзоні, першу і другу пожежі ліквідовано.
Одещина - внаслідок ударів  безпілотниками почались пожежі, пошкоджено складські та адміністративні будівлі.

Запоріжжю добряче дісталося. Вибухи з 4.30. Пожежа на автостоянці, постраждало підприємство . О 6й вибух неподалік від мене, схоже, цілились у лікарняні будівлі. Влучання у зупинковий комплекс, пожежа, постраждали житлові будинки неподалік. В одному з кіосків загинула 74-річня продавчиня. О 7.50 ще й ФПВ по фурі прилетів. 17.40 -удар по промисловому підприємству.
« Останнє редагування: Вчора в 17:47:17 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14042 : Сьогодні в 07:09:35 »
Уночі 16 квітня  чергова масована атака по українських містах.

Киів -внаслідок обстрілу загинули 5 людей, серед них 12-річний хлопчик, та 21 отримали травми. у Подільському, Оболонському, Шевченківському та Деснянському районах зафіксовано руйнування будинків та пожежі через уламки ракет. Повторна атака зранку,  у Подільському районі зафіксовано пряме влучання  безпілотника у багатоповерховий житловий будинок.

Дніпро -  дрони-камікадзе і балістичні ракети, а серія вибухів. У місті спалахнули житлові будинки, гаражі, машини. Пошкоджено навчальний заклад, 5-поверховий та приватний будинки. 10 осіб дістали поранення, під завалами може бути людина.

Одеса - попередньо пʼятеро постраждалих. Пошкоджені будівлі і декількох районах міста.

Атака на Запоріжжя. Пошкоджена транспортна зупинка, гуманітарний центр, 8 багатоповерхівок. Ще одна атака о 17.30, вибух, пожежа, зруйнований Дім молитви. Одна людина постраждала, одна загинула.

Херсон тимчасово залишився без електропостачання. Фахівці з'ясовують причини знеструмлення
« Останнє редагування: Сьогодні в 17:47:53 від Солоха »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #14043 : Сьогодні в 17:59:51 »
Суд відпустив Шуфрича на домашній арешт.

У нас навіть якби путіна судили, дали б йому нічний домашній. Або особисте зобовʼязання.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #14044 : Сьогодні в 18:21:22 »
Та відпустили б за кордон у відрядження.

AVI і 6 Гостей дивляться цю тему.