Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Milena

А чого оте зелене непорозуміння лізе у ті сфери державного керування, до яких воно не має відношення, а саме до "кадрових змін в енергетиці" і "перезавантаження ключових державницьких посад", ящо згідно з Конституцією України, сфера діяльності Президента охоплює його керівництво в сфері гарантування суверенітету, національної безпеки та прав громадян, а також представництво держави на міжнародній арені.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Бо все в руці божій. Зєля навіть початок опалювального сезона командує. :f1:

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
Зєля навіть початок опалювального сезона командує.
Бо газ там же, де й електроенергія. Спиздили, все що навесні та влітку видобувалося. А тут такий нежданчик. В війна не закінчилася і газовидобуток розбомбили. Ще й за дупу міцно схопили.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13773 : Сьогодні в 08:02:49 »
А в мене досі опалення нема. Ну то таке, багатьом гірше

У ніч на 17 листопада російська армія завдала двох ракетних ударів по Балаклії Харківської області. Під обстріл потрапила житлова забудова в центральній частині міста. Загинуло троє людей, ще 10 осіб дістали поранення, серед них - діти

У ніч на 17 листопада РФ завдала дронового удару по морському порту в Ізмаїлі Одеської області. Про це повідомила Адміністрація морських портів України у Facebook.Внаслідок обстрілу постраждала портова інфраструктура та цивільні судна біля причалів.

Румунська влада евакуювала людей із села Плауру в повіті Тулча вранці 17 листопада після того, як на танкері зі зрідженим природним газом на українському березі Дунаю сталася пожежа внаслідок атаки російських безпілотників. Село Плауру розташоване з іншого боку Дунаю від українського порту Ізмаїл.
« Останнє редагування: Сьогодні в 15:11:52 від Солоха »

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13774 : Сьогодні в 22:43:38 »
Дніпро під масованою атакою ворожих БпЛА. Вибухи

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.