Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline AVI

• Стать: Чоловіча

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13591 : Вересень 07, 2025, 09:30:02 »
Так, тільки що побачила. Типовий тероризм без суттєвого ефекту. До речі, у нас урядові будівлі роздовбали ще в перші місяці - а корсисті з того, працюють в іншому місці та й усе.
Отут гидкіше.
Цитувати (виділене)
Вчора пізно ввечері ворог завдав удару по наметовому табору цивільних в Путивльській громаді Сумщини — ОВА
Одна жінка загинула, ще семеро постраждали. Серед постраждалих 8-річний хлопчик.
Будуть кричати, що там були війська НАТО.
Ну й комунікації
Цитувати (виділене)
Через спричинені російським ударом пошкодження у Кременчуцькому районі Полтавщини в регіоні є затримки поїздів та зміни маршрутів — УЗ.Раніше ОВА повідомляла про перекриття мосту через Дніпро (https://t.me/operativnoZSU/191195) в Кременчуку - його вразила ворожа повітряна ціль.
« Останнє редагування: Вересень 07, 2025, 10:43:14 від Солоха »

Offline Георгина

« Reply #13592 : Вересень 08, 2025, 11:42:26 »
Слов нет  :smile10: :smilie2:
Ненависть

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13593 : Вересень 09, 2025, 08:29:09 »
Запоріжжя - нічний приліт БПЛА, зруйнований приватний будинок, пожежа, постраждала жінка. По області- 474 удари за добу.
На ЗАЕС - тривожна ситуація, рівень води в ставку-охолоджувачі критично низький

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13594 : Вересень 09, 2025, 15:16:07 »
Ворог скинув авіабомбу по людях, які отримували пенсії в селищі Ярова на Донеччині. 24 загиблих, 19 поранених, переважно дітні люди, а також них робітниця Укрпошти.
« Останнє редагування: Вересень 09, 2025, 16:57:14 від Солоха »

Offline Teagan

« Reply #13595 : Вересень 09, 2025, 20:31:32 »
Йобані русняві терористи шоб вони повиздихали в муках.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13596 : Вересень 10, 2025, 08:54:00 »
Ніч, як завжди, бурхлива, навіть Польща почала прокидатися.
Львів - масована атака, вибухи, про руйнцвання та постраждалих поки що не повідомляють, все працює в штатному режимі.
Вінничина - влучання в цивільні промислові об'єкти.
Черкащина - пошкодження ЛЕП, постраждалі будики, господарські будівлі, худоба.
Житомирська область - зруйновані декілька приватних  будинків та промислових підприємств, є жертви.
Хмельницький район - 3 постраждалих, пошкодження будинків, транспортних комунікацій, зруйнована швейна фабрика.
Волинь - пожежа у виробничому приміщенні.
Запоріжжя - гучно, попередньо все збили. По області за добу 421 удар, руйнування, про жертви серед цивільних повідомлень нема.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13597 : Вересень 10, 2025, 09:30:03 »
Валерій Пекар
1 год
 ·
Про можливу атаку росії на Польщу я попереджав з початку року, написавши кілька статей для польських журналів, а врешті у липні й англійською (це вже для німців), посилання в коментарях.
Російська доктрина «лімінальної війни» передбачає випробування супротивника операціями «нижче порогу», на які незрозуміло, як реагувати й чи реагувати взагалі. Поріг операцій поступово збільшується, аж до моменту, коли супротивник починає реагувати, — але на той момент операція вже має бути завершена, а її цілі досягнуті.
Лютий 2022 був не таким, бо хотілося красивого параду у Києві. А от лютий 2014 в Криму був саме таким, і «русская весна» на сході України після цього точно відповідала вищевказаній доктрині.
Не випадково Польща не називає того, хто атакує (Виправлення: Вже назвали, але росія стверджуватиме, що це українські.). Бо за цими словами мають бути дії, а до дій поки ніхто не готовий. Позбивали дрони, і наче нічого не було.
Тим часом росіяни проводять розвідку польських систем ППО та системи командування й управління. Також ми побачимо розгойдування польського суспільства та звинувачення в бік України. Все це я детально описував. Все може закінчитися самовбивчими для Польщі (з точки зору економіки) рішеннями стосовно українських мігрантів. Істерика — погана порадниця, тим більше політична істерика.
Водночас головним об’єктом розвідки є не польське ППО, а американська політика. Маємо атаку на одного зі членів НАТО (ви звернули увагу на обмовку американського конгресмена, який сказав “NATO ally” замість “NATO member”?). Негайно мають розпочатися консультації. Думаю, буде висловлено глибоке занепокоєння.
Припускаю, що ви все розумієте, тож не буду робити табличку з двох колонок «що треба було би зробити американцям» і «що зроблять американці».
Розгортання цих подій є наслідком поглиблення американо-європейського розколу та китайського підштовхування.
Що робити українцям, ви знаєте, я про це писав сотню разів. Нам повезло, з усіх народів Європи ми найбільше готові до того, що буде далі.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13598 : Вересень 11, 2025, 08:40:57 »
Дронова атака на Суми, руйнування та пожежа в навчальному закладі.
Запоріжжя - атака БПЛА, пошклдження багатоповерхівки, 3 постраждалих
Запорізька область - 527 ударів за добу, 4 поранених, руйнування будівель та господарських споруд

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #13599 : Вересень 11, 2025, 12:15:38 »
тож не буду робити табличку з двох колонок «що треба було би зробити американцям» і «що зроблять американці
Згоден. Робити табличку з двох колонок, в який друга буде порожньою, трохи дивно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Сушка з маком

• непозбувна бентега

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13602 : Вересень 13, 2025, 21:00:38 »
Вибух у Дніпрі

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Нічні атаки на Днипропетровщину та передмістя Запоріжжя. Пошкодження приватниїх будинків, інфрастуктури, пожежі. Місцями відсутнє електропостачання.
Ввечері русня скинула три ФАБ-250 на центр Краматорська, в результаті чого постраждали 9 людей — міськрада

Мадяр повідомляє про зникнення Старлінку по всій лінї зіткнення
https://t.me/operativnoZSU_chat/242936
Глобальний збій ліквідвано
« Останнє редагування: Вчора в 13:51:45 від Солоха »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
це піздєц

Romania didn't down Russian drone in its airspace because it circled back to attack Ukraine, Romanian defense minister says.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Romania didn't down Russian drone in its airspace because it circled back to attack Ukraine
Зважаючи, як збивали поляки, то румуни навряд чи більш вправні. Знову ж таки казус беллі, ой-ой.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.