Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #13290 : Червень 07, 2025, 07:30:29 »
Вночі в Харкові ворог завдав комбінованого удару по Харкову — адміністрація.За інформацією Синєгубова ворог вдарив 53 «шахедами», ракетою та 4 КАБами.
Зокрема, постраждали Основʼянський та Київський райони міста. В Київському районі прильоти прийшлись по цивільному підприємству. Основʼянському районі ворог вдарив по багатоповерхівці, вбивши двох та поранивши 17 цивільних.
За попередньою інформацією, по місту вдарили 48 «шахедів», 2 ракети та 4 КАБи.
На підприємстві в Київському районі внаслідок прильотів почалась пожежа площею 10000 кв.м. Влучання сталось в 4 будівлі цеху. Кількість загиблих -3.
Апдейт Вже 21 постраждалий внаслідок ударів рф по Харкову
В Луцьку завершили пошуково-рятувальні роботи після ворожих ударів 6 червня — ДСНС
Сьогодні вранці з-під завалів зруйнованого під'їзду 9-поверхового будинку в Луцьку було знайдено тіло дівчини.
Загалом відомо про 2 загиблих та 30 постраждалих людей.

« Останнє редагування: Червень 07, 2025, 09:23:03 від Солоха »

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #13291 : Червень 07, 2025, 09:09:10 »
Нічка була капець яка гучна.
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13292 : Червень 07, 2025, 09:19:51 »
Нічка була капець яка гучна.
Кожен ранок як подарунок. Тримаймося!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13293 : Червень 07, 2025, 11:16:52 »
Сьогодні вранці внаслідок успішної операції Повітряних Сил на Курському напрямку збито російський винищувач Су-35, — ПС.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13294 : Червень 09, 2025, 10:55:51 »
Уражено літаки на аеродромі Саваслейка

У ніч на 9 червня підрозділи Сил спеціальних операцій ЗСУ, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України, завдали ураження по аеродрому “Саваслейка”, що у Нижегородській області рф.
Російський агресор використовує його для ударів по території України. З цього військового об’єкту, зокрема, регулярно злітають винищувачі МіГ-31К, які є носіями аеробалістичних ракет "Кинджал".

За попередньою інформацією, уражено дві одиниці авіаційної техніки ворога (ймовірно, літаки МіГ-31 та Су-30/34).
Результати бойової роботи уточнюються.

Сили спеціальних операцій: Завжди за межею!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13295 : Червень 09, 2025, 13:16:19 »
Сім будинків зазнали значних руйнувань внаслідок ворожої атаки на Запоріжжя сьогодні, 9 червня.
Росіяни вдарили КАБами по одному з районів. Зруйновані щонайменше сім приватних будинків, десятки — пошкоджені. Понівечена труба  газопостачання.
Наразі відомо про одну поранену людину: дістала поранень 73-річна жінка. Її в тяжкому стані доправили до лікарні.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13296 : Червень 10, 2025, 06:16:16 »
У Києві пошкоджень зазнали 7 районів — КМВА
 Є часткові руйнування та займання в багатоповерхівках і приватних будинках. Палали автівки і складські приміщення.
Протягом ночі ворог безперестанку тероризував Київ ударними дронами.
В Одесі внаслідок російської атаки є загиблий і, щонайменше, четверо поранених — ОВА
Зруйновані та пошкоджені житлові будинки у середмісті Одеси.
Також вщент зруйнована адміністративна будівля станції екстреної медичної допомоги. На місці пожежа. Є пошкоджені карети швидкої допомоги.
Місцеве медіа "Думская" також повідомило про ймовірний удар по пологовому будинку в Одесі.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13297 : Червень 10, 2025, 17:04:59 »
Шрайк

Вчера
Несется: Израиль передал Украине кучу Пэтриотов!!!
Я: Израиль не передавал Украине Пэтриоты, он вернул свою систему в США, там ее отремонтируют и передадут нам. Я не раз об этом писал.
Реация: Ты наговариваешь на Израиль!!!

Сегодня
Несется: Израиль не передавал Украине Пэтриоты!!!
Я: Израиль не передавал Украине Пэтриоты, но он вернул свою систему в США, там ее отремонтируют и передадут нам. Я не раз об этом писал.
Реация: Ты выгораживаешь Израиль!!!

Ушел пить виски и читать книжку.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #13298 : Червень 10, 2025, 17:09:31 »
Трамп. Дозволяє передачу тих комплексів Україні. Вірю відразу!
Homo homini felis est.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13299 : Червень 11, 2025, 07:38:34 »
Вночі ворог завдав удару 17-ма «шахедами» по Слобідському та Основʼянському районах Харкова — мер Терехов
Ворог бив по багатоповерховим будинкам, приватним оселям, дитячим майданчикам, підприємствам та громадському транспорту. На місцях горіли квартири, автівки, зруйновано дахи та побито вікна.
На даний момент відомо про 2 загиблих і 60 постраждалих, з яких 8 - діти.
Пошкоджено тролейбуси, контактну мережу, комунальні та виробничі об’єкти.
Вночі війська рф вдарили по Одещині — ДСНС

Внаслідок атаки були пошкоджені та зруйновані дачні будинки, господарчі споруди, легкові автомобілі та цивільні плавзасоби. На місцях почались пожежі, які були оперативно ліквідовані.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #13300 : Червень 11, 2025, 08:15:30 »
 :pardon:
Цитувати (виділене)
Адміністрація президента США Дональда Трампа підтримує забезпечення України засобами протиповітряної оборони, необхідними їй для відбиття масованих російських атак.

Про це в ході брифінгу заявила речниця Держдепартаменту США Теммі Брюс.

Брюс зазначила, що США є "найбільшим прихильником і захисником України".

"І ми хочемо, щоб вони мали засоби протиповітряної оборони. Ми хочемо, щоб вони могли протистояти ракетам, що летять у їхній бік", – сказала вона.

За словами речниці Держдепу, наразі обговорюється питання про те, "щоб наші європейські партнери, які мають такі системи, передали їх Україні".

"У цьому процесі беруть участь кілька різних сторін, і до нього не залучено Державний департамент. Йдеться про боєприпаси, закупівлі та все інше", – додала Брюс.

Вона запевнила, що США робитимуть все, що в їхніх силах, і "це не підлягає сумніву".

"Наша мета – забезпечити закінчення цієї війни, і ми продовжуємо зосереджуватися на цьому", – резюмувала Брюс.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #13301 : Червень 11, 2025, 14:46:21 »
Цитувати (виділене)
Частина Нацгвардії в Сумській області хоче витратити 30,75 мільйонів гривень на протиударні щити для розгону демонстрантів.
Цитувати (виділене)
Міська адміністрація Сум планує витратити 57 мільйонів гривень на реконструкцію приміщень поліції.
Я так розумію, влада в Сумах готується до окупації. На всіх рівнях.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13302 : Червень 11, 2025, 15:35:33 »
На Херсонщині ворог вдарив по важливому енергетичному обʼєкту — ОВА
Енергетики займаються ліквідацією наслідків ударів. Термінів проведення відновлювальних робіт назвати наразі неможлив

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13303 : Червень 11, 2025, 15:39:34 »
Я так розумію, влада в Сумах готується до окупації. На всіх рівнях.
Не тільки в Сумах

Цитувати (виділене)
У Запоріжжі планують реконструкцію пам’ятника авіаторам: витратять понад 2,5 млн грн
Раніше у Запоріжжі хотіли провести реконструкцію танка, а тепер дійшла черга й до літака. Йдеться про ремонт ділянки навколо пам’ятника авіаторам та його постамента.
Сума становить понад два з половиною мільйони гривень.
Як зазначається в проєкті договору, йдеться переважно про косметичні роботи: гарантування стін, армування стяжки, ґрунтування, облицювання тощо.
З постаменту знімуть гранітне облицювання (39 плит, дві з них замінять). Також змінять освітлення пам’ятника.
Монумент було встановлено ще в 1974 році на честь воїнів-авіаторів, які обороняли та звільняли м. Запоріжжя від німецьких загарбників у Другій світовій війні.
https://t.me/forpost_zp/19591
Соцмережі колективно протестують. Можновладцям начхати

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #13304 : Червень 11, 2025, 19:16:14 »
У Запоріжжі планують реконструкцію пам’ятника авіаторам: витратять понад 2,5 млн грн
Раніше у Запоріжжі хотіли провести реконструкцію танка, а тепер дійшла черга й до літака. Йдеться про ремонт ділянки навколо пам’ятника авіаторам та його постамента.
Сума становить понад два з половиною мільйони гривень.
Як зазначається в проєкті договору, йдеться переважно про косметичні роботи: гарантування стін, армування стяжки, ґрунтування, облицювання тощо.
З постаменту знімуть гранітне облицювання (39 плит, дві з них замінять). Також змінять освітлення пам’ятника.
До речі, недавно там проходив - памятник дійсно розвалюється на очах і потребує ремонту. Тобто сам літак ні, а постамент так.
Інше питання - наскільки обгрунтована ця ціна ремонту

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13305 : Червень 12, 2025, 07:01:21 »
До речі, недавно там проходив - памятник дійсно розвалюється на очах і потребує ремонту.
Тоді чом би не зайнятися нарешті Фестивальною? Про ЦБ вже й не кажу

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13306 : Червень 12, 2025, 07:02:12 »
Вночі ворог завдав 12 ударів БПЛА «шахед» по Харкову — Терехов
Сталось 11 влучань. Ще один «шахед» не здетонував.
Під ударом опинились житлові райони, навчальні заклади, дитячі садки, інфраструктура. Також було пошкоджено десятки автівок, вибиті шибки в школах і будинках. Постраждало щонайменше 12 осіб, 4 з яких діти.
Горіли території житлових будинків та освітніх закладів, а уламки дронів падали прямо біля дитячих майданчиків. Пошкоджено ліфтову шахту багатоповерхівки. Також зруйнувано частину нежитлової будівлі та зупинку громадського транспорту.

Offline RedCat

« Reply #13307 : Червень 12, 2025, 18:32:00 »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #13308 : Червень 12, 2025, 19:24:24 »
У Запоріжжі не будуть відновлювати літак
Обласна робоча група «Прозорість та підзвітність» рекомендує районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району скасувати тендер на ремонт памʼятнику «Авіаторам» у Запоріжжі.
Як повідомили в ЗОВА, постамент, який стояв десятки років, точно витримає до кінця війни.

https://t.me/c/1793920018/25101

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #13309 : Червень 12, 2025, 19:36:14 »
хотілося б провести аудит всіх цих закупівель та тендерів, це ж ярди бабла можна було на армію направити замість оцього дрібного піздингу.

Offline vano80

« Reply #13310 : Червень 13, 2025, 09:52:55 »
хотілося б провести аудит всіх цих закупівель та тендерів, це ж ярди бабла можна було на армію направити замість оцього дрібного піздингу.

Выйди на улицу - в стране ездят миллионы гривен штрафов в виде тонировки.
Парковка, красные поворотники, пешеходы на красный - это если исполнять свои прямые обязанности, а не морды в сторону отворачивать.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Ранкова атака шахедів на Запоріжжя (орієнтовно 14). Поранено 2 поліціянтів. Через російський обстріл зайнялися пожежі в будинках та спортивному центрі. Пошкоджені автівки, магазин, склад та зупинка громадського транспорту. Вибуховою хвилею вибило вікна у багатоповерхівках, - Федоров

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Валерій Прозапас
Ну от, "очільник ОВА повідомив про атаку Запоріжжя 14 російськими “шахедами”; "пошкоджені автівки, магазин та зупинка громадського транспорту".
Констатували факт - і продовжимо "реконструювати" дитячі майданчики та "інвестувати" в якісь пафосні "простори" за 300 мільйонів, замість займатись ППО, РЕБ та обороною міста?
Що ви будете робити, коли прилетить 140 "шахедів" (а вони гарантовано прилетять), шановні "військові" адміністратори?
Задаєте собі таке питання чи тренуєте перед дзеркалом трагічні вирази нового ліца після чергового "проєбалі"?
Безумці.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.