Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #12660 : Березень 02, 2025, 11:49:52 »
🇬🇧🇫🇷Велика Британія та Франція працюватимуть з Україною, щоб представити мирний план США, — британський прем'єр Стармер.

До цього ще може бути долучена «можливо, одна чи дві країни». Стармер вважає, що Трамп хоче бачити тривалий мир в Україні, попри його риторику. Під «тривалим миром» Стармер має на увазі гарантії безпеки, надані європейськими країнами, і сильну та озброєну Україну.

Стармер додав, що він не довіряє путіну: «Він прийде знову, якщо буде така можливість».
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12662 : Березень 02, 2025, 12:18:28 »
Процитую сюди скорочену версію. :pardon:

То що сталося виглядає так, наче трамп з венсом навмисно вирішили влаштувати срач щоб все зірвати. Або венс так вирішив та спровокував дідуся, бо в трампа мозок п'ятирічного дебіла.
Хоча скоріш за все Остапа просто понесло. Хотів зайвий раз вислужитися перед босом та трохи не розрахував наслідки.
Тепер допомога Україні від Штатів під великим питанням, європейці наввипередки відкладають цеглини та намагаються якось виправити ситуацію, а ди джею венсу в Вермонті мало на запхали в сраку лижні палиці.
Так і живемо.
« Останнє редагування: Березень 03, 2025, 09:44:19 від Volf Ram »

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #12663 : Березень 02, 2025, 12:31:10 »
Цитувати (виділене)
Oh wow, so the real king was totally cool about this semi-military outfit at his royal palace.
Фотка стара, бо сьогодні зустрічі ще не було. І ніхто не знає, що тоді насправді подумав король.
Бубочці дуже подобається його імідж крутого перця і навмисне порушення протоколу. Особисто у мене це викликає огиду.
Дуже люблять постити фотки з арабами, чому їм дозволено. Але national - це не casual.
Аби зелене з"явилось у шароварах, вишиванці та жупані - це було б за протоколом.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline AVI

« Reply #12664 : Березень 02, 2025, 14:09:49 »
Світ катится у п... Порушуються базові правила, закони та  традиції, які впливають на долі людей, держав та націй. Цинізм та егоїзм панує у взаємовідносинах. Але чим ще зайнятись, як не обговоренням дресскоду.
Можливо бубочка задає новий тренд.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12665 : Березень 02, 2025, 15:08:54 »
ще півроку тому я й не міг подумати, що буду бажати маску та трампу смерті з таким самим натхненням як і хуйлу.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12666 : Березень 02, 2025, 17:22:22 »
Можливо бубочка задає новий тренд.
Сподіваюсь, цей тренд піде разом з ним.

Зеленський прибув у Лондоні щойно з спортзалу на саміт європейських лідерів
Відео https://t.me/Tsaplienko/69880

На саміт у Лондоні одразу після Зеленського також прибув Залужний
Відео https://t.me/Tsaplienko/69881
Адже генерал міг по закону у мілітарі приїхати.

Offline Eney

« Reply #12667 : Березень 02, 2025, 17:42:54 »
Він ще й до короля таким піде. От же сука.
ЗИ: Може король як в"їбе Зеленського по вуху. Щоб знав, гандон, з ким справу маєш.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12668 : Березень 02, 2025, 19:11:08 »
как причудливо тасуется колода, хто б міг подумати

Offline Milena

« Reply #12669 : Березень 02, 2025, 19:24:52 »
Ну а послать Америку туда же, причем вживую, разве это не красиво?  :yahoo:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12670 : Березень 02, 2025, 19:25:56 »
Хтось у розпачі, а хтось скаче від радощів.
Цитувати (виділене)
Радник ОП Тимофій Милованов заявив, що після суперечки з президентом США Дональдом Трампом рейтинг президента Володимира Зеленського зріс і він впевнено переміг би на виборах колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12671 : Березень 02, 2025, 19:30:43 »
«Ми посилимо допомогу Україні літаками в повітрі та чоботами на землі. Ми відправимо в Україну наш контингент, щоб захистити цю  мирну угоду, додав британський прем'єр. Але її також мають підтримати США — ми маємо об'єднатися», — Стармер.

Offline Eney

« Reply #12672 : Березень 02, 2025, 20:04:17 »
Таки в"їбав Зелю за порушення дрес-коду. Ліве вухо у зеленої плісняви покрасніло і набрякло.
Таке, як король - шульга з добре поставленим хуком.

Offline Teagan

« Reply #12673 : Березень 02, 2025, 20:14:09 »
Як не дивно, в цьому срачі з овального може бути позитивний ефект. Європейські  лідери ще краще усвідомлять необхідність вибудування безпекової автономії, в Штатах може ще краще прозріють яких гопніків собі обрали в лідери країни, он навіть якісь протести пішли. Може десь якась шальна куля залетить.
А ловити з Трампом було нічого, він нам уже у всьому відмовив за кілька тижнів до.  Він апріорі ненавидить і нас і Зеленського. Він абсолютно по свинськи себе поводить з усіма державами союзниками, які очолює не Зеленський і взагалі нічого поганого не зробили.
Можна звичайно тішитись наївним мантрами шо от якби Порошенко/Залужний/... поїхав, то все було б добре, от він би ВМОВИВ, але мені це смішно читати.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12674 : Березень 02, 2025, 20:31:38 »
я трохи відредагував гілку, зайва інформація

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12675 : Березень 02, 2025, 20:34:38 »

Offline Eney

« Reply #12676 : Березень 02, 2025, 20:48:32 »
Сцуко, у них там диван нищтяковський.Отоб венса туди...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12677 : Березень 02, 2025, 20:56:28 »
Цитувати (виділене)
Galina Rybak

У Трампа проблеми почались майже відразу. В нього не було 73% на виборах, усе було на грані. На 10 день коронації стартовий рейтинг  президента був найгіршим за усі часи США. В країні почали зростати ціни, хоча головним лозунгом було усе навпаки. Відбувались катастрофа за катастрофою, американці почали битися в магазинах за яйця.  Депортація хоча і відбувалась з помпою, але за чисельністю буда найменша в історії США. Держава стрімко втрачала політичну вагу на міжнародній арені, путін не збирався стояти "раз-два".  Діяльність Маска породила сотні тисяч незадоволених. Вуличні акції набирали обертів, правда їх не показували та не пускали в мережу, проте 21 століття, хто хотів, той міг побачити. Я готувала для вас матеріал, він потребував декілька тижнів дослідження, проте, після останніх подій не впевнена, що я хочу цим поділитися. Вода в сухий пісок.

І тут Трамп згадує про deal, яку, як усі мають пам'ятати, запропонував Єрмак-Зеленський, й ніхто інший. Трампу це бачилось найліпшим засобом підтримки свого становища в США. Він укладає  deal, розповідає, що гроші повернуті, перемир'я встановлено, Трамп - президент світу. І ось з цією угодою почали їздити в Київ. 21 лютого угода була узгоджена. Келлог пропонував підписати її прямо в Києві. Тихо, спокійно, в робочій атмосфері і як можна швидче, у Трампа справи кепські. В Америці почали крутити рекламний ролик з deal. І тут на сцені з'являється Єрмак, який наполягає на підписанні deal в Білому домі. Трамп на це погоджується, але висуває прохання, щоби усі були присутні в офіційному дрес-коді.

Це backstage процесу. Питання в підручнику логіки - навіщо Єрмаку була зустріч в Овальному кабінеті, коли він знав, що Зеленський не перевдягнеться, Венс буде поводиться абсолютно непристойно (у своєму дослідженні хотіла показати основу діяльності Венса, і ця основа настільки страшна, що його ненависть до України вам би показалась невинними шалостями), а Зеленський не буде стримуватись. Вибуховий коктейль був стартовою позицією апріорі. До того додається відсутність перекладача в протоколі спілкування - справа зроблена. Хоча саме Єрмак мав наполягати на участі перекладача в спілкуванні, якби бажав добра країні.

Так яку мету мав Єрмак, вони мали поїхати щоби що? Отримати овації, бо Зеленському було вже кисло з рейтингами? І це найменше з поганого, що приходить на думку. Адже як би усі не підбадьорували один одного міжнародною підтримкою, якщо її оцифрувати, то можна побачити реальний стан речей (перший комент).  Тобто ще раз. Ця угода не несла жодних наслідків для України, окрім одного - доступ до допомоги США, платформу для роботи в майбутньому, як робив це Черчилль, буквально облизуючи Рузвельта. І Трамп пропонував підписати її в робочому порядку, тихо і спокійно в Києві. В цих обставинах звідки в головах побралось, що Зеленського змушували на капітуляцію, а він героїчно встояв, ХЗ. Я гублюся в здогадках, як так в людей вийшло. Це був мій "улюблений" point в цій справі.   

Підсумок. Зеленський в оваціях, рейтинг зростає до безальтернативних величин, дипломатична місія - провалена, допомога, яку надав ще Байден - на волосині, майбутня допомога - забудьте, Європа без США не витягне - немає виробничих потужностей. Антиамериканські настрої в країні зростають. Наслідки треба розписувати?

Я ще раз питаю, навіщо Єрмаку була потрібна сварка в Білому домі? Він наполягав на поїздці в США, щоби що?

Але хто я така, щоби зупинити народ, який бажає радісно вбитися в стіну по другому колу.

Offline Eney

« Reply #12678 : Березень 02, 2025, 21:34:56 »
Все, розходимось. Galina Rybak все розкрила.

Offline Teagan

« Reply #12679 : Березень 02, 2025, 22:43:58 »
Galina Rybak
Драма в двох частинах.
1. Трамп хуярить американську економіку 25%ми митами до усіх підряд, одна лише надія на deal з Україною. На якісь рідкісні метали які хз як і хз коли взагалі видобувать у країні з війною, і невідомо чи є вони там, але план надійний порятунок.
2. Трамп тихо мирно хотів підписату цю рятівну DEAL в Києві без пафосу, але коли сам Єрмак хоче привезти президента в БД, ну як Трамп може відмовити.
Україноцентричність цієї аналітики зашкалює.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12680 : Березень 02, 2025, 22:49:46 »
Не треба плутати україноцентричність з зєлєцентричністю.
Принаймні поки.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12681 : Березень 03, 2025, 05:46:40 »
БПЛА типу «Шахед» вдарив по центральній частині Харкова, - Терехов
 Влучання у багатоповерхівку. На одному з поверхів пожежа.
За оновленими даними мера пʼятеро постраждалих
https://t.me/operativnoZSU_chat/225082
Росіяни атакували Кривий Ріг БпЛА, - ОВА
Попередньо, є постраждала.
Пошкодження зафіксовані на одному з підприємств. Понівечені вікна в будинках.

Offline RedCat

« Reply #12682 : Березень 03, 2025, 06:32:51 »
Не треба плутати україноцентричність з зєлєцентричністю.
Принаймні поки.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12683 : Березень 03, 2025, 06:53:54 »

Термобілизна незламно виглядає.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12684 : Березень 03, 2025, 07:44:40 »
Потужний внесок Квартала у налагодження мирного процесу.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12685 : Березень 03, 2025, 07:50:54 »
Ну добре, будемо дулі один одному крутити. Але війна у нас, а зброя у них. Що далі?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12686 : Березень 03, 2025, 08:51:00 »
Тверезий аналіз від Омеляна

Offline Eney

« Reply #12687 : Березень 03, 2025, 09:18:43 »
Цитувати (виділене)
Serg Marco
13 хв  ·
З урахуванням того, що простими словами ніхто не пояснює суть діалогу про перемир'я , спробую я.
Трамп формує угоду в наступній логиці.
1. Ми підписуємо перемир'я.
2. Для підтримки перемирʼя з РФ знімають санкції і США починають з РФ розвивати якісь проекти.
3. В процесі такого перемирʼя (ми не отримуємо зброї, нам зменшують армію, і в повинні узгодити територіальні поступки РФ, тобто погодитись на окуповані території) ми повинні підписати якийсь документ який забезпечить стабільність.
Тепер я вам розповім про ризики.
Трамп давить на підписання цієї угоди, бо це дозволить зняти санкції з РФ, доки в них не впала економіка.
Якщо з РФ знімуть санкції (а багато рителерів до цього готуються вже) як ви вважаєте, на що вона одразу почне витрачати гроші? На підтримку бізнесу і населення?
Хахаха.
Буде як в анекдоті.
- Папа, це означає що ти будеш менше пити?
- Ні, це означає що ви будете менше їсти.
Після чого накопивши жирок через рік РФ може використати якийсь конфлікт на лінії зіткнення для нового вторгнення. І Трамп як ви розумієте ніякі санкції на них вже не накладе. Тобто після цього ми будемо воювати з РФ, на які будуть накладені максимум європейські санкції. Допомоги від США вже не буде.
Поки ми тримаємося за рахунок дронів. Але РФ вже запланувала розвиток своїх Сил Безпілотних Систем в якому буде 270 тис особового складу. Якщо вони це реалізують- зможуть нівелювати нашу перевагу в дронах. Ми будемо беззахисні.
Це виглядає як план РФ по "дотисканню" України. Нагадаю вам, Трамп, не дивлячись на пиздьож що при ньому б Пітун не напав, під час президентства максимально ігнорував підготовчі дії РФ для вторгнення в Україну. Розгортання нових бригад неподалік від кордону України, формування штабів, які за це були відповідальні, стратегічні навчання "Кавказ - 2020", які тоді вже всі називали відпрацьованням  вторгнення в Україну.
Трамп знав що РФ готується воювати з нами. І свідомо це ігнорував, стараючись зняти санкції з РФ. Якщо ви вважаєте що розвідка США тупіша ща українській "Інформнапалм" який це вказував роками- то ніт, повірте, з розвідкою в США все гуд, все вони знали і доповідали.
Але Джавеліни?
Так, невелику кількість дали, а потім чомусь не передали постріли до них, яких би вистачило хочаб на навчання. Тому на початку війни наші війська не вміли користуватись джавелінами. Якщо це показник нашої підтримки Трампом - то я не знаю що казати.
Якщо ми не будемо мати гарантій, всі будуть розуміти що Україна- це халіф на час. Хто буде інвестувати в країну, на яку через рік-два нападуть, бо Північна Корея продовжує розвивати свій ВПК під РФ, саме виробництво зброї в РФ вже розігнане (грошей його підтримувати не вистачає), а Європа не встигне нас запакувати, бо їм теж треба готуватись.
Це означає ніякого розвитку цивільного бізнесу, ми не зможемо відпустити частину армії по домам, бо повинні будемо чекати на наступне вторгнення.
Санкції зняти складно. Зараз санкції починають працювати, гроші закінчуються (нагадаю, щоб протриматись на кінець 2024 року РФ продала з фонду національного добробуту 171.2 тонни золота, що складає 48 % всього золота там. Щоб вкинути ці гроші в дефіцит бюджету та підтримку війни). Зараз санкції накладені ще на рік, Трамп не може їх зняти без демократів.
Логіка зрозуміла. Хочеш зняти санкції та налагодити економіку РФ - дай гарантії що РФ після того як отримає гроші на підтримку військового виробництва та накопичення бюджетних грошей, не використає це для нового вторгнення.
Але ніт, Трамп стоїть на позиції що ми просто повинні бути згодними на таку бомбу відкладеної дії, а він буде миротворцем, ну а потім "Україна сама була винна що РФ знов напала".
Що дратує- за підтримку цього плану виступають громадяни України які не в армії. Типу Зеля це повинен підписати, бо в нас так зараз складно на фронті.
Так, дуже складно.
Але чому це пишуть цивільні, а не бійці? Вам там дуже тяжко? Ви і до ТЦК не дійшли, і зараз виступаєте за план, на який в майбутньому в нас не буде протидії? Дякую патріоти!
Тепер субʼєктивно про перемовини.
Ми якусь угоду підпишемо звісно, але зараз йде торг. Темпи руху російської армії падають. Економіка падає. Ми торгуємось. І якщо ви думаєте що позиція яку Зеля виносить- то його особиста позиція, ну тому що от ви на кухні з жінкою обсудили це ось так, і думаєте що і в ОП саме так обговорення відбувається- то ви помиляєтесь. Такі позиції консолідуються в діалозі з союзниками та їх партнерами. Бо це командна гра. Нас та Європи.
І до чогось вони в процесі домовляться, але бути згодним на казна що "тільки б перестати стріляти та зійтись посередині" - десь я щось таке чув.
І з цією хуйньою я не був згоден ще давно. Це я вам як організатор першого "Руху Опору Капітуляції" кажу.
Якщо ж ви вірите що РФ після того як з неї знімуть санкції не нападуть, тому що так сказав Трамп- то я б дуже хотів почути ваші аргументи чому саме так буде.
Ще раз. Трамп зараз втілює план РФ. Ми повинні собі виторгувати кращі умови. Це і дозволить нам залучити інвестиції, відбудувати Україну і нарешті трохи пожити.
UPD. Що окремо крінжує, так це що одні й ті самі люди що в мене на сторінці писали про то, що для того щоб на нас не напали, просто треба було бути в НАТО (так, в якому нас не чекали і блокували наш вступ, але сові-стратегу похер на тактику), тепер пишуть про те, що Зеленський повинен підписувати перемир'я без гарантій безпеки. Ох вже ці любителі простих рішень, з алергією на логіку...
UPD 2. Для тих хто виє про те, що ми впадаємо без американської зброї- нагадайте, який був останній пакет і коли? А так, ми зараз торгуємось маючі як важель впливу старлінки та розвідданні?
Ну так треьа спригувати зі старлінків, мікротікі та вай-фай мости, лтє- модеми і інші засоби ніхтотне відміняв.
Без розвідданних теж обійдемося, супутники є і у Європи. А закупивлю зброї Європою, тих же самих патріотів і хімарсів ніхто не відміняв, це джаст бізнес, Європа нам це може купувати, ніхто не зрозуміє якщо Трамп почне блокувати мільярдні контракти які дають прибуток США, при скороченні оборонного бюджету.
Тобто якщо розібратися, то більше психологичний тиск присутній, після дуже складного та тривалого наступу РФ. Але він закінчується. Скоро буде час трохи зібрати раму, але треба протриматись.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12688 : Березень 03, 2025, 17:53:05 »
Градус потрохи знижується? Спочатку вимагали вибачень.

Цитувати (виділене)
Радник президента США з нацбезпеки Майк Волц заявив, що адміністрація Дональда Трампа хоче почути від президента України Володимира Зеленського, що він шкодує про суперечку в Овальному кабінеті і хоче домовлятися про мир.

Джерело: Волц в інтерв'ю Fox News

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12689 : Березень 03, 2025, 18:16:41 »
Ну як скаже "гарантії", то можна починати

OlegKrm і 5 Гостей дивляться цю тему.