Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #12180 : Січень 08, 2025, 18:15:31 »
Виблядки кляті

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #12181 : Січень 08, 2025, 20:46:37 »
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02ArLCP4APULWHxBi492Tj7QguiuyUCqGuSPedQNhPjWaZtyU9WG7gem43gXM98kdHl&id=100007882759216
люди шли с работы , трамваю просто повезло, на стоянке машинам нет, людям да. Я был там через 10 минут ,как меня послали нахрен мои окна .Что вы увидели спрашивали потом меня?Черный дым, крики,горящие машины и валяющихся на земле людей. Просто некогда было смотреть, мы обычные люди ,начали тягать раненых на чем Бог дал. Эта женщина на снимке, кричала от боли в спине и ноге, к мы ничего не могли сделать, пока не подъехала скорая, так как была угроза повторного прилёта. Она приехала  примерно через 30 минут после взрыва. На центральной проходной был просто ужас, я предложил использовать дверь как носилки и чтобы не терять время мы ложили на неё одного человека и  несли к дороге. Затем искали следующую дверь, нет я ничего не придумываю , других идей не было. Ты вообще представил, как это ложить на неё грузного человека,у которого оторвала ногу ниже колена и спускать по ступенькам?Помни как мы радовались за молодого парня, которому осколком посекло ступню, мы говорили,ему что он будет ходить! А он на чистом русском кричал, что они : Е.аные суки! ))На них мы и перетащили большинство раненых , особенно трудно было  тягать через вертушку проходной, а потом вниз по ступенькам. Еще раз,большинство раненых было вынесено на обычных дверях с ручками ,людьми которые оказались рядом и прибывшими в форме. Психолог потом объяснил, что в состоянии неизвестности,я потерял счёт времени ,что всё службы приехали во время ,но в этом состоянии,мы вытащили к дороге всех живых . То здание  что горит, людей не было, в трамвае тоже, как не их Судьба!
  Фото мои, я выносил людей и я имею права их делать, считай это моим стрессовым состоянием, когда вокруг крики, дым и твоё сознание не должно понимать , что ты видишь. Оно должно искать выход, а сейчас оно отпустило и ты не понимаешь как это сделал. Журналисты потом спрашивали, а почему вы не шли в убежище, ведь была угроза повторного прилёта? Но ведь никто кто там был не шёл, всё делали,что могли.Молодцы полиция, в свои машины раненых садили и делали что могли! Каждый делает свой выбор и я сегодня рад что  у нас всех  был правильным!

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #12182 : Січень 09, 2025, 01:07:57 »
 :smilie2:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12183 : Січень 09, 2025, 08:04:00 »
Вже 113 поранених, 10 з них у важкому стані - такі наслідки вчорашньої атаки росіян на Запоріжжя.
Ворог ударив ФАБами (https://t.me/ivan_fedorov_zp/15005) по середмістю Запоріжжя.
Тринадцять людей загинуло. 

Медична допомога надана 113 постраждалим, у тому числі 13-річній дитині.
На зараз госпіталізовані  59 людей, з них 10 у важкому стані, - повідомляють в ЗОВА

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12184 : Січень 09, 2025, 12:22:30 »
Рашисти скинули три КАБи на Херсон.
6 постраждалих. Влучили у приватний будинок, підприємство і дитсадок (фото)

https://t.me/operativnoZSU/

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12185 : Січень 13, 2025, 07:05:58 »
Жінка та чоловік отримали поранення внаслідок російської атаки по Запоріжжю.
Загалом впродовж доби окупанти завдали 412 ударів по 14 населених пунктах Запорізької області.

▪️ Ворог здійснив авіаційний удар по Темирівці.
▪️ 250 БпЛА різної модифікації атакували Запоріжжя, Лобкове, Гуляйполе, Щербаки, Новоандріївку, Новоданилівку, Малу Токмачку, Малинівку, Новодарівку та Ольгівське.
▪️ 7 обстрілів з РСЗВ накрили Новоданилівку, Микільське, та Малу Токмачку.
▪️ 154 артобстріли завдано по території Степногірська, Лобкового, Гуляйполя, Щербаків, Новоандріївки, Новоданилівки, Малої Токмачки, Малинівки, Новодарівки, Роботиного та Ольгівського.

Надійшло 27 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.
https://t.me/forpost_zp/15429

Offline Eney

« Reply #12186 : Січень 13, 2025, 18:30:46 »
Цитувати (виділене)
Фіцо запросив Зеленського на зустріч, щоб обговорили рішення України про припинення транзиту газу РФ

Зустрітися словацький прем’єр-міністр пропонує поблизу державних кордонів між Словаччиною та Україною.

Над Тисою.

Offline Eney

« Reply #12187 : Січень 14, 2025, 11:22:03 »
Ой

Цитувати (виділене)
🇸🇰Премʼєр Словаччини Фіцо не приїде до Києва. Про це повідомив віце-спікер парламенту Словаччини.

🫡https://t.me/operativnoZSU

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #12188 : Січень 14, 2025, 13:43:20 »
Ой

Цитувати (виділене)
🇸🇰Премʼєр Словаччини Фіцо не приїде до Києва. Про це повідомив віце-спікер парламенту Словаччини.

🫡https://t.me/operativnoZSU
Це той що перед Різдвом хутенько в москву мотнувся, не попередивши навіть своїх президента і парламент?
Homo homini felis est.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12189 : Січень 16, 2025, 10:06:09 »
Три сценарії, змодельовані британським виданням щодо введення миротворчих військ в Україну — The Telegraph (https://www.telegraph.co.uk/news/2025/01/15/uk-france-talks-peacekeeping-troops-ukraine-war-russia/)

▪️Сценарій #1:
Формування сил швидкого реагування західною коаліцією по лінії фронту з залученням авіації та бронетехніки, які вступлять в бій в разі нападу з боку рф.

▪️Сценарій #2:
Забезпечення захисту Києва західними військами, що дозволить вивільнити українські резерви для боротьби з сосією по лінії зіткнення.

▪️Сценарій #3:
Захист системами ППО західного кордону України та формування в цих регіонах українських військ під інструктажем країн НАТО. Наразі, цей варіант розглядається як найбільш реалістичний.

🫡https://t.me/operativnoZSU/

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12190 : Січень 16, 2025, 12:09:12 »
Передмова

«Я, як міністр фінансів, вважаю, що максимальна прозорість і відкритість у сплаті податків – це наше майбутнє. І ми не маємо боятися розкривати банківську таємницю, яка, як ми вважаємо, від чогось нас захищає. Банківська таємниця захищає злодіїв і злочинців», – міністр фінансів Марченко (https://www.youtube.com/watch?v=1LXpFaval-o)

Нойнец

В концепції діяльності Національного Банку України є поняття "вербальна інтервенція". Це поняття означає, що коли посадова особа НБУ шось пиздане, то це гарантовано має великий вплив на стан фінансового ринку країни, а можливо і інших країн також. Тому НБУ живе в розумінні того, що кожне слово коштує грошей.

Кабінет Міністрів України позбавлений розуміння концепції вербальної інтервенції. Там люди живуть в світі, в якому можна пиздіти все що в рота влізе, а винні в цьому будуть всі крім тебе, якісь теоретичні злодії та злочинці.

Ну тобто вийшов міністр і пизданув що закон "про банки і банківську діяльність" він вважає ворожим і неправильним. З цього можна зробити логічний висновок, що він буде боротися з цим законом, що банківської таємниці більше не буде, що кожна транзакція бізнесу буде відома і відкрита конкурентам.

Які з цього люди робитимуть висновки? Зрозуміло, які. Довіряти банкам більше не можна, гроші треба виймати і ховати, виводити за кордон, оперувати в юрисдикціях, в яких немає міністра Марченка. Україна зробила свій відважний крок, заявила що гроші їй не потрібні і вона буде з ними боротися.

Всі намагаються вивести гроші за кордон, наступає криза ліквідності у банках, банкопад, жопа, смерть.

Тому що міністр Марченко вирішив відкрити рота і зробити вербальну інтервенцію, хоча і не знав, що це таке.

А спитати потім Марченка "хто винен в банківській кризі?" і він надасть сто варіантів, жоден з них не буде "моє брудне помело".

Єдина добра новина полягає в тому, що поняття вербальної інтервенції стосується інституцій з репутацією. Кабінет міністрів до таких не відноситься, це у нас просто будка з собаками, веселий лай звідти вербальною інтервенцією не є, оскільки всі розуміють, що це просто вітер з ротового отвору, за яким жодних інтенцій не існує.
« Останнє редагування: Січень 16, 2025, 13:13:44 від Shannou »
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline vano80

« Reply #12191 : Січень 16, 2025, 16:37:05 »
Передмова

«Я, як міністр фінансів, вважаю, що максимальна прозорість і відкритість у сплаті податків – це наше майбутнє. І ми не маємо боятися розкривати банківську таємницю, яка, як ми вважаємо, від чогось нас захищає. Банківська таємниця захищає злодіїв і злочинців», – міністр фінансів Марченко (https://www.youtube.com/watch?v=1LXpFaval-o)

А она существует, эта самая тайна?
Блокировка счетов банками по запросу исполнительной - это еще тайна или уже нет?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12192 : Січень 16, 2025, 19:06:25 »
Передмова

А она существует, эта самая тайна?
Блокировка счетов банками по запросу исполнительной - это еще тайна или уже нет?

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2121-14#Text
стаття 62

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12193 : Січень 17, 2025, 14:01:13 »
У Кривому Розі пошкоджені 2 п’ятиповерхівки. В одній з них виникла пожежа. Понівечена і будівля, що не експлуатувалася.

Обстеження ураженої території триває.

За уточненою інформацією, постраждали 5 людей. Троє госпіталізовані у важкому стані, повідомили у Дніпровській ОВА

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12194 : Січень 18, 2025, 06:43:46 »
Ворог наніс удар по обʼєкту інфраструктури у Запоріжжі.
Попередньо є поранені. Більше інформації - згодом, - ЗОВА
Внаслідок ворожої атаки у Києві займання  нежитлової будівлі у Шевченківському районі — Кличко
У деяких районах Києва після серії вибухів зникла вода, — Суспільне
За оперативними даними у Шевченківському районі Києва внаслідок ворожої атаки 1 загиблий — КМВА
У Деснянському районі зафіксовано падіння уламків.
Кількість загиблих у Шевченківському районі столиці збільшилась до 3 — КМВА
Upd. Також у Шевченківському районі повибивало вікна і є задимлення в підʼїзді житлового будинку — Кличко
Пошкоджені й скляні елементи входу на станцію метро «Лукʼянівська». Її наразі закривають на вхід і вихід. Поїзди прямують без зупинки на станції
Є інформація вже про 3 загиблих

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12195 : Січень 18, 2025, 07:05:59 »
Апдейт. Дві людини поранені внаслідок ворожої атаки на Запоріжжя.
Ворог ударив по середмістю обласного центру.
Частково зруйнована адмінбудівля одного з промислових обʼєктів.
Пошкоджені житлові будинки та приватний транспорт.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12196 : Січень 18, 2025, 12:20:15 »
Генпрокуратура написала, що банк державний. Приват?
Цитувати (виділене)
Служба безпеки затримала у Києві високопосадовця, який причетний до фінансування війни рф проти України. За матеріалами справи, ним виявився директор Департаменту супроводження інформаційних систем одного з найбільших банків України.

Як встановило розслідування, фігурант регулярно перераховував свої гроші на потреби окупаційних угруповань росії.

Для цього уже після початку повномасштабної війни банкір відкрив рахунок на одній з найбільших у світі криптовалютних бірж.

У подальшому через цю платформу фігурант переказував кошти на цифрові гаманці рашистів. Наразі правоохоронці встановлюють точні суми його «донатів».

За матеріалами справи, інформацію про збори грошей на потреби окупантів український банкір отримував на тематичних Телеграм-каналах.

Співробітники СБУ задокументували злочини посадовця і затримали його за місцем проживання у Києві.

Під час обшуку в оселі затриманого виявлено паспорт громадянина рф, російські рублі, мобільні телефони та комп’ютер із доказами злочинів.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #12197 : Січень 18, 2025, 14:09:21 »
У проросійського пропагандиста Назара Діордіци гості з СБУ.

Offline Eney

« Reply #12198 : Січень 18, 2025, 14:15:27 »
Cпойлер
Цитувати (виділене)
Служба безпеки затримала у Києві високопосадовця, який причетний до фінансування війни рф проти України. За матеріалами справи, ним виявився директор Департаменту супроводження інформаційних систем одного з найбільших банків України.

Як встановило розслідування, фігурант регулярно перераховував свої гроші на потреби окупаційних угруповань росії.

Для цього уже після початку повномасштабної війни банкір відкрив рахунок на одній з найбільших у світі криптовалютних бірж.

У подальшому через цю платформу фігурант переказував кошти на цифрові гаманці рашистів. Наразі правоохоронці встановлюють точні суми його «донатів».

За матеріалами справи, інформацію про збори грошей на потреби окупантів український банкір отримував на тематичних Телеграм-каналах.

Співробітники СБУ задокументували злочини посадовця і затримали його за місцем проживання у Києві.

Під час обшуку в оселі затриманого виявлено паспорт громадянина рф, російські рублі, мобільні телефони та комп’ютер із доказами злочинів.

1. Приватбанк
2. Ощадбанк
3. Укрексимбанк

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12199 : Січень 18, 2025, 14:44:11 »
Cпойлер
Цитувати (виділене)

1. Приватбанк
2. Ощадбанк
3. Укрексимбанк

скоріше Укргазбанк або Сенс.

апд. так, це колишній Альфа-банк відмітився.
« Останнє редагування: Січень 18, 2025, 15:27:32 від Shannou »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12200 : Січень 18, 2025, 15:39:15 »
Кацапський банк фінансує кацапів. Яка несподіванка.

Offline Георгина

« Reply #12201 : Січень 22, 2025, 08:14:40 »
Перенесите, если не по теме.

Мой юный родственник послушал какого-то Евгения Мураева из Пекину и прислал мне ссылку с пометкой - послушай умнейший ум. Там спич на 2 с лишним часа.
Может, кто в курсе - стоит ли тратить время? И кто этот Мураев, чем знаменит?
Есть ли какой аргумент для слушать/не слушать?

Offline fakir

« Reply #12202 : Січень 22, 2025, 08:17:24 »

Мой юный родственник послушал какого-то Евгения Мураева из Пекину и прислал мне ссылку с пометкой - послушай умнейший ум. Там спич на 2 с лишним часа.
хуйловська гнида
Цитувати (виділене)
Серед підсанкційних осіб - Нестор Шуфрич, Євген Мураєв, Петро Симоненко, Костянтин Григоришин, Ружена Рубльова та інші.
https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3950284-zelenskij-uviv-v-diu-risenna-rnbo-pro-sankcii-sodo-rospropagandistiv.html

Online Фрейя

• Hero Member
« Reply #12203 : Січень 22, 2025, 08:25:37 »

Мураєв воскрес і закликає віддати Україну перехідному уряду Китаю

Offline Eney

« Reply #12204 : Січень 22, 2025, 08:42:27 »

ака Соловкабєєв

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12205 : Січень 22, 2025, 11:22:32 »
Вчора увечері Миколаїв атакували БПЛА. Зафіксовано 7 вибухів, пошкоджені будинки, комунвльні мережі, є поранені.
Наразі без теплопостачання залишається 21 будинок в місті.

https://t.me/operativnoZSU/

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #12206 : Січень 22, 2025, 20:21:43 »
Был депутат такой у нас рыговский, скупал тв-каналы и гнал через них пророссийскую пропаганду.
С началом полномасштабного куда-то сбежал.
Отличается тем, что несет откровенную пургу без намека на здравый смысл и правдоподобие.
Потому как мыслитель, прости господи, никогда особо интересен не был. В отличие от Кивы, который хотя бы смешил.
Думаю рассчитывал, что его поставят губернатором какого-нибудь приднепровского округа, если бы все в 2022 пошло по их плану.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12207 : Січень 22, 2025, 21:56:01 »
В Запоріжжі вибухи. В деяких районах зникло світло

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12208 : Січень 23, 2025, 04:15:29 »
Знову вибухи. Обстріл ракетами
Люди під завалами
« Останнє редагування: Січень 23, 2025, 04:38:13 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12209 : Січень 23, 2025, 08:09:34 »
Ввечері ворог атакував Запоріжжя  7 "шахедами" – пошкоджено енергетичний об'єкт, під час ліквідації наслідків ворог наніс 4 ракетні удари – Федоров
21 тисяча абонентів у Запоріжжі залишилась без енергетики. В тому числі – об'єкти критичної інфраструктури – котельні, заклади охорони здоров'я, адмінбудівлі, будівлі соціального захисту.
Кількість  постраждалих на ранок - 24, в тому числі 2місячне немовля. Один чоловік загинув

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.