Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #12120 : Грудень 26, 2024, 10:40:43 »
Цитувати (виділене)
Юрій Гудименко
1 год  ·
Ну шо, котики, понеслась.
Голосування почалося.
Посилання на сайт МО (посилання у першому коментарі). Заходите, проходите верифікацію (ні, правила обирав не я) і голосуєте. Номери осьо внизу, збережіть собі чи зробіть скрін.
А я нагадаю прізвища (номери як в бюлетені, тобто тьфу, на сайті):
1. Нишпорка Олена.
2. Соловйов Микита.
3. Шуба Анастасія.
5. Бріт Ореста.
7. Гудименко Юрій.
8. Штанков Микита.
22. Костецький Максим.
23. Ніколаєнко Тетяна.
24. Трегуб Олена.
31. Біщук Віктор.
32. Масюк Віталій.
33. Чернов Олег.
38. Даценко Катерина.
39. Микитюк Антон.
40. Прудковських Віктор.
Хто не встиг детально почитати про кандидатів – на сайті МО є всі анкети і документи. Робіть вибір свідомо. Голосуючи за збалансовану команду, ви збільшуєте шанси на стабільну і ефективну роботу. 
Ваші 6 хвилин часу можуть змінити на краще роботу Міноборони на цілих 2 роки. Я вважаю, що це непогана угода.
Тиць на посилання в коментарях, і нехай усе палає. І ставте «+» в коментах, хто вже проголосував, так буде зрозуміла динаміка.
Дякую вам. Понеслась.

Цитувати (виділене)
Юрій Гудименко
9 хв  ·
Що ми маємо станом на зараз:
1. Сайт МО періодично лежить і пише про чергу.
2. «Джокер» виклав скрін, як він проголосував о 8:36. При тому що вибори розпочинаються о 9:00. Висновки з цього факту очевидні, відповідні дії готуємо.
Дякую всім, хто долучається до надважливого голосування. Будь ласка, якщо у вас не вийшло проголосувати одразу, спробуйте за годину чи дві. Самі бачите, який хаос відбувається в Міноборони і як потрібно навести там порядок.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12121 : Грудень 26, 2024, 10:56:40 »
Гудименко

А, до мене дійшло, чому на сайті Міноборони можна було проголосувати вже о 8:00, хоча офіційно вибори розпочинаються о 9:00.

Тому що 8:00 по нашому часу – це 9:00 у Москві.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12122 : Грудень 26, 2024, 12:49:21 »
Нойнец

Вони готували ці вибори півроку. Пів. Року. Міністерство оборони. Яке має прямий доступ до представників усіх професій, просто потрібен тобі бариста - мобілізуєш баристу сидиш п'єш лавандовий раф, потрібен барбер мобілізуєш барбера, потрібні онлайн-вибори - мобілізуєш трьох айтішників які беруть код з попередніх всіх онлайн-виборів яких у нас в країні слава богу трохи вже було, міняють там текст з "набу" на "мо" і також півроку сидять п'ють раф.

Але навіть ця задача була повністю тотально пройобана.

Сука ну молодці.

Offline Мадам Петрановская

• Стать: Жіноча
  • А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #12123 : Грудень 26, 2024, 13:03:09 »
11 разів вже заходила і майже вибирала кандідатів і все, далі ходу немає!
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12124 : Грудень 26, 2024, 13:15:44 »
все, нє шмогла

Шановні громадяни України!

Міністерство оборони України щиро вибачається за технічні збої, що виникли під час проведення рейтингового інтернет-голосування за членів Громадської антикорупційної ради при Міноборони.

Причиною цьому стали внутрішні технічні неполадки, зокрема нестабільна робота сайту та помилки в автентифікації користувачів.

Для збереження довіри до процесу та забезпечення його повної прозорості Міністерство оборони України ухвалило рішення:

Анулювати результати сьогоднішнього голосування.

Перенести проведення голосування на 7 січня 2025 року.

Голосування відбудеться у той самий час: з 09:00 до 21:00 за посиланням: https://rgk.vote.mod.gov.ua/.

https://mod.gov.ua/news/oficzijna-zayava-ministerstva-oboroni-ukrayini-shhodo-internet-golosuvannya-za-chleniv-gromadskoyi-antikorupczijnoyi-radi

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12125 : Грудень 26, 2024, 13:38:13 »
Очікувано

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12126 : Грудень 26, 2024, 14:24:55 »
Результати голосування на момент переносу

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12127 : Грудень 27, 2024, 06:06:47 »
Упс.  :pardon:

Цитувати (виділене)
Посол Украины в Великобритании посетил дипмиссию Азербайджана в Лондоне и выразил соболезнования в связи с авиакатастрофой в Актау. Об этом заявила пресс-служба посольства Украины.

"Посол Украины генерал Валерий Залужный выразил глубокие соболезнования народу Азербайджана в связи с трагедией рейса J2-8243, унесшей множество жизней", - говорится в сообщении. Отмечается, что Залужный оставил запись в книге соболезнований, выразив слова поддержки семьям погибших и пожелав стойкости и мужества всем, кто переживает это горе.

"Украина разделяет вашу скорбь. В это тяжелое время наши мысли с азербайджанским народом.", - отметили в диппредставительстве Украины. И это был очень правильный шаг, со всех точек зрения- человеческой и политической. В Азербайджане глубоко благодарны каждому политику, дипломату, общественному деятелю, журналисту и блогеру из самых разных стран мира, что выразили соболезнование нашей стране, нашему народу в связи с авиакатастрофой в Актау.

При этом, к сожалению президент Украины Владимир Зеленский так и не нашел времени , чтобы позвонить президенту Азербайджана Ильхаму Алиеву, посетить посольство Азербайджана в Киеве или хотя бы написать слова соболезнования на своей странице в соцсети Facebook. Мягко говоря, Зеленский уже проиграл в глазах азербайджанцев на фоне Залужного. 
https://pazl.az/index.php?newsid=1372
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #12128 : Грудень 27, 2024, 09:13:41 »
Цитувати (виділене)
ВСУ пленили северокорейца

По информации разведки Южной Кореи, украинские военные взяли в плен солдата КНДР, который участвовал в боях против Украины на стороне России. При этом не уточняется, на каком участке фронта это произошло.

«Благодаря обмену информацией в режиме реального времени с разведывательной службой союзной страны было подтверждено, что один раненый северокорейский солдат был взят в плен», — передает агентство Yonhap заявление Национальной разведывательной службы Южной Кореи (NIS).
Cпойлер
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline chucha

« Reply #12129 : Грудень 27, 2024, 09:49:53 »
Упс.  :pardon:

Цитувати (виділене)
Посол Украины в Великобритании посетил дипмиссию Азербайджана в Лондоне и выразил соболезнования в связи с авиакатастрофой в Актау. Об этом заявила пресс-служба посольства Украины.

"Посол Украины генерал Валерий Залужный выразил глубокие соболезнования народу Азербайджана в связи с трагедией рейса J2-8243, унесшей множество жизней", - говорится в сообщении. Отмечается, что Залужный оставил запись в книге соболезнований, выразив слова поддержки семьям погибших и пожелав стойкости и мужества всем, кто переживает это горе.

"Украина разделяет вашу скорбь. В это тяжелое время наши мысли с азербайджанским народом.", - отметили в диппредставительстве Украины. И это был очень правильный шаг, со всех точек зрения- человеческой и политической. В Азербайджане глубоко благодарны каждому политику, дипломату, общественному деятелю, журналисту и блогеру из самых разных стран мира, что выразили соболезнование нашей стране, нашему народу в связи с авиакатастрофой в Актау.

При этом, к сожалению президент Украины Владимир Зеленский так и не нашел времени , чтобы позвонить президенту Азербайджана Ильхаму Алиеву, посетить посольство Азербайджана в Киеве или хотя бы написать слова соболезнования на своей странице в соцсети Facebook. Мягко говоря, Зеленский уже проиграл в глазах азербайджанцев на фоне Залужного. 
https://pazl.az/index.php?newsid=1372
Ну камон, сову на глобус натягувати. Сам Аліев в посольство України як на работу ходить, угу. А народ Азербайджана в такой розпачі, що зараз в два рази більше підсанкційної продукції в рашу будуть продавати.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #12130 : Грудень 27, 2024, 10:15:11 »
Не, ну вы как хотите. А Алиев с Хуйла 3 шкуры сдерет. И даже 5.
Зуб даю. :yes:
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12131 : Грудень 27, 2024, 10:25:42 »
Комусь прибуток, комусь дрібні неприємності.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12132 : Грудень 27, 2024, 10:32:55 »
Ну камон, сову на глобус натягувати.
Федорович дотримався протокольної ввічливості, а "найвеличніший" - ні.
Думки азербайджанців з цього приводу залишаю на їхній розсуд.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12133 : Грудень 30, 2024, 17:11:52 »
Повернули 189 українців з російського полону. Захисники «Азовсталі» та Маріуполя, ЧАЕС, острова Зміїного, із різних напрямків фронту та 2 цивільних.

Offline Eney

« Reply #12134 : Грудень 30, 2024, 18:17:40 »
Цитувати (виділене)
Зеленський призначив Ольгу Решетилову уповноваженою Президента України з питань захисту прав військовослужбовців та членів їх сімей

Ольга Решетилова
Cпойлер
Цитувати (виділене)
Голова Медійної ініціативи за права людини
test
Має тривалий досвід роботи у журналістиці, зокрема працювала редакторкою відділу регіональної мережі в соціально-політичній газеті «День», була спеціальною кореспонденткою російського ліберального ЗМІ Grani.Ru в Україні. У 2014 році стала співзасновницею одного з найбільших фондів підтримки української армії «Повернись живим», в якому відповідала за координацію роботи фонду з силовими структурами та безпосередньо з силами та засобами антитерористичної операції на сході України.

Під час численних поїздок на фронт стикалася з порушеннями прав людини в умовах бойових дій. Саме тоді ухвалила рішення перейти до громадського контролю за дотриманням правосуддя щодо подій війни. У 2015 році залишила фонд і зосередилася на журналістських і громадських розслідуваннях порушень у секторі безпеки.

У 2019 році призначена Кабінетом міністрів України до складу Комісії з обрання голови Національного агентства з питань запобігання корупції.

Offline RedCat

« Reply #12135 : Грудень 30, 2024, 19:54:42 »
дайош свято на кожен день, жаль шо в році так мало днів, а то на мільйон-мільярд можна було замахнутись

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12136 : Грудень 30, 2024, 20:42:35 »
Так можна день ділити навпіл. До обіду День потужность, після - День незламності. :hot:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12137 : Грудень 31, 2024, 08:12:18 »
Кияне, тримайтеся! Як ви?

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #12138 : Грудень 31, 2024, 08:39:16 »
Та поки норм. Там тільки одна гупнула поруч з Києвом.
Злобная заинька

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12139 : Грудень 31, 2024, 08:56:41 »
Було 8 бортів ТУ-22М3 —  всі працювали по Шостці на Сумщині (https://t.me/+KhEqiyRMYWU0MzQy): там ~ 12 влучань по багатоповерхівках,  — монітори.

По Києву та Василькову, попередньо, був комбінований удар «Іскандерами» та 6 керованими авіаракетами. Чекаємо на детальнішу інформацію від Повітряних Сил.

Offline AVI

« Reply #12140 : Грудень 31, 2024, 09:21:35 »
Маршал
Цитувати (виділене)
#працюєГУР

Історичний удар ― воїни ГУР вперше у світі знищили повітряну ціль за допомогою морського дрона Magura V5

31 грудня 2024 року воїни спецпідрозділу ГУР МО України “Group 13” вперше в історії уразили повітряну ціль за допомогою ударного  морського дрона Magura V5, оснащеного ракетним озброєнням.

Під час бою у Чорному морі в районі мису Тарханкут тимчасово окупованого Криму внаслідок застосування ракет Р-73 “SeeDragon” знищено російський гелікоптер Мі-8.

Ще один такий же ворожий вертоліт зазнав вогневого ураження та зміг дістатись аеродрому базування.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12141 : Грудень 31, 2024, 12:24:30 »

В  Шостці в результаті атаки суттєво пошкоджено три котельні. 45 будинків залишилися без опалення.

Offline Teagan

« Reply #12142 : Грудень 31, 2024, 14:30:12 »
Йобана русня доїбалась до Шостки, не жаліє балістики, 8 балістичних ракет на маленьке місто за одну ніч

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12143 : Січень 01, 2025, 08:15:56 »
О 07:00 зупинено транспортування російського газу територією України, — Міненерго.

Україна в установленому порядку проінформувала про це міжнародних партнерів.
«Ми зупинили транзит російського газу, це історична подія. росія втрачає ринки, вона буде зазнавати фінансових втрат. Європа вже прийняла рішення про те, щоб відмовитися від російського газу»,
— міністр енергетики.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12144 : Січень 01, 2025, 08:42:13 »
На Запоріжжі була атака дронів, вибух. Про руйнування та постраждалих  поки не повідомляється.  В Києві гірше.
Цитувати (виділене)
Київ: оперативна інформація щодо наслідків ворожої атаки
Є руйнування у двох районах столиці:
 Печерський район: сталось часткове руйнування 4-6 поверхів житлового будинку та пожежа на 4-5 поверхах на площі 70 кв. м. Одну жінку врятовано. Пожежу наразі локалізовано, проводяться роботи з ліквідації.
Також сталося загоряння на даху поруч розташованої нежитлової будівлі на площі 80 кв. м. Наразі триває локалізація пожежі.
Святошинський район: сталося руйнування гаражів та загоряння на площі 20 кв. м.

https://t.me/operativnoZSU/
« Останнє редагування: Січень 01, 2025, 09:23:11 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12145 : Січень 01, 2025, 10:39:59 »
Он воно що

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12146 : Січень 01, 2025, 10:47:37 »
Дивлюсь на фото, майже над ОП збивали. Навіть Нацбанк зачепило.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12147 : Січень 01, 2025, 10:57:44 »
Думаю, скоріше на нацбанк йшло, ніж на ОПу, де в новорічну ніч хіба охорона була. Хоча для помпи могли, звичайно, у нас на початку такі показові бабахи в центрі робили

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12148 : Січень 01, 2025, 19:02:21 »
Побрехенькам Мар"яни не вірю, але, як шахедам вдалось дісталися урядового кварталу, все ж цікаво.
Це ж не ракети, яким вистачає кілька хвилин до цілі.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12149 : Січень 01, 2025, 20:25:41 »
Унаслідок атаки Росії на Київ 1 січня загинули відомий український нейробіолог Ігор Зима, його дружина та їхній котик. Науковий стаж чоловіка складав понад 40 років.
Світла пам'ять🕯

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.