Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline invariant

• Стать: Чоловіча
  • Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #12060 : Грудень 15, 2024, 15:53:06 »
Гепалося і не раз.
Але ж Глобального Кирдика не сталося, скоріше катарсиси. Ну якось так і зараз :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12061 : Грудень 15, 2024, 18:00:10 »
засрали нам все море

У Чорному морі йде на дно ще одне російське судно.

Біля берегів тимчасово окупованої Ялти тоне російське судно з краном для підйому важких вантажів. Це вже третя катастрофа за день. Раніше стало відомо про затоплення танкерів «Волгонєфть-212» і «Волгонєфть-239» у Керченській протоці.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Lilьka

• Стать: Жіноча
  • Львів
« Reply #12062 : Грудень 15, 2024, 18:19:20 »
засрали нам все море
І де ж отой весь довбаний грінпісь і решта тунбергів? СлабО їм до кремля приклеїтися? Або до керченського мосту? :smilie9:

Offline Teagan

« Reply #12063 : Грудень 15, 2024, 19:00:14 »
Але ж Глобального Кирдика не сталося, скоріше катарсиси. Ну якось так і зараз
Це в них раніше ядерки не було (вибачте, вирвалось)

Offline Teagan

« Reply #12064 : Грудень 15, 2024, 19:01:54 »
І де ж отой весь довбаний грінпісь і решта тунбергів? СлабО їм до кремля приклеїтися? Або до керченського мосту?
Вони не знають що за межами ЄС і США з Канадою існують ще якісь держави. Турбота про екологію це лакшері вищої ланки.

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #12065 : Грудень 16, 2024, 19:16:54 »
Турбота про екологію це лакшері вищої ланки.
Так, ти права. А якщо їм про це повідомити?  :grin:
Це просто жарт, звичайно. Не хватало ще нам якихось придурків в країні. Хоча... от рашка з бєлорашкою спровокували сирійських біженців на кордоні з Польщею.
Можлива і така завлєкаловка від нас для "зелених": Гайда рятувати українські чорноземи від рашкиної грязюки! Від трупів, від мін, від згарищ тощо.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #12066 : Грудень 16, 2024, 19:49:06 »
Навіть ядерка всіх не виб'є. Залишиться Африка (принаймні центральна), Полінезія...  :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Teagan

« Reply #12067 : Грудень 16, 2024, 20:12:52 »
Навіть ядерка всіх не виб'є. Залишиться Африка (принаймні центральна), Полінезія...  :sarcastic:
Побажаєм їм успіхів у наступній ітерації.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #12068 : Грудень 16, 2024, 22:25:54 »
Цитувати (виділене)
Первая пресс-конференция (https://www.youtube.com/watch?v=cYgRMlsv4N4) Трампа после его избрания президентом.

В целом всё звучит неутешительно, хотя, конечно, не без нюансов. Трамп заигрывает с Путиным и не слишком предрасположен к Зеленскому. В то же время, Трамп понимает, что Зеленский хочет прекратить войну, это плюс. Но Трамп не даёт никаких намёков, как он собирается убеждать Путина остановиться, и, как и раньше, апеллирует к "хорошим личным отношениям".

Здесь все ключевые тезисы, чтобы видеть общую картинку.

▪️Россия бы не пошла в Украину, они даже не думали об этом. Когда они увидели, что случилось в Афганистане, я думаю, это дало им идею. Но президент Путин никогда бы этого не сделал.

(Интересно, если бы он никогда этого не сделал, что мешает ему прекратить это прямо сейчас?)

▪️Хорошо говорить, мол, они [Россия] хотят свою землю обратно, но города в большей степени уничтожены. Они ушли из Киева - может быть они хотят использовать его или оккупировать его - но они не смогли этого сделать.

▪️Ты смотришь на некоторые из городов - там не осталось ни одного целого дома. Когда вы [россияне] говорите, что оккупируете страну - оккупируете что? Сотни лет уйдут, чтобы это восстановить.

▪️Я никогда не понимал, что Россия хочет в Сирии, они особо ничего не получали от этого. Но сейчас они заняты Украиной, и мы хотим, чтобы они остановились в Украине, и Украина остановилась тоже.

(Он и сейчас не понимает, чего хотят диктаторы, когда вторгаются в другие страны или защищают других диктаторов).

▪️Эммануэль Макрон сделал феноменальную работу по восстановлению собора в Париже. И они оказали большое уважение нашей стране, они относились ко мне, как будто я - это страна. И ещё в Париже, как вы знаете, была Украина - Зеленский - и он хочет мира.

▪️Мы будем говорить с президентом Путиным и мы будем говорить с Зеленским и представителями Украины.

▪️[Считаете ли вы, что Украина должна отдать территории России?] Я отвечу вам после того, как состоится моя первая встреча.

▪️[Каких мировых лидеров вы пригласили на инаугурацию?] Мировые лидеры звонят мне и некоторые очень хотят встретиться. И я встречусь с некоторыми из них. Я думаю, было бы грубо не сделать этого, сказать им: нет, я не буду с вами видеться. Я говорил с более чем сотней [лидеров], когда они звонили поздравить меня. Я делаю, что могу, чтобы дать обратную связь каждому, но этих стран много. <...> Но я встречусь с некоторыми, если они чувствуют, что в этом есть срочность. Как вы знаете, я виделся с президентом Зеленским.

▪️[Приглашали ли вы Зеленского на инаугурацию?] Нет. Но если он захочет приехать, то я не против.

▪️Разрешение на удары дальнобойными ракетами по территории России привело туда Северную Корею, [Ким Чен Ын] - ещё один человек, с которым я очень хорошо лажу, я единственный, у кого это получается. Я не думаю, что нужно было [давать разрешение]. Особенно за несколько недель перед моим вступлением в должность, зачем это было делать, не спросив, что я думаю? Я думаю, это была большая ошибка.

(Что? Мда. Удары дальнобойным вооружением были разрешены после того, как Северная Корея отправила войска в Россию. Ёбаный сюрреализм).

▪️[Отмените ли вы разрешение на удары дальнобойными ракетами?] Я могу, да. Это было тупое действие.

▪️[Что Зеленский должен быть готов отдать?] Он должен быть готов к сделке. Это всё. Это должна быть сделка. И Путин должен тоже заключить сделку.

(А если Путин откажется?)
Тупа руда залупа.

Offline Крижинка

• США
« Reply #12069 : Грудень 16, 2024, 22:47:27 »
Цитувати (виділене)
относились ко мне, как будто я - это страна
Государство - это я (с)

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #12070 : Грудень 16, 2024, 22:51:38 »
Турбота про екологію це лакшері вищої ланки.
Так, ти права. А якщо їм про це повідомити?  :grin:

Тут така деталь:  через Босфор течія на поверхні йде з Чорного моря (на глибині - в нього). Тобто забруднення на поверхні иає шанс дістатися за межі власне Чорного моря.
Homo homini felis est.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12071 : Грудень 17, 2024, 08:38:39 »
Це приватна думка, але в дипломатії дійсно дрібниць не буває. Трамп не просто так у синьо-жовті кольори вдягся.
Але віслюк на те і віслюк, щоб нічого не розуміти.

Цитувати (виділене)
Друзі, ви знаєте, що я намагаюся уникати хейту Олени та Володимира Зеленських через їх постійно неприйнятний будь-яким міжнародним протоколам дрес-код, але тут дещо серйозніше, ніж могло здатися на перший погляд.

Одна із версій, чому Зеленського офіційно не запрошено на інавгурацію обраного президента США Трампа, дрес-код президента України.

Чи знали Ви, що одяг Зеленського на зустрічі у Парижі викликав скандал в США? Тепер знаєте.

Таблоїд «Нью Йорк Пост» опублікував різку оцінку радника обраного президента Трампа Роджера Стоуна, який вважає, що відсутність ділового костюму у Зеленського на зустрічі з Трампом – це неповага до американського народу.

Мілітарі стиль президента Зеленського та його чиновників виглядає фальшиво, як для людей, які ніколи не служили у Збройних силах і є цивільними.

Не секрет, що сам Зеленський 4 рази ухилявся отримати повістку від ТЦК у 2014 році, тому мілітарний одяг на ньому виглядає особливо цинічною насмішкою.

Те, що Зеленському пробачали в 2022 році, тепер для Заходу є неприйнятним – цивільний президент має дотримуватись визначеного дрес-коду.

В ширшому розумінні це демонструє зміну ставлення до Зеленського, до якого, через майже 3 роки після широкомасштабного нападу, ніхто не хоче бути поблажливим.

Можна не сумніватись, що заява радника була узгоджена з Дональдом Трампом. Адже на зустріч у Парижі Трамп приїхав демонстративно у синьому костюмі і золотистій краватці, відмовившись від традиційної для республіканців краватки червоного кольору, у якій він провів усю виборчу кампанію, а Зеленський;
1. Не зрозумів ці дипломатичні сигнали протокольної служби Трампа.
2. Знову проявив неповагу, вимагаючи на дотримані свого Pr стилю.

Зрештою, є час, і ми щиро сподіваємося, що Президента України буде запрошено на урочистості в США у січні і він гідно представлятиме Україну повернувшись до зрозумілого західній демократії дрес-коду.
t.me/nusspavlo/18667
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #12072 : Грудень 17, 2024, 08:55:13 »
Трамп приїхав у кольорах Нотр Дам, він не хотів і не збирався зустрічатися з Зє, Макрон вмовив в останній момент. Все інше це пустопорожній чос.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #12073 : Грудень 17, 2024, 09:14:01 »
Та й взагалі, приписування особливого змісту деталям одягу Трампа - марна річ. Він не настільки витончена натура а радників може запросто ігнорувати, якщо йому прямо зараз нема настрою.

То так само як приписують якесь особливе значення вибору кандидатів на посади від Трампа. Їх ставлять ламати "evil deep state" а не будувати щось.
Homo homini felis est.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12074 : Грудень 19, 2024, 07:10:30 »
Про те, що Покровськ здають навмисне, військові казали ще влітку. І ось нарешті здійснилося. На Банковій і в Кремлі синхронно відкрили "Вдову Кліко" і не чокаясь випили.
МЕГА-ЦИНІЗМ ZE
"Ану нагадайте, яке слово приходить вам на думку в доповнення до назви селища Шевченко Покровського району.
Так, саме ЗДАЛИ.
Тільки думка така про саме селище й про якусь унікальну для цієї війни еталонну фортифікацію. Її єдину на всі фронти збудували так, як слід. Не було лише кому воювати й захистити цей укріпрайон. Командування не направило туди жодного солдата й залишило цілу ділянку фронту відкритою, щоб туди без бою зміг зайти ворог.
Ми обурювалися фатальною нікчемністю й бездарністю командувачів, яких після кількохкратної зачистки таки нав'язав військам Zеленський. А ті, як колись сказав Арєстовічь про вихід з Криму - все про...лі.
Ні, Шевченкове разом з укріпрайоном умисно здавали без бою. Бо так було дуже потрібно ворогу - щоб без бою. Бо ні його, ні Піщане по сусідству, ні дальше Удачне не мали бути серйозно зруйновані. Бо там був подарунок нашого Вовочки сусідському амбалу дяді вові. Два подарунки...
І це не лише остання шахта коксівного вугілля в Україні, без якої гаплик нашій металургії. Шахта ахметовського Метінвесту. Вона ще не вичерпана й ворогу потрібна без руйнувань. Так і здають. Принаймні, поки.
Але це ще не все. Далі мега-цинізм. Ви знаєте, що таке Шевченківське родовище? Ні, не вугілля. А як я підкажу, що це те, що наше Zе пообіцяло США й заходу, а віддало рашистам.
Так - це головне родовище літію!!!
Саме його так поспіхом здавали. Хоча все одно запізнилися на майже рік. Але зобов'язання виконали.
Отже, тепер увага - йтиметься про реально дикий треш! У перший тиждень 2024 року, приблизно 4-5 січня рашистська видобувна компанія під управлінням росатома "Атомредметзолото" погодила в фейковому окупаційному уряді динири (уже регіональної влади в рф) дозвільні документи на видобуток літію на Шевченківському родовищі. Про це 11 січня сповістив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. На підставі цього погодження вже материнська структура росатом з 15 січня розпочав процедуру отримання в мінприроди рф ліцензії на видобуток літію на території Шевченківського родовища, яке тоді знаходилося на підконтрольній Україні території і в глибокому нашому тилу.
А ще тоді я прочитав у рашистських каналах наступне: "Скоро мы наконец то снимем Залужного и сможем продвинуться в направлении Красноармейска (стара назва Покровська) и Павлограда. Там для нас приготовлено много хороших сюрпризов".
Залужного зняли за пару тижнів. І наступ ворога дійсно пішов саме в цьому напрямку.
Отже, 11 місяців тому ворог уже знав і оформляв ліцензії на видобуток літію. Zе здав йому ці території ще рік тому! А тепер патякає про готовність передати вже здане американцям (титан віддав азербайджанцю, літій рашистам, коксівне вугілля окупантам з Донецька!!! Скільки нашому вовочці за це заплатили з москви?
Мільярд? Більше? Чи дали гарантії прихистку в підмосков'ї поряд з януковичем та асадом?
І ще одна історія.
Нас здивували оті еталонні фортифікації в Шевченку. Влада таких не будує. Думав, що там лише відмивка коштів. А потім згадав - проскочило якось, що саме ці фортифікації  будує й укріпрайон оснащує Метінвест Ахметова. Знову все стало на свої місця. Неподалік в Удачному розміщено основне виробництво  Шахтоуправління «Покровське», раніше відомого, як ВАТ Вугільна компанія «Шахта "Красноармійська-Західна № 1“». А в Піщаному - зараз на лінії фронту, є частина наземної інфраструктури шахти й адмінкорпус. Ця шахта - останнє джерело коксівного вугілля для металургії в Україні.
Ахметов розраховував, що фронт вдасться зупинити ще перед його підприємством, а після перемир'я продовжити там працювати, як раніше на Авдіївському коксохімі, що теж біля лінії фронту. Але в Zейла і в пуйла були інші наміри!!!"
Тарас Чорновіл

Offline Eney

« Reply #12075 : Грудень 19, 2024, 08:09:16 »
І чим оцей Чорновіл відрізняється від того ж Такера Карлсона? Як на мене, це близнюки. І манера подачі однаковісенька. Піпл таке любить. Різниця між ними тільки в одному, у Карлсона в країні нема війни і він своїми дописами не вбиває свою країну.
До речі, ніхто не буде проти, якщо я буду сюди приносити дописи від Шарія і Арестовича. Вони ж обидва за Україну і проти нациського київського режиму, як і пан Тарас. Дякую за розуміння.
Цікаво спостерігати за тим, що людей нічого не вчить і вірогідність того, що вони будуть постійно наступати на одні й ті самі граблі майже 100%кова. Прикро тільки, що граблі лежать в твоїй країні.
« Останнє редагування: Грудень 19, 2024, 08:22:45 від Eney »

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12076 : Грудень 19, 2024, 09:01:26 »
Ну, взагалі-то, Чорновол не збрехав. Ось повідомлення Espreso.tv від 12/01/24.

Цитувати (виділене)
Росіяни в тимчасово окупованому Донецьку займаються дозволами на видобуток літію на Шевченківському родовищі, яке розташоване на контрольованій Україною території Донеччини
Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"У Донецьку на минулому тижні представники Атомредметзолото (АРМЗ, гірськорудний дивизіон Держкорпорації "Росатом") погодили в так званому кабінеті міністрів "ДНР" дозвільні документи на видобуток літію. Тепер на підставі цих документів вони подають заявку на отримання відповідної ліцензії в Мінприроди РФ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Шевченківське родовище літію розташоване на підконтрольній Україні території Донецької області за декілька кілометрів від Курахового в напрямку Дніпропетровської області.
Але пов"язувати з зеленою владою не можна. Це ж проти країни. Хай вже з"ясується після перемоги. Тільки чиєї?

Offline Eney

« Reply #12077 : Грудень 19, 2024, 09:03:09 »
Головне, що Петлюра переміг Скоропадського. А Махно - усіх разом.    :good:

Цитувати (виділене)
1956 рік. Магадан. Українці святкують Різдво в засланні, у табірному бараці.
Їх вислали на край світу лише за те, що були Українцями. Тай там на чужині вони не забули, хто вони і звідки. І в тому сирому страшному бараці ми бачимо і вишиванку, і вертеп, і ялинку... Ми відчуваємо незламний дух Українців.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12078 : Грудень 19, 2024, 09:52:14 »
Безмовне стадо. Мрія зеленого шапіто. Як вимити мізки населенню за відсутності опозиції. Гарний приклад північного сусіда вартий наслідування.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12079 : Грудень 19, 2024, 09:55:56 »
Піднімати зараз повстання дійсно неначасі. А фіксувати всі брудні справи чинної влади треба обов"язково.

Offline Eney

« Reply #12080 : Грудень 19, 2024, 10:55:03 »
 :rofl: Чомусь згадалася "справа Свинарчуків" і "як Медведчук допомагав Порошенку вивозити вугілля з ДНР". Нічого не змінилося. Тільки війна йде, яка, завдяки й таким "викривачам", як Тарас Чорновіл, навряд чи закінчиться позитивом для України.

Offline Eney

« Reply #12081 : Грудень 19, 2024, 11:03:57 »
До речі, хтось може показати у дописі Чорновіла хоч один факт, хоч чимось підтверджений.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12082 : Грудень 19, 2024, 11:21:33 »
хоч один факт, хоч чимось підтверджений
Напиши Андрющенку, запитай, звідки в нього інфа.
https://t.me/andriyshTime/16914

Offline Eney

« Reply #12083 : Грудень 19, 2024, 11:46:40 »
хоч один факт, хоч чимось підтверджений
Напиши Андрющенку, запитай, звідки в нього інфа.
https://t.me/andriyshTime/16914
Ти точно думаєш, що саме я повинен це робити?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #12084 : Грудень 19, 2024, 12:15:10 »
Це ж тобі чухається. Не віриш - перевіряй інфу.

Offline Eney

« Reply #12085 : Грудень 19, 2024, 12:47:04 »
Це ж тобі чухається. Не віриш - перевіряй інфу.
Яеесь чувирло щось придумало, а мені перевіряти. Непогана задумка.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #12087 : Грудень 19, 2024, 20:05:00 »
Ну нате ще офіційну реакцію на "непідтверджений" факт
https://t.me/operativnoZSU_chat/217681
Відео інциденту

Offline Eney

« Reply #12088 : Грудень 19, 2024, 20:39:19 »
Олега Монова
Зеленський назвав пиню довбойобом в своєму офіційному тві у відповідь на пропозицію дуелі на орєшніках.
Такого палахкотіння срак я не бачила вже дуже давно, а бачила я багато.
Попкорн вже не лізе, присідати пізно, бо потім не засну.
Прокрадусь, мабуть, в кілька піддослідних місць, поміряти температуру у місцевих самашечих і послухати, що вони кажуть про дипломатичний протокол, куртуазну поведінку і що так не можна, бо встидно💅🏼

Offline Teagan

« Reply #12089 : Грудень 19, 2024, 20:44:25 »
Мені здається переклад неточний. Довбойоб і Dumbass мають різне навантаження.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.