Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline AVI

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #10980 : Червень 10, 2024, 13:47:27 »
На додачу:
Цитувати (виділене)
-
Cпойлер
О!
- Взрыв, искры полетели.
- ОООООО!!! Охуеть!!! Нихера, бля!!!
- Я же говорю, крышка приземлилась.
- Ахереть, бля!
- Правый борт!

"Baza: Беспилотники ВСУ атаковали буксир и баржу в Таганрогском заливе.

Атака на буксир «Инженер Смирнов» и баржу «Секция-179» состоялась вечером 8 июня. Около 21 часа капитан буксира доложил, что в результате атаки у баржи имеются незначительные повреждения выше ватерлинии, а у буксира выбиты стекла. Также двое членов экипажа получили легкие осколочные ранения.

Ходовые качества буксира потеряны не были и капитан принял решение возвращаться в порт Азов в Ростовской области".

Це вже якийсь новий рівень - бпла по рашистським коритам.

Offline Eney

« Reply #10981 : Червень 10, 2024, 14:23:16 »
Мустафа цейбо.... :scratch_one-s_head: Ну типо, найєм. А як дихав.

Цитувати (виділене)
LB.ua
➡️Джерела в Кабміні повідомляють, що в середу Державне агентство відновлення мало представити уряду звіт про аналіз завершення обʼєктів II рівня захисту, саме тому відрядження до Берліна Найєму не погодили
« Останнє редагування: Червень 10, 2024, 14:35:07 від Eney »

Offline Sasha_girl

• Стать: Жіноча
  • Украина, Киев
« Reply #10982 : Червень 10, 2024, 15:05:45 »
Це вже якийсь новий рівень - бпла по рашистським коритам.
Если прошли сутки, а мы им ничего не поломали, пусть и корыто, у меня начинается ломка. БПЛА, БЭКи - мои наркотики.
Cпойлер
Капец, как я подсела. Спасите, помогите! :grin:
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #10983 : Червень 10, 2024, 15:20:10 »
Мустафа цейбо.... :scratch_one-s_head: Ну типо, найєм. А як дихав.

LB.ua
➡️Джерела в Кабміні повідомляють, що в середу Державне агентство відновлення мало представити уряду звіт про аналіз завершення обʼєктів II рівня захисту, саме тому відрядження до Берліна Найєму не погодили

Ондрюша прибрав всіх, хто міг доторкнутися до грошей, які будуть виділяти в Берліні, і Кубракова, і Масі. країна Зєрмакія.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #10984 : Червень 10, 2024, 16:43:18 »
Звісно Єрмак, хто ж ще.

Єрмак, сука така, тримав команду реформаторів за руки і не давав написати звіти.

Offline Eney

« Reply #10985 : Червень 10, 2024, 16:55:20 »
уві
Цитувати (виділене)
Інформація про те, що Сили оборони позавчора уразили ворожий великий десантний корабель у Азовському морі не відповідає дійсності, — начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук

Offline Eney

« Reply #10986 : Червень 10, 2024, 16:58:04 »
Якщо ти такий вправний реформатор, то возьми й зроби звіт з оцима прізвищами.
ЗИ: Хоча, може ще плекає надію про якусь іншу посаду, то й не хоче дуже сваритися. 

Offline Eney

« Reply #10987 : Червень 10, 2024, 21:20:24 »
А ви єрмак, єрмак... Москолота ота копа, так копа.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #10988 : Червень 10, 2024, 21:45:17 »
Під Вовчанськом у бою за Україну загинув лідер Добровольчого руху ОУН Микола Коханівський.

"Він, що воював з 2014 року, був командиром ОУН, який, як свою зіницю, беріг кожного воїна.

Микола "літав", знав ПВО, він був класним комбатом, умілим і відданим справі до кінця. Але, вони його знищили. Бо він був націоналістом! Справжнім, відданим Україні до кінця",
— вдова дисидента Степана Хмари Роксолана.

Offline Eney

« Reply #10989 : Червень 11, 2024, 08:17:24 »
Цитувати (виділене)
Адміністрація президента США Джо Байдена дозволить українському військовому підрозділу «Азов» використовувати американську зброю. Таке рішення прийняли після перевірки Держдепом США бригади, яка зараз входить до складу НГУ, пише з посиланням на джерела видання The Washington Post.

Offline Охтирка

« Reply #10990 : Червень 11, 2024, 12:56:33 »
Цитувати (виділене)
Адміністрація президента США Джо Байдена дозволить українському військовому підрозділу «Азов» використовувати американську зброю. Таке рішення прийняли після перевірки Держдепом США бригади, яка зараз входить до складу НГУ, пише з посиланням на джерела видання The Washington Post.
Ну все, Америка дає зброю нацистам.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #10991 : Червень 11, 2024, 13:34:23 »
СБУ затримала доньку ексмера Полтави, яка працювала на «виборчий штаб» партії путіна

Служба безпеки затримала в Києві колаборантку, яка співпрацювала з рф під час російських виборів у 2022 та 2023 роках.

Зловмисницею виявилась 36-річна донька колишнього мера Полтави, який наразі засуджений за масштабну корупцію.

За даними слідства, фігурантка володіє у Санкт-Петербурзі рекламним агентством, яке брало участь в PR-кампанії пропутінської партії «єдина росія».

Напередодні «єдиного дня голосування» жінка розпорядилася задіяти сотні рекламних стендів та бордів своєї фірми для поширення прокремлівської агітації.

Проживаючи в Києві, колаборантка дистанційно управляла рекламним бізнесом в росії й отримувала від нього мільйонні дивіденди.

Так, у період співпраці з «виборчим штабом» партії кремля, фігурантка отримала прибуток у понад 35 млн російських рублів.

Під час обшуків за місцем проживання та в київських офісах затриманої виявлено комп’ютерну техніку, мобільні телефони та фінансову звітність щодо співпраці з рф.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру за ч. 6 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Крім того, за матеріалами СБУ, на все майно затриманої накладено арешт на загальну суму понад 270 млн грн.

Серед заблокованих активів – 3 квартири в Києві, мінівен та частки в статутних капіталах двох українських компаній.

Наразі зловмисниця під вартою. Їй загрожує до 12 років тюрми.

Розслідування проводили за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #10992 : Червень 11, 2024, 14:36:54 »
Яким дивом хоч когось покарала і чому так мало ув'язнення?
Злобная заинька

Offline Eney

« Reply #10993 : Червень 11, 2024, 16:42:51 »
Це ж мамаї, вони завжди виходили сухими з води. https://poltava.to/news/75696/

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #10994 : Червень 11, 2024, 16:55:31 »
Цитувати (виділене)
Попередня причина замісів між в/с ТЦК та медиками в Одесі

Водій швидкої у свій вихідний день прийшов оновити дані, як того вимагає закон. Однак у військкоматі було ухвалено рішення його нікуди не відпускати. На тлі стресу у водія піднявся тиск і йому стало погано. Йому викликали карету швидкої з лікарем та фельдшером, проте станом на 15:00 їх також не хотіли випускати, щоб госпіталізувати постраждалого водія.. До місця події приєдналися інші бригади екстреної медичної допомоги та влаштували протест.
https://t.me/prozapas7/206207

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #10995 : Червень 11, 2024, 17:44:39 »
Швидку викликали, але пускати не хотіли…Ну це ж забава така, викликати швидку, а потім не пускати.
Як він з таким здоровʼям водієм працює, хз.

Може почекати більш обʼєктивних й інформативних новин?
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Eney

« Reply #10996 : Червень 11, 2024, 18:03:44 »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #10997 : Червень 11, 2024, 18:59:02 »
Швидку викликали, але пускати не хотіли…Ну це ж забава така, викликати швидку, а потім не пускати.

Відео за посиланням. Додам від себе об'єктивно - в запорізькому онкодиспансері мобілізували обох лікарів-радіологів, коли вони йшли на роботу. Некритичний заклад, мабуть

Offline Eney

« Reply #10998 : Червень 11, 2024, 19:18:02 »

Відео за посиланням. Додам від себе об'єктивно - в запорізькому онкодиспансері мобілізували обох лікарів-радіологів, коли вони йшли на роботу. Некритичний заклад, мабуть
На місто-мільйонник було два лікаря-радіолога? Де почитати про критичність цієї професії? Сама бачила, чи сусіди сказали?

А взагалі, на всіх робітниках ТЦК повинні бути боді-камери.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #10999 : Червень 11, 2024, 19:24:09 »
На місто-мільйонник було два лікаря-радіолога?
Ніколи не мільйонник,  тепер тим більш. А  з онко в нас дуже погано, специфіка така. Здоров'я тобі та твоїм близьким

Offline Eney

« Reply #11000 : Червень 11, 2024, 19:24:48 »
Цитувати (виділене)
Александр Коваленко

Очередная хрень в Одессе с ТЦК.

С одной стороны, медики утверждают одно, представители ТЦК совсем другое.

Если я не ошибаюсь, представителей ТЦК уже давно обещали оснастить портативными видеокамерами, чтобы фиксировать весь спектр событий, происходящих с их участием, по аналогу с Национальной Полицией.

Но вот знаете, наблюдая в социальных сетях в Украине и масштабную, очередную ИПСО со стороны россии по очередным трындецам в Одессе, сука, маме, у меня возникает вопрос, а кому ваши объяснения, уважаемый Областной ТЦК нужны? Буковки и я прямо сейчас могу напечатать и сказать, что водитель медички с битой имел все права вломит какому-то телу в камуфляже, не предоставившему документа, что он ВОЕНОСЛУЖАЩИЙ, но распылившим перцовку гражданскому в лицо.

С таким компотом любое быдло, в том числе агенты кремля в Одессе, коих дохрена и ещё немножко сверху, могут одеваться в пиксель и устраивать разного рода поебень.

В общем, или разбирайтесь с фактажом и возможностями доказывать свою правоту более, кроме как строчить постики в социальных сетях на которые все клали с высоких колоколен, или и вправду, российское ИПСО действует и сейчас, многие военнослужащие, особенно прошедшие ад с 2022-го и выполняющие сейчас свои функциональные обязанности в тылу, просто не могут доехать до места службы, потому что маршрутки не останавливаются, когда видят на остановках людей в камо. В том числе и вы, представители ТЦК, коих я знаю лично, выгребших не только под Северодонецком и Бахмутом и испытавших на себе все ужасы войны и занимающихся тем, чем должно в тылу, но доехать до работы не можете - вас шугаются! А подобные пляски завершаются очередным информационным трындецом.

Делайте выводы, которые давно уже следовало сделать.

Не буквы. ФАКТЫ!

Надеемся на максимально скорейшие изменения в лучшую сторону и как я накануне изложил тому КОМУ СЛЕДУЕТ, надеюсь видео, подтверждающие правомерность действий ТЦК, в социальных сетях скоро будут распространяться куда в большей степени, чем то, что мы можем видеть от лица третьих лиц и невнятные объяснения клавиатурных обезьянок, получивших младшего лейтенанта, но неспособных связать и двух слов.

Offline Eney

« Reply #11001 : Червень 11, 2024, 19:25:30 »
На місто-мільйонник було два лікаря-радіолога?
Ніколи не мільйонник,  тепер тим більш. А  з онко в нас дуже погано, специфіка така. Здоров'я тобі та твоїм близьким
Я про це питав? Не треба розводити на емоції і побажання залиш собі.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #11002 : Червень 11, 2024, 19:27:20 »
Цитувати (виділене)
Nata Kartasheva
30 мин.

4:35 слухайте уважно, керівник екстреної допомоги Світлана Ізосімова .
"Мне проще, когда вас будет целая группа, завтра заходит группа в Хаджибеевский военкомат, 25 человек. Если с вами что-то там случится, мне проще набрать губернатора, чтобы вас оттуда отпустили. Потому что я звоню за каждого, понимаете" – заявила Изосимова коллективу.

Людина при посаді по перше підбурює колектив йти гуртом, по друге прямо говорить , що може подзвонити Кіперу і порішати і відпустити.
І не треба мені показувати говно роліки, мені все зрозуміло.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #11003 : Червень 11, 2024, 19:33:47 »

Бачила я ті відео - не треба мені показувати говно роліки (с)
Помєньшє ухілянта Олєшка читай, це я теж вже від себе додам.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11004 : Червень 11, 2024, 19:39:55 »
Я про це питав?
Пояснюю повільно. На все місто один спеціалізований комунальний заклад. В ньому 2 штатні одиниці радіологів. І стояти там в черзі аж на сходах найзлішому ворогу не побажаю.Або  вйо до приватних кабінетів.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11005 : Червень 11, 2024, 19:44:15 »
Відео з каналу Прозапаса. Він не ухилянт від слова навпаки. І те, що зараз реально відбувається навколо тцк, не треба ні замовчувати, ні прикривати гаслами, бо це вже наживу торкнулося багатьох.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #11006 : Червень 11, 2024, 19:57:30 »
Відео з каналу Прозапаса. Він не ухилянт від слова навпаки. І те, що зараз реально відбувається навколо тцк, не треба ні замовчувати, ні прикривати гаслами, бо це вже наживу торкнулося багатьох.

Так чому ж ти не носиш сюди відео, як люди приходять в тцк, отримують повістки й йдуть у військо? Без істерик, без бійок з військовими, без заламування рук, навіть якщо серед них були ті, хто мав бронювання від призову? А тому, що тобі й багатьом іншим це не цікаво, інша справа ось таки «випадки» обговорювати, 90 відсотків з яких по факту виявляються гівно-вбросами. Ну й ще тому, що ці люди не знімають про себе «героїчні» відосики.
Навіть на форумі, якщо хтось сам не скаже чи рідні не розкажуть про своїх близьких у війську, то й не знає ніхто.
А я ось вважаю, що тре казати, розповідати саме про цих людей й як наймога більше. Але ж, знов таки, про це ж читати не цікаво, бо з цього какашку не зліпити.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11007 : Червень 11, 2024, 20:06:17 »
А я ось вважаю, що тре казати, розповідати саме про цих людей й як наймога більше. Але ж, знов таки, про це ж читати не цікаво, бо з цього какашку не зліпити.
Какашку зараз кладуть на все законодавство. Як законом про мобілізацію, так і його виконанням.Зневага до мобілізованих  нічим хорошим не скінчиться

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11008 : Червень 11, 2024, 20:22:18 »
Від  Марусі Звіробій
Цитувати (виділене)
Розпач... все зайшло в дикий хаос. Шо за тітухани пиздят медиків??? Усі пиздят ТЦКшників і те й інше надзвичайно неприйнятно. Ця влада МАЄ ПІТИ НАХ*Й! ВСЯ! Це ваше обличчя п...ри! Результат ваших 5 років некомпетентності. 5 років повного провалу на всіх фронтах і логічна деградація всіх державних інституцій.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11009 : Червень 11, 2024, 20:45:44 »
Від  Марусі Звіробій
Цитувати (виділене)
Розпач... все зайшло в дикий хаос. Шо за тітухани пиздят медиків??? Усі пиздят ТЦКшників і те й інше надзвичайно неприйнятно. Ця влада МАЄ ПІТИ НАХ*Й! ВСЯ! Це ваше обличчя п...ри! Результат ваших 5 років некомпетентності. 5 років повного провалу на всіх фронтах і логічна деградація всіх державних інституцій.

ну тоді зустрінемося через сто років для наступної спроби. бо зараз вибір між хуйовою владою та москалями. третього варіанту нема.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.