Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #8460 : Листопад 07, 2023, 15:16:20 »
Цитувати (виділене)
Перші п'ять F-16 відправлені з Нідерландів до Румунії для навчання українських та румунських пілотів

Загалом Нідерланди поставлять 12-18 цих винищувачів для європейського навчального центру, який незабаром відкриють у Румунії, заявили в Міноборони

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #8461 : Листопад 07, 2023, 15:55:56 »
То це наші чекали поки румунських пілотів почнуть вчить щоб до них долучитись. Ну шо ж, мабуть так треба було. :unknown:

Offline Mike123

« Reply #8462 : Листопад 07, 2023, 18:00:27 »
Щось мене ця історія з гранатою наздогнала вщент :( . Цікаво, а скільки у Залужного під подушкою гранат зберігається? Я ще можу зрозуміти, коли хлопці з передку, які зі зброєю цілодобово, можуть втратити пильність. Але тиловики? Зі своїми дітьми? Як може взагалі в тупу башку прийти думка подарувати на день народження бойові гранати? Як може не прийти думка їх перевірити перед тим, як своїм дітям до рук давати? Я ще розумію вдома стрілецьку зброю зберігати. Але гранати? :obm: Цікаво, скільки гарант у моєму будинку зараз? Щось я не розумію у цьому світі :( .

Offline Eney

« Reply #8463 : Листопад 07, 2023, 18:13:40 »
Коли маєш справу з подібним, з часом втрачаєш пильність.  Тому в інструкції по поводженню зі зброєю кров"ю і прописано. У кожного пункта є свої прізвища. І не одне. І діти там теж є:

Нікому не передавайте свою зброю.
Під час тренувань ніколи не залишайте свою зброю.
Завжди поводьтеся зі зброєю так нібито вона заряджена.
Ніколи не направляйте зброю на предмет, або на істоту яку не збираєтеся знищити.
Не тримайте палець на спусковому гачку без потреби. Палець на спусковий гачок кладеться лише після того, як ви прийняли рішення здійснити постріл і зайняли положення для стрільби. Після закінчення стрільби палець з гачка прибирається.
Зброя знімається з запобіжника лише на вогневому рубежі після прийняття рішення про початок стрільби.
Перед початком стрільби завжди чітко оцінюйте напрямок ведення вогню. Переконайтеся, що під ваш вогонь не потраплять предмети, або істоти знищити яких ви не збираєтеся. Потрібно оцінити поле яке знаходиться перед вашою ціллю, так і поле, що знаходиться поза ціллю.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #8464 : Листопад 07, 2023, 18:15:51 »
Щось мене ця історія з гранатою наздогнала вщент :( . Цікаво, а скільки у Залужного під подушкою гранат зберігається? Я ще можу зрозуміти, коли хлопці з передку, які зі зброєю цілодобово, можуть втратити пильність. Але тиловики? Зі своїми дітьми? Як може взагалі в тупу башку прийти думка подарувати на день народження бойові гранати? Як може не прийти думка їх перевірити перед тим, як своїм дітям до рук давати? Я ще розумію вдома стрілецьку зброю зберігати. Але гранати? :obm: Цікаво, скільки гарант у моєму будинку зараз? Щось я не розумію у цьому світі :( .
на фоні того, що за патрон з собою вне зони бойових дій можуть дати реальний і великий строк, такі дарунки між вищими чинами вказують на те, що вони не тільки довбойоби, а ще й порушники закону.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #8465 : Листопад 07, 2023, 18:29:04 »
Аби хто знав, скільки бойових патронів після всяких учбових стрільб закопано у землю...

Offline Mike123

« Reply #8466 : Листопад 07, 2023, 18:37:23 »
Коли маєш справу з подібним, з часом втрачаєш пильність.
Я написав про бойових. Але вибач, помічник Залужного тиловий. І зі зброєю, скоріш за все, стикався рідко. Тим більше, з такою зброєю, як граната. Що, всі наші поліцейські вдома гранати тримають? Вони зі зброєю більше, чим помічники Залужного знаходяться.

Offline Eney

« Reply #8467 : Листопад 07, 2023, 18:49:07 »
Коли маєш справу з подібним, з часом втрачаєш пильність.
Я написав про бойових. Але вибач, помічник Залужного тиловий. І зі зброєю, скоріш за все, стикався рідко. Тим більше, з такою зброєю, як граната. Що, всі наші поліцейські вдома гранати тримають? Вони зі зброєю більше, чим помічники Залужного знаходяться.
Тому цей помічник так себе й поводив з гранатою. Судячи з його дій, він або не знав, що це бойова граната, або взагалі не знав, як поводитись з гранатою.

Offline Milena

« Reply #8468 : Листопад 07, 2023, 19:00:56 »
Судячи з його дій, він або не знав, що це бойова граната, або взагалі не знав, як поводитись з гранатою.
Cпойлер
Коротше, він довбойоб, той помічник Залужного?!

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #8469 : Листопад 07, 2023, 19:18:43 »
Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, гранати входили до «подарункового набору», який на день народження йому презентував колега –  полковник Тімченко. Той вже дав свідчення, що сам вирішив зробити такий подарунок,  поклавши в дерев’яну коробку пляшку віскі «Black Label» та 6 гранат.
Я більше в акуї, що другий день трагедії, йдуть слідчі дії, допитуються свідки, а в пресі їх покази дають майже в онлайні.

Cпойлер
В якості альтернативної гіпотези - взірвався інший пакет, а слідча оперативна група знайшла гранати, тож щоб собі "вісяк" не робити типу справи Шеремєта подають як "підірвався сам гранатою". Бо поточна версія якось дуже натягнуто виглядає

Offline Eney

« Reply #8470 : Листопад 07, 2023, 19:36:47 »
Судячи з його дій, він або не знав, що це бойова граната, або взагалі не знав, як поводитись з гранатою.
Cпойлер
Коротше, він довбойоб, той помічник Залужного?!
  Я до вчора взгагалі не знав, що у Залужнього є помічники.

Offline Eney

« Reply #8471 : Листопад 07, 2023, 19:37:34 »
Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, гранати входили до «подарункового набору», який на день народження йому презентував колега –  полковник Тімченко. Той вже дав свідчення, що сам вирішив зробити такий подарунок,  поклавши в дерев’яну коробку пляшку віскі «Black Label» та 6 гранат.
Я більше в акуї, що другий день трагедії, йдуть слідчі дії, допитуються свідки, а в пресі їх покази дають майже в онлайні.

Cпойлер
В якості альтернативної гіпотези - взірвався інший пакет, а слідча оперативна група знайшла гранати, тож щоб собі "вісяк" не робити типу справи Шеремєта подають як "підірвався сам гранатою". Бо поточна версія якось дуже натягнуто виглядає
Хайпують. Он Залужнього за сьогодня і зняли, і не зняли. Усі в ахуї.
А Тімченка нікому взагалі не шкода.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8472 : Листопад 07, 2023, 19:58:12 »
Як може не прийти думка їх перевірити перед тим, як своїм дітям до рук давати?
День народження.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #8473 : Листопад 07, 2023, 20:10:19 »
Ну он вагнерівці недавно у літаку теж з гранатами щось не догледіли. Тенденція, однак.

Offline Eney

« Reply #8474 : Листопад 07, 2023, 20:14:34 »
Ну он вагнерівці недавно у літаку теж з гранатами щось не догледіли. Тенденція, однак.
До вибуху гранат там призвели пару пострілів з ЗРК. Так що мимо каси.

Offline Eney

« Reply #8475 : Листопад 07, 2023, 21:17:25 »
Цитувати (виділене)
Угорщина погрожує накласти вето на переговори України про вступ до ЄС через “порушення прав угорської меншини в Україні”.

Цитувати (виділене)
Заступник міністра закордонних справ Польщі Павел Яблонський заявив, (https://www.eurointegration.com.ua/news/2023/11/7/7173065/) що без вирішення питань щодо ексгумації останків поляків на території України їй "годі мріяти про вступ до ЄС"

:sorry:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #8476 : Листопад 07, 2023, 21:32:15 »
Щодо Ар'єва

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #8477 : Листопад 07, 2023, 21:41:00 »
Єбать. Арʼєв — не хуйовий інсайдер та хайпожер, а рятівник Залужного та України.

Offline Eney

« Reply #8478 : Листопад 07, 2023, 21:44:34 »
Ар"єв діяв у гідній компанії. Вони усі разом спасли Залужного!  :hot:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #8479 : Листопад 07, 2023, 21:47:59 »
Авжеж, розхитують човен і бруднять своїми інсинуаціями наше вище керівництво, що абсолютно неначасі

Offline Eney

« Reply #8480 : Листопад 07, 2023, 21:52:57 »
Авжеж, розхитують човен і бруднять своїми інсинуаціями наше вище керівництво, що абсолютно неначасі
А що, ні? Це ж з давних давен йде. Скоропадський підсидів Петлюру, Петлюра скинув Сокропадського (гуляючи розстріляв Болбочана). А потім разом тикали друг другу дулі у Парижі. Недовго. Тобі це по приколу?

ЗИ: Забув за Батьку Махна, який увесь цей час тіки й встигав міняти палки, щоб вставити в колеса вищеозначених панів. Зупинявся тільки для того, щоб протерти орден червого знамені, який виблисував на його гордій груді.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #8481 : Листопад 07, 2023, 22:26:56 »
"Пробздiлось щось у Дацькому князiвствi"(с)

Offline Eney

« Reply #8482 : Листопад 07, 2023, 22:40:37 »
"Пробздiлось щось у Дацькому князiвствi"(с)
Сандармох усіх вирівняє.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #8483 : Листопад 07, 2023, 22:50:41 »
Ось вам свіжа аналітика по "звільненню Залужного":

- Що ви робите?
- Драконів відлякую.
- Але ж їх не існує!
- Не дякуйте.
(с) Богданов

Offline Teagan

« Reply #8484 : Листопад 07, 2023, 23:06:55 »
Бо він точно довбойоб. Поки ми тут виклянчуєм кожен боєприпас для армії, скидуємся на дрони, спиздить 6 німецьких гранат щоб подарувати "сувенірчік". Навіть якби ніхто не підірвався це жопа і позорище.

А взагалі я не розумію що це в останні дні відбувається, інсадово інсайдерські вкиди про вибори та зняття Залужного, тилові офіцери граються гранатами на днях народження, якийсь дурдом.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #8485 : Листопад 07, 2023, 23:11:50 »
ЗИ: Забув за Батьку Махна, який увесь цей час тіки й встигав міняти палки, щоб вставити в колеса вищеозначених панів. Зупинявся тільки для того, щоб протерти орден червого знамені, який виблисував на його гордій груді.
Про батька Махна до речі у нас в Запоріжжі новий мурал.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #8486 : Листопад 07, 2023, 23:29:48 »
Щодо Ар'єва
Про нахрюк ріже очі, бо це типова росіянська лайка в бік українців в інтернетах.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8487 : Листопад 08, 2023, 03:25:52 »
Цікаво, хто зєля в нас зара, Скоропадський, Петлюра чи Махно?
То шо єрмак то Грушевський я здогадуюсь.

Offline Eney

« Reply #8488 : Листопад 08, 2023, 08:13:40 »
Цаплієнко
💥У Конгресі США підтримали законопроект про передачу Україні заморожених активів РФ. Про це свідчать дані підсумків голосування.

Згідно з документом, рішення про конфіскацію суверенних російських активів, які перебувають під американською юрисдикцією, зможе ухвалювати президент США. Після цього кошти перейдуть до спеціального фонду підтримки України.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #8489 : Листопад 08, 2023, 09:03:18 »
Жаль/не жаль для меня вопрос, вообще, так не стоит. Поведение Тимченко понять хочу. Вот он говорит, что Частякова трудно удивить подарком, поэтому Тимченко дарит ему гранаты. Что получается: что боевого майора (а, может, он не боевой, а паркетный?) гранатами, таки, можно удивить?
Тимченко дарит гранаты, чтобы...что? Чтобы Частяков на полочку поставил - выставил все 6 штук - как украшение интерьера? Вдруг гости придут, захотят полюбоваться красотой такой, в руки возьмут, чтобы рассмотреть поближе.
Не, ну правда, что Частяков должен был сделать, по-мнению Тимченко, с подарком?
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.