Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #8430 : Листопад 06, 2023, 12:44:29 »
Я ще поки сподіваюсь що Гончаренко напиз набалаболив, або це черговий раз божевільну ідею вкидують у суспільство щоб глянути на реакцію, і ніяких виборів під час війни не буде.
Так ця ідея більше від арестовичей надходить.
До речі, щодо Гончаренка, може я й не правий, але більше на нього я не підпишуся. Хай звиняє.

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
« Reply #8431 : Листопад 06, 2023, 13:00:07 »
от ніфіга не гумор

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #8432 : Листопад 06, 2023, 15:41:38 »
Цитувати (виділене)
Президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар РФ по воїнах 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади під час нагородження.

Головне - не допустити подібного, наголосив президент України Володимир Зеленський.
Розходимся.
В професійному закритому чаті люди, які спілкуються з військовими цієї бригади написали, що ніякого нагородження не планувалося, просто росіяни вдарили по скупченню людей. Так щоб вишукувати бригаду потрібен плац на три тисячі чоловік.
Типу новини про нагородження розповсюджували росіяни, що дискредитувати військове командування. А тепер після заяви президента хз як до цих подій відноситись.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #8433 : Листопад 06, 2023, 15:59:56 »
Цитувати (виділене)
Служба безпеки України

СБУ викрила колишнього заступника Міністра оборони України на розтраті майже 1 млрд грн

Слідчі та військові контррозвідники Служби безпеки зібрали докази злочинної діяльності ексзаступника Міністра оборони України, який займав цю посаду із 2021 по 2023 роки.

Він підозрюється у розтраті державних коштів на майже 1 млрд грн.

За матеріалами справи, у 2022 році цей посадовець, вступивши у змову зі своїми підлеглими, здійснив закупівлю неякісної військової форми у приватної компанії на майже 1 млрд грн.

Слідством встановлено, що військові ЗСУ не можуть використовувати вказану форму, оскільки вона непридатна для експлуатації в холодну пору року в умовах ведення інтенсивних бойових дій.
https://t.me/SBUkr/10256
Фамилия не называется, а лицо заблюрено. Потому, что:
Цитувати (виділене)
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8434 : Листопад 06, 2023, 16:11:25 »
Типу новини про нагородження розповсюджували росіяни, що дискредитувати військове командування.
Мабуть не весь склад бригади був залучений до шикування. Хтось і воювати має. Мабуть у більшісті зібрали тих, кого мали нагородити.
Те, що комбриг запізнився, я читала в коментах зразу після появи інформації. "Громадське" так пише:
Цитувати (виділене)
Командир 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Дмитро Лисюк запізнився на захід до Дня ракетних військ і артилерії, який організували поблизу лінії фронту на Запоріжжі. Військовослужбовці чекали комбрига понад пів години, а тоді стався приліт, унаслідок якого є загиблі та поранені.
Про це повідомляють джерела hromadske зі 128 бригади.

Один із наших співрозмовників зазначив, що спершу нагородження запланували на 9 годину ранку, але перенесли на 9:30. У цей час військові вже були вишикувані й чекали на командира. Близько 10:10 стався російський удар.

Комбриг прибув буквально через 2 хвилини після прильоту.

Джерело hromadske відзначило, що росіяни слідкували за бійцями 128 бригади з безпілотника, коригуючи ракетний удар. Однак окупанти помилилися і влучили в будівлю позаду військових, ближче до дороги.

«І виходить, усі ті, хто стояли ближче до дороги, вони всі 200-ті (загинули — ред.). А особовий склад, який конкретно мав нагороджуватися (командири гармат, навідники, артилеристи), їх трохи прикрила стіна будинку, в який влучив "іскандер". За рахунок цього жертв трохи менше», — стверджує одне з наших джерел.

Водночас багато військових зазнали поранень від уламків, додав співрозмовник.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #8435 : Листопад 06, 2023, 17:56:20 »
Цитувати (виділене)
Dana Yarovaya
2 год  ·
Хоспаді.
Вручили наступну підозру, тому самому Шаповалову, замміністра оборони, який був затриманий в лютому 2023 року. Це третя, чи четверта підозра.
Шаповалов знаходиться під таємницею слідства.
Це і не зрада, і не перемога.
Вспокойтесь вже

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8436 : Листопад 06, 2023, 19:40:36 »
Цитувати (виділене)
Ірина Фаріон під час інтерв'ю заявила, що не може назвати бійців полку "Азов" українцями, оскільки частина з них говорять російською

"Я не можу назвати їх українцями, якщо вони не говорять українською мовою — то нехай себе назвуть "руськімі". Чому вони такі очманілі? Якщо вони такі великі патріоти — покажіть свій патріотизм", – заявила Фаріон.
Так їх, цих кацапськіх виблядків. :hot:

Продовження:
Цитувати (виділене)
Фаріон
Нарід. Бидломаса має припадок від моєї правди про ухилянтів та москворотих биків, що ганьблять ЗСУ. Гражданє досі не вивчили, що мова ЗСУ - українська, ст. 29. Дякую всім ненависникам. Ви сміття, яке вигребемо з країни неминуче. Інакше війна буде вічно. Суки і далі служать путіну. Він вам, бидло, аплодує. А нам своє робити.

Offline Eney

« Reply #8437 : Листопад 06, 2023, 20:10:52 »
Якщо я буду сюди носити Арестовича, це буде вважатися, що я роблю щось не теє. Чи норм?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #8438 : Листопад 06, 2023, 20:31:40 »
https://t.me/forpost_zp/7315
У Київській області загинув помічник генерала Залужного💔

Попередньо відомо,  що 6.11 близько 17:15 у обному з приватних будинків, неподалік Києва, стався вибух внаслідок зриву гранати. 

У результаті вибуху одна людина загинула та двоє поранено, з них одна дитина. Зигиблий 1984 р.н. зі слів дружини був помічником генерала Залужного).

Зі слів дружини загиблого, чоловік прийшов з подарунками на день народження. При відкритті одного з яких стався вибух. Ймовірно, це була коробка з пляшкою та чарками.

Offline Eney

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #8440 : Листопад 06, 2023, 20:37:26 »
Офіційна версія
https://t.me/info_zp/51091

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8441 : Листопад 06, 2023, 20:43:17 »
У Київській області загинув помічник генерала Залужного💔
Попередили.

І ще сьогодні ж активізувалася єрмаківська моська Безумна.

Offline RedCat

« Reply #8442 : Листопад 06, 2023, 20:45:35 »
Чом би й ні.
тобто Конституцію вони вже звернули в трубочку і запхнули у всім відоме місце, лишилося ще петицію туди саме запхать

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8443 : Листопад 06, 2023, 20:46:21 »
Цитувати (виділене)
Головнокомандувач ЗСУ

Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто.

Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.
В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині…

З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією.

Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування.

Вічна памʼять!
t.me/CinCAFU/597

Offline Eney

« Reply #8444 : Листопад 06, 2023, 20:50:05 »
Чом би й ні.
тобто Конституцію вони вже звернули в трубочку і запхнули у всім відоме місце, лишилося ще петицію туди саме запхать
Ніхто і ніщо не заважає так думати.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8445 : Листопад 06, 2023, 20:51:07 »
Цитувати (виділене)
ГОНЧАРЕНКО
Побачив розкидку, що Залужний на аспірантурі в Юридичній Академії. І це прям розкидка. По сайтам, по телеграм-каналам, по Марʼяні Безуглій.

Скажу так, виглядає все так, що хтось з ОП хоче зняти Залужного.

Погано. Дуже погано.

Цитувати (виділене)
Дуже дивні розмови в мене останній тиждень.
Десь приблизно такі:

- Та ну, Ярова, вони цього не зроблять. Це ж політичне самогубство. Вони не настільки тупі.

- хто тобі таке сказав?

- Та ну… хоча

Ну ось

Парампампіу
t.me/DanaYarovayachannel/5722

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #8446 : Листопад 06, 2023, 21:04:26 »
Розходимось.
Цитувати (виділене)
Президент Володимир Зеленський заявив, що зараз не час готуватися до виборів, а слід сконцентруватися на боротьбі проти окупантів. 
Джерело: звернення Зеленського

Пряма мова: "Усі ми розуміємо, що зараз воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально якось так легковажно та граючись, вкидати в суспільство тематику виборів.

Я очікую від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які об’єктивно є перед нашою державою зараз. Це стосується і цивільних органів влади і військових елементів держави і урядовців з Верховною Радою України і СБУ та інших правоохоронних органів".

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8447 : Листопад 06, 2023, 21:14:50 »
Чом би й ні.
Ну, на петиції вони ж реагують. Он, підписали петицію і зєля відкрив декларації депутатів. :sarcastic:

Offline Eney

« Reply #8448 : Листопад 06, 2023, 21:32:07 »
Чом би й ні.
Ну, на петиції вони ж реагують. Он, підписали петицію і зєля відкрив декларації депутатів. :sarcastic:
А ти тоді облажався з прогнозами.  :sarcastic:

Offline Eney

« Reply #8449 : Листопад 06, 2023, 21:32:57 »
Цитувати (виділене)
Сергій Марченко
9 хв  ·
Я дійсно не знаю, хто більші дебілоїди. Ті, що розганяють, що помічника Залужного вбили на замовлення Зеленського, чи ті офісні стратеги, які довели суспільство до такого рівня паранойї.
Війна буде довга. Зберігайте витримку. Нам треба вижити.
Вічна памʼять полеглому офіцерові…

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8450 : Листопад 06, 2023, 21:35:12 »
А ти тоді облажався з прогнозами. 
Де можна ознайомитися з "відкритими" деклараціями?

Offline Eney

« Reply #8451 : Листопад 06, 2023, 21:41:25 »
А ти тоді облажався з прогнозами. 
Де можна ознайомитися з "відкритими" деклараціями?
Отут спеціально для тебе розжовано https://nazk.gov.ua/uk/novyny/vid-sogodni-vidnovleno-deklaruvannya-ta-funktsiyi-nazk-z-perevirky-deklaratsij-roz-yasnennya-nazk/

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #8452 : Листопад 06, 2023, 21:47:44 »
Зрозуміло. Поки ніде. Ну, почекаємо.

Offline Eney

« Reply #8453 : Листопад 06, 2023, 22:33:00 »
Зрозуміло. Поки ніде. Ну, почекаємо.
Там вказана дата.

Offline Eney

« Reply #8454 : Листопад 06, 2023, 22:37:05 »
Це якийсь лютий пиздець

Цитувати (виділене)
‼️Офіційний коментар міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка:

Внаслідок першочергових слідчих дій вдалося зʼясувати перші обставини трагедії. Сьогодні в загиблого майора Частякова був День народження. Додому він повернувся з роботи з подарунками від колег, які
почав показувати рідним.

Дістав подарунковий ящик із гранатами всередині та почав демонструвати один із боєприпасів синові. Це були гранати нового західного зразка.

Спершу до рук боєприпас взяв син та почав крутити кільце.  Далі військовослужбовець забрав гранату в дитини та висмикнув кільце, спровокувавши трагічний вибух.

В квартирі поліція знайшла ще 5 таких нерозірваних гранат. Їх відправлять на експертизу.

Поліцейські знайшли колегу-військовослужбовця, який подарував фатальний подарунок. В його кабінеті вже провели обшук і вилучили ще 2 аналогічні гранати. Тривають першочергові слідчі дії.

Закликаю не поширювати неофіційну інформацію. Досудове розслідування триває, дочекайтеся офіційних висновків слідства

https://t.me/operativnoZSU

Offline Eney

« Reply #8455 : Листопад 06, 2023, 22:38:48 »
Цаплієнко
Ще інформація від правоохоронців по трагедії з Частяковим.

З’явилися деталі смерті помічника Залужного Генадія Частякова, який загинув від ручної гранати внаслідок нещасного випадку.

Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, гранати входили до «подарункового набору», який на день народження йому презентував колега –  полковник Тімченко. Той вже дав свідчення, що сам вирішив зробити такий подарунок,  поклавши в дерев’яну коробку пляшку віскі «Black Label» та 6 гранат.

Це підтвердили і троє свідків, при яких полковник вручав подарунок. Навіть сказав Частякову: «Тебе здивувати важко - тому дарую бойові гранати та пляшку гарного віскі».

Очевидно, Частяков сприйняв це як жарт. Бо згодом забрав дітей зі школи і почав розбирати з ними подарунки. Він подумав, що в коробці не бойові гранати, а чарки специфічної форми.

До речі, Тімченко дві гранати лишив собі. На фото видно, як вони виглядають.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #8456 : Листопад 06, 2023, 22:47:29 »
Для квартального сценарію проканало б

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #8457 : Листопад 07, 2023, 09:01:43 »
Цитувати (виділене)
Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, який відмовився, аби його держава надавала військову допомогу Україні, обіцяє не перешкоджати словацьким компаніям виробляти і постачати зброю своїм клієнтам – зокрема й в Україні.

Прем'єр Словаччини тривалий час виступав проти військової допомоги Україні. Із заяви Фіцо випливає, що його несхвалення стосується лише можливих поставок зброї та боєприпасів зі складів словацької армії.

"Якщо компанія хоче виробляти зброю і поставляти її кудись, звичайно, ніхто не буде цьому перешкоджати", – сказав Фіцо.

Словацький прем'єр також пообіцяв "зробити все можливе, щоб допомогти Україні в гуманітарному плані".

"Я припускаю, що однією з таких речей може бути розмінування. Існує величезна кількість замінованих територій і боєприпасів, що не вибухнули", – зазначив Фіцо.

Він також заявив про можливість надати медичну допомогу або допомогу з ремонтом цивільних об'єктів.

Водночас новий міністр оборони Словаччини Роберт Калиняк хоче переглянути деякі з уже укладених комерційних контрактів на поставки зброї, але він не надав більш детальної інформації.

Серед дійсних контрактів, за якими Україна очікує отримати словацьку зброю – домовленість про постачання гаубиць. Німеччина, Данія і Норвегія рік тому заявили, що придбають своїм коштом для України 16 гаубиць Zuzana-2 словацького виробництва.

Раніше прем’єр-міністр Словаччини підтвердив, що не буде підтримувати військову допомогу Україні, бо "нехай краще 10 років ведуть переговори про мир, ніж 10 років вбивають одне одного без жодного результату".

Offline Eney

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.