Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #7500 : Серпень 31, 2023, 21:48:33 »
у поліції в кімнатах психологічного розвантаження стоять акваріуми з рибками. Гупі там всякі, рибки-клоуни...
Має бути поліція з небідними спонсорами - морський тропічний акваріум утримувати.  :scratch_one-s_head:
Він має на увазі рибків що вступили в партію Слуга Народу.

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
« Reply #7501 : Серпень 31, 2023, 21:52:41 »
А от і ні, круки не залітають до тебе у квартиру і не повзають по тобі, доки ти спиш. 😠😤
Мамо. Антимоскитна сітка допомогає.

Бо в нас раніше був хоровод метеликів, птахи теж інколи залітали. Але ніхто не повзав.
Злобная заинька

Offline Фрипп

« Reply #7502 : Серпень 31, 2023, 23:36:27 »
Так, в мене теж пояснення є цьому четверговому обговоренню. Всіх щас плавить, а він іще і прийшов і пісню запостив в суботню ніч. Не слухайте! Шенноу там трохи перекрив, але не до кінця.

Offline Фрипп

« Reply #7503 : Серпень 31, 2023, 23:59:25 »
Тут додатково виклали/обговорюють останні секунди перед нейтралізацією нападника

https://www.facebook.com/andriy.shor/posts/pfbid0ZChsKn7ZkizVfwB5wMdmPk4s2SD6126SN1KPEBYsiAPApxD7L2fMDQ1W68i9TdcRl

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #7504 : Вересень 01, 2023, 10:15:19 »
Прострелити якусь частину тіла. Це було б зрозуміло.
Наскільки я розумію, в поліцейського і був саме такий намір - "прострелити частину тіла". Навряд чи він мав бажання "завалити лоха", та мати потім увесь цей гемор.
Але людське тіло так скомпоновано, що пуля може попасти на пару сантиметрів вбік від точки, куди намагалися вціліти, і це вже виявляється лєтальним пораненням.

Offline Охтирка

« Reply #7505 : Вересень 01, 2023, 11:02:27 »
думаэш якби вiдпустили з миром iншим водiям на дорозi безпечнiше?
А чого відпускати? Викликати підкриплення і пакувати.

А на дорозі кожного разу щось трапляється. І хто саме за кермом: мажор, бидло, бухе, втомлена людина, новачок - я не знаю. Но кожного разу це небезпечно.

А для чого підкріплення? Там четверо бугаїв з обрізами сиділо? Надія на адекватність їх не полишала до кінця. Мене би теж не полишала.
Розстановка сил була -- двоє озброєних поліціянтів проти бидлуватого п’яного, скандальної жіночки і двох дітей. Яка небезпека? Якщо таку розстановку вважати небезпекою, то на вулицю взагалі краще не виходити.

Offline Eney

« Reply #7506 : Вересень 01, 2023, 11:37:34 »
Хвилин через п"ять спілкування з Алею, я б таки визвав підкріплення. Для подальшого спілкування.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #7507 : Вересень 01, 2023, 12:15:17 »
Розстановка сил була -- двоє озброєних поліціянтів проти бидлуватого п’яного, скандальної жіночки і двох дітей.
Якось сформульовано так, що поліціянти вже виглядають злочинцями.
Особисто я б сформулював так - два поліціянти (один з яких жінка) намагалися припинити вже здійснений злочин (кермування автомашини нетверезим водієм). В процесі цього п'яне бидло застосувало до поліціянтів фізічну силу, що кваліфікується як "напад на поліціянта". Поліціянти намагались дати відсіч без застосування зброї, не змогли. Потім застосували зброю. На жаль (чи на щастя тих, кого вже не зможе вбити це п'яне бидло за кермом) бидло померло. Кінець.

На жаль, поліціянту доведеться тепер доводити, що він не кровожерлива наволоч, яка просто так зупинила транспортний засіб та вбила водія.

Offline Охтирка

« Reply #7508 : Вересень 01, 2023, 12:25:45 »
Розстановка сил була -- двоє озброєних поліціянтів проти бидлуватого п’яного, скандальної жіночки і двох дітей.
Якось сформульовано так, що поліціянти вже виглядають злочинцями.

Зовсім ні. Я намагалася довести, що виклик додаткових сил правопорядку в тій ситуацій виглядав би як зайвий. У мене немає сумнівів, хто злочинець/правопорушник.
Там ще цікаве про бичачу сімейку. Коли жінку стали вже витягати з машини, вона спочатку кричала дітям "Знімаєш?", а потім -- "викликай поліцію". Вона вважала, що патрульні -- це переодягнені бандити, а не поліція. :facepalm:

Offline Eney

« Reply #7509 : Вересень 01, 2023, 13:21:58 »
Цитувати (виділене)
Полтавському фітнес-провокатору, який плював у військових, «світить» від 3 до 5 років тюрми

За матеріалами СБУ фітнес-недоблогеру з Полтави Роману Заволоці, який на камеру ображав українських військових, щойно вмазали аж дві підозри.

За ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч.1 і ч.2 ст.435-1 (образа честі і гідності військовослужбовця, погроза військовослужбовцю).

А поки відправили під варту на 60 днів.

Прихильнику путінського режиму світить від трьох до пʼяти років «качатись» виключно за гратами.

https://t.me/operativnoZSU

Цитувати (виділене)
Serhii Marchenko разом з Сергієм Марченком.
15 хв  ·
Нам сильно бракує відповідальності за свої вчинки.
Ті люди, що засудили напад на копів в Дніпрі, не є якимись кровожерливими монстрами. Дуже сильно сумніваюся, що хоч один із них дійсно радий смерті пʼяного водія-дебошира.
Підтримка поліції моєю фейсбучною «бульбашкою» в тому кейсі - це бажання людей жити в захищеному світі, де пʼяне бидло не загрожуватиме їм і їхнім дітям. Бажання справедливості. Бажання, щоб зло не залишалося безкарним і не множилося.
Якби таких, як полтавський рагуль Заволока, засуджували на реальні терміни ще в 2014 році, у окупантів було б в рази менше інформаторів, коригувальників, колаборантів на окупованих територіях. В суспільстві було б розуміння наслідків. Кожен би двічі подумав перед тим, як зрадити.
А так як покарання за проросійську діяльність не було, бидломаса на кшалт полтавського тіктокера, співпрацювала з окупантами і думала, що це така компʼютерна гра, де завжди можна перезаписатися і де тобі нічого не загрожує.
Ціна поблажливості правоохоронних органів до проросійських активістів і зрадників - тисячі людських життів. Тисячі людей могли б жити, якби сотні потенційних зрадників мали приклади покарання і боялися співпрацювати з ворогом.
Сьогодні тупий качок, що бикував на військових присів на 60 діб. Йому світить 5 років увʼязнення. Він уже не такий борзий. Скоро зʼявиться відео, де він розкаже, як він глибоко помилявся, як любить Україну і шанує ЗСУ. Головне тепер - дати суспільству правильний сигнал. Не відпускати, впаяти максимальний термін, без будь-яких помʼякшень. Бо непокаране зло множиться.
Дуже хочеться вірити, що кейс Заволоки не випадковий і є державна політика переслідування таких персонажів. Це було б дуже доречно у воюючій країні.
« Останнє редагування: Вересень 01, 2023, 13:32:02 від Eney »

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #7510 : Вересень 01, 2023, 13:47:29 »
🔥Мінус вертоліт Ка-52 на Запорізькому напрямку

Екіпажу, на жаль, пощастило…
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #7511 : Вересень 01, 2023, 15:20:29 »
Скоро зʼявиться відео, де він розкаже, як він глибоко помилявся, як любить Україну і шанує ЗСУ
Та є вже відео. Толку з того

Offline RedCat

« Reply #7512 : Вересень 01, 2023, 17:20:47 »
не розумію, шо МікілЯничу не сподобалося, шикарний жеж віршик

Offline fakir

« Reply #7513 : Вересень 01, 2023, 17:24:42 »
В дівчини-поліціянтки зламаний ніс та лицеві кістки. Він її вбити мав, щоб до нього можна було зброю застосувати?
кажуть американських копів вчать стріляти так, щоб вбити напевне, цілеспрямовано і принципово

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7514 : Вересень 01, 2023, 19:25:38 »
Цитувати (виділене)
Зеленський запропонував створити єдиний орган перевірок для бізнесу та вказав на необхідність співпраці держави та підприємництва у цьому питанні.
Налогова, Держфінмоніторинг, Держпраці, БЕБ, СБУ...
Малувато органів, тре ще десяток парочку.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #7515 : Вересень 01, 2023, 20:33:54 »
В дівчини-поліціянтки зламаний ніс та лицеві кістки. Він її вбити мав, щоб до нього можна було зброю застосувати?
кажуть американських копів вчать стріляти так, щоб вбити напевне, цілеспрямовано і принципово
Мені сьогодні з Америка розказали, що у них є термін "самоубийство об полицейского". Аналог того, що у нас тут написали" вийобувався, вийобувався і довийобувався".
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #7516 : Вересень 01, 2023, 20:36:50 »
А хто бачив, що з тією жинкою, що тримала поліціянку? Бо я щось пропустила.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #7517 : Вересень 01, 2023, 20:48:15 »
Їй також обвинувачення висунули, не пам'ятаю точно які.

Offline Выдра

• ___
« Reply #7518 : Вересень 01, 2023, 20:58:28 »
Аналог того, що у нас тут написали" вийобувався, вийобувався і довийобувався".
fuck around and find out, как говорят мои дети.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #7519 : Вересень 01, 2023, 21:37:29 »
Я з цікавістю читаю всі обговорення по епізоду з поліцією в Дніпрі і скажу, що симпатики дуже по різному розподілилися, часом доволі неочікувано.
В професійній адвокатській тг-группі на цілий день була заруба за "неадекватний коп-вбивця" vs "водій догрався сам".
Цікаво, що адвокати, які у минулому бувші мєнти та прокурори зазвичай були проти поліцейського. Типу ми за свою кар'єру жодному скаржнику/бандиту кулю в лоба не пустили, а цей не втримався... Потрібно покарати його найсуворіше!

Я сам більше на стороні поліцейських, бо не можна нападати на озброєних людей при виконанні службових обов'язків та почувати себе безпечно. Це маразм, правовий нігілізм та почуття повної безкарності.

У вину поліцейським я би поставив те, що почати фізичне протистояння з цивільними на рівних умовах (2 на 2) - це вже програти.  Потрібно було визивати підкріплення і там вже в'язати усіх професійно.

Cпойлер
У мене клієнта-військового у звільненні пів години вязали двома екіпажами, а він не дуже щоб міцний був.
Потім у суді я закрив всі справи проти нього, бо дуже погано оформили.
А якщо би з ним хтось бився один на один я не знаю, яка біда могла би бути  :scratch_one-s_head:
А так проспався, війдійшов, підостив і все.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #7520 : Вересень 01, 2023, 21:59:02 »
Їй також обвинувачення висунули, не пам'ятаю точно які.

Та одразу по 348 (посягання на життя…). А як там воно буде - хз, треба чекати.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Pe

« Reply #7521 : Вересень 01, 2023, 23:19:33 »
Я з цікавістю читаю всі обговорення по епізоду з поліцією в Дніпрі і скажу, що симпатики дуже по різному розподілилися, часом доволі неочікувано.
В професійній адвокатській тг-группі на цілий день була заруба за "неадекватний коп-вбивця" vs "водій догрався сам".
Цікаво, що адвокати, які у минулому бувші мєнти та прокурори зазвичай були проти поліцейського. Типу ми за свою кар'єру жодному скаржнику/бандиту кулю в лоба не пустили, а цей не втримався... Потрібно покарати його найсуворіше!

Я сам більше на стороні поліцейських, бо не можна нападати на озброєних людей при виконанні службових обов'язків та почувати себе безпечно. Це маразм, правовий нігілізм та почуття повної безкарності.

У вину поліцейським я би поставив те, що почати фізичне протистояння з цивільними на рівних умовах (2 на 2) - це вже програти.  Потрібно було визивати підкріплення і там вже в'язати усіх професійно.

Cпойлер
У мене клієнта-військового у звільненні пів години вязали двома екіпажами, а він не дуже щоб міцний був.
Потім у суді я закрив всі справи проти нього, бо дуже погано оформили.
А якщо би з ним хтось бився один на один я не знаю, яка біда могла би бути  :scratch_one-s_head:
А так проспався, війдійшов, підостив і все.
Я тоже с интересом прочитала))
У меня неоднозначная реакция именно учитывая, что у тебя под спойлером и про что @Аля тоже писала
Ну и по странам тоже разница есть, у нас тут, в отличие от Штатов, тоже при применении оружия полицией начинают их сношать мордовать, поэтому мы тут непривычные к такому особо
С другой стороны хрен лезть к человеку с оружием , который при исполнении
С еще другой стороны у меня лично эээ опыт что с уголовным что с УБОПОМ по пьянке(но в основном оружие сразу убирали в сейф, это да, а вот из окна могла бутылка пустая из под водки запросто вылетететь прохожим на голову и это я мелочи вспомнила)))), взяткам, побоям, изнасилованию задержанных, езда бухими за рулем и тыканье удостоверения в нос постовым и т д и т д  короче те еще тварюки)))
Правда мне вон бывшая соседка рассказала, что дело сильно к лучшему переменилось, поэтому я практически спокойно отнеслась к тому, что грохнули чувака(но опять же, тут нашим копам нервы тоже помотают в такой ситуации)
Но есть важный момент, который Аля написала(зря на нее наехали) и который под спойлером и который все больше и больше будет появляться из-за военных с их посттравматикой(в Черновцах вон только военного осудили к сроку, угрожал медикам гранатой, хотя в реакциях и пишут, что его понимают, потому что в Черновцах среди медиков блядей шо среди мусоров)
Повязали двумя экипажами(в сообщении под спойлером) и проспался и ок, а если один экипаж и пошла жара, то что?
Всех стрелять?
А не начнется ли тогда перекос во всех направлениях со стрельбой? И со стороны задержанных и со стороны ментов
Короче деликатный вопрос, имхо
ПС уважение надо заслужить. Пока полиция за бабки сама еще помогает вывозить в Черновицкой области ухилянтов, в паре работают с погранцами. Я не могу себе такого представить в Штатах, поэтому с ними сравнивать не надо, все мое имхо, конечно

« Останнє редагування: Вересень 01, 2023, 23:34:10 від Pe »

Offline Eney

« Reply #7522 : Вересень 02, 2023, 08:35:52 »
Цитувати (виділене)
Доброго ранку.
У нас зараз багато хто обговорює законність/не законність певних дій, і тому розповім вам трохи про Кодекс Хаммурапі (1750 до н.е.),
 Вавилон (сучасний Ірак). Він був знайдений  у 1901 році французькою археологічною дослідницькою групою.

Кодекс Хаммурапі одна з найдавніших вцілілих відомих систем кодифікованих законів в історії людства. Має як історичну цінність, так й літературне і художнє значення. Кодекс складається з вступу і 282 законів, передані вавилонським царем Хаммурапі. Структурно він ділиться на 5 розділів:
Судочинство; майнові питання; спадкування та родині звʼязки; злочин проти особи; охорона праці. Ну і для прикладу наведу деякі з них що здались мені цікавими за формулюваннями:

1. Якщо людина почне, клянучись, звинувачувати іншу людину у вбивстві, а цього не доведе, то її треба вбити.

3. Якщо людина виступить у судовій справі свідком звинувачення, але не доведе його, і якщо ця судова справа стосувалася життя, то цю людину треба вбити.

7. Якщо людина купить з руки сина людини або із руки раба людини без свідків і договору або візьме на зберігання срібло, або золото, або раба, або рабиню, або вола, або вівцю, або віслюка, або що-небудь інше, то ця людина — злодій, її треба вбити.

9. Якщо людина, у якої щось пропало, виявить цю річ у руках іншої людини, і той, у чиїх руках буде захоплена пропала річ, скаже: «Мені, мовляв, продав продавець, я купив, мовляв, при свідках», — а господар пропалої речі скаже: «Я, мовляв, представлю свідків, що знають мою пропалу річ», — то покупець повинен привести продавця, що продав йому річ, і свідків, при яких він купив; також і господар пропалої речі повинен привести свідків, що знають його пропалу річ. Судді мають розглянути їх справу, а свідки, при яких було здійснено покупку, і свідки, що знають пропалу річ, повинні розповісти перед богом те, що вони знають, і тоді продавець — злодій, і його треба вбити; господар пропалої речі має одержати свою пропалу річ назад; покупець має взяти відважене ним срібло із дому продавця.

10. Якщо покупець не приведе продавця, що продав йому, і свідків, при яких він купив, а лише господар пропалої речі приведе свідків, що знають його пропалу річ, то покупець — злодій, його треба вбити; господар пропалої речі має одержати свою пропалу річ.

11. Якщо господар пропалої речі не приведе свідків, які знають його пропалу річ, то він брехун, зводить наклеп; його треба вбити.
21. Якщо людина зробить пролом у домі, то перед цим проломом її треба вбити і зарити.

23. Якщо грабіжника не буде схоплено, то пограбована людина повинна, клянучись, показати перед богом все, що у неї пропало, а громада і рабіанум (рабіанум — староста громади), на землі і у межах яких здійснено грабунок, повинні відшкодувати їй, що у неї пропало.
25. Якщо у домі людини спалахне вогонь і людина, що прийшла гасити його, зверне свій погляд на пожитки господаря дому і візьме щось із пожитків господаря дому, то цю людину треба кинути у цей вогонь.

128. Якщо чоловік візьме жінку без письмового договору, то ця жінка — не дружина.

130. Якщо чоловік зґвалтує жінку, яка не пізнала чоловіка і живе у будинку свого батька, і ляже на її лоно, а його схоплять, то цього чоловіка треба вбити; ця жінка звільняється від відповідальності.

134. Якщо чоловіка буде полонено і в його домі відсутні засоби для харчування, то його дружина може ввійти в дім іншого, ця жінка не винна.

§ 135. Якщо чоловіка буде полонено і в його домі відсутні засоби для харчування, і тому його дружина ввійде в дім іншого і родить дітей, а потім її чоловік повернеться і досягне своєї громади, то ця жінка повинна вернутися до свого першого чоловіка; діти йдуть за своїми батьками.

144. Якщо чоловік візьме шлюб із безплідною жінкою, ця безплідна жінка дасть своєму чоловікові рабиню і створить таким чином дітей, а цей чоловік захоче взяти наложницю, то цього не треба дозволяти цьому чоловікові, він не може взяти наложницю.

150. Якщо чоловік подарує своїй дружині поле, сад, будинок або рухоме майно і видасть їй документ з печаткою, то після смерті її чоловіка її діти не можуть вимагати від неї нічого через суд; мати може віддати те, що буде після неї, своєму синові, якого любить; братові вона не повинна віддавати.

196. Якщо людина пошкодить око іншій людині, то треба пошкодити її око.

229. Якщо будівельник збудує людині дім і зробить свою роботу неякісно, так, що збудований ним будинок завалиться і спричинить смерть господарю будинку, то цього будівельника треба вбити.https://t.me/lostanklav/220

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #7523 : Вересень 02, 2023, 08:58:44 »

Сил та витримки слідчим, які будуть його допитувати

Offline Eney

« Reply #7524 : Вересень 02, 2023, 09:34:09 »
Цитувати (виділене)
Коломойському вручили підозру в легалізації майна, отриманого шахрайським шляхом, - джерело. ВІДЕО+ФОТОрепортаж

За даними джерела, СБУ, БЕБ та Офіс Генпрокурора вранці вручили олігарху підозру за двома статтями КК: ст. 190 та 209  - легалізація майна, отриманого шахрайським шляхом.

Пізніше в СБУ підтвердили інформацію.

"Встановлено, що протягом 2013-2020 років Ігор Коломойський легалізував понад півмільярда грн шляхом їх виводу за кордон, використовуючи при цьому інфраструктуру підконтрольних банківських установ", - йдеться в повідомленні. Джерело: https://censor.net/ua/n3441005

- Я нє понял, сьінок, тьі шо, обутьій?!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7525 : Вересень 02, 2023, 13:16:42 »
Ну он, дівчина 5 хвилин витримала і нічо, а слідчі більш загартовані, сподіваюсь.
А чому він їй сісти не дозволив? Чи холопи повинні слухати пана стоячі (краще навколішки)?

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #7526 : Вересень 02, 2023, 14:21:41 »
Змогла витримати тільки 1:56.   :pardon:
Not all those who wander are lost

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #7527 : Вересень 02, 2023, 14:23:16 »
А чому він їй сісти не дозволив? Чи холопи повинні слухати пана стоячі (краще навколішки)?
Тому що "треба бути в контакті. Це ж діалог!" (с) 
Not all those who wander are lost

Offline Mike123

« Reply #7528 : Вересень 02, 2023, 15:38:01 »
В Одесі сьогодні день міста. Гарна погода, тиша, просто поїздка. А тут найбільший супермаркет Одеси. Був. Його навіть не розбирають. Стоїть як страшна пам'ятка. Просто посеред міста.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #7529 : Вересень 02, 2023, 19:07:33 »
Коломойський попросив не знімати його під час відкритої частини засідання

Загалом же засідання суду у справі Коломойського буде закритим, про це клопотали адвокати олігарха і суддя дав згоду.

Оголошення рішення буде у відкритому режимі.
I always tell the truth. Even when I lie.

Shannou і 1 Гість дивляться цю тему.