Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #7410 : Серпень 31, 2023, 19:01:50 »

Цитувати (виділене)
У Анастасії переламаний ніс, переламані кістки обличчя, травма голови, серйозні травми кінцівок.

Як на мене, поліціянт все ж тики перевищів оборону. Скільки ці розмови між сторонами йшли і чого раптово пішли погрози - я не побачила цього на відео.
Ну що я можу сказати…
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #7412 : Серпень 31, 2023, 19:17:26 »
- я не знала, чи поліцеський адекватний і вирішила перевірити це, плюнув йому в обличчя....

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #7413 : Серпень 31, 2023, 19:18:07 »
Колишній нардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-патрульних із повіями

Не буду розповідати, що місце жінки — Kinder, Küche, Kirche (с) Традіційні цінності, сцуко.

Так, я знаю, що багато свободовців воює, боронить та гине, й тільки через це не стану казати усе, що я думаю про їх однопартійців та деякі «програмні пункти».

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #7414 : Серпень 31, 2023, 19:21:57 »
Цитувати (виділене)
Victor Tregubov
Избранное  · 8 мин.

Дякую, Павло Кириленко . Нарешті я знаю, навіщо вам у фракції була пані Фаріон

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #7416 : Серпень 31, 2023, 19:38:03 »
Звучить як погроза.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #7417 : Серпень 31, 2023, 19:44:04 »
що я бачили - воно фрагментарне
Фрагментарне не в останню чергу думаю тому що монтували з відео двох камер. І спочатку поліцейські, як попередження, балончик застосували (це на відео, що діти знімали), але воно не спрацювало на бухого. Так, можливо якби були шокери на озброєнні, воно до летального не дійшло би, але якщо чесно, мені застріленного не жалко, особливо згадуючі всіх тих бухих/обдовбаних покидьків, через яких в одному Харкові купа аварій з баготьма жертвами-пішохідами. 
А коли коментари "вбили на очах у дітей" читала, суцільні фейспалми - тобто усе інше, що воно робило на очах у власних дітей, то норм.

Offline fakir

« Reply #7418 : Серпень 31, 2023, 19:47:12 »
В мене одне питання - як убієний взагалі-то до цього дня дожив. Йому на кладовище напевно вже й так купу прогулів нарахували, з таким-то модусом операнді.
кажуть він напівкримінальний бик з обойми Наріка - типова реакція на поліцію, на жінку :unknown:

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7419 : Серпень 31, 2023, 20:05:39 »
А тут явно перевищенно повноваження.
В дівчини-поліціянтки зламаний ніс та лицеві кістки. Він її вбити мав, щоб до нього можна було зброю застосувати?
В мене склалося враження, що хлопець перепугався.
Якщо людина спочатку сідає бухою за кермо, а потім з переляку наносить поліціянту важкі тілесні ушкодження, то задача поліції -- зробити все можливе, щоб така людина на вулицях більше не з'являлася. Раптом вона ще чогось злякається та почне бити палицею перехожих.

До речі, копа захищає Юля Сегеда. Вона в основному працює із захистом ветеранів та жинок, що постраждали від домашнього насильства. В нашому місті це неабиякий маркер.

Offline shtativ

« Reply #7420 : Серпень 31, 2023, 20:07:52 »

Шодо повного відео - те, що я бачили - воно фрагментарне. Як на мене, поліціянт все ж тики перевищів оборону. Скільки ці розмови між сторонами йшли і чого раптово пішли погрози - я не побачила цього на відео.
Ну раз ти так кажешь, то маєш судовий досвід з цього приводу, знаєш нормативи, якими керується поліція при порушенні ПДР і спробі спротиву.
Вибач за дурне питання - ти ж на права сдавала? Чи "сдавала"? Що мусить і що може робити водій в разі порушення їм ПДР і зупинки з цього приводу поліцією? І я тобі відразу по секрету скажу, хоча всі інші це знають, що спроба втечі від поліції, не кажучи вже про напад на співробітника і нанесення тілесних ушкоджень, моментально переводить справу вже зовсім в іншу площину, ніж була до того і світила штрафом ну нехай  аж в 2000 грн.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7421 : Серпень 31, 2023, 20:10:13 »
Ну от такі в мене страхи, що можу попасти на неадекватного поліцейського.
Ти його, головне, не бій та не плюй у нього. І, може, все й добре пройде. Кажуть, так іноді бува.

Offline shtativ

« Reply #7422 : Серпень 31, 2023, 20:12:31 »
наносить поліціянту важкі тілесні ушкодження, то задача поліції
Вибач, маю поправочку - важкими вони стануть після здається 21 діб непрацездатності.
До речі, копа захищає Юля Сегеда
Не буду здивований, якщо адвокатом з іншого боку буде Володарський.
выспімся мы яшчэ на іхняй шкуры

Offline Milena

« Reply #7423 : Серпень 31, 2023, 20:13:54 »
"Я не кину свою державу". Зеленський
Ти диви, в Зеленського є своя держава! А ми  тоді, громадяни цієї держави, хто для нього? :scratch_one-s_head:

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7424 : Серпень 31, 2023, 20:19:38 »
Вибач, маю поправочку - важкими вони стануть після здається 21 діб непрацездатності.
Ок.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #7425 : Серпень 31, 2023, 20:37:03 »
Так, можливо якби були шокери на озброєнні, воно до летального не дійшло би, але якщо чесно, мені застріленного не жалко, особливо згадуючі всіх тих бухих/обдовбаних покидьків, через яких в одному Харкові купа аварій з баготьма жертвами-пішохідами. 
Меня застреленого також не шкода. Мені шкода, що не було можливості/не зроблено  зупинити людину, яка була неадекватною, але яка не наставляла зброю, а била поліцейську.

Тобто за побиття не посадили за грати, не заставили платити за бійку і відшкодувати збитки поліціянтки - її тупо вбили з переляку.
Я коли кровожерливо фантазую - я дуже не проти вбивства всіх покидьків. У реалі мені воно якойсь не зайшло в цьому випадку.

І з одного боку, може це хоч якось пригальмує інших неадекватів (ні, не пригальмує, нажаль, на мою думку). Але шо тепер буде з тим хлопцем?

Якось все дуже сумно виходить.
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #7426 : Серпень 31, 2023, 20:38:04 »
В дівчини-поліціянтки зламаний ніс та лицеві кістки. Він її вбити мав, щоб до нього можна було зброю застосувати?
Прострелити якусь частину тіла. Це було б зрозуміло.
Злобная заинька

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #7427 : Серпень 31, 2023, 20:40:59 »
Взагалі, воно у більшості світу дуже ризиковано битися з поліцією, можна пулю схопити. А ти про це так спокійно говориш, ніби якийсь пустяк, ну б'є поліціянтку, ну що ж його тепер, стріляти чи що. Ну так, стріляти.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #7428 : Серпень 31, 2023, 20:43:06 »
Таких інструкцій немає буквально ніде, то тільки в кіно дуже благородні копи так роблять і, навіть у кіно, їм це зазвичай виходить боком. В реальності, влучити у кінцівки під час руху майже неможливо і це божевілля.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #7429 : Серпень 31, 2023, 20:43:30 »
Взагалі, воно у більшості світу дуже ризиковано битися з поліцією, можна пулю схопити. А ти про це так спокійно говориш, ніби якийсь пустяк, ну б'є поліціянтку, ну що ж його тепер, стріляти чи що. Ну так, стріляти.
Це не пустяк. Але це не око за око, за вбивство за побиття.
Злобная заинька

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7430 : Серпень 31, 2023, 20:43:55 »
Ну от такі в мене страхи, що можу попасти на неадекватного поліцейського.
Чи бидло у поліцію не йде? Чи там ніхто не порушує закони в поліції?

Шодо повного відео - те, що я бачили - воно фрагментарне. Як на мене, поліціянт все ж тики перевищів оборону. Скільки ці розмови між сторонами йшли і чого раптово пішли погрози - я не побачила цього на відео.

Фобії, звичайно, бувають різні і часто вони не логічні.

В тебе по статистиці просто незрівнянно вищі шанси бути вбитою таким п'яним бидлом, ніж копом.
Не женіть мене шукати цифри по іншим рокам, но ось 2021

Цитувати (виділене)
В Україні в 2021 році сталося 5 019 аварій за участю водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного сп'яніння. У цих ДТП загинули 113 людей, 1 072 особи отримали травми.

І це тільки про ДТП, а такому бидлові в тобі може щось не сподобатися хоч посеред вулиці, хоч в аптеці.

Ти такого порядка цифр про незаконні дії копів не чула? Не чула.

А решту вище вже написали.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #7431 : Серпень 31, 2023, 20:50:02 »
Це не пустяк. Але це не око за око, за вбивство за побиття.
Аля! Яке "око за око", це ж не помста! Це зупинення небезпечного злочинця, що нападає на поліцейських. Чи в твоєму розумінні, злодія поліцейські мають обікрасти, а ґвалтівника зґвалтувати?
« Останнє редагування: Серпень 31, 2023, 21:21:00 від jeckie »

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #7432 : Серпень 31, 2023, 20:51:46 »
В реальності, влучити у кінцівки під час руху майже неможливо і це божевілля.
А ще, як я розумію, міг попасти і в свою колегу, якби "по кінцівках" стріляв.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #7433 : Серпень 31, 2023, 20:52:44 »
Це зупинення небезпечного преступника, що нападає на поліцейських.
+1

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #7434 : Серпень 31, 2023, 20:52:50 »
https://t.me/suspilnenews/23840

❗️У Дніпрі суд відправив під цілодобовий домашній арешт поліцейського, який смертельно поранив чоловіка, передає наша кореспондентка з зали суду.

Прокурор клопотав про арешт на 60 днів без права на заставу. Адвокати патрульного вважають підозру щодо умисного вбивства необґрунтованою, вони просили про особисте зобов'язання, домашній арешт або звільнення під заставу.

Підозрюваний поліцейський брав участь у засіданні онлайн, він не прибув до суду через стан здоров’я. Він заявив, що своєї провини не визнає.

Offline Eney

« Reply #7435 : Серпень 31, 2023, 20:54:01 »
 :rofl:
це все одно що з акваріумом розмовляти.
До речі, у поліції в кімнатах психологічного розвантаження стоять акваріуми з рибками. Гупі там всякі, рибки-клоуни...

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #7436 : Серпень 31, 2023, 20:54:18 »
Аля! Яке "око за око", це ж не помста! Це зупинення небезпечного преступника, що нападає на поліцейських. Чи в твоєму розумінні, злодія поліцейські мають обікрасти, а насильника згвалтували?
Ну мене дряпає, що зупиняють вбивством.
Можливо і нема у українських поліцейських інших інструкцій, але мені все одно це не подобається.
І я на це маю право. В кінець кінцем, я не пишу ті інструкції і не маю змогу підвлаштовувати світ під свої уподобання.
Злобная заинька

Offline Eney

« Reply #7437 : Серпень 31, 2023, 20:55:26 »
Аля! Яке "око за око", це ж не помста! Це зупинення небезпечного преступника, що нападає на поліцейських. Чи в твоєму розумінні, злодія поліцейські мають обікрасти, а насильника згвалтували?
Ну мене дряпає, що зупиняють вбивством.
Можливо і нема у українських поліцейських інших інструкцій, але мені все одно це не подобається.
І я на це маю право. В кінець кінцем, я не пишу ті інструкції і не маю змогу підвлаштовувати світ під свої уподобання.
Не треба так казуїстично безсовісно маніпулювати. Там не було зупинки вбивством. Крапка.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #7438 : Серпень 31, 2023, 20:56:23 »
Саме так й було. Йому прострелили якусь частину тіла, від чого він помер. Поліціянт зробит все за твоїм побажанням.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #7439 : Серпень 31, 2023, 20:58:07 »
Алю. Це не кіно. А поліціянти -- не Вільгельми Теллі. Якщо вони будуть стріляти по ногах чи плечах, у тебе, якщо ти проходитимеш десь повз, буде набагато більше шансів відправитися на небеса. І навіть якщо вони влучать у того, в кого треба, не факт, що не переб'ють артерію та "пацієнт" не сконає. Отже, ризик для оточення більший, а бажаного ефекту може не бути взагалі.

Minime і 2 Гостей дивляться цю тему.