Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Online Garfield

• Стать: Чоловіча
  • Nederland
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #6600 : Липень 18, 2023, 13:33:26 »
Цитувати (виділене)
Франківський районний суд Львова визнав винним у вчиненні дрібного хуліганства львів’янина, який показав сусідам середній палець. Чоловіку призначили мінімальний штраф – 51 грн.
Він має сплатити 102 грн і показати ще раз.  :f1:
Homo homini felis est.

Offline Milena

« Reply #6601 : Липень 18, 2023, 14:42:08 »
...Франківському районному суду Львова.

Offline Solmir

• Киев
« Reply #6602 : Липень 18, 2023, 15:29:57 »
Хто допоможе бідолазі?

Offline Rumor

« Reply #6603 : Липень 18, 2023, 15:31:08 »
У нас 3000-4000€ за средний палец.

Offline Фрипп

« Reply #6604 : Липень 18, 2023, 17:12:01 »
А якщо вербально?

Offline Rumor

« Reply #6605 : Липень 18, 2023, 17:18:43 »
Да там разные есть, от нескольких сотен, за идиота 1500 например. Извините,  я ветку не хотел засорять, вспомнилось просто

Offline Eney

« Reply #6606 : Липень 18, 2023, 17:25:40 »
Хто допоможе бідолазі?
Це схематозик. Коли внесуть заставу, будуть казати, що то миряни зібрали.

Offline Eney

« Reply #6607 : Липень 18, 2023, 17:51:40 »
Цитувати (виділене)
🪖 США готують новий пакет військової підтримки для України на $1,3 млрд
Цитувати (виділене)
По данным Reuters, США в ближайшие дни объявят о новом пакете военной помощи Украине. Известно что в него войдет много средств борьбы с беспилотниками.

@yigal_levin

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #6608 : Липень 18, 2023, 19:29:04 »
У нас 3000-4000€ за средний палец.
Берём средние пальцы в Украине по 51 гривне, продаём у вас по... Хороший бизнес-план по моему. :grin:

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
« Reply #6609 : Липень 18, 2023, 20:33:34 »
/некрокоммент/
Я подумала і сформувала думку що я проти фінансування апгрейду памятників за мільйони зараз. Навіть дуже проти. Символи важливі, але це зараз непріоритетна задача. Аргумент що "а там мільйони пиляють на барабани, а люди мають право свої особисті гроші витрачать куди хочуть" не діє. Бо виходить що в нас одні пиляють на барабани, інші "власні гроші" вкладають у символи, ну і по факту закінчиться це все може дуже погано.

Offline Skogkatt

• Франція
« Reply #6610 : Липень 18, 2023, 22:09:23 »
Старичков порадовать.
Да простят меня marplik и Прекрасная Свинарка

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #6611 : Липень 18, 2023, 23:09:13 »
/некрокоммент/
Я подумала і сформувала думку що я проти фінансування апгрейду памятників за мільйони зараз. Навіть дуже проти. Символи важливі, але це зараз непріоритетна задача. Аргумент що "а там мільйони пиляють на барабани, а люди мають право свої особисті гроші витрачать куди хочуть" не діє. Бо виходить що в нас одні пиляють на барабани, інші "власні гроші" вкладають у символи, ну і по факту закінчиться це все може дуже погано.
Так, я теж почитала-подивилась і маю таку ж думку. Занадто багато в нас вже в себе в голові перемогли та вже обмірковують майбутнє. Але ж ми навіть не на фінішній прямій. І якщо ставити в пріоритет музеї та пам'ятники, то світле майбутнє може і не настати.  :(

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #6612 : Липень 19, 2023, 08:34:46 »
В Криму як феєрично!
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6613 : Липень 19, 2023, 09:29:40 »
Я подумала і сформувала думку що я проти фінансування апгрейду памятників за мільйони зараз. Навіть дуже проти. Символи важливі, але це зараз непріоритетна задача.
Про пам'ятник в цілому підтримую, хоча його відновлення бере на себе приватний спонсор, який дуже багато робить для 3СУ. А от тут таки треба вже брати щось важке і пдити, пардон май френч
Цитувати (виділене)
Volodymyr Ariev
2 hours ago

Мало вам новорічної комедії за 14 млн грн бюджетних коштів? Велике годівництво друзів і колег Зеленського триває. Фірма ведучого 1+1 Юрія Горбунова «Прототип Продакшн» зніме вам серіал «СМТ Інгулець» за 33 мільйони бюджетних гривень!
За даними порталу закупівель Прозорро вчора був підписаний відповідний контракт між фірмою Горбунова і державним підприємством «Мультімедійне Мовлення України», тобто канал Фрідом. Звісно, що потім цей серіал, знятий за ваші кошти, буде ще й на коломойському 1+1. Бо є цікава деталь.
Є сильна підозра, що головним героєм буде улюбленець коломойського телебачення, власник ФК «Інгулець», аграрій Олександр Поворознюк. Той самий, який матюкає все навколо, крім Зеленського, якого він любе. Це, звісно, припущення, але після серіалу «Слуга народу» нічому не здивуюсь. Народу втулять новий образ - малограмотного, агресивного, балакучого невігласа. І народ за це тепер заплатить зі своєї кишені.
А військовим, яким влада не закупила дрони, тепловізори, яким не вистачає боєприпасів, потім цілком можуть закупити телевізори - для перегляду нового «шедевра».

Offline AVI

« Reply #6614 : Липень 19, 2023, 09:32:42 »
І якщо ставити в пріоритет музеї та пам'ятники, то світле майбутнє може і не настати. 
Таке враження, що держава, суспільство, чи навіть людина - сугубо однозадачні системи, які не вміють нічого робити паралельно.
Пам'ятник - це не пріоритет, а лише одна з багатьох проблем, які чекають на вирішення. Не найважливіша, але й не на останньому місці. Можна її відкласти на потім? Авжеж. Але тоді треба бути чесними і спитати себе, а варто було купляти нові босоніжки на літо? Міняти смартфон чи апгрейдити комп? А може і той келих пива чи філіжанка кави були не на часі? Бо ж є важливіші потреби.
Я вже не кажу про те, що гроші йдуть не від бюджету шляхом урізання витрат на ЗСУ, а від громадян, яким це "муляє". І гроші, явно, не останні, на "армію дронів" теж щось залишиться.

Offline Eney

« Reply #6615 : Липень 19, 2023, 09:33:33 »
Цитувати (виділене)
Сьогоднішня бавовна в Старому Криму з усіх ракурсів.

Уночі 19 липня в районі поки що окупованого Старого Криму зафіксовано влучання в склад із боєкомплектом.

Від вибухів прокинулись навіть люди в Судаку.

Так званий прем’єр тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив про перекриття траси Таврида, пообіцявши пізніше опублікувати схему руху автомобільного транспорту.

А вже за 25 хвилин оголосив про плани тимчасово евакуювати із зони, що прилягає до полігону в Кіровському районі, жителів чотирьох населених пунктів, тобто понад дві тисячі людей.

купа відосиків

https://t.me/rozumaha/19948

Offline Eney

« Reply #6616 : Липень 19, 2023, 09:39:51 »
Хуйло рефлексує на зернові угоди

Цитувати (виділене)
ОК "Південь" доповідає про наслідки нічної терористичної атаки:

⚡️ Не виводячи з бухти в Севастополі один з надводних ракетоносіїв, долучив його до атаки «Калібрами». 12 з 12 наші сили протиповітряної оборони знищили.

🚀 Також протягом ночі окупанти застосували береговий ракетний комплекс з тимчасово окупованого Криму і вдарили по Одещині «Оніксами», а стратегічна авіація завдала удару ракетами Х-59, Х-22. Одночасно із ракетною атакою росіяни запустили по півдню і дрони "Shahed-136".

❗️  Х-59 була збита на підльоті до берега і впавши в одному з кварталів Одеси утворила велику вирву, вибуховою хвилею пошкоджено кілька будівель навколо. Три цивільні особи травмовано.

❗️ «Онікси» і Х-22 ворог спрямував на портову і критичну інфраструктуру. Влучив в зерновий і олійний термінал, пошкодив резервуари та обладнання для завантаження, зайнялась пожежа, всі компетентні служби працюють над ліквідацією наслідків. Інформація про постраждалих не надходила.

⚠️  В Одеському районі є влучання в промисловий об'єкт, де постраждав цивільний співробітник та уражені два складських приміщення в різних локаціях – із тютюном і фейєрверками. Рашистів явно тягне курити у невстановлених місцях. А їх бажання фейєрверків задоволено з доставкою в Севастополь. На Одещини ж вогнеборці ліквідують пожежу площею понад 3000 кв.м

⚠️ В небі над Одещиною було збито 8 дронів типу "Shahed-136", ще 2 над Миколаївщиною. Внаслідок повітряних боїв, падіння уламків зайнялись та пошкоджені об'єкти рекреаційної інфраструктури в прибережній зоні Коблевської громади, постраждало двоє цивільних.

⚡️ Також внаслідок бойової роботи із знищення ракет та дронів вибуховою хвилею в житлових комплексах Одеси пошкоджено кілька багатоквартирних будинків. Щонайменше 6 одеситів, серед яких 9-річний хлопчик, звернулися по медичну допомогу, у зв'язку з отриманням поранень уламками скла та інших предметів.

📌 В Херсоні ворог влучив шахедами у палац культури та понівечив гуртожиток. Одна цивільна особа травмована.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #6617 : Липень 19, 2023, 10:15:18 »
Сили оборони України вибили росіян із позицій біля Оріхово-Василівки на бахмутському напрямку, заявив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов
Як повідомив Ковальов  у Telegram Military Media Center, на Бахмутському напрямку українські війська ведуть наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут.
«У ході ведення бойових дій російські окупанти вимушено відступили з позицій північно-східніше Оріхово-Василівки».
За словами речника Генштабу ЗСУ, Сили оборони мають частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, а противник чинить потужний опір, застосовує резерви, зазнає великих втрат.
Ковальов також сказав, що українські війська мали успіх на напрямках Велика Новосілка – Старомайорське та Новосілка – Старомайорське, вони закріплюються на досягнутих рубежах.
Українські військові «завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби», додав він.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #6618 : Липень 19, 2023, 10:20:20 »
А як наші одесити?
Таке "шоу" вночі було, що я з Миколаївсьої області бачила і чула :smilie2:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Ash

« Reply #6619 : Липень 19, 2023, 10:29:34 »
А як наші одесити?
Було дуже гучно.
Здається, то найбільша атака з тих, що я пам'ятаю.
В моєму районі без ушкоджень.  Але взагалі  вони є.
Загиблих начебто нема, є декілька поранених.
Пишуть, що там, де впала  підбита Х59, величезна воронка та багато  будинків/ машин постраждали від вибухової хвилі.
 Треба питати Майка, бо як я зрозуміла, то з його боку  переважно відбувалось.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Ash

« Reply #6620 : Липень 19, 2023, 10:33:14 »
Александр  Коваленко
Цитувати (виділене)
Итак, конкретика по ударам по Одессе и области...

16 КРМБ "Калибр". На сегодняшний день "Калибры" продолжают оставаться, на удивление, основной ракетой террора. Почти как месяц они являются превалирующей модификацией ракетных ударов.

8 ракет Х-22...

Ракеты Х-22 могут перехватывать современные ЗРК Patriot и SAMP/T. Но данные комплексы не размещены в Одессе, а потому, результат вполне предсказуем. В целом, россия ракетами Х-22 как-раз и наносила последние месяцы удары по тем городам, где не стоят системы ПВО их перехватывающие.

И да, если вы мне сейчас начнёте рассказывать о том, что С-300 и ЗРК "Бук" перехватывают Х-22, то я вас, вместе с вашим любимым "экспертом" тихо пошлю учить матчасть, поскольку у Украины никогда не было модификаций ЗРК С-300 и ЗРК "Бук", способных перехватывать Х-22. Они были на вооружении россии.

Примечательно и то, что с 24 июня это первое применение Х-22.

Кроме того, были применены П-800 "Оникс" и Х-59. Зачем запускали Х-59? Видимо как отвлекающую цель, для вскрытия ПВО, для последующего удара по месту расположения комплексов.

Ну и 35 Shahed-136.

Да, это и вправду была одна из сильнейших атак на Одессу. И главной проблемой остаётся невозможность перехвата сложных целей, типа Х-22. Это в очередной раз поднимает вопрос закрытия воздушного пространства современными средствами ПВО, передача которых проходит очень медленно.

Одесса не прифронтовой город, как Запорожье, Херсон или Харьков, а, в некотором смысле, тыловой. Тем не менее, проблематика ПВО здесь стоит не менее остро, тем более, что решение проблематики выше озвученных городов это не ПВО, а отчасти контрбатарейная борьба, отчасти - демилитаризированная зона в рф.

В завершении... Помните, я в мае и июне удивлялся, почему компонента КРМБ "Калибр", в ходе ударов по Украине, около 15% от общего количества ракет? С 24 июня это превалирующая компонента, но при этом полностью пропали Х-101/555. И это может быть признаком новой тактики накопления БК у РОВ.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Eney

« Reply #6621 : Липень 19, 2023, 10:47:15 »
Це не ми

Цитувати (виділене)
❗️Буданов заявив, що детонація складу з боєприпасами в Криму  результат спільної роботи ГУР та ЗСУ, — ЗМІ

«Проведено успішну операцію в окупованому Криму. Ворог приховує масштаби завданих збитків та кількість втрат у живій силі», - написав глава ГУР.

Це не ми.  :pardon:

Цитувати (виділене)
Кирило Буданов не заявляв про причетність до вибухів на полігоні в Криму, - Суспільне.

Коментар нібито від імені керівника ГУР МО Кирила Буданова, який опублікували ЗМІ про те, що вибух на полігоні в Криму 19 (https://suspilne.media/531667-u-krimu-stalasa-pozeza-na-vijskovomu-poligoni-ludej-evakuvatimut/) липня справа рук ЗСУ та ГУР, є фейком, - представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.
« Останнє редагування: Липень 19, 2023, 11:35:46 від Eney »

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #6622 : Липень 19, 2023, 10:54:27 »
А як наші одесити?
Елс, і ти там... 
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Mike123

« Reply #6623 : Липень 19, 2023, 13:07:49 »
Було багато. Дуже багато. Але вже с досвідом розумієш, що наслідки, як і гучність, швидко зменшуються з відстанню. Тому якщо поряд це все не впало або не підривалося, то це ще можна терпіти. Ми спали з кондиціонером, вікна були зачинені, тому пару разів добряче так скрипнули, але втрималися. Шибки вибиває тим, кому не пощастило опинитися поряд до 100-200 метрів. Ну і найсильніші вибухи були в порту. Там підскакували ті, хто в центрі мешкає. Але, на щастя, пошкоджень дуже мало та ніхто не загинув. До речі, це вже друга доба святкування відміни зернової угоди та спроб понищити зернові термінали. Вчора в телеграмі було дивне відео з власником оцієї хатини. Його цим уламком привалило. Але з ним все добре і він навіть не дуже ушкоджений. Ми живучі :).

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #6624 : Липень 19, 2023, 13:41:56 »
Мы живучие, как плафоны с люстры.  :smilie5: Вы только гляньте на вон ту дуру, что лежит на полу. Калибр?
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #6625 : Липень 19, 2023, 14:18:20 »
Ну і найсильніші вибухи були в порту. Там підскакували ті, хто в центрі мешкає.

Такуш, нічка була рідка, на цей раз дійсно одна з найпотужніших. Й це від нас до деяких частин порта по прямій близько км. Уявляю, що було в тих, хто там поруч, на спуську та трошки зверху, та туди далі.
Але нічого, «ніч пройде, настане ранок», а тварі здохнуть.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Mike123

« Reply #6626 : Липень 19, 2023, 14:26:59 »
Вы только гляньте на вон ту дуру, что лежит на полу. Калибр?
Так. Я ж про неї і писав. Виклали відео  з селф камери поліцейського. Ще вночі, одразу після обстрілу. Як вони заходять до хати, заходять у спальню, а під цією ракетою людина. І вони її почали доставати. Ось посилання на телеграм: https://t.me/odesacityofficial/19373

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #6627 : Липень 19, 2023, 15:38:37 »
Ось і Баканов знайшовся.  :kos:
Цитувати (виділене)
27 червня 2023 року колишній керівник Служби безпеки України Іван Баканов отримав свідоцтво адвоката (№ 4224) від Ради адвокатів Полтавської області.
Про це «Полтавщині» повідомив керівник Ради адвокатів Володимир Скукіс:

— 27 червня Іван Баканов отримав таке свідоцтво. Перед цим він пройшов належну процедуру: склав іспити в кваліфікаційно-дисциплінарній комісії, пройшов 6-місячне стажування не за місцем проживання, отримав посвідчення та склав присягу. Через кілька тижнів він був внесений у Реєстр адвокатів України. Окремі ЗМІ написали, що 27-го числа його не було в Полтаві, але це не так, він був, я бачив його особисто та мав із ним неодноразове спілкування.

Щодо запитання, чому саме Рада адвокатів Полтавщини? Діючим законодавством передбачене складання іспитів за місцем проживання. Рада адвокатів України конкретизувала це словосполучення «місце проживання». Це може бути реєстрація місця проживання (прописка по старому), це може бути право власності, яке підтверджується витягом з реєстру, це може бути і на підставі користування приміщенням (що засвідчує договір оренди).

Після війни багато кваліфікаційно-дисциплінарних комісій припинили свою роботу або працюють нерегулярно, наприклад, у Києві чи Харкові. Тому досить часто претенденти демонструють нам саме договір оренди. Так було і з Іваном Бакановим. Це його самостійне рішення.

Навіщо екс-керівнику СБУ посвідчення адвоката? Нам самостійно важко указати на справжні мотиви колишнього високопосадовця. Можливо, для убезпечення себе від «наїздів» з боку правоохоронних органів. Статус адвоката надає доступ до закритої інформації. Але найголовніше — це все-таки доволі прибутковий бізнес. Особливо, якщо адвокат — це Іван Баканов. Він може укладати договори з поважними клієнтами та за немалий прайс працювати за допомогою групи помічників.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #6628 : Липень 19, 2023, 16:20:16 »
Бачиш ховраха? А він є.
Цитувати (виділене)
Резніков заявив, що на цьогорічному саміті НАТО у Вільнюсі жодного разу не звучало слово «корупція» щодо України.

«За два дні, під час яких ми перебували на саміті у Вільнюсі і комунікували з лідерами країн, і на всіх сесіях, на яких ми бували, - жодного разу слово «корупція» не звучала як вимога до України. Це означає, що наші зусилля – і Верховної Ради, і створених антикорупційних органів партнери оцінили, і рівень довіри піднявся. Тому на саміті у Вільнюсі мова йшла про очікування від України стосовно реформ. Слово «корупція» жодного разу за два дні я не почув», - підкреслив міністр і наголосив, що це означає, що Україна рухається у правильному напрямку.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Фрипп

« Reply #6629 : Липень 19, 2023, 16:35:37 »
Тут в очі сказали що треба б трохи менше бикувати - а вже яка пішла реакція. А якщо б в очі корупціонером назвали міг би і удар трапитися.

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.