Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #4860 : Травень 23, 2023, 09:44:09 »
В фб зараз бачу, як ботоферми мочать Притулу майже в прямому ефірі без поповнень та смс.
Теми накидують якісь псевдопатріотичні аккаунти з живими операторами по типу "Чи є тут хоч одна людина, якій Сірьожа Притула реально допоміг???" і там купа відповідей "Накрався! Аферист! Все на себе!" - від сторінок з фотками типу Орнели Муті.
Сьогодні накинули що куплений супутник передає єдиний марафон ,а гроші кладе Притула собі у карман.
Звучить смішно, але там купа репостів.
Не дуже розумію мету.
Чи то русняві інформаціні операції, чи то влада рейтинги корегує, чи то якомусь олігарху він на ногу наступив.

думаю, Солоха має відповідь на твоє питання, вона давно це робить :lol2:
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Mike123

« Reply #4861 : Травень 23, 2023, 10:13:35 »
Ми тут щось.
Десь якось :smile4:.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #4862 : Травень 23, 2023, 10:53:01 »
В фб зараз бачу, як ботоферми мочать Притулу майже в прямому ефірі без поповнень та смс.
Теми накидують якісь псевдопатріотичні аккаунти з живими операторами по типу "Чи є тут хоч одна людина, якій Сірьожа Притула реально допоміг???" і там купа відповідей "Накрався! Аферист! Все на себе!" - від сторінок з фотками типу Орнели Муті.
Сьогодні накинули що куплений супутник передає єдиний марафон ,а гроші кладе Притула собі у карман.
Не дуже розумію мету.
Чи то русняві інформаціні операції, чи то влада рейтинги корегує, чи то якомусь олігарху він на ногу наступив.

Солоха вважає і вважатиме притулу аферистом. А ви не відволікайтеся на мою скромну персону "шкільной вчительки", донатьте далі, і готуйтеся до виборів буратіно2

Offline Фрипп

« Reply #4863 : Травень 23, 2023, 11:04:30 »
Обговорення ізраїльської моделі виникло як спосіб вирішити основні питання безпеки України, визнаючи, що вона не досягне членства в НАТО найближчим часом.
Тоді потрібно щоб в нас теж не було ЯЗ, як і в Ізраілі.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4864 : Травень 23, 2023, 11:21:02 »
Обговорення ізраїльської моделі виникло як спосіб вирішити основні питання безпеки України, визнаючи, що вона не досягне членства в НАТО найближчим часом.
Тоді потрібно щоб в нас теж не було ЯЗ, як і в Ізраілі.
А хіба в нас є?

Offline AVI

« Reply #4865 : Травень 23, 2023, 12:15:53 »
А хіба в нас є?
А хіба в Ізраїлі нема?

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #4866 : Травень 23, 2023, 12:16:34 »
А чому ви питаєте?

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #4867 : Травень 23, 2023, 12:48:33 »
А чому ви питаєте?
А вы с какой целью интересуетесь? :smilie5:
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #4868 : Травень 23, 2023, 13:30:21 »
А хіба в Ізраїлі нема?
Ну звісно ж нема. Але, якщо буде потреба, то Ізраїль може і застосувати.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #4869 : Травень 23, 2023, 13:44:00 »
Резюмую: краще б щоб у нас так «не було» як «немає» в Ізраілі.
Але цей фарш вже не провернути.
The best is yet to come.

Offline Milena

« Reply #4870 : Травень 23, 2023, 13:53:08 »
Солоха вважає і вважатиме притулу аферистом. А ви не відволікайтеся на мою скромну персону "шкільной вчительки", донатьте далі, і готуйтеся до виборів буратіно2
Тобто все і всі, хто не під прапорами Порошенка, аферисти і роблять шкоду Україні? Чи не так або не зовсім так?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4871 : Травень 23, 2023, 14:32:46 »
Тобто все і всі, хто не під прапорами Порошенка, аферисти і роблять шкоду Україні? Чи не так або не зовсім так?
Зовсім не так.Я назвала конкретну особу і вже двічі детально пояснювала, чому я такої думки. Узагальнення вважаю не обґрунтованим

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4872 : Травень 23, 2023, 15:24:54 »
і готуйтеся до виборів буратіно2
"Мама, он меня сукой назвал!" (из анекдота)
Чому обговорення пересмикування фактів переходить на питання виборів, хоча тут ніхто не висловлювався на підтримку політичних амбіцій Притули?  :kos:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4873 : Травень 23, 2023, 16:05:24 »
Чому обговорення пересмикування фактів переходить на питання виборів, хоча тут ніхто не висловлювався на підтримку політичних амбіцій Притули?  :kos:
От і добре, що не висловлювалися

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #4874 : Травень 23, 2023, 18:03:57 »
Хоч хтось зчинив опір "новим обличчям" в дипломатії.   :pardon:

Цитувати (виділене)
Казахстан не погодив призначення колишнього очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая послом у країні, на його місці хочуть бачити професійного дипломата.
Джерело: "Дзеркало тижня" із посиланням на джерела

Деталі: За словами співрозмовників видання, Казахстан відмовився надати агреман (згоду на прийняття  особи в якості глави дипломатичного представництва) Гайдаю.

Казахська сторона "м’яко, але твердо" дала зрозуміти, що хотіла б бачити послом України в Казахстані професійного дипломата.
Це типу добре? Що казахи демонстративно лягають під русню чи китайоз (а ноги з такої позиції очевидно стирчать  або з Москви, або з Пекіну) та плюють в обличчя Україні?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4875 : Травень 23, 2023, 18:07:25 »
Що казахи демонстративно лягають під русню чи китайоз (а ноги з такої позиції очевидно стирчать  або з Москви, або з Пекіну) та плюють в обличчя Україні?
А може просто не хочуть, щоб їм плювали в обличчя, як Болгарії?
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4876 : Травень 23, 2023, 18:19:10 »
Не дуже розумію мету.

В мене багато питань до Притули. Те, що він якось повязаний з Пінчуком, я чула ще давно. Про сам фонд я вже писала, в мене до нього були конкретні питання, які залишились без відповіді. Буквально сьогодні від військових чула, що звернулись до Притули, а він сказав, що з ТРО не працює. Дивна відповідь для волонтера.
Коротше, поки я не знайду відповіді на свої питання, Притула як волонтер для мене не існує. Але не факт, що буде існувати, коли я отримаю відповіді.  :unknown:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4877 : Травень 23, 2023, 18:26:09 »
Cпойлер

Цитувати (виділене)
Казахстан не погодив призначення колишнього очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая послом у країні, на його місці хочуть бачити професійного дипломата.

Деталі: За словами співрозмовників видання, Казахстан відмовився надати агреман (згоду на прийняття  особи в якості глави дипломатичного представництва) Гайдаю.

Казахська сторона "м’яко, але твердо" дала зрозуміти, що хотіла б бачити послом України в Казахстані професійного дипломата.
Це типу добре? Що казахи демонстративно лягають під русню чи китайоз (а ноги з такої позиції очевидно стирчать  або з Москви, або з Пекіну) та плюють в обличчя Україні?

Ти знаєш, я тільки повернулась з Португалії, з професійної конференції, де зустрічалась із керівниками профільних асоціацій різних європейських країн. І я тобі скажу, що це було вкрай нелегко. Бо навіть професійні питання весь час перетинаються з політичними. Я 2 дні з ними спілкувалась і після цього поїхала додому з твердою думкою, що будь-які такого рівня івенти мають підтримуватись зі сторони політиків, бо не завжди легко швидко знайти правильні аргументи (ще й за умови не найкращого розуміння мов). Так це була просто професійна тусовка, це ж не робота такого рівня!
Тому так, послом має бути грамотна та досвідчена людина. Бо хороша людина - не професія! Тим більш, такого рівня, де треба дуже добре розумітись на підгрунтях тих чи інших висловів або думок. Тут із сусідами не завжди на одній мові домовишся, а в дипломатії... Мама дорога!  :scare3:
« Останнє редагування: Травень 23, 2023, 19:12:09 від Няма Донецкая »
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Охтирка

« Reply #4878 : Травень 23, 2023, 18:35:01 »
Cпойлер

Цитувати (виділене)

Ти знаєш, я сьогодні повернулась з Португалії, з професійної конференції, де зустрічалась із керівниками профільних асоціацій різних європейських країн. І я тобі скажу, що це було вкрай нелегко. Бо навіть професійні питання весь час перетинаються з політичними. Я 2 дні з ними спілкувалась і після цього поїхала додому з твердою думкою, що будь-які такого рівня івенти мають підтримуватись зі сторони політиків, бо не завжди легко швидко знайти правильні аргументи (ще й за умови не найкращого розуміння мов). Так це була просто професійна тусовка, це ж не робота такого рівня!
Тому так, послом має бути грамотна та досвідчена людина. Бо хороша людина - не професія! Тим більш, такого рівня, де треба дуже добре розумітись на підгрунтях тих чи інших висловів або думок. Тут із сусідами не завжди на одній мові домовишся, а в дипломатії... Мама дорога!  :scare3:

Якби росіяни дійсно би діяли за принципом "всіх переграти", то їм навпаки треба було би кандидатуру Гайдая підтримувати. Я вважаю, що великої доданої вартості для України від його діяльності в Казахстані не було.  Наприклад, того же Кіма як кандидатури можна було більше боятися, він активний і задирака. А Гайдай -- ну таке. Розумію, що втомився. То що, всіх втомлених послами призначати?

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #4879 : Травень 23, 2023, 18:43:47 »
Буквально сьогодні від військових чула, що звернулись до Притули, а він сказав, що з ТРО не працює.

Це щось дивне. Наскільки я знаю, на ТрО у фонда Притули обмежень немає. Не всім допомагають, але тут треба в контексті запиту треба бути.

Захищаю Притулу, хто б мені це сказав раніше

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4880 : Травень 23, 2023, 18:51:53 »
хоча тут ніхто не висловлювався на підтримку політичних амбіцій Притули?
От дивись, Турчинов зара патріот і притомний політик, а починав як технічний кандидат на вибори мера Києва у 2008-м.
Притула, як політик, теж почав свою діяльність у якості технічного кандидата в мери Києва у 2020-м. Мо тоже чимось стане. Потім.
Хоча, Турчинову вдалося не пустити Кличко у мери, а Притулі ні, бо в 2020-му люди вже трішечки покуштували циркової влади. Ще не наїлися, але порозпробували.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4881 : Травень 23, 2023, 18:53:05 »
Буквально сьогодні від військових чула, що звернулись до Притули, а він сказав, що з ТРО не працює.

Це щось дивне. Наскільки я знаю, на ТрО у фонда Притули обмежень немає. Не всім допомагають, але тут треба в контексті запиту треба бути.

Захищаю Притулу, хто б мені це сказав раніше
Вони теж сказали, що взагалі там задавали багато дивних питань . Не буду тут підробиці розказувать, бо це індивідуальне враження, але воно підтвердило мої запитання. Тому Притула для мене - одне велике питання.

Offline Eney

« Reply #4882 : Травень 23, 2023, 19:06:51 »
Якось все на емоційному рівні... Така політика емоцій. Я чула, а в нього те не то... Так раніше енкаведійні трійки працювали. І в них добре виходило.
ЗИ: Там Притула новий збір організовує, піду щось кину.
ЗИ!: І так, я за окремі купе для жінок.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4883 : Травень 23, 2023, 19:08:33 »
Якось все на емоційному рівні... Така політика емоцій. Я чула, а в нього те не то... Так раніше енкаведійні трійки працювали. І в них добре виходило.
Якщо ти про мене, то ніт, я приводила конкретні факти раніше, але не бачу сенсу їх тут повторювати.

Offline Фрипп

« Reply #4884 : Травень 23, 2023, 19:12:59 »
Я теж недуже до Притули, із своїх емоційних/естетичних/інших міркувань

Але ж донатити мені є кому. Я б навіть сказав, що всім надонатити - хто мені подобається - я не зможу!

Offline Фрипп

« Reply #4885 : Травень 23, 2023, 19:13:32 »
Бо хороша людина - не професія!
Всі вони - президенти.

Offline Eney

« Reply #4886 : Травень 23, 2023, 19:13:52 »
Якщо ти про мене, то ніт, я приводила конкретні факти раніше, але не бачу сенсу їх тут повторювати.
"Я чула" і "мені розказали" - це факти? Щодо раніше - питання без відповідей - це теж не факти.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4887 : Травень 23, 2023, 19:15:44 »
Я б навіть сказав, що всім надонатити - хто мені подобається - я не зможу!
Та навіть на половину тих, кого особисто знаєш, не вистачає. :(

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #4888 : Травень 23, 2023, 19:24:55 »
На половину?! Заздрю вашим доходам.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4889 : Травень 23, 2023, 19:30:28 »
Цитувати (виділене)
Российские СМИ жалуются на удары реактивными снарядами "Ураган" по военному городку близ базы "Белгород-22" (той самой, на которой якобы хранилось тактическое ядерное оружие). Сообщается, что в результате ударов было ранено четверо военных ВС РФ, а еще двое ударов не пережили.

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.