Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #4800 : Травень 19, 2023, 16:03:31 »
К голосованию в "Дії" отношение сложное.
К голосованию в Дие отношение однозначное. В Украине никакие выборы в Дие законом не предусмотрены. Но я понимаю, что такая мелочь зелёных не остановит.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #4803 : Травень 19, 2023, 19:06:08 »
Цитувати (виділене)
Нещодавно російські медіа повідомили про атаку на військовий аеродром у Брянській області.

Можу поділитись із вами деякими деталями.

У ніч на 3 травня брянські партизани, що спеціалізуються на проведенні безпілотних бомбардувань, завдали удару 17-ма ударними дронами по військовому аеродрому Сеща, розташованому в Брянській області на відстані понад 180 км від кордону з Україною.

Унаслідок нальоту було повністю знищено 1 літак Ан-124 "Руслан", і ще щонайменше 5 зазнали серйозних осколкових ушкоджень, через що вийшли з ладу.

Вартість 1 літака "Руслан" сьогодні - близько 300 млн доларів. Відновити їх росія не зможе.

Ці літаки росіяни використовували для перекидання ракетних комплексів до Білорусі та для доставки іранських мопедів.

Ворог визнав факт атаки і ураження цілей, занизивши в рази кількість атакуючих дронів і завдані збитки.

Для атаки на військовий аеродром "Сеща" використовувалися ударні дрони з максимальним радіусом ураження 300 км. Це легкі, невеликі за розмірами апарати з розмахом крила до 3 метрів, вагою до 15 кг. Дрони оснащені бензиновим двигуном і несуть осколково-фугасну бойову частину вагою до 3 кг.

Так ось, чому я вам це розповідаю?)
По-перше, хотів поділитись гарними новинами.
А по-друге, маю пропозицію закупити кілька десятків таких БПЛА.
Стерненко

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #4804 : Травень 19, 2023, 21:12:28 »
Оскільки нема закону, щоб кожен хто зламає Дію, без зволіканнь розказав про свій успіх, вважати що її не ламали не варто.
Коли ламають дійсно по-справжньому, ніхто не хизується, а просто залишають закладки. і отримують дійсно цінну інфу.
Про вибори і казати нема чого. При звичайних виборах чи не найголовніша складова демократії - то спостерегачі. І що вони будуть спостерігати? На самонаписаній системі із закритим кодом? навіть був би відкритий, де взяти таку кількість кваліфікованих спостерегачів?
А про агентів розвідки - взагалі треш. Можуть бути агентами хоч красиві дівчата, хоч єноти. Але коли розвідка афішує агента після вдалої операції - то або не агент, або не розвідка.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4805 : Травень 19, 2023, 21:14:39 »
Але коли розвідка афішує агента після вдалої операції - то або не агент, або не розвідка.
Ти шо, фільмов про Бонда взагалі не дивився? Таке кажеш.

Offline wounded_zmey

• Hero Member
« Reply #4806 : Травень 19, 2023, 21:27:54 »
Але коли розвідка афішує агента після вдалої операції - то або не агент, або не розвідка.
Ти шо, фільмов про Бонда взагалі не дивився? Таке кажеш.
ну а ти скажеш, що Коннері і Крег виглядають однаково?

тому він і агент досі, що в нього щонайменше 7 обличч. чи то 9. а скільки там ще невдалих дублів? та там і начальниця його кожного разу різна :blum2:

Offline Eney

« Reply #4807 : Травень 20, 2023, 00:37:54 »
Давить жаба за медаль. :haha:

Offline fakir

« Reply #4808 : Травень 20, 2023, 08:57:20 »
Оскільки нема закону, щоб кожен хто зламає Дію, без зволіканнь розказав про свій успіх, вважати що її не ламали не варто.
Коли ламають дійсно по-справжньому, ніхто не хизується, а просто залишають закладки. і отримують дійсно цінну інфу.
Про вибори і казати нема чого. При звичайних виборах чи не найголовніша складова демократії - то спостерегачі. І що вони будуть спостерігати? На самонаписаній системі із закритим кодом? навіть був би відкритий, де взяти таку кількість кваліфікованих спостерегачів?
А про агентів розвідки - взагалі треш. Можуть бути агентами хоч красиві дівчата, хоч єноти. Але коли розвідка афішує агента після вдалої операції - то або не агент, або не розвідка.
навіть якщо код дії буде опубліковано і не знайдеться жодного спеціаліста в світі, що міг би знайти в ньому "діру", як забезпечити добровільність? таємність?

Offline Eney

« Reply #4809 : Травень 20, 2023, 09:32:49 »
Цитувати (виділене)
США та союзники найближчими місяцями вирішать, хто і скільки F-16 передасть Києву, - радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван

Салліван не уточнив, як довго займе навчання українських пілотів.

При цьому радник зазначив, що Вашингтон вважає, що F-16 знадобляться Україні в майбутньому, а на даному етапі вони не входять до найбільш пріоритних озброєнь.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4810 : Травень 20, 2023, 10:20:53 »
навіть якщо код дії буде опубліковано і не знайдеться жодного спеціаліста в світі, що міг би знайти в ньому "діру", як забезпечити добровільність? таємність?
Світу воно не всралося, а вот Федоров і Ко можуть забезпечити зеленому шапіто потрібний результат.

Вчора почитала про електронне голосування в Естонії. Жодних мобільних пристроїв.
https://www.id.ee/ru/artikkel/elektronnoe-golosovanie-i-elektronnye-vybory/
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline fakir

« Reply #4811 : Травень 20, 2023, 12:37:47 »
Світу воно не всралося, а вот Федоров і Ко можуть забезпечити зеленому шапіто потрібний результат.

Вчора почитала про електронне голосування в Естонії. Жодних мобільних пристроїв.
https://www.id.ee/ru/artikkel/elektronnoe-golosovanie-i-elektronnye-vybory/
і ще один нюанс, який важко уявити в виконанні Дії
Цитувати (виділене)
Стаття 17 Виборчого кодексу України. Особисте голосування
1. Кожен виборець голосує на виборах особисто. Голосування за інших осіб чи передання виборцем права голосу будь-якій іншій особі забороняється.

Offline Фрипп

« Reply #4812 : Травень 20, 2023, 13:48:18 »
Дофіга було про Дію, про її дирявість і брехню Федорова. Починаючи із брехні, що Дія не зберігає персональні дані, до кредитів виданих через Дію та Джо Байдена, авторизованого для якойсь петиції.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4813 : Травень 20, 2023, 18:35:39 »
Голосувати через софт котрий повністю контролюється чинною владою. Що може піти не так?

Offline düsha

« Reply #4814 : Травень 20, 2023, 21:22:46 »
статья в телеграфе про ту отражённую атаку на Киев

Цитувати (виділене)
I was in Kyiv on Monday night when Ukraine’s capital was hit by its biggest missile attack since the war began.

It was more than just another attempt to terrorise the city. Following hard on the heels of President Zelensky’s visit to Europe with renewed guarantees of military aid, it amounted to a demonstration of force by an increasingly beleaguered Russian dictator.

In half an hour the city was attacked from the north, south and east. In came ballistic missiles, Iranian Shahed loitering drones, Kalibr 'hypersonic' cruise missiles launched from warships in the Black Sea, and Kinzhal hypersonic missiles fired from MiG-31K fighter planes.

The result of this tremendous firepower was nothing short of abject humiliation for Putin.

I watched as Ukraine’s combined air defence forces, including American Patriots and German Gepards, seemingly knocked every Russian missile out of the sky. Just three people were injured by falling rocket debris, there was minimal physical damage and – by daylight – the city had returned to normal as though nothing had happened.

This event symbolises both Ukrainian resilience and Russian weakness. Especially the latter.

Я был в Киеве в понедельник, когда он подвергся самой большое атаке с начала войны.
Это была не просто попытка терроризировать город. По следам визита Зеленского в европу, где ему обещали ещё больше военной помощи, это была демонстрация силы всё более осаждённого русского диктатора.
Полчаса город атаковали с севера, юга и востока. Баллистические ракеты, иранские дроны, калибры с кораблей в чорном море, кинжалы с мигов.
Результатом этой гигантской огневой мощи стало в общем-то жалкое унижение путина.
Я видел, как об'единённые силы ПВО Украины, включая американские патриоты и немецкие гепарды, похоже отбили все до одной ракеты. Только три человека пострадало от обломков ракет, был минимальный ущерб и днём город вернулся к нормальной жизни, как будто ничего не было.
Это событие символизирует украинскую стойкость и русскую слабость. Особенно последнее.
Цитувати (виділене)
After Putin was taken aback by the unexpected failure of his initial invasion last February, he came up with a hasty Plan B. That was to invest in Wunderwaffe (“wonder weapons”), in the same way as Hitler did in the second half of the Second World War, while building up his forces for a renewed offensive this spring.
После того, как путина захватил в расплох провал его вторжения в прошлом феврале, он быстренько придумал план бэ - сделать вундервафлю, прямо как гитлер во второй половине второй мировой войны, ну и пока готовиться в новому наступлению весной.
Наступление так и не началось.

Цитувати (виділене)
The failure of the second prong of Putin’s plan – his wonder weapons – is perhaps even more damaging. When he first unveiled the Kinzhals in 2018 he claimed they could penetrate all existing and future missile defence systems. Just before the invasion of Ukraine he boasted that Russia was the global leader in hypersonic missiles and, by the time other countries caught up, was likely to have developed technology to counteract these new weapons.

The harsh reality underlined in the latest apparent downing of all six Kinzhals fired at Kyiv has added to questions about Russia’s ability to project military power, including its nuclear arsenal, which has been the most significant factor in deterring all-out Western support for Ukraine.
Провал второй половины плана - вундервафли - возможно ещё опаснее для него. Когда он первый раз начал хвастаться кинжалами, в 2018, он вопил, что они прям могут пронзить все существующие ПВО и даже те, которых ещё не придумали! Прямо перед вторжением в Украину, он хвастался, что рашка - мировой лидер гиперзвуковых ракет, и пока другие страны его догонят, он уже успеет их опять перегнать.
Суровая реальность, когда перехватили все шесть сраных кинжалов, вызывает вопросы, так ли опасна рашка своими оружиями, в т.ч. и ядерным, чего запад всё это время опасался и слабовато помогал Украине.
Цитувати (виділене)
US and European hesitancy over donating some of the much-needed weaponry for fear of escalation is being steadily overcome as Russia’s impotence becomes increasingly apparent. The UK’s recent supply of Storm Shadow long-range missiles and British and French decisions this week to train Ukrainian pilots and work with other countries to deliver F-16s are the latest indications of a growing resolve.
США и европа всё меньше и меньше боятся передавать очень нужное оружие "от страху эскалации", потому что страха всё меньше - зато всё очевиднее рашистская немощность. Британия недавно поставила сторм шадоус, и решение тренировать украинских пилотов и работа с другими странами, чтобы поставить F16 - последние признаки растущей решимости.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4815 : Травень 20, 2023, 22:50:05 »
Якщо Князєв виграє суд, то цікаво, чи повернуть йому гроші, які він отримав, як хабар?
Там нова тема. Князєв говорить, що гроші не його, а він їх просто зберігав у своєму кабінеті.
Зараз якщо знайдуться власники грошей, то його справа буде перекваліфікована на адмін правопорушення та штраф за діяльність фінансових посередників без реєстрації в Нацкомфінпослуг  8)
Жартую, але...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4816 : Травень 20, 2023, 23:26:19 »
Князєв говорить, що гроші не його
він просто розмістив об'яву. :rolleyes2:

Offline Eney

« Reply #4817 : Травень 21, 2023, 06:26:11 »
Розшукуються власники мічених купюр. Прохання не створювати натовп.

Offline bobr.dobr

« Reply #4818 : Травень 21, 2023, 08:47:32 »
Розшукуються власники мічених купюр. Прохання не створювати натовп.
А ще може з'ясуватись, що мітки на купюрах відповідають зареєстрованому(на ТОВ "роги та ратиці") товарному знаку. І держава не лише купюри має повернути а й доплатить за використання інтелектуальної власності.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4819 : Травень 21, 2023, 10:09:56 »
https://t.me/prozapas7/111744
Цитувати (виділене)
На питання про справу розвідника Червінського керівник виборчого штабу партії Притули, якого Сірожа ласково називає Павлуша, відповів - "Хто ти такий, щоби питати в МЕНЕ про якогось мутного типа!" Далі в найкращих традиціях російського бидла "Павлуша" згадав маму того, хто поставив запитання.
А ви, лохи, донатьте далі.
Скрін за посиланням

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4820 : Травень 21, 2023, 13:48:27 »
Це той Прозапас, який нещодавна стверджував, що Швець, та й уся "Демсокира", -- агенти на зарплатні в  Єрмака? :sarcastic:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4821 : Травень 21, 2023, 14:34:13 »
Це той Прозапас, який нещодавна стверджував, що Швець, та й уся "Демсокира", -- агенти на зарплатні в  Єрмака? :sarcastic:
Такого твердження не чула. 3наю його особисто з 2004. І також знаю, що він брав активну участь в захисті 3апоріжжя і в 2014, коли 3НР намагалися створити, і в 2022, коли місцева влада втекла, зараз - в 3СУ. А щодо Швеця - ноу комментс, не самий вдалий аргумент.
Щодо правдивості скріна сумніви є?

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4822 : Травень 21, 2023, 14:51:11 »
Такого твердження не чула.
Зайди до нього на сторінку ФБ, там було декілька дописів.

А щодо Швеця - ноу комментс, не самий вдалий аргумент.
Щодо правдивості скріна сумніви є?
Ну дивись. Я точно знаю про ставлення лідерів "Демсокири" та Швеця особисто (навіть не з публічних виступів, а з приватного спілкування) щодо зеленої влади й особливо конкретно Єрмака. Та це й не секрет, вони всі два роки системно виступали проти зеленої наволочі. Більше того, до початку великої війни вже доволі довго тривала акція "Єрмака в Сибир" від "Демсокири", і Прозапас про неї точно знає. Тобто він або свідомо зводить на людей наклеп, або перебуває в стані неадекватного сприйняття реальності з невідомих мені причин. В будь-якому разі довіряти інформації, яка виходить від нього, я не можу.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4823 : Травень 21, 2023, 15:33:41 »
В будь-якому разі довіряти інформації, яка виходить від нього, я не можу.
Постійні плювки ДС в "сивочолого гетьмана" заперечити неможливо, і на користь Україні вони не йдуть.
Ось його сторінка, я її відстежую.
Ось останній пост на цю тему
Цитувати (виділене)
1. Час від часу якийсь безликий акаунт вкидає дічь на Зеленського в тому ж стилі як і раніше "Порошенко злив Маріуполь", 'Порошенко зробив котли", "Порошенко сажає патріотів", "Порошенко розікрав армію", "Порошенко вбив брата" тощо.
2. Наші білі польта, позитивні блогери, молоді політики, просто окремі небайдужі громадяни..... без роздумів звинувачують в цьому "сєкту сивочолого", "опозицію", "партію, яку не можна називати" та якогось "збитого льотчіка".
У вас на почві ненависті до Порошенка кукуха поїхала, шановні колеги по політичному процесу.
Ви або ведетесь на примітивні провокації, або робите вигляд ніби не розумієте, що це примітивні провокації - і ще невідомо що гірше, бо тоді одразу незрозуміло хто для вас більший ворог.
Що ці провокації організовуються в самій Україні різними знаменитими чорними піарниками, якось думати не хочеться, хоча підстави для цього є.
За якимось дивним збігом, ви тепер так само підігруєте московській пропаганді, відтіняючи спільного ворога, як раніше премудрим "враг нє в Крємлє" дружно проєб@лі смертельну небезпеку, і таке враження хочете поховати цей прискорбний факт старим добрим "це все Порошенко винен".
Так, культивування ненависті до окремої соціальної або політичної групи це найпростіший шлях до сердець простих людей (тм), але дуже сумнівний- полистайте підручники в розділі "Більшовизм" або ще раз розгорніть "1984".
.................
Обережніше з цим, щоби одного разу не прокинутись в "УРСР", хоч під Тризубом, але з чучхе - з таким рівнем думки деяких "лідерів мнєній", підкріпленим деградантським "єдиним", до того йде.
Повністю підтримую.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4824 : Травень 21, 2023, 15:55:08 »
Постійні плювки ДС в "сивочолого гетьмана" заперечити неможливо, і на користь Україні вони не йдуть.
До чого тут Порошенко? :unknown: Прозапас на своїй сторінці декілька тижнів тому стверджував, що люди, які системно виступають впродовж років проти Єрмака, сидять у нього на зарплатні. Це відверта брехня, я це знаю напевно. Серед мене це працює так, що я не довіряю твердженням людей, які розповсюджують брехню, от і все. Навіть якщо я маю схожі з ними політичні вподобання.

Offline Eney

« Reply #4825 : Травень 21, 2023, 16:51:34 »
В районі Олешок щось прилетіло і пнрспективно димить.https://t.me/yigal_levin/46888

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4826 : Травень 21, 2023, 16:57:16 »
Серед мене це працює так, що я не довіряю твердженням людей, які розповсюджують брехню, от і все. Навіть якщо я маю схожі з ними політичні вподобання.
Я не бачила цього допису, і не думаю, що Прозапас реально звинувачує ДС у фінасуванні Єрмаком. Довіряти чи не довіряти - невід'ємне право кожного. Я не довіряю Притулі, і чим далі, тим більше.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4827 : Травень 21, 2023, 17:36:22 »
Я не бачила цього допису, і не думаю, що Прозапас реально звинувачує ДС у фінасуванні Єрмаком.
Ну я бачила, причому два поспіль, після чого відписалася від нього.

Я не довіряю Притулі, і чим далі, тим більше.
Це, безумовно, твоє право, і, можливо, ти маєш рацію. Те, що я перестала довіряти Прозапасу (тобто інформації від нього), не означає автоматично, що обов'язко слід довіряти Притулі. Я лише про те, що для мене недовіра Притулі (якщо вона виникне) ніколи не буде базуватися на словах Прозапаса чи будь-якої іншої людини, від котрої я колись бачила неправду.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #4828 : Травень 21, 2023, 18:56:38 »
Я лише про те, що для мене недовіра Притулі (якщо вона виникне) ніколи не буде базуватися на словах Прозапаса чи будь-якої іншої людини, від котрої я колись бачила неправду.
Неправди від Прозапаса за майже 20 років знайомства не пригадую, і припускаю, що його слова про фінансування Єрмаком демократичнх сил були просто невірно тлумачені. У всякому разі, негативу на адресу ДС я від нього ніколи не чула, на відміну від випадів сокирян у бік ЄС). А от від Макса Полякова, уродженця нашого міста, брехню бачила. І коли дізналася, що "народний супутник" був орендований за його участю, втратила довіру і до Притули. Тепер він іде в політику, не втрачаючи свій стиль телешоу. Чи ми ще наїлися шоуменами при владі?

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4829 : Травень 21, 2023, 19:21:09 »
Тепер він іде в політику, не втрачаючи свій стиль телешоу. Чи ми ще наїлися шоуменами при владі?
А це взагалі окреме питання, Притула-політик мені теж не до вподоби, зовсім.

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.