Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #4560 : Травень 09, 2023, 08:23:51 »
Что громада скажет про интервью Буданова Yahoo? Русня аж визжит от восторга.
ссылка
Я нічого не кажу про триндьож чергового зе-блазня. І не читаю, бо все одно триндьож.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #4561 : Травень 09, 2023, 08:24:21 »
Цитувати (виділене)
Вчора ввечері ворог завдав масованого ракетного удару по Харківському району області, - Харківська ОВА

«Прильоти» 6 ракет С-300 зафіксовані у районі с. Новий Коротич. Всі ракети вдарили у землю. Без постраждалих та руйнувань.

Ще 1 ракета С-300 влучила в районі смт. Солоницівка Харківського району. Пошкодження зазнала транспортна інфраструктура, сталася пожежа в лісопосадці.

У с. Цапівка одна з ракет С-300 пошкодила приватний житловий будинок.

▪️Крім того, протягом доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок.

У с. Фиголівка Куп'янського району пошкодження зазнали 2 приватні будинки.

https://t.me/operativnoZSU

Offline Eney

« Reply #4562 : Травень 09, 2023, 08:26:59 »
ссылка
Я нічого не кажу про триндьож чергового зе-блазня. І не читаю, бо все одно триндьож.
Залужній теж зе-блазень. Це так, для розуміння.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4563 : Травень 09, 2023, 08:28:19 »
ссылка
Ні. Він не підсижував керівника, щоб сісти на його місце.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #4564 : Травень 09, 2023, 08:29:05 »
ссылка
Знаю тільки, що він креатура Єрмака. Це гірше підсижувань.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4565 : Травень 09, 2023, 08:31:20 »
ссылка
Знаю тільки, що він креатура Єрмака.
Я так розумію, це від США комусь хвоста прищепили, щоб прибрали Тарана. Ок, хай цього разу це був Єрмак. Все одно не з їх доброї волі

Offline Eney

« Reply #4566 : Травень 09, 2023, 08:39:05 »
ссылка
Знаю тільки, що він креатура Єрмака.
Я так розумію, це від США комусь хвоста прищепили, щоб прибрали Тарана. Ок, хай цього разу це був Єрмак. Все одно не з їх доброї волі
Та хто зна. Мо й на Будаанова злі язики наговорюють, а ми повторюємо. І чухаємо ріпу, коли виявляється, що той же Буданов і в КРиму встиг подиверсантити, і під Харковом з кракеном разом повоювати.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #4567 : Травень 09, 2023, 08:52:25 »
Воно все може. Але ми також бачимо, що Залужний максимально віддаляється від піару, а Буданов дійсно підсидів керівника, яким би він не був, і єдиний керівник розвідки в світі, який триндить без перерви. І це не додає йому поваги  в моїх очах, навіть якщо час від часу він і робить непогані речі.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4568 : Травень 09, 2023, 08:53:50 »
Залужний мовчки працює, а не триндить весь час в ЗМІ.
ЗЕ-лайно теж час від часу їздить на передок, але менше смердіти не стало.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4569 : Травень 09, 2023, 09:01:51 »
ссылка
0.3 - 0.5 арестовича

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4570 : Травень 09, 2023, 09:03:04 »
Сміємось над зомбованою русньою, а самі колоди в оці не бачимо.  :facepalm:

https://dif.org.ua/article/simvoli-podii-ta-osobistosti-yaki-formuyut-natsionalnu-pamyat-pro-viynu-z-rosieyu#_Toc134379508
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4571 : Травень 09, 2023, 09:04:48 »
Сміємось над зомбованою русньою, а самі колоди в оці не бачимо.
Чойта не бачимо? Все бачимо. Расія достойна свого президента, ми - свого.

Offline Eney

« Reply #4572 : Травень 09, 2023, 09:23:15 »
Воно все може. Але ми також бачимо, що Залужний максимально віддаляється від піару, а Буданов дійсно підсидів керівника, яким би він не був, і єдиний керівник розвідки в світі, який триндить без перерви. І це не додає йому поваги  в моїх очах, навіть якщо час від часу він і робить непогані речі.
Щодо підсидів, то це таке, дуже суб"єтивне і недоказуєме. Не Буданов, так інший би змінив того керівника.  Ти розбираєшся в розвідувальних іграх, щоб казати, що Буданов просто бере й чомусь триндить? Я - ні, тому й не засуджую його. Як і Жданова, як і Світана і іже.
До речі, днями виходить годинний фільм інтерв"ю Залужнього Дмитру Комарову. Рекомендую.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #4573 : Травень 09, 2023, 09:37:09 »
 «Прильоти» 6 ракет С-300 зафіксовані у районі с. Новий Коротич. Всі ракети вдарили у землю. Без постраждалих та руйнувань.
Якщо згадати що там,  то вони і цілили в землю. Навідників, сука, вішати треба, бо не знаю як в інших містах, а в Харкові б'ють прицільно найчастіше, благо що попадають не завжди.  :smilie9:

Offline Eney

« Reply #4574 : Травень 09, 2023, 09:44:44 »
Якщо згадати що там,  то вони і цілили в землю. Навідників, сука, вішати треба, бо не знаю як в інших містах, а в Харкові б'ють прицільно найчастіше, благо що попадають не завжди.  :smilie9:
Що ж поробиш, навідники завжди є, були й будуть. Нажаль.
Он у Львові зараз судять такого пушкініста. Дєдушка божій одуванчік передав московітам мапу Яворівського полігону з позначками куди краще зробити приліт.

Offline Фрипп

« Reply #4575 : Травень 09, 2023, 12:31:58 »
Уже кажуть наіпсюнькав ваш Буданов (гаразд, наш) і не було ніяких дронів на параді. Нахєра питається?

Я достатньо розумію, що робить Жданов, щоб його засуджувати. Той же Світан нещодавно розповідав як Порошенко наварював на вугіллі на Донбасі післе 2014 року. Світан там якраз Таруті допомогав.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #4576 : Травень 09, 2023, 12:42:57 »
ссылка

Можливо я не вмію працювати з джерелами, але ніякого «інтервью» я не побачила. Побачила статтю по мотивах інтервью. Тому щодо інтервью, то нічого не можу сказати, а стаття як стаття, художники Майкл Вайс й Джеймс Раштон ось так бачать. Я їх не знаю, тому мені їх бачення не цікаве.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Teagan

« Reply #4577 : Травень 09, 2023, 16:35:08 »
ссылка
Цитувати (виділене)
Реакция российского Zоопарка на заявление Буданова бесподобна. Ссыкливые рашисты разглядели в высказывании главы ГУР признаки призыва к геноциду российского народа (причем ни такого народа, ни такой нации не существует).

Пропаганда боится того, что ответ за разжигание войны всё-таки прилетит и может прилететь далеко за застенками "чистой и сытной" Гааги.

Буданов говорит о важном шаге. Во время войны и после её окончания украинские спецведомства должны повторить путь Моссада, выискивая военных преступников в самых тихих и неприметных местах планеты.

И, по большому счету, вопящие о геноциде пропагандисты и дешёвые боты понимают, что рука нового Моссада доберется до новых пособников нового ссыкливо-гитлеровского режима.

И, конечно же, ни евреи не устраивали геноцид немецкого народа, и украинцы не станут устраивать геноцид российского хрен пойми чего.

Реакция бурная - символ страха. А страх - реакция естественная: пропагандисты понимают, что они проиграли, поэтому придется прятаться до конца своих дней.

Я не читала, але якщо це про цю цитату, то настрой мені подобається. На реакцію русні пофіг, хай бояться тварі.

Offline Smoke

« Reply #4578 : Травень 09, 2023, 17:31:18 »
Я не читала, але якщо це про цю цитату, то настрой мені подобається. На реакцію русні пофіг, хай бояться тварі.
Важливою є не реакція русни, а реакція союзників, від яких Україна все ще критично залежить. І вони були не занадто задоволені. Розвiднику непогано було б навчитися фільтрувати балаканину.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #4579 : Травень 09, 2023, 17:34:04 »
Нынешние разведчики не то, что давишные. Хайпажеры.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Teagan

« Reply #4580 : Травень 09, 2023, 17:46:33 »
Важливою є не реакція русни, а реакція союзників, від яких Україна все ще критично залежить.
Якщо союзники слухають русню то це кабздець незалежно від того що балакають розвідники. Але в принципі німецькі СМІ проросійські, тому не бачу тут новини. Другий рік россіяни відкрито геноцидять українців, але террористи в ГУР, не переплутайте, ага.

Offline Milena

« Reply #4581 : Травень 09, 2023, 17:57:51 »
Розвiднику непогано було б навчитися фільтрувати балаканину.
А задля чого? Шольц фільтрував, Макрон фільтрував, Гуттереш в ООН фільтрував, і як це впливало на перебіг подій? Раша злякалася і схаменулася? - Ні! Так най хоча би після цієї заяви Буданова
Cпойлер
його балакучість мені теж не дуже подобається
руські, розумові здібності котрих кремлівська пропаганда ще не знищила вщент, замисляться хоча би з переляку над тим, що їх може чекати попереду.

Offline düsha

« Reply #4582 : Травень 09, 2023, 18:11:45 »
Байден об'явил новый пакет помощи на 1,2 мильярда

самолётов пока нет, но снаряды и оборудование для ПВО тоже нужная вещь

Цитувати (виділене)
   - Additional air defense systems and munitions;
   - Equipment to integrate Western air defense launchers, missiles, and radars with Ukraine's air defense systems;
   - Ammunition for counter-Unmanned Aerial Systems;
   - 155mm artillery rounds;
   - Commercial satellite imagery services;
   - Support for training, maintenance, and sustainment activities.

Offline Smoke

« Reply #4583 : Травень 09, 2023, 19:37:29 »
А задля чого?
Коли людина на високій посаді щось говорить, це має переслідувати якусь мету. Яка мета була у буданівській заяві, крім допомоги кремлівській пропаганді?

Шольц фільтрував, Макрон фільтрував, Гуттереш в ООН фільтрував, і як це впливало на перебіг подій? Раша злякалася і схаменулася? - Ні!
На перебіг подій впливають не лячки, а постачання західної зброї, у тому числі далекобійної. Як ти вважаєш, сприяють такі заяви їх збільшенню?
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline MickNich

• *
« Reply #4584 : Травень 09, 2023, 20:41:07 »
я вот канешна дика извиняюся - а шо таки слышна за 20 лямов от Моно-банка плюс добавки за дроны по Мацкве ?
Как-то мимо усё прашло ?

Offline Eney

« Reply #4585 : Травень 09, 2023, 20:57:54 »
Цитувати (виділене)

Окупанти на ЧАЕС дивились телемарафон і були в курсі подій – Володимир Фальшовник

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4586 : Травень 09, 2023, 20:58:54 »
На перебіг подій впливають не лячки, а постачання західної зброї, у тому числі далекобійної. Як ти вважаєш, сприяють такі заяви їх збільшенню?
Я от гадки не маю, якщо чесно, що цьому сприяє, окрім дій ЗСУ. Бо балачки з нашого боку були й обережні (і нам тоді нічого не давали, а обходилися діпконсьорнами, до речі), і не дуже, і напрочуд дурними. Постачання зброї поки що тільки збільшується (ТТТ), навіть Шольц щось дає. Хоча як згадати Мельника... :) Рота нашому головному розвіднику, на жаль, не заткнути, тому хай хоч русню налякає, все користь.

Offline Фрипп

« Reply #4587 : Травень 09, 2023, 23:47:18 »
Монобанк грошикі зберіг, а паблісіти - отримав. Хайпожери чергові.

Offline Марика

• Hero Member
  • Варшава
« Reply #4588 : Травень 10, 2023, 01:16:16 »
Сьогодні (вже вчора) у Варшаві посол РФ не зміг покласти квіти до радянського меморіалу. На заваді дипломату стали сотні українських прапорців та дерев'яні хрести з іменами вбитих під час російської війни українців та поляків.

А це розповідь Наталки-Полтавки (Наталії Панченко, вона з Полтавщини) про це: https://www.facebook.com/nataszita/posts/pfbid0TmnhSDGDL8cFNWi5MznDFAPxjoxTrjSZvvgh83XX4Gh2gf8jspwswpoQoEy9fFHFl

Активісти Euromaidan-Warszawa сьогодні розбудили російських дипломатів у Польщі звуками обстрілів та сирен. Прокидайтесь, рашисти! Ваш час настав! https://www.facebook.com/nataszita/posts/pfbid0jBtf2Ddz44Yi8kizAMNuSshvGzdh7ZjgLR8GUEzdzfBwwddPo7fPsoW4Xc5DEYqhl

Offline Марика

• Hero Member
  • Варшава
« Reply #4589 : Травень 10, 2023, 01:36:00 »
Наталка це головний організатор і душа Варшавського Євромайдану. Перший раз я побачила її на пікеті під посольством рашки, організованому з вимогою звільнення Н. Савченко (ну буває на старуху проруха :) ) Рік тому євромайданівці облили посла рф якимсь червоним соком і також не дали йому покласти квіти на 9 травня. Влітку Євромайдан організував у Варшава марш подяки українців полякам, а 24 лютого цього року — марш  365 dni bohaterstwa, 365 dni wsparcia – przemarsz solidarności z Ukrainą . 22 січня провели суд над воєнними злочинцями під посольством рф. Збирали гроші на генератори, взуття для воїнів, тепловізори та інші потрібні речі. Це те, що я зараз пам’ятаю

А тут драматична розповідь Наталки про те, як євромайданівці разом з друзями України - поляками, білорусами, чехами, литовцями, німцями, євреями - зробили блокаду пункту перетину на польсько-білоруському кордоні з вимогою припинити торгівлю і вантажне автосполучення між ЄС та росією. І стояли там майже місяць. І перемогли:   

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.