Ми якраз сьогодні осередком сперечалися щодо Резніченка. І нібито всі згодні, що толерантність до корупції має бути нульова, і особисто Резніченка нікому не шкода. Але є одне але. Хто буде замість нього. У нас уже є досвід із "зеленим" очільником обладміністрації, і він такий... не дуже позитивний щодо співпраці з волонтерами, особливо з тими, хто займається не матеріальними справами (тобто не пов'язаний із забезпеченням), а більше там з евакуацією тощо. І деякі негативні зміни в цьому плані вже відбулися. Те саме мене турбує й у випадку з Резніковим. Так, в цівілізованій країні після такого скандалу міністр має піти. Але є одне але. Ми не тільки не цівілізована країна поки що, ми ще й країна у стані війни. І якщо хтось розраховує, що от зараз назначать нового міністра й при ньому в армії припиняться схематози й крадіжки, то, вибачте, він рожевий поні, що живе у власній фантазії, яка не має нічого спільного з реальністю. Я вірю Доніку, який каже, що ніколи ще міністр оборони та НГШ не працювали в такому плідному зв'язку. І я, м'яко кажучи, не впевнена, що з наступним міністром буде те саме. А до перемоги нам ще дуже довго, цього року війна не скінчиться. Тож чи можемо ми собі дозволити замінити на переправі в цілому притомного міністра оборони на якогось умовного Колю Котлєту? Бо Буданов на цій посаді теж на затримається, це буде таке призначення, щоб суспільство не дуже обурилося прям одразу. А потім нарешті поставлять свого, там ще повна банка таких.