можу тільки додати, що Бабченко гарний автор, якщо кожен зміг найти в його творчості щось для себе. хтось побачив патерналізм та обсирання всіх українців, хтось похвалу Байдена, хтось критику Зє і тд. Багіра навіть побачила в моєму дописі "виправдовувати будь-який його закидон: "он же на армію собіраєт!11", хоча, як і Ксєня, я просто написав, чому для мене позитивні сторони в Аркаші переважають його занадто емоційні іноді висери, які також трапляються. моралі не буде, продовжуємо срач.
Провокативний.
Тому після кожної цитати Бабченка тут срач на кілька сторінок про Бабченка, його стилістику й риторику, тому що по суті посту він нікому ніякої правди/нової/цікавої інформації не приніс. Ми ж тут не сперечаємося хто саме (одноосібно) нам дав танки, правда ж?
ну якщо вже розбирати його дописи, то можна структурувати загальну схему:
- Подія - Так, блядь, дебилы, вы еще не поняли, но я вам сейчас объясню. В сотый раз.
- Пояснення - багато емоційного тексту, про зебілів, про Бєню, про баригу і тд/ про Хуйла, русні пізда, но дуже нескоро, а може скоро, а взагалі хз.
- Висновок - Так шо, дебилы, вы все равно не поймете, только посмеяться, хуже не будет / Ебанаторий, Хрюшефилия, вторая армия мира, Киев за 3 дня.
Ваш Дед. Просит макаронинку/плачет.
Це не провокація, це усталений авторський стиль імхо.