Я перепрошую, то мої відмазки жалюгідні?
Именно. Вы там с Резниковым договоритесь. Про килограммы на метр кубический линейной экстраполяции в римановом пространстве. Яйцо в не крупном опте сейчас стоит около 40 гривен за десяток. 300% премия за риск. Не слабо так они страхуют риски на мои деньги, во время войны. Я пожалуй подумаю, и тоже застрахую свои доходы, путем применения нулевой ставки налога.
Мені Ваша реакція дуже нагадує те, як тут один шановний дописувач вимагав від товариства надати йому копії договорів на передачу в траст акцій Рошену. Як надали копії - став вимагати мокру печатку фонда Ротшильда (якщо не помиляюсь) на копії. Так, ніби фонд Ротшильда (умовний) зобов'язаний мати круглу печатку.
І тут, і там маємо роздутий інфопривід, на якому дуже легко розкрутити емоційну реакцію суспільства, що Ви зараз і демонструєте. Звісно, як і тоді, персона, яку атакували, не надо вправно впоралась з піарними моментами (до речі, де наші майстри піару з ОП, Резнікова їм не цікаво витягувати, чи ним вони жертвують заради чогось більш важливого), та й війна, всі на нервах. Я вважаю, що і тоді, і зараз атака не відповідає інтересам України. Впевнена, що слідство розбереться, чи є в цій справі корупційний інтерес Резнікова. На цьому я вважаю мою місію по захисту професійного юриста, який покинув зручну кар'єру в приватному бізнесі і пішов на реальні галери задля того, щоб його в будь-якому випадку поливали брудом, завершеною.