Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #1710 : Січень 15, 2023, 09:44:42 »
Навіть, якщо русня в дійсності цілила в якусь інфраструктуру.
Я думаю, що могла і в інфраструктуру цілити, справа саме в тому, що це зроблено неточною і дуже потужною ракетою. Влупимо в тес (умовно)? Чудово! В житловий будинок українців? Теж добре. Коли наперед вважають допустимими, прийнятними та навіть приємними великі втрати мирних людей, це той самий геноцид.
Тобто вже саме використання таких ракет по місту осудне.

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
« Reply #1711 : Січень 15, 2023, 09:51:24 »
Жодна – не збита засобами протиповітряної оборони.
От навіщо таке писати у такому резонансному випадку? Вже знайшли сводку генштабу за травень 22 року, коли вони писали, що над одещиною сбили ракету х-22. Або тоді хтось казав неправду, або зараз. Достатньо було б написати Переважна більшість - і все було б нормально. Або конкретизувати, на яких  ділянках траєкторії її можна збити (довга горизонтальна ділянка, довгий час, коли ракету можна побачити та встигти збити), а на яких це неможливо (від курська до Дніпра 370 км, ракета летить декілка хвилин, причому більшість на таких траєкторіях, які дуже важко ідентифікувати та збити за короткий час). Куди поспішати? Вже одно гівно допоспішалося :(.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1712 : Січень 15, 2023, 10:22:24 »
Жодна – не збита засобами протиповітряної оборони.
От навіщо таке писати у такому резонансному випадку? Вже знайшли сводку генштабу за травень 22 року, коли вони писали, що над одещиною сбили ракету х-22. Або тоді хтось казав неправду, або зараз. Достатньо було б написати Переважна більшість - і все було б нормально. Або конкретизувати, на яких  ділянках траєкторії її можна збити (довга горизонтальна ділянка, довгий час, коли ракету можна побачити та встигти збити), а на яких це неможливо (від курська до Дніпра 370 км, ракета летить декілка хвилин, причому більшість на таких траєкторіях, які дуже важко ідентифікувати та збити за короткий час). Куди поспішати? Вже одно гівно допоспішалося :(.
В комментах Ігнат.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=551488753685744&id=100064738717463

Offline Mike123

« Reply #1713 : Січень 15, 2023, 10:39:08 »
В комментах Ігнат.
Це в коментах і це Ігнат, а не Олещук. Олещуку треба було б після цього висловлення зауважити, що деякі повідомлення про успішно сбиті в минулому х-22 виявилися, нажаль, хибними. Це треба робити наперед, а не потім. Це вже не кажучи про те, що бійцям можна рапортувати що завгодно, а писати в сводках геншабу - ні. І якщо генштаб знає, що х-22 не збивається, то навіщо він у сводках таке і таке писав? Ніхто не перевіряє, що пишуть щоденно референти? Жаль.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #1714 : Січень 15, 2023, 10:55:09 »
Я з цим не сперечаюсь. Все так.

Offline Teagan

« Reply #1715 : Січень 15, 2023, 11:07:55 »
Дати нам більше ППО не допоможе повністю закрити небо. У нас і так відсоток збиття вищий за норму. Неможливо закрити всю Україну. Я вважаю неправильним говорити Заходу - дайте нам більше ППО і такого не буде.

ППО це як пластир, нам треба засоби ураження великої дальності щоб розїбашити срані аеродроми звідки цих вбивць авіаносців запускають на спальники.

Offline Teagan

« Reply #1716 : Січень 15, 2023, 11:12:21 »
Ага,мені в Лінку про це вже вказують іноземці
А якого хріна в іноземців джерело інформації - Арестович? Він хто такий взагалі?

Хай ці іноземці разом з Арестовичем розкажуть як можна збити баллістику з тонним зарядом так шоб вона розчинилась на попіл у космосі і нікого не зачепила.
Арестович звісно пиздить, але в даному випадку це принципово нічого не міняє.

Offline Mike123

« Reply #1717 : Січень 15, 2023, 11:15:22 »
Я вважаю неправильним говорити Заходу - дайте нам більше ППО і такого не буде.
Ніхто так не каже. Дайте нам більше ППО і такого може бути менше. Будь яка із сотен збитих ракет могла створити подібне. А вже ніколи не створить. І те, що такі резонансні і жахливі події у нас відбуваються раз в декілька місяці, а не кожен тиждень - це, безперечно, заслуга ППО.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #1718 : Січень 15, 2023, 11:19:38 »
Х22 - це крилата ракета, але дуже швидка.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #1719 : Січень 15, 2023, 12:42:24 »
було б непогано набити йому єбальник. від душі так. я ще з часів "теплого океану" казав що він підар, а потім дізнався що він з давніх давен підар, ще з Помаранчевої.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Skogkatt

• Франція
« Reply #1720 : Січень 15, 2023, 13:22:59 »
Днiпропетровщина. Вже відомо про десятеро поранених. Двоє з них - діти. Троє постраждалих важкі. Усі зараз у лікарні.

В чергове - маємо справу з уродами-садистами. Хочу, щоб моя ненависть ніколи не скінчилася.
Я не знаю возможно ли эту ненависть описать словами, у меня не получается.
Да простят меня marplik и Прекрасная Свинарка

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #1721 : Січень 15, 2023, 13:26:00 »
Світан казав, що начебто чекаємо на Апачі. Добре було б побачити відео під "Польот валькірій" з озвучкою "Люблю сморід смаленої русні зранку".

Offline Nerag

« Reply #1722 : Січень 15, 2023, 13:46:57 »
Світан казав, що начебто чекаємо на Апачі. Добре було б побачити відео під "Польот валькірій" з озвучкою "Люблю сморід смаленої русні зранку".
Вроде фейк, да и источник - желтая газета.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #1723 : Січень 15, 2023, 14:04:18 »
Є глобальна етична проблема з тим, що на одній колії лежить одна людина, а на іншій пять, а у потяга немає гальм і можна направити його тільки кудись на один шлях. А у наши реаліях є цивільна забудова, а є завод по ремонту військової техніки (електростанція, військова частина тощо).
З одного боку дуже жаль людей. З іншого, якщо наш військовий потенціал знизиться - в перспективі цивільних загине на порядок більше. І часто не від прильотів, а як жителі Бучі/Ізюму та ін. - під тортурами у підвалах.
І добре, що оператори ППО таких дилем не вирішують, а просто працюють по цілі.

А Арестович звичайно довбограй з доходами від ютуба +50 тис у.е. на місяць, ляпнув що не треба, коли потрібно було просто промовчати.
Зараз всі кинулись йому дорікати, що інформація неправдива в принципі, але ми не можемо виключати ситуацію, коли збивають х-101 чи х-555 , а вона влітає в дома. Це сумна реальність війни.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #1724 : Січень 15, 2023, 14:10:28 »
- Народ, я просто устал.

320 дней прямых вечерних эфиров, не считая остальной работы, постоянный недосып, постоянный информационный перегруз, командировки. Миллионы контактов в день и все со «…сверхсрочной и сверхважной» информацией.

По семьдесят сообщений в десять минут. С такой же.

Помоги тем, спаси тех, выслушай того, вмешайся там.

Мне в ходе самих эфиров присылают люди, один надёжнее другого (военные) множество сообщений в развитие темы - и как правило, противоречащих друг другу.

И я все это должен учитывать - в сочетании и во взаимодействии, искать истину.

Быстро анализировать, не прекращая говорить.

Думаете, почему я все время смотрю в телефон?

Чтобы дать наилучшую информацию.

У меня нет редакторской группы. Я один волоку миллион разных процессов, от информационных до практических.

У меня перед самым Фейгиным закончилось непростое информационное мероприятие. Я уже к эфиру был в состоянии, когда засыпал на ходу и еле ворочал языком.

Я быстро сверил новости в оставшиеся десять минут, увидел разные версии и решил их обсудить в эфире, как то, что заброшено в инфополе.

Потому, что я стараюсь в эфирах с Фейгиным показывать, как это самое инфополе работает.

Мой товарищ, бывший ПВОшник, шёл по улице в момент попадания.

Он мне сказал, что на 100% слышал два взрыва и опознал, первый как работу ПВО.

До сих пор он не ошибался. И был уверен, что ракету сбили.

Месседж должен был бы звучать так:

- Есть версия, что сбила ракета ПВО. Есть такие-то признаки в ее пользу.

Есть другая версия - прямое попадание в дом.

А потом - то да се, да отвлеклись, да пошли по другой линии, это живой эфир.

Если бы я был хоть чуть-чуть в форме, то вытянул бы линию.

———-

С другой стороны.

Я всегда доверяю своим слушателям и уверен, что разговариваю со взрослыми людьми, способными сложить дважды два, а не с дерганным детским садом, привыкшим выдавать свои чувства за чужие мысли.

Поэтому, я позволяю себе роскошь не бояться говорить свободно, не подбирая слов, рассчитывая, что взрослые люди не будут валиться в истерику от определённых их сочетаний, а в состоянии определить суть и предмет высказываемого.

Опасно строить страну, в которой нужно дрожать за сочетание слов.

Подумайте на эту тему.

Я верю в вас.

Вы разберетесь.
Not all those who wander are lost

Offline Teagan

« Reply #1725 : Січень 15, 2023, 14:13:40 »

23 загиблих та 43 безвісти зниклих у Дніпрі станом на 13:15.

Трохи раніше писали:

— травмовано 71 особа, з них 13 дітей; 
— врятовано 39 осіб, з них 6 дітей.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #1726 : Січень 15, 2023, 14:14:40 »
Березовый сок
Позавчора я побачив цей аналітичний текст від Оксани Байло (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0tRW6yUAZjAHT88eoozuhZQuaj7JTnP6fYdqFCnFfb71rSHDUxgEwg5NSzaWw85Nhl&id=100007138602144) і вирішив поставити його у неділю. Але я навіть не здогадувався, що він буде таким актуальним. Текст у трьох частинах. Дуже раджу його прочитати, щоб поставити крапку над і.

Частина перша

Арєстовіч — чорт.

Коли я написала це вперше, десь півроку тому, від мене видалилося приблизно 100 людей. Пишу про це знову і наполягаю, бо це опудало ще піде в президенти і ми всі прозріємо з того, який відсоток українців може за нього проголосувати.

Розібрала його тези з останнього інтерв’ю буквально на атоми — нижче: теза Арєстовіча (мова оригінала збережена), в дужках — мій розбір тези. Це інтрев’ю, де він відверто каже прямим текстом про «ущємлєніє» русскоязичних в Україні, про «ідіотський» мовний закон, про «регіональну ідентичність» тощо. Інтерв’ю, в якому він просто максимально розкрився як українофоб з гебешною риторикою та відвертими кремлівськими наративами.
_

— Ми взагалі не працювали з нашою ідентифікацією.
Хто такий італієць, ми знаємо, хто такий американець, ми знаємо, хто такий француз, ми знаємо, а хто такий українець?

(Нагадаю, Зеленський з цього почав, коли став президентом: «Хто ми?», питав він у новорічному зверненні, і тільки після повномасштабного наступу відповів, нарешті, сам на питання, на яке переважна більшість українців відповіла ще у 1991 році, проголосувавши на референдумі за незалежність України, і закріпивши відповідь на це питання трьома Майданами.)

— Ідеологію, яка була близька до мешканців трьох західних областей України, намагалися нав’язати Донецьку, Луганську, Криму.

(Дистильована російська пропаганда, якою росія розколювала зсередини українське суспільство останні 30 років, щоб потім зайти на танках «захищати» Крим і східні регіони України від «західної України», що вони і зробили, починаючи з 2014 року.)

— Шо такоє «хорошиє русскіє»? Це термін пропагандистський, лобочної пропаганди, яку вигадали не дуже далекі люди, які ніколи не думають про державні інтереси.

(Термін «хорошиє русскіє» набув широкого вжитку одразу після повномасштабного вторгнення, коли російські «ліберали» виявилися не дуже ліберальними, і багато з тих, кому вірили українці до великої війни, виявилися агентами кремля, імперцями, українофобами тощо. Тож визначення «хорошиє русскіє» стало мемом, жартом, і навіть найкоротшим оповіданням з двох слів. Цей термін дуже не подобається русофілам і росіянам, і, як ми тепер знаємо — Арєстовічу.)

— Басілашвілі, Макарєвіч, Ахєджакова ризикнули заради України тим, чим половина українців не ризикнули.

(Звичайне відбілювання росіян та затягування їх в наш інформаційно-культурний простір, ще й роблячи їх кращими за «половину українців».)

— Всі, хто каже «геть російський вплив», вони вважають себе слабше і дурніше росіян.

(Недолуга маніпуляція для того, щоб українці думали, що русскій язик, культура тощо в українському просторі — це нормально і жодним чином не впливає на ідентичність українців. Насправді — за допомогою всіх цих елементів впливу росіяни сторіччями знищували українську ідентичність. І справа не в тому, що українське слабше, а в тому, що це потужні інструменти імперії, яким протистояти вкрай важко, і от тільки зараз ми стали це робити, об’єднавшись.)

— Росія по рівню економічних свобод пунктів на 20 вище, ніж Україна. Це актуальний рейтинг.

(В останньому рейтингу 2022, Україна — на 130 місці, росія на 113. Але як взагалі можна порівнювати автократично-тоталітарну росію з демократичною Україною? Це знову маніпуляція від Арєстовіча. Останній такий рейтинг було оприлюднено у лютому 2022, до повномасштабного вторгнення росії і до світової ізоляції росії від демократичного світу. Отже цей рейтинг абсолютно не актуальний.)

— Як ми працюємо з пострадянською ідентичністю, чи з регіональною ідентичністю?

(Немає в Україні ніякої регіональної ідентичності, як і пострадянської, це знову російське ІПСО, яке працює на розкол українського суспільства.)
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #1727 : Січень 15, 2023, 14:14:57 »
Частина друга

— Ми живемо в пострадянскому суспільстві, де дуже багато людей зберігає радянську і регіональну ідентифікацію, в тому числі і пов’язану з російською мовою. Ми не маємо засуджувати цих людей. Якщо з людиною мама розмовляла російською, то це його рідна мова. Російськомовні українці розмовлять не на російській мові, а на рідній мові.

(Це знову підігравання російській пропаганді, наче в Україні «прітєсняють» російськомовних. Крім того, рідна мова — це мова роду, і це зараз розуміють багато зросійщених українців, які переходять на українську як рідну — мову роду, навіть попри те, що мама з ними розмовляла російською. А головне: як вони говорять з новими українцями — своїми дітьми, які народилися вже далеко не в пострадянській Україні. Про це Арєстовіч свідомо не говорить, роблячи акцент тільки на зросійщеному поколінні українців, тільки на минулому, а не на майбутньому.)

— Неможна робити ворогами України тих, хто розмовляє російською. Півфронту розмовляє російською мовою.

(Знов підігравання рос.пропагаді і маніпуляція військовими. В Україні ніхто не робить ворогів з російськомовних, в Україні є мовний Закон, який захищає державну мову, і військові, в тому числі, мають його дотримуватись. До речі, теза "вороги країни" — це суто гебешне формулювання.)

Cпойлер
— Ізраільтянам вистачило мізків сказати, що араби — не вороги, а друга мова, фактична, яка повсюди у них використовується — арабська — мова їх ворогів. Тобто вони відділяють арабську владу від арабського населення. А ми не відділяємо, ми кажемо, що всі росіяни погані.

(ІПСО для людей, які не знають історії та не розуміють, що ці порівняння некоректні.)

— Навіщо у нас досі існує цей ідіотський закон, який накладає штрафи за невикористання української мови в побуті, або там, как ето, при наданні послуг…

(Відверта БРЕХНЯ, бо мовний Закон ніяк не зачіпає побут. Арєстовіч спеціально вставляє слово «побут», а потім каже «при наданні послуг» — це звичайна, примітивна пропагандистьска технологія — видавати брехню за дійсність, переплітаючм її з реальними фактами.)

— Порошенко протягнув це (мова про мовний Закон) с етім своїм балбєсом, как єго…картавий такий… Парубій, да…

(Приниження особистості, вказуючи на його природні вади — чисто мудацька технологія.)

— Надо бить полним далбайобом. Далбайобом государствєнного уровня, щоби приймати такі закони і щоби утримувати їх досі. Коли громадянин або людина знає, що держава буде його наказувати за те, що він спілкується язиком родной матєрі, він ніколи не буде лояльним до цієї держави.

(БРЕХНЯ і МАНІПУЛЯЦІЯ: держава Україна не карає нікого за спілкування російською мовою. Закон про мову передбачає використання мови в обслуговуванні, як це відбувається в будь-якій країні Європи з єдиною державною мовою. Більше того: якщо клієнт спілкується іншою мовою (не українською), облуговувач може перейти на будь-яку мову і це ніким не карається. Всі ці тези Арєстовіча тупо повторюють російське ІПСО про «мовне питання в Україні».)

— Ми 400 років с росієй в складі однієї держави, ну як ви хочете, щоб 400 років просто за 4 дня перемінілось, просто потому шо так каму-то захотєлось?

(Тобто для нього — 400 років української історії — це «в складі однієї держави», а не окупація України, затирання української історії та ідентичності, геноцид, лінгвоцид, постійна визвольна боротьба.)

— «Мова окупантів» — це абсолютно ідіотська ідіологема, почувши яку, треба одразу бити люком по голові людину, яка це вимовила.

(Тобто людину, яка виїхала з окупаційного Херсона чи Маріуполя, чи перебувала в Бучі, яку ґвалтували на русском, вбили її родину, зруйнували її будинок, і вона тепер не може чути цей язик, і каже, що це для неї мова окупантів, за порадою Арєстовіча, треба одразу бити люком по голові, коли вона це каже.)
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #1728 : Січень 15, 2023, 14:15:17 »
Частина третя. (Перша та друга вище⬆️⬆️⬆️)

— Ви бачили заголовки на «Fox News»: «Зеленський оголосив війну хритианству»? Це коли СБУ зайшли в Києво-Печерську та інші лаври. «Fox News» — це головний телеканал з величезним охопленням, головний канал республіканців. Отримання цих заголовків на користь Україні?
(Нєт, блять, дядя, не на користь, як і ВСІ заголовки і тези «Fox News» — головної трампівської, проросійської помийки, яку постійно цитують російські пропагандисти, а з ними за компанію — і Арєстовіч. Розраховано на марґіналів, які взагалі не розуміють, що таке «Fox News», як і ведуча, яка сидить і маше головою на маячню, яку він сцить в очі.)

— Я маю радянський тип мислиння, я вивчив українську, я люблю олів’є з апєльсінамі, але я воюю за Україну, навіщо тоді ви мені лізіте в тарілку і мій телєвізор?

(Хто до тебе лізе, опудало? Мовчи вже.)

Текст (с) Оксана Байло
Злобная заинька

Offline Teagan

« Reply #1729 : Січень 15, 2023, 14:16:40 »
Поэтому, я позволяю себе роскошь не бояться говорить свободно
Ну якшо просто помовчати коли "устал" не варіант, то хай би краще пиздів говорив свабодно  без офіційного статусу.

Цитувати (виділене)
Пиздьож і самонадрочування Арестовича давно перетнули усі допустимі межі і прямо шкодять Україні. Ми не можемо змусити цього самозванця замовкнути (хоча, звісно, варіанти є завжди), але можемо як суспільство вимагати позбавити його будь-якого офіційного статусу. Щоби надалі жодне ЗМІ не титрувало його висєри як офіційну позицію Держави.
Наразі він — позаштатний радник Офісу Президента http://bit.ly/3iD2tCZ
За цим неконкретним формулюванням ховається те, що жоден в ОП не хоче, аби Арестовича називали саме його персональним радником. Але так не буває.
 Крім антиукраїнської заяви щодо Дніпра нагадаю ще кілька епізодів з Арестовичем:
— у 2014 році Арестович прийшов у осередок Автомайдану і розказав, що Олексій Гриценко передав йому свої повноваження голови. Гриценко дізнався, приїхав і викинув Арестовича зі штабу https://bit.ly/3GAL5Xe
— у грудні 2020 року Арестович назвав медведчуківські помийки нюзван, 112 і зік “не ворогами, а медіа, які працюють за законом” http://bit.ly/3H9cXDD
— у вересні 2022 Арестович заявив, що йому дали звання полковника. Нардеп Ярослав Юрчишин написав один запит — і Міноборони спростувало цю заяву http://bit.ly/3w0PIVX
— усі воєнні прогнози Арестовича можна охарактеризувати його цитатою липня 2022 року: “День, коли росія може випустити 48 ракет у одному залпі, ніколи не настане” http://bit.ly/3Xbs1pz
Ця проблема є персональною — особисто Андрія Єрмака і Зеленського Володимира
Звертаюсь до Президента з проханням позбавити Арестовича позиції радника ОП і надалі не наділяти його жодним іншим вагомим для держави статусом.
Він продовжить пиздіти на свою аудиторію і без посад, але це більше не сприйматиметься як позиція України.

➡️@romabroma

Offline Teagan

« Reply #1730 : Січень 15, 2023, 14:21:31 »
На відео здається та сама пропагандонська сука яка пропонувала топити українських дітей. Тварі.

Стерненко https://t.me/ssternenko/12570
Цитувати (виділене)
Важливо!

Дуже прошу вас узяти оцю відеонарізку та поширити УСЮДИ, де тільки можете. Світ має почути радість російських вбивць від їхнього теракту у Дніпрі!

Чому? Бо ми мусимо формувати серед громадян держав-союзниць думку про більшу підтримку України зброєю.

А ще я зробив про це випуск з англійськими субтитрами. Його теж варто поширити👇🏻
Cпойлер

https://twitter.com/sternenko/status/1614597111705657345

Offline Teagan

« Reply #1731 : Січень 15, 2023, 14:36:11 »
В одной из прошлых военных операций Израиля был случай, когда вражеские боевики во время боя подобрались вплотную к танку и подорвали фугас. Наш оператор беспилотника видел это в реальном времени и успел сообщить мехводу. Тот, дав по газам, откатил танк вперед, и фугас взорвался рядом, а не под машиной. После этого группу боевиков уничтожили точными ударами. Как с танка, так и с воздуха. Никто не выжил. Все это было записано на видео: и бой, и момент увода танка из-под удара, и момент ликвидации вражеских боевиков.

Казалось бы, такую боевую операцию, не грех выложить в сеть на обозрение публике: все целы, был жаркий бой, враг уничтожен. Но нет, официальная пресс-служба Израиля обнародовала только моменты ударов по отрядам боевиков, а всю часть с танком и боем вырезали. Полностью. Даже несмотря на успех. Я об этом пишу только потому, что прошло много времени с тех пор, все выводы уже сделаны, проведена работа над ошибками и что такой материал теперь интересен только историкам и аналитикам, не более.

Почему часть с танком вырезали? Потому что ошибки, которые привели к тому, что враг смог подойти настолько вплотную к нашему танку — должны интересовать только военных. Гражданских, прессу и тем более врага они не должны интересовать в принципе. Они не должны вообще об этом знать. Это рабочие вопросы, а не праздное вау-шоу. Любую информацию о деятельности армии во время боевых действий в Израиле сообщает ТОЛЬКО пресс-служба Армии обороны Израиля, а все СМИ ссылаются ТОЛЬКО на ее отчеты.

Именно поэтому в Израиле нет военных журналистов или военных аналитиков, или гражданских чиновников, которые комментируют происходящее ПАРАЛЛЕЛЬНО или НЕЗАВИСИМО заявлениям пресс-службы АОИ. Именно поэтому военных комментаторов из СМИ называют "паршан цваи", то есть дословно — военный комментатор или расшифровщик. Так как их роль не выдавать информацию от себя, а комментировать и описывать ОФИЦИАЛЬНЫЕ сводки от Армии, чтобы людям было менее занудно и более понятно.

И если что-то армия не сообщает своему народу, значит, так надо. Да, недемократично. Армия это вообще не про демократию — она про строгую вертикаль, про эффективность и утилитаризм. Эмоции, оценки, свобода слова и т.д. это все не про армию во время войны. Аналитика? — для этого в армии есть аналитические отделы. Экспертиза? — для этого в армии есть компетентные люди. И да, когда я пишу "армия" я подразумеваю государство, так как армия это прямое продолжение гос. аппарата — его силовое крыло.

Что до ситуации в Днепре — в дом попала российская ракета. Это первое. Любые жертвы среди гражданских на территории Украины в ходе обстрелов — всегда по вине исключительно России, которая развязала эту войну. Это второе. Крайне рекомендую не разделять ВСУ и Государство в отдельные категории, а тех, кто это делает, сразу сторониться — это кремлевские нарративы. Это третье. Первоисточником для вас всегда должны быть официальные военные сводки от Генштаба, а не СМИ. Это четвертое.

Россия страна рабов, маньяков и убийц. Других людей там нет (помимо редких и некоторых исключений). Не забывайте это. Это пятое.

— Игаль Левин

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #1732 : Січень 15, 2023, 14:55:37 »
Вибухів було дійсно два, моя мама чула два та бачила два сполохи -- далеко один від одного.

Арестович -- йобане хуйло, яке треба тримати за ґратами, як доктора Лектора. В наморднику.

Offline Георгина

« Reply #1733 : Січень 15, 2023, 14:57:32 »
Абсолютно такое же недоумение.
https://twitter.com/artemkhorev/status/1614382939445264385?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #1734 : Січень 15, 2023, 15:00:03 »

А ещё бабка в трамвае ехала, подтвердила.
Не судите строго, проебали, все дела...

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #1735 : Січень 15, 2023, 15:38:20 »
Вот только что узнала, что у подруги дочери в этом доме в Днепре были брат, его жена и семья родителей жены (всего 6 человек). На связь не выходят, никаких данных нет, ничего пока узнать не могут ( других родственников там нет) :smilie2:
Сама подруга с семьей и родителями заграницей, уехали в начале войны.

Cпойлер

Ночью нашли мать жены. Пока жива, но в тяжёлом состоянии в реанимации. О других сведений по-прежнему нет.
« Останнє редагування: Січень 15, 2023, 21:57:59 від Ксеня »
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Выдра

• ___
« Reply #1736 : Січень 15, 2023, 16:20:19 »
Сил.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #1737 : Січень 15, 2023, 16:22:26 »
Арестович отозвал извинения.
Его не так поняли. Это было предположение.
Not all those who wander are lost

Offline Solmir

• Киев
« Reply #1738 : Січень 15, 2023, 16:43:42 »

До сих пор он не ошибался.
Мабуть товариша звуть Франциск. Хоча ні, той завжди правий тільки коли говорить ex cathedra. А колишній ППОшник правий завжди.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #1739 : Січень 15, 2023, 16:47:53 »
На відео здається та сама пропагандонська сука яка пропонувала топити українських дітей. Тварі.
Це не той. То Красовський був - спідозний підарас (в буквальному сенсі).
А цей - просто відомий підарас (в фігуральному сенсі) з "Комсомолки".

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.