3. Посилання працює, якщо його скопіювати і вставити в гуглівський пошук.
2. Як це видно, що наші щось там прикололися?
5 літаків одним дроном? Але як? В сховище ракет влучили чи що?
Цитата: Eney від Грудень 27, 2022, 11:28:203. Посилання працює, якщо його скопіювати і вставити в гуглівський пошук.Або просто додати дужку після тиця по лінку.Цитата: Eney від Грудень 27, 2022, 11:28:202. Як це видно, що наші щось там прикололися?Бо русні то не смішно. Нащо б воно їм? А як видно, що ту Чернобаєвку туда додавали/забирали - по історії редагувань.https://ru.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%AD%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%81_(%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4)&direction=prev&oldid=127496940
Читаю в новинах, що Золкін з посиланням на свої джерела повідомляє, що в Енгельсі 5 ТУшок і діспетчерська вежа - все, 17 двохсотих і 26 трьохсотих.
А як видно, що ту Чернобаєвку туда додавали/забирали - по історії редагувань.
Все так, крім того, що я не давав посилання на вікіпедію.
Цитата: ~Багира~ від Грудень 27, 2022, 12:19:13А як видно, що ту Чернобаєвку туда додавали/забирали - по історії редагувань.Звичайна справа. Нашвидкоруч щось змінити в вікі і заскрінити поки не пофіксили. В хітпараді найсмішніших жартів йде одразу після фотки "смішного" цінника зазвичай роздрукованного самім фотографом.
КСУ підтвердив конституційність закону, який вимагає від релігійних організацій з центром за межами України вказувати це у назві. Також закон забороняє доступ діячів церкви з центром у країні-агресорі до військових частин.
Цитувати (виділене)КСУ підтвердив конституційність закону, який вимагає від релігійних організацій з центром за межами України вказувати це у назві. Також закон забороняє доступ діячів церкви з центром у країні-агресорі до військових частин.
И почему вообще любые церковные деятели могут иметь доступ к военным частям?
Я знаю, хто був би найкращим послом у Єгипті. Підказка:
Контактер з космосом Пьотр чи його кіт Дан?
Цитата: vano80 від Грудень 27, 2022, 17:32:50И почему вообще любые церковные деятели могут иметь доступ к военным частям?Капелланы. Внезапно.
Это люди типа - гранатометчик, параллельно могущие выслушать людей с различными религиозными забобонами?В мирное время желающие исповедоваться не могут выйти за пределы части?
Цитата: Чиби від Грудень 27, 2022, 18:58:25Цитата: vano80 від Грудень 27, 2022, 17:32:50И почему вообще любые церковные деятели могут иметь доступ к военным частям?Капелланы. Внезапно.Это люди типа - гранатометчик, параллельно могущие выслушать людей с различными религиозными забобонами?В мирное время желающие исповедоваться не могут выйти за пределы части?
Прости...
Цитата: vano80 від Грудень 27, 2022, 20:10:58Это люди типа - гранатометчик, параллельно могущие выслушать людей с различными религиозными забобонами?В мирное время желающие исповедоваться не могут выйти за пределы части?Прости, ты дебил или неграмотный?
чтобы церковь была максимально отделена от государства, включая армию
И хочу чтобы церковь была максимально отделена от государства, включая армию.
Homiak і 6 Гостей дивляться цю тему.