Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine Про що я думаю, а точніше про кого я думаю у День Збройних Сил України? Передусім про полеглих побратимів і посестер та про їхні сімʼї. Ці думки крають моє серце як Головнокомандувача і як батька, чоловіка та сина. Вони змушують повсякчас озиратися на пройдений нами шлях довжиною в майже 9 років. Це шлях воїнів, шлях людей, які мають сміливість і гідність обрати свободу. Він залитий кровʼю, сповнений страждань і болю. Але саме він веде нас уперед, щоб помститися і перемогти. Не залишає місця для страху чи зневіри. Кожного дня, усвідомлюючи ціну, яку ми платимо за свободу, я збираю всю волю в кулак, щоб вистачило сил здолати агресора і відбити в нього бажання будь-коли в майбутньому посягати на нашу свободу. Я знаю, що пліч-о-пліч зі мною кращі. Міцніші за сталь, запекліші за вогонь, сильніші за будь-яку стихію. Серця українських воїнів бʼються в унісон із серцями мільйонів співгромадян і всіх волелюбних людей світу. Дорогі солдати, сержанти й офіцери, працівники і ветерани Збройних Сил! Я гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з вами. Гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу. Сердечно вітаю із Днем Збройних Сил України!Бажаю швидкого відновлення пораненим воїнам! Всім, хто в строю, - сил і стійкості, натхнення і радості, переможного миру!Слава Збройним Силам України!Слава Україні!
Vitalii Chepynoga7 хв · Буданов: Росія увійшла в критичний мінімум. Ракет у них майже не залишилось.Магазин в черкаському селі:- А Буданов поправився, бачила?- Бачила. Нєрви, видно
Наскільки змінилася ваша робота із початком війни?Усе перевернулося з ніг на голову. Я переїхав жити на роботу. Умови аскетичні, але найнеобхідніше було: душ – у коридорі, маленькі кімнатки з низькими стелями. Усе таке – з минулого, водночас чистенько та акуратно. Металопластикові двері та гарні світлодіодні лампи надавали сучаснішого вигляду. Нас там було чимало. Моя кімната була через дві двері від президента.Їжа: спочатку харчування було не дуже якісним. Розбавляли "Мівіну" навіть не гарячою, а теплою водою, через це вона як треба не розмокала. Але це буквально перші дні, потім поступово з їжею ситуація покращувалась.
Навіть НАТО меньше бояться ніж хохлів!
слушаю фоном во время еды или зарядки.
Welp https://time.com/person-of-the-year-2022-volodymyr-zelensky/ То есть, никто не сомневался, но таки да. Time's person of the year - Volodymir Zelensky
Але в Time не тільки Зеленськийhttps://time.com/spirit-of-ukraine-person-of-the-year-2022/?fbclid=IwAR2Dt1ioj8EogfrFSlyxkIKBcG3jfLHg6yh7WI8Faq-SnPLfhlmrdkgJpt4
А дроны с корабля можно запускать? А то от Мурманска до моря совсем недалеко.
Цитата: Solmir від Грудень 07, 2022, 21:57:02На фото Гудименко. И Тайра, вообще-то.
На фото Гудименко.
Тайра узнаваема сразу
Кого ще нагороджувати як не представника України.
0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.